Dodaj do ulubionych

Taaaaaak! "StaniszPiS - prof" dzisiaj

18.01.13, 20:29
strasznie dużo piła (chyba wody) i okrutnie bebłotała u Piaseckiego.
Obserwuj wątek
    • m.c.hrabia Re: Taaaaaak! "StaniszPiS - prof" dzisiaj 18.01.13, 20:43
      jak patrzę na ,to myśli do eutanazji biegną.
      • baabeczka Re: Taaaaaak! "StaniszPiS - prof" dzisiaj 18.01.13, 20:48
        Nie przesadzaj,tez bedziesz starszy, wazne jest to co mowi,a nie,jak wyglada. A mowi od rzeczy,to inna inszosc.
        • lionold Re: babeczko! 18.01.13, 20:59
          Hrabia wie co pisze bo wie co widzi i słyszy! Ona mówi od rzeczy wyglądając od rzeczy - tak samo zresztą jak przedmiot jej nieustającego uwielbienia - swój do swego ciągnie! Esencja niedorzeczności.
    • podmiot_faktu Dziwię się, że jeszcze tę panią telewizornia ... 18.01.13, 21:03
      ... zaprasza. Pani Staniszkis od dawna nie ma nic sensownego do powiedzenia.
    • wanda43 Re: Taaaaaak! "StaniszPiS - prof" dzisiaj 18.01.13, 21:05
      Powtarzala to, co wczesniej bredzil Czarnecki i ten dziennikarz spuchlak z paskudną gębą, nazwisko mi wylecialo. Wczoraj to samo klepała klępa.
    • 99venus Re: Taaaaaak! "StaniszPiS - prof" dzisiaj 18.01.13, 21:11
      występu p.Staniszkis w różnych tv są zaiste zadziwiające ale ja ich nie oglądam.słuchanie tych propisuarowych bredni jest obrazą ludzkiego rozumu.
      • szwampuch58 Re: Taaaaaak! "StaniszPiS - prof" dzisiaj 18.01.13, 21:39
        dzisiaj byla w slabej formie,wiadro pomyj na Tuska tylko w normie miala,reszta cienko
      • jacekm22 Re: Taaaaaak! "StaniszPiS - prof" dzisiaj 18.01.13, 21:42
        Zarowno prowadzacy "dziennikarz" tak zwany jak i zaproszona do rozmowy zaczadziala PIS prof Staniszkis skutecznie mnie odstraszyly ....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka