Dodaj do ulubionych

Robert Winnicki z MW

21.11.12, 23:13
" Na razie prezes dzieli dobę na sen, studia, pracę i działalność narodową. Nie ma dziewczyny; twierdzi, że na założenie rodziny nie pozwalają mu obowiązki. Utrzymuje się m.in. z pisania dla portalu Nowy Ekran" - czytamy w "Polityce".

"nie ma dziewczyny.."
"twierdzi ,że..."
hmm..
Obserwuj wątek
    • szwampuch58 Re: Robert Winnicki z MW 21.11.12, 23:25
      zadne hmmm...na pewno!
      • lionold Re: "zadne hmmm...na pewno!" 22.11.12, 10:17
        Otóż to. I co gorsza widziałem go dwa razy - pierwszy i ostatni - i odniosłem nieodparte odczucie, że to na dodatek psycho w najczystszej postaci!
    • wiosnaludzikow Nie wiem czy gratulowć Wam trolle 22.11.12, 05:50
      Nie wiem czy gratulowć Wam lewackie trolle wykrycia geya bo nie wiem .....
      Na zewnątrz oficjalnie parada miłości ale wytropić anonimowo geya to dla homofoba radość ?
      Jak to jest trolle ?
      • szwampuch58 Re: problem w tym ze 22.11.12, 10:22
        wogole malo wiesz ale to nie moje klocki
    • wiosnaludzikow A nie wydaje się Wam lewackie trolle, że Winnicki 22.11.12, 06:00
      ...ma takie trochę żydowskie rysy ? Może też wykryliście żyda !?
    • bkn5 Re: Robert Winnicki z MW 22.11.12, 09:50
      Robert Winnicki :

" Nie zgadzamy się na równouprawnienie dobra i zła. Nie mówcie nam, że nie jesteśmy tolerancyjni, bo nas to guzik obchodzi. Chcemy zbudować siłę, polską narodową siłę, której lewaki, liberałowie i pedały się boją. Nie czerwona, nie tęczowa, Polska zawsze narodowa!" - mówił wczoraj po Marszu Niepodległości szef Młodzieży Wszechpolskiej, Robert Winnicki."

coś wyrażnie widać że uwiera Roberta ten temat :)))
    • kotek.filemon Re: Robert Winnicki z MW 22.11.12, 09:59
      bkn5 napisała:

> twierdzi, że na założenie rodziny nie pozwalają mu obowiązki. Utrzymuje się
      > m.in. z pisania dla portalu Nowy Ekran

To która pierwsza chętna w kolejce do kolesia, który "utrzymuje się" z pisania dla portalu Nowy Ekran?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka