sclavus 02.01.13, 16:34 panprezes będzie spał spokojniej??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
humbak Re: umarła T. Torańska ([*]) - 02.01.13, 16:38 To honorujesz pamięć Torańskiej, czy walisz w Kaczyńskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: umarła T. Torańska ([*]) - 02.01.13, 17:32 jedno nie wyklucza drugiego... Z jednej strony, Torańska tak potrafiła stawiać pytania, że Kaczyński się wywnętrzył i znamy go lepiej - onże, po tej śmierci, może spać spokojniej bo już go TT na kłamstwach nie będzie już łapała... Z drugiej - żal boć wywiadowczynią była wspaniałą... Z trzeciej - jakby nie było - nie robię nic co by przypomnieć w ułamku choć mogło, działania panprezesa po katastrofie w Smoleńsku... Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: umarła T. Torańska ([*]) - 02.01.13, 18:54 sclavus napisał: > Z trzeciej - jakby nie było - nie robię nic co by przypomnieć w ułamku choć mog > ło, działania panprezesa po katastrofie w Smoleńsku... Robisz to samo ! Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: umarła T. Torańska ([*]) - 02.01.13, 19:06 penderolisz!!!! i ... zapewne wiesz to dokładnie :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
ajr-on [...] 02.01.13, 16:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: umarła T. Torańska ([*]) - 02.01.13, 17:01 Nawet na śmierci robisz politykę, hieno cmentarna :( Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: umarła T. Torańska ([*]) - 02.01.13, 17:33 At gupiś - czep się panprezesa, będziesz miał o co... Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: umarła T. Torańska ([*]) - 02.01.13, 18:56 sclavus napisał: > At gupiś - czep się panprezesa, będziesz miał o co... Też się czepiałem pana Prezesa. Natomiast kto głupi ? Wystarczy przeczytać Twój wpis na ten temat, który skomentowałem. Szambo ! Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: umarła T. Torańska ([*]) - 02.01.13, 19:10 ... pozostańmy przy swoim... Wystarczy jednak rzucić oczkiem, kto tu wyraża swoje święte oburzenie... (mogę domniemywać, że musieliby mocno pukać do wujka Google'a, po radę) Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: umarła T. Torańska ([*]) - 02.01.13, 17:39 wiosnaludzikow napisał: > Nawet na śmierci robisz politykę, hieno cmentarna :( > A to ci się podoba; forum.gazeta.pl/forum/w,28,141475788,141476724,Re_umarla_T_Toranska_.html? Odpowiedz Link Zgłoś
szpak.nie Re: umarła T. Torańska ([*]) - 02.01.13, 21:48 I co z tego, ze wybiórcza komentarze wyłączyła? Są na innych portalach, haha, bynajmniej nie miłe dla tej kobity. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow co się stało ? 02.01.13, 17:03 Wydawała się tak pełna życia i energii :( (*) Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: umarła T. Torańska ([*]) - 02.01.13, 17:04 sclavus napisał: > panprezes będzie spał spokojniej??? Wręcz przeciwnie...sporo nakłamał i namataczył (*) Odpowiedz Link Zgłoś
zayka [...] 02.01.13, 17:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pakules [...] 02.01.13, 18:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
hordol słuchaj durniu!!!!!!! 02.01.13, 18:28 wspomnij zmarłą jesli masz taką ochotę ale po cholerę robisz przy tym jakies durne polityczne dywagacje? maultki z ciebie facecik Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: słuchaj durniu!!!!!!! 02.01.13, 19:05 nie hordol!!! A pytanie zadaj panprezesowi (i całemu - w sumie - PiSowi) PeeS - bardziej cię oburza, że wspominam Torańską, która całą kupę kłamstw Kaczyńskiego, wywaliła na forum publiczne, czy dlatego, że wspomniałem Kaczyńskiego, który już nie musi się bać, że inne jego kłamstwa będą upublicznione??? PeeS - nie chce mi się szukać, ale jak myślisz, ile twoich postów, które możnaby zaliczyć do hieno-cmentarnych, związanych z katastrofą smoleńską, znalazłbym??? Odpowiedz Link Zgłoś
szpak.nie Re: słuchaj durniu!!!!!!! 02.01.13, 21:50 torańska zasłynęła tekstem o wykopkach gdy doszło do ekshumacji Anny Walentywicz i niech z tą złotą myślą zostanie w pamięci waszej. Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: słuchaj durniu!!!!!!! 02.01.13, 22:24 owszem-miała taką mocno niefortunną wypowiedz ale "o zmarłych albo dobrze albo wcale" Janina Paradowska :"Przecież nie wszystko w raporcie MAK było zafałszowane" Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: umarła T. Torańska ([*]) - 02.01.13, 18:30 Każdy Jej "wywiad - rzeka" to było wydarzenie, niezależnie od opcji "przesłuchiwanego " polityka, klasa sama w sobie, szkoda... RIP [*] Odpowiedz Link Zgłoś
szpak.nie Re: umarła T. Torańska ([*]) - 02.01.13, 21:47 Miejmy nadzieję, ze tym razem wykopków nie będzie, niech spoczywa w spokoju i niech jej wazelina miękką będzie. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
pakules Re: umarła T. Torańska ([*]) - 02.01.13, 21:52 Niewolnik z Francji leczący sie na koszt polskiego podatnika nawet na trupie Torańskiej musi uprawiać swoje wykopki, ot taka ściero-hiena. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Bardzo Ją ceniłem. 02.01.13, 23:18 Za mądrość i zrozumienie świata. Że złożony jest bardzo. Będzie Jej brakować. Odpowiedz Link Zgłoś
max2-012 Re: umarła T. Torańska ([*]) - 03.01.13, 00:13 To była dziennikarka bardzo wysokiej klasy. Na pewno bedzie Polakom jej brak. Zegnaj Pani Tereso. Odeszłaś zbyt wczesnie. RIP. [*] Odpowiedz Link Zgłoś
life.form Re: umarła autorka teorii żydokomuny... 03.01.13, 12:28 No cóż. Czytał ktoś te wywiady z "Oni"? Jak stalinowiec, to musiał być koniecznie Żyd... W związku z okolicznościami powstrzymam się od dalszych komentarzy, ale swoje wiem i świeczki obłudnej palić nie będę... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: umarła autorka teorii żydokomuny... 03.01.13, 13:12 Szkoda!!! ale... - nie chcesz, to nie.... Odpowiedz Link Zgłoś
life.form Re: umarła autorka teorii żydokomuny... 03.01.13, 13:28 W związku z okolicznościami trzeba oględnie, to może coś o beniaminkach postmoczarowskiego PRLu. Ziemkiewicz, Giertych, Torańska... w sensie symbolicznym wszyscy spod palmy w salonie Mnietka Moczara. Jedni katolicy, drudzy ateistyczni zwolennicy tzw. "kompromisów" z klerem. Łączy ich przekonanie, że Prawdziwy Polak jest istotą niewinną czemukolwiek. W UB byli wyłącznie Żydzi, PRL zrobili wyłącznie Żydzi, a teraz 3RP robią wyłącznie Żydzi. Młodszym pokoleniem tego towarzystwa zajmuje się aktualnie Ziemkiewicz, maszerując tu i ówdzie i hajlując ot tak sobie, bez żadnych historycznych skojarzeń. Śmierć jest zawsze smutnym wydarzeniem. Życzmy każdemu, by żył jak najdłużej. Ale palenie świeczki to już przesada... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: umarła autorka teorii żydokomuny... 03.01.13, 19:25 Z twojego tokowania, spodobała mi się tylko ... sygnaturka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
life.form Re: umarła autorka teorii żydokomuny... 03.01.13, 19:38 Hm. A twoja sygnaturka, wybacz, niezbyt mi się podoba, ze względu na to wieszanie. A jak chcesz, nazywaj sobie moje gadanie tokowaniem. I tak beniaminki PRLu to fakt. Ziemkiewicza komuna prześladowała wysokimi nakładami jego książek. Giertycha - stołkiem we Wronie. i tak dalej... A ideolożką tej pomoczarowskiej Polski była m.in. Torańska, pisząca sławetne wywiady z cyklu "byłem strasznym stalinowcem i okazało się, że jestem Żydem". Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: umarła autorka teorii żydokomuny... 03.01.13, 19:59 Hmmm ... przykro mi cię o tym powiadomić, ale to jest zapis historyczny z procesu Kossakowskiego... Ja, żeby uwspółcześnić i dopasować do dzisiejszych realiów, zmieniłem tylko osobę na doopę ;):D forum.ioh.pl/viewtopic.php?t=13374 Odpowiedz Link Zgłoś
life.form Re: umarła autorka teorii żydokomuny... 03.01.13, 21:46 sclavus napisał: > Hmmm ... przykro mi cię o tym powiadomić, ale to jest zapis historyczny z pr > ocesu Kossakowskiego... No fakt, ale ostatnio w mediach panuje moda na życzenia śmierci i "wesoły" język o zabijaniu. To oczywiście nie ma żadnego bezpośredniego związku z twoją sygnaturką, ale mam serdecznie dosyć bomberów, nicponi, tych co chcą na drzewach jak liscie.. Sam wyraz wieszanie mi przeszkadza, bo się kojarzy. Nawet Lis mi przeszkadza za taki dobór rozmówców, żeby się pozabijali online. Mam tego dosyć. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: umarła autorka teorii żydokomuny... 03.01.13, 22:04 Zabijanie.... słuchałem Terlikowskiego u Monisi - u niego, to jakaś mantra... słowo wytrych... ... co drugie słowo, zabijanie - koniugowane i deklinowane na wszystkie sposoby a nawet bez sposobów... Obsesja!! Odpowiedz Link Zgłoś
life.form Re: umarła autorka teorii żydokomuny... 03.01.13, 22:48 Jesteś bohater z samozaparciem, jak to oglądałeś. Ja na widok Terlikowskiego lub Ziemkiewicza przełączam kanał. Durni dziennikarze ekstremę zapraszają do studia na równych prawach z mainstreamem. Nie rozumiem czemu Nergal ma takie problemy i wyrzucają go z programów. Przecież w porównaniu z tą dwojcą to aniołek. Nie proponuje ani zabijania kobiet w imię Swiętej Zygoty, ani odstrzeliwania dowolnej redakcji... PS. Przypominania, że końkordat nieważny, nigdy dosyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 jak niektórzy potrafią być żałośni 03.01.13, 18:09 ...choćby autor wątku, nawet czyjąś śmierć osoby wykorzystać dla dowalenia znienawidzonym politykom. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: jak niektórzy potrafią być żałośni 03.01.13, 19:31 Nie chce mi się szukać twoich... :) Co do dowalenia... - kofanieńki!! Kaczyński naprawdę może teraz spać spokojniej... - nikt więcej (nie ma już nikogo!), kto by potrafił przymusić go do otworzenia się... tak, jak potrafiła to robić T. Torańska... PeeS - jak się wykorzystuje śmierci do gry politycznej i dowalania - zapytaj panprezesa i byle jakiego pisięcia... podejrzewam, że sam dobrze wiesz, jak to się robi... Na pewno się nie mylę!! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 masz jakąś obsesję na punkcie tego człowieka 04.01.13, 18:01 ...dlatego nie mam ochoty na rozmowę z tobą. Co do samej Torańskiej- "Oni" to była ważna książka i po ludzku żal kobiety, która warsztat dziennikarski znała. Ale pod koniec życia nieco spalikociała bo ta wypowiedź o "wykopkach" (zwłaszcza w ustach osoby, jak już teraz wiemy, stojącej nad grobem) była niestosowna. Tak to odbieram jako humanista a nie członek takiej czy innej partii (zdaje sobie sprawę, że dla ogarniętych kaczofobią każdy kto jej nie podziela to automatycznie członek PiS, ale nic nie poradzę na ten, hm, ograniczony zasób skojarzeń). Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: masz jakąś obsesję na punkcie tego człowieka 04.01.13, 23:59 Coś jakby, w pewnych sprawach, z nieba spadałeś... niespodziewanie... PeeS - jesteś przekonany, że do zwalczania panprezesa potrzebna jest obsesja??? Jeśli, to mam prośbę: nie rozśmieszaj mnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tojabogdan Torańskiej nikt nie zastąpi, 03.01.13, 19:55 obecnie aktywne tzw. dziennikarstwo to głównie pracujący w reklamie lub propagandzie. Z nielicznych tylko jednostki mogą jej dorównać. Odpowiedz Link Zgłoś
zdybex Re: Torańskiej nikt nie zastąpi, 03.01.13, 20:30 Coraz mniej tego żydostwa. I oby tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Torańskiej nikt nie zastąpi, 03.01.13, 20:49 Jeśli założymy, że prawdziwych nacjo-kato-polan i patrIdiotów genetycznych jest więcej, to oni znikają jeszcze szybciej (no, więcej ich znika rocznie niż tych, których wspomniałeś) Odpowiedz Link Zgłoś