Dodaj do ulubionych

Przy Pałacu Prezydenckim powstaje lotnisko

IP: *.sympatico.ca 09.07.04, 12:24
PALAC PREZYDENCKI to PALAC WALESY. Ladowisko to sprawa techniczna i normalna.
Dlaczeo teraz ma nastapic ewakuacja Prezydenta. To mozna bylo zrobic dawniej.
Czyzby rzadzacy bali sie rozruchow spolecznych. Do tradycji naszej nie naleza
zamachy na glowe panstwa.
Obserwuj wątek
    • Gość: 2yoo4yoo.co.uk A strzaly w Zachecie? IP: *.in-addr.btopenworld.com 09.07.04, 12:32
      Dowodzenie tez,nie popartych faktami to nie jest droga do artykulowania
      opinii,zwlaszcza namaszczanych gornolotnym nickiem.Domyslam sie,ze w szkole
      wakacje,rodzice w pracy i kanalizujesz frustracje pianinem komputerowym.Ale
      czasami poczytaj tez ksiazke.Jedna,druga.Bedziesz wiecej wiedzial,a i bledow
      mniej popelnisz mily i sympatyczny opiniapresspiaskownica...
      • Gość: Siostra Wala Wydra Obok jest szpital położniczy-startowe porody będą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 13:04
        • Gość: Chudy Olek Nitkę metra mu podciągnąć-Olo znowu przytyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 13:05
          • Gość: Danziger Przecież bogatym krajem jesteśmy IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 09.07.04, 13:13
            Ponieważ mamy wbród kasy, służba zdrowia, szkolnictwo, sądy, gospodarka mają
            się świetnie stać nas na taki gest w stosunku do Wielkiego Gospodarza naszego
            państwa. A co, nie ? Brawo Olek !
            • Gość: gr ole !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.04, 13:29
              ole!
            • Gość: bogaty polak NA OLIMPIADE SIE SZYKUJE IP: *.pool.mediaWays.net 09.07.04, 14:35
          • Gość: antyfluidowiec zanim te lotnisko zrobią w pałacu już będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 13:13
            siedzial tusk, kaczor albo lepper głąbie. to inwestycja na przyszle lata!!!
      • Gość: glawbuch a wydatków 158,5 mln zł. IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.04, 13:17
        moze przeliczymy to na niedofinansowanie sluzby zdrowia,
        i na te miejsca na OIOM,
        ktorych zabraklo
        a ludzie umarli,
      • Gość: dyzein Re: A strzaly w Zachecie? IP: *.dsl.sntc01.pacbell.net 10.07.04, 23:30
        Gość portalu: 2yoo4yoo.co.uk napisał(a):

> Dowodzenie tez,nie popartych faktami to nie jest droga do artykulowania
        > opinii,zwlaszcza namaszczanych gornolotnym nickiem.Domyslam sie,ze w szkole
        > wakacje,rodzice w pracy i kanalizujesz frustracje pianinem komputerowym.Ale
        > czasami poczytaj tez ksiazke.Jedna,druga.Bedziesz wiecej wiedzial,a i bledow
        > mniej popelnisz mily i sympatyczny opiniapresspiaskownica...

Ot i prosze, co robi z czlowieka dobra edukacja,fakty , fakty, i tylko fakty,
        tak o bezpieczenstwie PREZYDENTA, jak i o strzalach w ZACHECIE.
        Nickname,nie gorno ani dolno lotny,faktycznie jest jedynym faktem w poscie
        2yoo4yoo.co.uk.

• Gość: jasio Przed komisją sejmową nie chciał ... IP: *.ipt.aol.com 09.07.04, 12:35
      ..tańczyć i śpiewać, a w głowie mu akrobacje powietrzne. A jak nie bądzie
      noszenia i wpadnie w dziurę ? Albo chwyci go oblodzenie ? Panie Prezydencie !
      - na ziemi jest bezpieczniej !
      • Gość: gość lądowisko jest dla chelikoptera Kulczyka IP: *.acn.waw.pl 09.07.04, 14:33
        aby obaj panowie mogli dalej spiskować

Trwają prace komisji sejmowej w sprawie spotkań Kulczyka z Kwachniewskim w
        sprawie obalenia prezesa Orlenu, więc Kulczyk będzie częstym gościem
        nieformalnych spotkań w Pałacu, aby konsultować to i tamto z prezydentem
        wszystkich kombinatorów. Zresztą Kulczyk ogólnie jest mile widziany w Pałacu, a
        jak przystało na wielkiego masona, porusza się własnym chelikopterem. No cóż,
        Prezydent musi się dostosować, bo jest człowiekiem kompromisowym.
        • Gość: gość Re: lądowisko jest dla helikoptera Kulczyka IP: *.acn.waw.pl 09.07.04, 14:42
          Kwaśniewski to światowy człowiek i przecież nie będzie jeździł BMką po
          Warszawie. BMy kupiliśmy (obywatele) dla Marka Pola - odkrywcy dziur w
          asfalcie, tego co główkuje jak wybudować Kulczykowi autostrady za pieniądze
          obywateli. Natomiast Kwach nie będzie się zniżał do tego poziomu - on MUSI MIEĆ
          HELIKOPTER. /zresztą żona jeździ z borowcami na zakupy, mieli nawet kiedyś
          wypadek, makijaż się jej popsuł. Więc żona też chce więc latać helikopterem,
          tak jak przystało na prawdziwych masonów.
      • Gość: , Re: Przed komisją sejmową nie chciał ... IP: 195.205.230.* 15.07.04, 22:19
    • Gość: kurek tu na razie jest sciernisko ale bedzie IP: *.konstancin-jeziorna.sdi.tpnet.pl 09.07.04, 12:37
      no wlasnie, co jeszcze magister K. wymysli za nasze pieniadze?
      • Gość: T Re: tu na razie jest sciernisko ale bedzie IP: 195.20.110.* 09.07.04, 14:34
        > no wlasnie, co jeszcze magister K. wymysli za nasze pieniadze?

Żeby być "magister" to trzeba skończyć studia, napisać i obronic pracę...
        a tak to jest nikt... zwykły średniak po liceum, che che...
      • Gość: PADRE Re: tu na razie jest sciernisko ale bedzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.04, 15:56
        No i pewnie Wielmozny Jasniepan kupi hamerykański helikopter bo "polskim
        chłamem latac nie wypada".W dupę!
    • Gość: adalbert Re: Przy Pałacu Prezydenckim powstaje lotnisko IP: 5.2.* / *.chello.pl 09.07.04, 12:38
      No to lotnisko czy lądowisko? Jeśli lotnisko to jaki prawem zabierają nam
      Krakowskie Przedmieście lub Wisłostradę...... A jeśli lądowisko to niech
      powstanie i nie róbcie ponownie szumu informacyjno - sensacyjnego. Znowu wpadka
      w pogoni za sensacją... a o ile mniej będzie korków na ulicach zamykanych, gdy
      podróżuje Lokator Pałacu.
    • Gość: jasio Dochody Kancelarii Prezydenta ? IP: *.ipt.aol.com 09.07.04, 12:43
      Trochę przekracza to moją wyobraźnię - co to za dochody ? Coś sprzedają ?
      Są pośrednikami ? Ale to chyba nie dochody pani Joli ?
      • Gość: Marek Rogala Re: Dochody Kancelarii Prezydenta ? IP: *.softbank.pl 09.07.04, 13:41
        Ja myślę, że tam miało być "odchody"...
        Ktoś po prostu literówkę zrobił...

M.
    • Gość: piko Przy Pałacu Prezydenckim powstaje lotnisko IP: *.tele2.pl 09.07.04, 12:44
      Szkoda, że kosztem podatników, ale przynajmniej będzie mniej korków...
    • Gość: robol Re: Przy Pałacu Prezydenckim powstaje lotnisko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.04, 12:44
      Kurek ty masz syndrom magistra, a wedlug mnie Kwaśniewski ma lepsze
      wykształcenie niż Wałęsa z magistrami z różnych uczelni.
    • Gość: oszczędny Re: Przy Pałacu Prezydenckim powstaje lotnisko IP: *.man.poznan.pl 09.07.04, 12:58
      A zeszłoroczne wakacje prezydenta kosztowały (nas podatników) kilka milionów
      złotych, bo pilnowało go kilkaset osób (!!!)-takmówili w telewizji Puls
      to ja dziękuje panu prezydentwi za taką dbałość o wydawanie państowych(naszych)
      pieniedzy!
      ****WSTYD*****!!!!!
      • Gość: http://pamietamy.t Re: niech siedzi na dupie w warszawie i czyta usta IP: *.block.alestra.net.mx 09.07.04, 13:05
        ustawy ktore zatwierdzil
        i wiecej piechota sie poprzemieszcza
        to schudnie i mniej wydamy na leczenie w szpitalach MSW z dolarowymi pakietami
        leczniczymi dla VIP-ow
        pamietamy.tripod.com
        • Gość: Prawdeczka Re: niech siedzi na dupie w warszawie i czyta ust IP: *.net81-64-27.noos.fr 09.07.04, 15:27
          To prawda, ze oni kusztuja podatnika za drogo ! Nikt do tej pory naszego
          zlotoustego i lubiacego kosztowne rozrywki p.prezydenta - nie rozliczyl ani za
          f16, ani za nie istniejace offsety, ani za Irak, ani za kosztowne wyjazdy na
          miedzynarodowe imprezy sportowe. Stopien demoralizacji wladz (polityka, biznesn
          kultura, itp) jest niesamowity. Na podobne megalomanie - bogate zachodnie
          kraje - dopracowywaly sie przez stulecia - u nas trwalo to tylko 15 lat ! Taka
          pogarde dla obywatela, nie liczenie sie z nim mozna zobaczyc tylko w Ameryce
          Lacinskiej. Mam dawnych przyjaciol z opozycji antykom w elitach - im wszystkim
          w ciagu 15 lat szajba odbila. Sa absolutnie niestrawni, autystyczni,
          zarozumiali, oderwani od rzeczywistosci, duszacy sie we wlasnym sosku, bardzo
          czesto alkoholicy. Kazdy z nich wie w glebi duszy, ze jest pasozytem, ze
          zdradzil "idealy". Nie zapomne jednej z rozmow z obecnym "wielkim", a dawniej
          dobrym kumplem z opozycji, ktory po pijaku przyznal sie, ze boi sie, ze
          przyjdzie taki moment, ze trzeba bedzie "strzelac do ludzi". Poki co, chlopcy
          przygowuja ladowisko !
    • Gość: guest Re: Przy Pałacu Prezydenckim powstaje lotnisko IP: 192.160.110.* 09.07.04, 13:00
      nie w Augustówce tylko na ulicy Augustówka w Warszawie... sprawdźcie zanim newsa
      piszecie...
    • Gość: skandal CZERWONY CESARZ za pieniadze ze szpitali IP: *.pool.mediaWays.net 09.07.04, 13:14

• Gość: bor ?????????Czyżby ewakuacja??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 13:33
      Ile trwa taka budowa? Może ja sobie w tym czasie schron postawie??
    • Gość: andrejs Re: Przy Pałacu Prezydenckim powstaje lotnisko IP: *.pap / 217.153.186.* 09.07.04, 13:34
      nie będę oryginalny, jesli napiszę, że prezydent traci kontakt z
      rzeczywistością. prezydent, by nie utrudniać ruchu w warszawie może jeździć lub
      latać nocą. nie musi blokować ulic kiedy sie chce przespacerować po mieście.
      to juz było: cały naród buduje lądowisko prezydenta. p. szymański nie widzi nic
      osobliwego w tym fakcie a ja tak. kraje mające takie deficyty budżetowe po
      prostu oszczędzają. a tu jak - z całym szacunkiem - wodzowie na poludniu afryki
      wydają swoje budżety na podrzewane siedzenia. pan prezydent wygłosił kiedyś
      taką mało oryginalną formułkę o tym, że serce ma z lewej strony, mam nadzieję,
      że głowę na po prawej bo wtedy może zachowuje równowagę.
    • Gość: gaduła ile kasy poszło na wyjazdy sportowe ? IP: *.iod.krakow.pl / *.IOd.krakow.pl 09.07.04, 13:35
      ciekawi mnie ile kasy poszło na wyjazdy sportowe igrzyska i mistrzostwa europy
      czy świata,

lepiej to dac na schroniska dla bezdomnych czy szpitale,
      po co nam prezydent czerwonch polaków ?
    • Gość: warszawiak To sie Kulczyk i kolesie z KGB uciesza IP: *.pool.mediaWays.net 09.07.04, 13:37
    • Gość: emeryt 158 x 10 lat = 1,5 MILIARDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pool.mediaWays.net 09.07.04, 13:44
      • Gość: Czytelnik 1500 MILIONOW - ale bogaci jestesmy IP: *.pool.mediaWays.net 09.07.04, 14:14
    • Gość: Co to jest ? Re: Przy Pałacu Prezydenckim powstaje lotnisko IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 09.07.04, 13:44
      Jakim prawem za moje podatki ukrywa sie koszty budowy lotniska dla tego
      faceta ! to miedzy innymi moje pieniadze i wszystkich podatnikow ! To nie jest
      prywatna inwestycja faceta co tam czasowo wynajmuje ten budynek. Czy ten burak
      mysli ze to mu przejdzie na sucho ?
    • Gość: ZEUS Nie lotnisko ale ladowisko.. to roznica.. IP: *.bardo-slaskie.sdi.tpnet.pl 09.07.04, 13:55
      a dlaczego mielo by nie powstac?? ma jezdzic samochodem i blokowac ruch w tej
      dziurze stolica szumnie zwanej??? takie ladowisko to normalka..
    • Gość: lutek zeby sobie chociaz te morde przepitom soperowal IP: *.pool.mediaWays.net 09.07.04, 14:05
    • Gość: Malgorzata Re: Przy Pałacu Prezydenckim powstaje lotnisko IP: *.arcor-ip.net 09.07.04, 14:13
      oj jak dobrze , bo ja to sie zawsze martwilam o naszego prezydenta.
      No dobrze ze wreszcie nie bedzie sie narazal na niewygody zwiazane
      z przejazdem przez Warszawe. A teraz to ja juz jestem bardzo spokojna o nasza
      pare prezydencka.Takie sliczne one sa. Dlaczego mialoby sie Joli przkro robic
      i bidactwo bedzie nam plakalo na widok nieestetycznej nedzy ktora mogliby przez
      przpadek zauwazyc , a i ekipy telewizyjnej nie byloby na miejscu? Na taka
      strate medialna nie mozna nas narazac. Strata bylyby uronione a nie filmowane
      lzy Joli. Ja sie ciesze ze po tak ciezkiej pracy niosacej ze soba
      olbrzymi balast odpowiedzialnosci za los kraju i wysilek podjety np
      w zwiazku z reforma sluzby zdrowia - ile to trzeba bylo analitycznego trudu ,
      konsultacji
      zeby podjac ta epokowa decyzje i zlozyc podpis. Wreszcie sobie para prezydencka
      odpocznie
      Bo tu zaraz trud nastepny podjac trzeba i pojechac na olimpiade do Aten-
      a tam goraco przeciez jest.
      • Gość: KASIA Re: Przy Pałacu Prezydenckim powstaje lotnisko IP: 199.91.36.* 09.07.04, 14:19
        Prosze oswieccie mnie,skad kancelaria prezydenta czerpie dochody?
        Maja jakies gospodarstwa rolne ?prowadza dzialalnosc handlowa?agencje
        towarzyska?placa im za kazda podpisana ustawe? prosze wyjasnijcie mi to.
        dziekuje i pozdrawiam z "lotowiska"
        • Gość: kolo Re: Przy Pałacu Prezydenckim powstaje lotnisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 15:53
          Ufff, zadasz wykladu z calej historii panstwowosci! Troche duzo jak na skape
          miejsce na takim forum. Najlepsza i najkrotsza droga do zrozumienia tego to: 8
          klas szkoly podstawowej + gimnazjum + moze jakies studia humanistyczne???
          Najlepiej z duza dawka historii i nauk spolecznych.
      • Gość: joleczka Malgosiu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 15:49
        Dziecko drogie... szklaneczka zimnej wody mineralnej bardzo dobrze Ci zrobi
        malenka... Moze tez chlodny prysznic? Herbatka z melisy tez czyni cuda...
        odpocznij malenka, poloz sie i odstresuj - szkoda zdrowia.
        • Gość: malgosia Re: Malgosiu... IP: *.arcor-ip.net 09.07.04, 22:27
          Dobrze joleczko ;-), dla ciebie wszystko.
          Sprobuje.Nie przyjdzie mi latwo . Bo ja tak cala drze.
          Mialam straszne zmartwienie, czy ci nasza gwiazdo nie zaszkodzi szwajcarski
          klimat na cerke. Taki urlop na narty z malzonkiem w takich ekstremalnych
          warunkach. Teraz drze o twoja cerke w Grecji.Zeby tylko slonce ci nie
          zaszkodzilo ;-)
          Joluniu podziwialam twoja kreacje na balu wiedenskim , zlosliwcy podli
          osmielili sie powiedziec ze wygladalas jak przedwojenna k..a
          Podli, a ty masz taki piekny dekolt. Podla prasa zbyt malo poswiecila uwagi
          waznej instytucji- balowi debiutantek. I jak bylo skarbenku ?
          Zebrala coreczka propozycje matrymonialne ? No musieli sie
          zabijac mlodziency , najlepsze partie w Europie o twoja coreczke .Ty nasz
          ksiezniczko
          i niedoscigniony ideale.Matko Polko, wzorcu katolickiej skromnosci
          taktu i kultury. Jaki swiat bylby ubogi bez kobiet twojego formatu.
          Ty najpiekniejsz na calym swiecie prezydentowo wszystkich Polakow-
          to musi sie zmienic . Ty musisz swoim taktem, kultura,czlowieczenstwem i
          formatem wzbogacic reszte swiata.
          Twoja wielbicielka , zapatrzona i oczkujaca z zapartym tchem wiesci
          z palacu jeszcze prezydenta ale wkrotce juz pary ksiazecej - mam nadzieje
          Bijac czolem poklony
          Malgosia

• Gość: Slawek Warcholstwo darmozjadow, bezczelnosc !!! IP: *.astrouw.edu.pl 09.07.04, 14:17
      Ocipieli chyba. Nie dosc ze zyje mi sie coraz gorzej. Nie dosc ze rzad nie
      zrobil dla mnie nic dobrego to jeszcze prezydent ten symbol, wzor Polaków leci
      sobie w kulki i remontuje swoje dacze to tu to tam. A teraz kurna chata jeszcze
      lotniska mu sie zachciało, dobrze ze nie odrzutowców f16. Słowem Kombinat
      pracuje. Pozdrawiam
    • Gość: T chodzi o pałac namiestnikowski, oczywiście... IP: 195.20.110.* 09.07.04, 14:29
      czyli pałac w którym siedzi namiestnik rosyjski i rządzi Polską....
    • Gość: stachu44 Jest jeden kierunek - p. Kwasniewska prezydentem! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.07.04, 14:52
      Nie chce ale musze!
      • Gość: skarb państwa Kupimy jeszcze helikopter z bagaznikiem. IP: 212.244.182.* 09.07.04, 14:58
        • Gość: Anek Re: Kupimy jeszcze helikopter z bagaznikiem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 15:13
          Kochani, zarty sobie stroicie. Wiem, smiech to jedyne wyjscie.
          Zastanawiam sie tylko, skad biora sie ludzie, ktorzy mimo wszystko moga przed
          kamera twierdzic, ze dla POLSKI to wszystko, dla Polakow.
          Od pewnego czasu zastanawiam sie nad tym, czy nie trzeba bedzie kiedys opuscic
          tego kraju, bo nie da sie tu wytrzymyc, bo bezsilnosc nas "zje". Ale gdie tu
          jechac, zeby nie byc wyrobnikiem, sprzataczka, kelnerka. Tutaj jest moj dom,
          tutaj moge decydowac o swoim bycie. Tak mi sie przynajmniej wydawalo, ze moge...
    • Gość: krystyna Re: Przy Pałacu Prezydenckim powstaje lotnisko IP: *.adsl.ppp.infoweb.ne.jp 09.07.04, 15:11
      jeszcze tylko tego prezydentowi brakuje
    • Gość: pol Ogorki, lato, potwory.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 15:17
      Lato w pelni, potwor z Loch Ness zdechl chyba no i trzeba lud czyms zabawic,
      he,he,he. Ladowisko dla wazki to kawalek betonu z narysowanym H w koleczku... i
      o co tyle krzyku? Kazdy porzadny biurowec powinien miec cos takiego na dachu i
      w cywilizowanym swiecie ma...
      • Gość: Polka Re: Ogorki, lato, potwory.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 15:24
        W cywilizowanym swiecie ludzie nie czekaja dwa lata na szpital i idac na
        pobranie krwi nie placisz tam dodatkowo za igle i jeszcze za strzykawke.
        W cywilizowanym swiecie mozesz bezposrednio dodzwonic sie do firm, w
        cywilizowanym swiecie nie czekasz 45 minut w kolejce w banku i nie blagasz o
        druczek na przelew... To tylko probka.
        Powiedz, czy naprawde uwazasz Polske za cywilizowany swiat?
        • Gość: pol Re: Ogorki, lato, potwory.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 15:43
          Nie widzisz, ze takie myslenie do niczego nie prowadzi? Co ma wspolnego kawalek
          betonu pod jakis tam helikopter z tym wszystkim co mowisz? To czysty populizm i
          waskie widzenie. Sprawy powodujace nasze zacofanie i zla organizacje oraz
          administracje trzeba rozwiazywac , oczywiscie i wszyscy powinnismy do tego
          dazyc i w tym kierunku dzialac. Niestety, nasze spoleczenstwo kocha wyzalac
          sie , chocby tutaj, ale nie umie wukorzystac narzedzi jakie daje mu
          demokratyczny system. Wybieramy nie wiedzac kogo wybieramy - dajemy jakims
          ludziom mandat do rzadzenia - oni rzadza zle ale my nie potrafimy korzystac z
          dostepnych prawem metod zmieniania takiego stanu rzeczy. To brak spoleczenstwa
          obywatelskiego. I kawalek betonu z literka H w koleczku nie ma tu nic do
          rzeczy - to tylko wlasnie ogorkowy news na lato! Podniecacz dla maluczkich...
          • Gość: Polka Re: Ogorki, lato, potwory.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 15:49
            Przyznaje ci racje. Moze rzeczywiscie zbyt szybko pozwalamy soba manipulowac.
            Za duzo nazbieralo mi sie tego wszystkiego w ostatnich dniach i tygodniach.
            Przekret przekretem pogania i mam poczucie absolutnego bezprawia.
            Nikt jednak nic nie robi, aby zaczac cos robic, czyli dzialac, inaczej mowiac
            korzystac z demokracji.
            Wyruszam na wies - na ogorki:-)
            Zycze ci milego odpoczynku.
            • Gość: pol Re: Ogorki, lato, potwory.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 15:54
              Pozdrawiam... ja jade nad morze - pewnie mnie pokropi, he,he,he.. ale co tam..
              zycie jest piekne!
              • Gość: Polka Re: Ogorki, lato, potwory.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 15:59
                JEST.

No i nie rozpuszczaj sie w deszczu, bo moze jestes nadzieja tego kraju:-)
                • Gość: pol Re: Ogorki, lato, potwory.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 16:03
                  Robie co moge :))) "na swoim odcinku" :)
          • Gość: klip olewanie IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 09.07.04, 17:16
            Nie widzisz zwiazku ? Przeciez przyklad idzie z gory,gdzie sie szasta pieniedzmi
            podatnika. Byc moze to ladowisko rzeczywiscie jest potrzebne,ale powinnismy znac
            jego koszt. O wyjazdach na imprezy sportowe za pieniadze podatnika tez nie
            sluszales,o samochodach,rachunkach za telefon,setkach drobiazgow, w ktorych
            kwoty nie sa tak wazne,ale liczy sie zasada.
            Ale co to za spoleczenstwo chcesz budowac,co nie potrafi krzyknac "nie szastac
            naszymi pieniedzmi" ? Jedyne co proponujesz to wybrac jakiegos pasozyta na 4 czy
            5 letnia kadencje ,a pozniej co najwyzej ukarac nie wybraniem na kolejna ? A
            wsrodku cicho sza,bo wakacje i media szukaja sensacji ? Spoleczenstwo olewaczy
            proponujesz.
      • malll Kazdy porzadny biurowec powinien miec cos takiego? 09.07.04, 15:53
        a w Polsce coś takiego ma tylko Krauze, Solorz, Kulczyk.

Teraz do tej ekskluzywnej loży zamierza dołączyć rodzina Kwaśniewskich.

Witamy w wielkim świecie!
        Zastanawiam się kto będzie na otwarciu - aby dodać wzniosłości wydarzeniu. Może
        biskup Polowy ?? ostatecznie wystarczy Marek Pol z bukietem goździków, jak za
        dobrych starych czasów. No i oczywiście cmok w buzię, albo w d...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka