Dodaj do ulubionych

FK tylko dla wielbicieli rządów Platformy

09.01.13, 10:43
Pozostali nie maja głosu.
Obserwuj wątek
    • witek.bis Re: FK tylko dla wielbicieli rządów Platformy 09.01.13, 10:46
      A Ty od kiedy jesteś fanem Platformy? Bo jakoś całkiem wyraźnie Cię słychać...
    • boblebowsky Re: FK tylko dla wielbicieli rządów Platformy 09.01.13, 10:49
      ajr-on napisał:

> Pozostali nie maja głosu.

Czyżbyś zmienił wyznanie?
    • zapijaczony_ryj Znów PiS_dogłowy kłamiesz 09.01.13, 10:51

ajr-on napisał:

zajrzyj na osła !
      A potem na kraj ile wątkó kapusia camilka wisi i jakie sa obrażliwe dla urzędujacego premiera i co?
      Na moderacji FK działa V kolumna PiS!!!
      • x2468 Re: Znów PiS_dogłowy kłamiesz 09.01.13, 10:59
        Wpisz w Google tagi Hienek i szmata.Przekonasz się ze ten koleś niemal a może nawet wszystkich polityków PO określił jako szmaty i szmaciarzy. Wszystkie te wpisy są na właściwych czyli tam gdzie zostały wpisane. Następnie napisz na FK(w celu doświadczalnym)"Haenek szmata" w ciągu paru minut wylądujesz na ośle..
    • ajr-on Re: FK tylko dla wielbicieli rządów Platformy 09.01.13, 10:59
      Poważne tematy dotyczące afer i nieprawidłowości związanych z rządząca Plarformą, jej ludźmi znikaja z FK błyskawicznie.
      Wątki wyszydzające PIS, Kaczyńskich dominują i pomimo wulgaryzmów są akceptowane. Takie są fakty.
      • volupte Re: FK tylko dla wielbicieli rządów Platformy 09.01.13, 11:03
        Jakies przykłady ,,blyskawicznie znikajacych" ?
        • witek.bis Re: FK tylko dla wielbicieli rządów Platformy 09.01.13, 11:06
          Przykłady trudno będzie podać, bo te wątki znikają jeszcze przed pojawieniem się. Giwi cenzuruje już w głowach autorów. A jak to nie pomoże, to łapki odcina.
          • ajr-on Re: FK tylko dla wielbicieli rządów Platformy 09.01.13, 11:09
            Kilka minut temu napisałem o Modlinie (nadal niedopuszczony do ruchu, a w mediach cisza zamiast zainteresowania) i zaraz potem out.
            • witek.bis Re: FK tylko dla wielbicieli rządów Platformy 09.01.13, 11:22
              Przerzucili na "Gospodarkę" i też mi się to nie podoba. Równie dobrze wszystkie wątki z doktorem G. mogliby przerzucać na "Medycynę", albo na "Mengele i inni hitlerowscy zbrodniarze wojenni".
            • sclavus dla przypomnienia: 09.01.13, 13:49
              Forum Kraj - polska scena polityczna...
      • witek.bis Re: FK tylko dla wielbicieli rządów Platformy 09.01.13, 11:03
        To może załóż taki aferalny wątek i będziemy go pilnować jak oka w głowie.
        • ajr-on Re: FK tylko dla wielbicieli rządów Platformy 09.01.13, 11:07
          witek.bis napisał:
          To może załóż taki aferalny wątek i będziemy go pilnować jak oka w głowie.

Dziękuję za wsparcie, są jeszcze porządne lemingi.
          • witek.bis Re: FK tylko dla wielbicieli rządów Platformy 09.01.13, 11:10
            Jako porządny leming doradzę Ci jeszcze, cobyś jakąś aferę zmontował, a zaraz potem ją zdemaskował. Nie będziemy przecież czekali na te afery cholera wie jak długo :-)
            • obraza.uczuc.religijnych Re: FK tylko dla wielbicieli rządów Platformy 09.01.13, 11:21
              Jeśli poprosi o pomoc Mariuszka Kamińskiego to afery posypią się jedna za drugą.
              • witek.bis Re: FK tylko dla wielbicieli rządów Platformy 09.01.13, 11:25
                Niestety już chyba nie... A kiedyś sypały się bez proszenia... I komu to przeszkadzało... ;-)
              • ajr-on Re: FK tylko dla wielbicieli rządów Platformy 09.01.13, 12:15
                obraza.uczuc.religijnych napisał:
                Jeśli poprosi o pomoc Mariuszka Kamińskiego to afery posypią się jedna za drugą

Może się mylę, ale rzeczą normalną jest patrzenie władzy na ręce, a nie odgrzewanie kotletów sprzed 6 lat (stawianie Ziobry i Kaczyńskiego przed Trybunał). Dzisiaj monitorujemy PO, w przyszłości inną partię rządzącą.
                • obraza.uczuc.religijnych Re: FK tylko dla wielbicieli rządów Platformy 09.01.13, 12:16
                  No przecie mówię że Mariuszek patrzył na ręce Sawickiej z PiS, bo kiedy była afera Sawickiej to rządziło PiS.
                • witek.bis Re: FK tylko dla wielbicieli rządów Platformy 09.01.13, 12:24
                  Z tym patrzeniem władzy na ręce to chyba coś nie tak, bo doktor G. w pisowskim rządzie chyba nie był. Zresztą z samymi rękami doktora tez było coś nie w porząsiu, skoro w filmie zagrały jakieś cudze ręce.
                  • obraza.uczuc.religijnych Ale Marczuk-Pazura chyba była w rządzie PO 09.01.13, 12:27
                    bo Kwaśniewscy to na pewno byli.
                    • witek.bis Re: Ale Marczuk-Pazura chyba była w rządzie PO 09.01.13, 12:30
                      No, właśnie właśnie... Strasznie byli na tę władzę PO zawzięci...
                  • ajr-on Re: FK tylko dla wielbicieli rządów Platformy 09.01.13, 12:30
                    witek.bis napisał:
                    Z tym patrzeniem władzy na ręce to chyba coś nie tak, bo doktor G. w pisowskim
                    > rządzie chyba nie był. Zresztą z samymi rękami doktora tez było coś nie w porzą
                    > siu, skoro w filmie zagrały jakieś cudze ręce.

Nie bardzo chcę apiać wałkować ten temat. Dla mnie filmowane ręce to detale, faktem było, że brał łapówki, faktem jest, że CBA mogło to lepiej przeprowadzić, faktem jest, że mówienie za dużo jest wadą (Ziobro i Tuleya). Jedni są za CBA, inni przeciw, jedni są za IPN, inni przeciw i jest to normalne, ale od dziennikarzy wymagam obiektywnych realcji, niestety nie widzę tego.
                    • obraza.uczuc.religijnych Re: FK tylko dla wielbicieli rządów Platformy 09.01.13, 12:35
                      No to ile w końcu wziął tych łapówek i jakąż to władzę sprawował ów Garlicki?
                      Relacje których dziennikarzy nie były obiektywne?
                    • witek.bis Re: FK tylko dla wielbicieli rządów Platformy 09.01.13, 12:37
                      Mogło to lepiej przeprowadzić? Bardzo delikatnie powiedziane. Wszystkim tym, którzy zapomnieli już, o co tak naprawdę chodziło w aferze doktora G., uprzejmie przypominam, że Ziobro z Kamińskim pokazali publice zwyrodnialca, który mordował tych swoich pacjentów, którzy nie zgodzili się zapłacić mu łapówy. To był "Mengele"... To był "Doktor Śmierć"... Zbynek i Mario nie fatygowaliby się urządzaniem konferencji prasowej w sprawie lekarza biorącego koperty i prezenty, bo publiczność pękłaby ze śmiechu. A pierwszy pękłby śp. Janusz Kochanowski, który oficjalnie przyznał się do podarowania lekarzowi filiżanki Rosenthala.
                      • ajr-on Re: FK tylko dla wielbicieli rządów Platformy 09.01.13, 12:50
                        witek.bis napisał:

Nie wciągaj mnie w jakieś poboczne tematy, możesz sobie w kilkudziesiąciu innych wątkach atakować CBA.
                        W tym moim wątku jestem sam przeciwko wszystkim (tak mi się wydaje, że wszyscy są przeciwko partii opozycyjnej, a prawie wszystkim odpowiada rząd PO). Czyli poparcie PO do PIS jakieś 9:1, a może jeszcze większa rozpiętość to potwierdza, że FK przestało być forum dla wszystkich, a stało sie klakiernią rządu.
                        Dla mnie jest istotne jak dziennikarze wiodących mediów przekazują informacje. Nikt z dziennikarzy prowadzących programy publicystyczne W TVP, Polsat, TVN, Suoerstacja nie bronił CBA, wszyscy za Garlicki i Tuleją i jest to znamienne, że nedia są stronnicze bo nie wierzę, że tak jest w rzeczywistości (chyba, że dobierani są właśnie tacy dziennikarze), ale to potwierdza, że media nie są stronnicze (atak na PIS, chwała PO).

• witek.bis Re: FK tylko dla wielbicieli rządów Platformy 09.01.13, 12:55
                          Może dlatego nie bronią, bo uważają, że CBA nie zasługuje na obronę? Trudno, żeby codziennie, w drodze losowania, wyłaniali dziennikarzy dyżurnych mających bronić służbę, która nie dość, że bawiła się w politykę, to jeszcze robiła to za pomocą co najmniej wątpliwych metod.
                        • obraza.uczuc.religijnych Re: FK tylko dla wielbicieli rządów Platformy 09.01.13, 12:55
                          No tak, bo obiektywizm będzie wtedy gdy będzie się broniło CBA.
                          • ajr-on Re: FK tylko dla wielbicieli rządów Platformy 09.01.13, 13:05
                            Ja wiem, że CBA może być kontrowersyjnym tematem, ale niech o tym roztrzygnie Sejm, potrzebne czy nie. Jeżeli przez 5 lat niczego nie udowodniono w sądach to myślę, że sprawa jest dęta i CBA mimo kontrowersji nie przekroczyła prawa.
                            Ja czuję , że dziennikarze (głownie telewizyjni) kłamią , manipulują , nie dociekają prawdy, nie są obiektywni. Z tym, że po pisowskiej stronie mam tylko Pospieszalskiego,a po tej drugiej kilkadziesięciu dziennikarzy TVN, TVP, Polsat, Superstacja. Chodzi mnie tylko o prowadzących, nie gości programów bo to inna para kaloszy. Tak, że proporsje "stronniczości" i braku obiektywizmu sa faktem i proporcje sa jak 1: 50 .
                            • obraza.uczuc.religijnych Re: FK tylko dla wielbicieli rządów Platformy 09.01.13, 13:09
                              No widzisz, a jak teraz w końcu jeden sędzia na podstawie przedstawionego przez CBA materiału dowodowego orzekł, że te dowody zdobywano w sposób uwłaczający standardom demokratycznego państwa prawa i zawiadamia w tej sprawie prokuraturę to stronnicze pieski z mediów finansowo zależnych od partii opozycyjnej ujadają że to fuj i że tak nie można. Niech poczekają na efekty postępowania prokuratury.
                              Rany, ileż ty oglądasz programów publicystycznych skoro tak wiesz co tych kilkudziesięciu dziennikarzy sądzi o całej sprawie.
                              • witek.bis Re: FK tylko dla wielbicieli rządów Platformy 09.01.13, 13:14
                                Stanowczo za dużo ogląda. Żadna głowa tego nie wytrzyma. Nawet "ajronowa".
                                • ajr-on Re: FK tylko dla wielbicieli rządów Platformy 09.01.13, 13:21
                                  Rzeczywiście potwierdzam, że ogladam telewizyjne programy publicystyczne kilka godzi dziennie, mogę z racji wykonywanej pracy. Ale zaczynam się łamać.
                                  I właśnie Tylko Pospieszalski stronniczy z jednej strony, a kilkudziesięciu pozostałych to zdeklarowani przeciwnicy PIS-u. Kto obiektywny ? Ja nie zauważyłem, moze w pojedyńczych przypadkach, ale kiedy trzeba to zawsze atak na Kaczora, CBA, PIS.
                                  Cały TVN, cały Polsat, cała Superstacja, cała TVP. Oczywiście dziennikarze na etacie tych stacji, goście bywają różni i te proporcje sa już trochę inaczej rozłożone, ale nigdy tak żeby w dyskusji przeważała opozycja.

• obraza.uczuc.religijnych Re: FK tylko dla wielbicieli rządów Platformy 09.01.13, 13:27
                                    Ale dlaczego powinni być tam zwolennicy akurat PiSu?
                                • obraza.uczuc.religijnych Re: FK tylko dla wielbicieli rządów Platformy 09.01.13, 13:25
                                  No i ile tych programów publicystycznych jest! Nawet nie wiedziałem. Kilkadziesiąt!
                                  • ajr-on Re: FK tylko dla wielbicieli rządów Platformy 09.01.13, 13:34
                                    obraza.uczuc.religijnych napisał:
                                    No i ile tych programów publicystycznych jest! Nawet nie wiedziałem. Kilkadziesiąt!

Jeszcze raz stronniczy na korzyść PIS jest Pospieszalski. Po drugiej stronie dzienniarze zwalczający Kaczyńskiego (za PO, za SLD) i jest ich co najmnie kilkudziesięciu. Zacznę od Superstacji tam około 10 sztuk, TVN 30sztuk, Polsat 10 sztuk, TVP 10 sztuk. Chcesz nazwiska ? Chyba nie ma sensu, nie znajdziesz wśród dziennikarzy kogoś kto sprzyja opozycyjnemu PIS-owi.
                                    • obraza.uczuc.religijnych Re: FK tylko dla wielbicieli rządów Platformy 09.01.13, 13:49
                                      A jednak chciałbym nazwiska, np. tych 10 z Polsatu i przykłady jak to dowalają uciskanemu PiSowi.
                  • obraza.uczuc.religijnych Oooo tak se przeglądam rózne wiadomości o CBA 09.01.13, 12:34
                    i to jest ciekawe:
                    www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/brat-sobiesiaka-rozpracowywal-dla-cba-korupcje-w-sadach-prokuratura-nielegalnie,280167.html
                    W tym kontekście całkiem prawdopodobne okazuje się, że to CBA ostrzegło Rycha żeby wkopać Tuska.
          • sclavus Tylko... 09.01.13, 13:51
            ... pelikanów porządnych już nie ma...
      • boblebowsky Re: FK tylko dla wielbicieli rządów Platformy 09.01.13, 11:16
        ajr-on napisał:

> Poważne tematy dotyczące afer i nieprawidłowości związanych z rządząca Plarform
        > ą, jej ludźmi znikaja z FK błyskawicznie.

Niewygodni ludzie też znikają błyskawicznie więc uważaj na siebie:)))
        • ajr-on Re: FK tylko dla wielbicieli rządów Platformy 09.01.13, 11:44
          boblebowsky napisał:
          Niewygodni ludzie też znikają błyskawicznie więc uważaj na siebie:)))

Powiem szczerze, że rzeczywiście boję się o pewne osoby.
          A wracając do początku, ilu chociażby w tym wątku jest zwolenników PO, przytłaczająca wiekszość. Wydaje mi się , że dużo osób opozycyjnych wobec Platformy po prostu uciekło z FK widząc jak niesprawiedliwie traktowani są ci co atakują chorą władzę.
          • boblebowsky Re: FK tylko dla wielbicieli rządów Platformy 09.01.13, 11:52
            Pisięta pouciekały ze wstydu za swoich idoli:))

ajr-on napisał:

> boblebowsky napisał:
            > Niewygodni ludzie też znikają błyskawicznie więc uważaj na siebie:)))
            >
            > Powiem szczerze, że rzeczywiście boję się o pewne osoby.
            > A wracając do początku, ilu chociażby w tym wątku jest zwolenników PO, przytłac
            > zająca wiekszość. Wydaje mi się , że dużo osób opozycyjnych wobec Platformy po
            > prostu uciekło z FK widząc jak niesprawiedliwie traktowani są ci co atakują cho
            > rą władzę.
          • witek.bis Re: FK tylko dla wielbicieli rządów Platformy 09.01.13, 11:55
            Bo atakowanie chorej władzy jest niegodziwe. Chorego to się kompotem poi, za rączkę trzyma i jakieś bajdy opowiada.
    • cookies9 Re: FK tylko dla wielbicieli rządów Platformy 09.01.13, 11:55
      ajr-on napisał:

Zakładasz wątki i jeszcze narzekaż?
      • ajr-on Re: FK tylko dla wielbicieli rządów Platformy 09.01.13, 12:09
        cookies9 napisała:
        Zakładasz wątki i jeszcze narzekaż?

Zakładam siłą inercji, ale nie mam pewności czy natychmiast komuś się nie narażę i wątek zniknie.
        A, za "narzekaż" dostajesz pałę z polskiego. Bez obrazy, nie traktuj tego osobiście, ale prawidłowa pisownia jest równie ważna jak treść tematów , które poruszasz.
        • cookies9 Re: FK tylko dla wielbicieli rządów Platformy 09.01.13, 12:16
          ajr-on napisał:

> cookies9 napisała:
          > Zakładasz wątki i jeszcze narzekaż?
          >
          > Zakładam siłą inercji, ale nie mam pewności czy natychmiast komuś się nie naraż
          > ę i wątek zniknie.
          > A, za "narzekaż" dostajesz pałę z polskiego. Bez obrazy, nie traktuj tego osobi
          > ście, ale prawidłowa pisownia jest równie ważna jak treść tematów , które porus
          > zasz.

Fakt - byk :-) powinno być narzekasz i dodam ,jak zwykle:-)
    • life.form Dlaczego wywalasz mnie z Forum Kraj? 09.01.13, 12:15
      Awansowałeś na dozorcę?
    • tomek62.0 Re: FK tylko dla wielbicieli rządów Platformy 09.01.13, 12:17
      dzien dobry ,

www.dailymotion.com/video/xv0qdy_kabaret-prawdziwi-polacy_news
    • enterenterenter też mi nowina :) tak było od zawsze 09.01.13, 13:22
      a ile tu cyngli!!!!!! he he he
      • ajr-on Re: też mi nowina :) tak było od zawsze 09.01.13, 13:27
        enterenterenter napisał(a):
        a ile tu cyngli!!!!!! he he he

Kiedyś (kilka lat temu) było inaczej, teraz zostało to forum monotematyczne, towarzystwo wzajemnej adoracji.
        • obraza.uczuc.religijnych Re: też mi nowina :) tak było od zawsze 09.01.13, 13:29
          Kiedyś to było fajnie, zwłaszcza gdy wszyscy kisili się w POPiSowym sosiku mniej więcej w 2004/2005 roku. Wtedy nie było monotematyczności tylko zdrowe dowalanie SLD.
      • obraza.uczuc.religijnych Re: też mi nowina :) tak było od zawsze 09.01.13, 13:28
        Np kiloff to cyngiel. Masz rację, gołda.
        • ajr-on Re: też mi nowina :) tak było od zawsze 09.01.13, 13:37
          Dziękuję za dyskusję,idę na Hobbita.
    • 99venus Re: FK tylko dla wielbicieli rządów Platformy 09.01.13, 13:44
      fakt.jesteś gnojku tego najlepszym przykładem.
    • sclavus ajr-on... 09.01.13, 13:46
      2459 postów na FK... - oprócz tych, ewentualnie, wysłanych na oślą....
      Może to nie ty??
      • witek.bis Re: ajr-on... 09.01.13, 13:49
        2459 przeoczeń Giwi... Bo nie sądzę, żeby 2459 razy pomyliła Ajr-ona z Ayranem, skoro nawet raz pomylić ich nie sposób.
      • obraza.uczuc.religijnych Co to za inwigilacja?!?! 09.01.13, 13:51
        Takie rzeczy to tylko w tuszczym reżymie.
        • sclavus sorki, ach sorki.... 09.01.13, 13:53
          nigdy nie przypuścił bym nawet, że zwykła wyszukiwarka, mieści się w tuszczym reżymie....
          Nigdy!!!
          ;););)
          :D:D:D:D:D
      • 99venus Re: ajr-on... 09.01.13, 14:59
        kanalia została zdemaskowana.
    • jola.iza1 Re: o fmortejesza?! 09.01.13, 13:57
      Zabanowali Mnie??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka