Dodaj do ulubionych

Początek wojny Polsko-Polskiej, pamieta ktos datę

16.11.12, 10:15
tego zdarzenia:
www.youtube.com/watch?v=X8z4HVNYYhE
Bo od tego podziału Polaków się zaczęła!
Chociaż ten co ją wywołał kłamał, bo jego akurat wtedy nie było, ale on kłamie zgodnie ze swoimi zasadami bez żadnych zasad!
On tam był i kłamstwo zdemaskował.
www.youtube.com/watch?v=Boj-yKeahvw
On tam był i kłamstwo zdemaskował.

Ja osobiście to wystąpienie szalonego oszusta w Stoczni Gdańskiej uważam za początek wojny Polsko Polskiej
Obserwuj wątek
    • bidatoja Re: Początek wojny Polsko-Polskiej, pamieta ktos 16.11.12, 19:11
      Dobre!
      • zapijaczony_ryj Re: Początek wojny Polsko-Polskiej, pamieta ktos 17.11.12, 09:18
        bidatoja napisała:

> Dobre!

raczej prawdziwe!
      • zapijaczony_ryj Re: Początek wojny Polsko-Polskiej, pamieta ktos 17.11.12, 09:19
        bidatoja napisała:

> Dobre!

raczej prawdziwe
    • wariant_b Re: Początek wojny Polsko-Polskiej, pamieta ktos 16.11.12, 21:52
      Wrzesień 1989 - "Solidarność" przejmuje władzę.
      I pojawia się pytanie - "Solidarność" to znaczy kto?
      MYYYY !!!!
      • zapijaczony_ryj Re: Początek wojny Polsko-Polskiej, pamieta ktos 17.11.12, 10:07
        wariant_b napisał:

> Wrzesień 1989 - "Solidarność" przejmuje władzę.
        > I pojawia się pytanie - "Solidarność" to znaczy kto?
        > MYYYY !!!!

Jacy my- Yarozbaw przeskakuje przez płot
      • zoil44elwer Re: Początek wojny Polsko-Polskiej, pamieta ktos 20.11.12, 11:59
        Wybory 2007.
        • zapijaczony_ryj Re: Początek wojny Polsko-Polskiej, pamieta ktos 20.11.12, 20:00
          zoil44elwer napisał:

> Wybory 2007.

To kontynuacja!
    • kecawa Re: Początek wojny - tak to te rozmowy w świetle 16.11.12, 22:29
      mylisz się to bylo całkiem nawet przyzwoicie- polszewia zażyczyła sobie by rokowania w kwestii wspólnego rządu odbywały się przy kamerach to był początek a potem ZOMO,PiS bydlo, wataha, polszewia, itd

polszewia jak to polszewia
      • dystans4 Kecaw !!! 17.11.12, 10:37
        Ależ w rokowaniach brali udział Kaczyńscy - bodajże Lech. I świetnie się obłowili na "prywatyzacji" - Telegraf, Art B, ogromne malwersacje w służbie zdrowia o BOŚ, wydawnictwa i Srebrna i wiele wiele innych złodziejstw.
        Ale ostatnia wojna zaczęła się od czego innego - od spota z pustoszejącą lodówką, ludziach umierających z głodu i słynnego wezwania Ojca Dyrektora "zatopić Platformę!" - to o "przyjaciołach z PO".
        --
        Miłego weekendu
        buldog.
        • kecawa Re: Kto tak kłamie tej jest albo....albo 17.11.12, 17:15
          Kłamiesz z z jednego z dwóch powodów
          a) jesteś idiota ewentualnie tzw pożyteczny idiota
          b) działasz celowo jako jeden z 16 tysięcy agentów rosyjskich pozostawionych w Polsce po 1989 r

pozdrawiam kecaw

• zapijaczony_ryj Re: Kto tak kłamie tej jest albo....albo 17.11.12, 20:51
            kecawa napisał:

> Kłamiesz z z jednego z dwóch powodów
            > a) jesteś idiota ewentualnie tzw pożyteczny idiota
            > b) działasz celowo jako jeden z 16 tysięcy agentów rosyjskich pozostawionych w
            > Polsce po 1989 r
            >
            > pozdrawiam kecaw
            >

naczelny idiota jest Tu:

tiny.pl/htd75
      • trevik Re: Początek wojny - tak to te rozmowy w świetle 19.11.12, 21:48
        > mylisz się to bylo całkiem nawet przyzwoicie- polszewia zażyczyła sobie by roko
        > wania w kwestii wspólnego rządu odbywały się przy kamerach

Trudno inaczej, zwłaszcza jeśli Kaczyński nie zważając na polityczne realia zapowiedział z góry, że wszelkie ministerstwa siłowe przypadną PiS a PO miała dostać min.fin. oraz resort zdrowia, które są w diabły niepopularne,

T.
        • wariant_b Re: Początek wojny - tak to te rozmowy w świetle 20.11.12, 07:51
          trevik napisał:
          > Trudno inaczej, zwłaszcza jeśli Kaczyński...

... Lech nie wygrał jeszcze wyborów prezydenckich i nie było pewności, czy je wygra.
          Gdyby wygrał Tusk nowym kandydatem na premiera zostałby brat prezesa i okazałoby się,
          że to tylko nieudolność Marcinkiewicza nie pozwalała wcześniej ustalić składu rządu.

Ale, że brat wygrał, PO nic nie wnosiło do koalicji, bo nikt nie liczył się z tym,
          że prezydent może mieć odmienne zdanie i zawetować jakiś projekt rządowy.
          A z rachunków wyszło, że zwykłą większość można mieć i bez PO - z SO i LPR-em.
          I co z tego, że koalicję i podział resortów dogadano przed wyborami. Jedno, co
          po niej zostało, to niektórzy ministrowie, na znalezienie następców których
          Jarosław nie miał czasu ani pomysłu, bo możliwość samodzielnej władzy pojawiła
          się później, a i same resorty nie interesowały go zupełnie.
          • zapijaczony_ryj Jarozbaw to Idiota! 20.11.12, 20:01
            wariant_b napisał:
            > I co z tego, że koalicję i podział resortów dogadano przed wyborami. Jedno, co
            > po niej zostało, to niektórzy ministrowie, na znalezienie następców których
            > Jarosław nie miał czasu ani pomysłu, bo możliwość samodzielnej władzy pojawiła
            > się później, a i same resorty nie interesowały go zupełnie.
        • zapijaczony_ryj Re: Początek wojny - tak to te rozmowy w świetle 20.11.12, 11:56
          trevik napisał:

> > mylisz się to bylo całkiem nawet przyzwoicie- polszewia zażyczyła sobie b
          > y roko
          > > wania w kwestii wspólnego rządu odbywały się przy kamerach
          >
          Po prostu nie ufała zakłamanemu gnomowi bez żadnych zasad!
          I miała ku temu powód
    • v.t.s Re: Początek wojny Polsko-Polskiej, pamieta ktos 17.11.12, 10:39
      Znacznie wcześniej, bo w 1977 r.
      Panprezes wspomina:
      "W 1977 roku po raz pierwszy zaproszono mnie na duże zebranie KOR. Otwierają się drzwi i wkracza czołówka opozycji: Kuroń, Macierewicz, Jan Józef Lipski. Wszyscy, którzy siedzieli przy stole, wstają i przenoszą się pod ściany. Podniosłem się także, ale by ustąpić miejsca Lipskiemu, który był starszym panem. On jednak usiadł obok, a Kuroń wykorzystując ten moment, już wieszał swoją marynarkę na moim krześle. Ja jednak spokojnie usiadłem i miejsca Kuroniowi nie ustąpiłem. Po jakimś czasie poszedłem do Jacka Kuronia do domu i on 15 minut trzymał mnie bez krzesła. Zapamiętał i się zemścił. Gdyby nie silna motywacja, że ja muszę z tym komunizmem walczyć, a więc być w opozycji, to ja bym ją w jasną cholerę rzucił, bo tego towarzystwa nie akceptowałem"
      Teresa Torańska "My"
      • zapijaczony_ryj To teraz rozumiem tę pazerność bliźniaków na 17.11.12, 10:47
        v.t.s napisał:
        > Po jakimś czasie poszedłem do Jacka Kuronia do domu i on 15 minut trzymał mnie
        > bez krzesła. Zapamiętał i się zemścił. Gdyby nie silna motywacja, że ja muszę
        > z tym komunizmem walczyć, a więc być w opozycji, to ja bym ją w jasną cholerę r
        > zucił, bo tego towarzystwa nie akceptowałem"
        > Teresa Torańska "My"

krzesła:republika.pl/blog_nt_3314156/3674134/tr/dwa_krzesla.jpg
    • calun_torunski tu w 1993 roku - palenie kukly i marsz na Belweder 17.11.12, 11:09
      www.youtube.com/watch?v=c8S487rSlaY
      to juz 20 lat wojny polsko-polskiej
      • lumpior TKM 17.11.12, 11:24
        pl.wikipedia.org/wiki/TKM
      • zapijaczony_ryj Re: tu w 1993 roku - palenie kukly i marsz na Bel 17.11.12, 16:47
        calun_torunski napisał:

> www.youtube.com/watch?v=c8S487rSlaY
        > to juz 20 lat wojny polsko-polskiej

To juz wtedy tak zionął nienawiśćią i dzielił?
        A ja myśłałem, ze zidiociał na stare lata, a on już tak miał 20 lat temy
        • piotr7777 niektórzy mają problemuy z rozumieniem tego 17.11.12, 16:56
          ...co czytają lub widzą.
          1. Jarosław Kaczyński nigdy nie palił kukły Wałęsy. Zresztą nawet na zademonstrowanym filmie nic takiego nie widać. Owszem kukłę spalono na manifestacji, w której brał udział Kaczyński, ale palący miał się okazać prowokatorem. W każdym razie sam Kaczyński nie miał nic z tym wspólnego.
          2. Jarosław Kaczyński użył określenia TKM pod adresem polityków AWS, co prowadzi do logicznego wniosku, że takie podejście do polityki napiętnował.
          • calun_torunski niektórzy mają problemuy z rozumieniem tego 17.11.12, 17:24
            > ...co czytają lub widzą.
            > 1. Jarosław Kaczyński nigdy nie palił kukły Wałęsy. Zresztą nawet na zademonstr
            > owanym filmie nic takiego nie widać. Owszem kukłę spalono na manifestacji, w kt
            > órej brał udział Kaczyński, ale palący miał się okazać prowokatorem. W każdym r
            > azie sam Kaczyński nie miał nic z tym wspólnego.

oczywiscie - Kaczynski nigdy w zyciu sam niczego nie zrobil - nawet kukly - zawsze pozyteczni idioci za niego wyciagaja gruszki z popiele, a on sie od nich zawsze moze odciac (prowokacja - buahaahhahahahahaa !!!)
            niemniej jednak za spalenie kukly odpowiadaja organizatorzy - a to co mowil Kaczynski do tego palenia kukly pasuje znakomicie

> 2. Jarosław Kaczyński użył określenia TKM pod adresem polityków AWS, co prowadz
            > i do logicznego wniosku, że takie podejście do polityki napiętnował.

taaaaaak sie napietnowal, tylko jak tylko sie do wladzy dorwal do stanowiska rozdawal na prawo i lewo, w gebie to on mocny - ale nic z tego nie wynika
          • zapijaczony_ryj Re: niektórzy mają problemuy z rozumieniem tego 19.11.12, 19:24
            piotr7777 napisał:

> ...co czytają lub widzą.
            > 1. Jarosław Kaczyński nigdy nie palił kukły Wałęsy. Zresztą nawet na zademonstr
            > owanym filmie nic takiego nie widać. Owszem kukłę spalono na manifestacji, w kt
            > órej brał udział Kaczyński, ale palący miał się okazać prowokatorem. W każdym r
            > azie sam Kaczyński nie miał nic z tym wspólnego.
            > 2. Jarosław Kaczyński użył określenia TKM pod adresem polityków AWS, co prowadz
            > i do logicznego wniosku, że takie podejście do polityki napiętnował.

Jarosław Kaczyński nigdy nie zaprzeczył,wielkości Wałęsy!
    • zbysio45 Re: Początek wojny Polsko-Polskiej, pamieta ktos 17.11.12, 17:09
      Rozpoczeła ta wojne Platforma Obywatelska od czasu gdy nie chciała rzadzic Polska wspolnie z PIS.Najpierw ogłaszala ze zostanie utworzony wspolnu rzad ale po wygranych wyborach przez PIS wszystko zrobiła aby taki rzad nie powstał.Natomiast po wygranych wyborach po rzadach PIS rozpoczeła totalna wojne z PIS i ludzmi ktorzy chcieli normalnej i sprawiedliwej Polski.Powyzsza wojna trwa do dnia dzisiejszego i jest chamska i arogancka ze strony PO.
      • calun_torunski Początek wojny Polsko-Polskiej to siekierka 17.11.12, 17:25
        i wojna na gorze - oba wielkie pomysly blizniakow wypowiedziane ustami ich protegowanego - Walesy

• zapijaczony_ryj Zbysiu! Lewatywa! 19.11.12, 20:15
        zbysio45 napisał:

> Rozpoczeła ta wojne Platforma Obywatelska od czasu gdy nie chciała rzadzic Pols
        > ka wspolnie z PIS.Najpierw ogłaszala ze zostanie utworzony wspolnu rzad ale po
        > wygranych wyborach przez PIS wszystko zrobiła aby taki rzad nie powstał.Natomia
        > st po wygranych wyborach po rzadach PIS rozpoczeła totalna wojne z PIS i ludzm
        > i ktorzy chcieli normalnej i sprawiedliwej Polski.Powyzsza wojna trwa do dnia d
        > zisiejszego i jest chamska i arogancka ze strony PO.
        • kum.z.antalowki To 90 lat. W grudniu 1922 zamordowano Narutowicza 19.11.12, 23:46
          Analogie same sie narzucają.
          wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,12887595,Niemcy___Na_ulice_Polski_wrocila_tradycja__ktora_doprowadzila.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka