Dodaj do ulubionych

Matka się doigrała.

24.01.13, 17:46
di.com.pl/news/47423,0,Bloger_nazwal_Prezydenta_ruskimcw...em_Jest_akt_oskarzenia-Marcin_Maj.html
Bloger odpowie za "ruskichcw...i"?
Niestety teraz nadmuchiwana jest nowa sprawa. Jak donosi Gazeta Wrocławska, do sądu w Legnicy wpłynął akt oskarżenia przeciwko blogerowi, który pod pseudonimem Matka Kurka na łamach serwisu Kontrowersje.net opublikował tekst pt. Polską rządzą dwa ruskiecw...e: Tusk i Komorowski! W tej sytuacji z urzędu została wszczęta sprawa o znieważenie Prezydenta (zob. Gazeta Wrocławka, Bloger odpowie za znieważenie prezydenta. Nazwał go "ruskimcw...em").
Obserwuj wątek
    • wanda43 Re: Matka się doigrała. 24.01.13, 18:10
      O qrde! Chyba zrezygnuje z internetu, bo czytywałam Matke!
      Samokrytyke mam złożyc w konfesjonale? Wystarczy?
      • tw_wielgus Re: Matka się doigrała. 24.01.13, 18:15
        A co mi po Twojej samokrytyce bez pokuty?
        Skarbonka pokutna znajduje się po lewej stronie przy wyjściu z kaplicy.
        • czan-dra Re: Matka się doigrała. 24.01.13, 18:21
          Jak Ty szastasz naszymi pieniędzmi, obcym chcesz oddać NASZĄ krwawice?
          To ja miałem chodzić ze skarbonką pokutną czy jak ona się zwie, taka była umowa.
          • tw_wielgus Re: Matka się doigrała. 24.01.13, 18:24
            Sorry Wientou! Biznes is biznes.
        • wanda43 Re: Matka się doigrała. 24.01.13, 18:26
          ty mnie wielgus sugierujesz, ze mam emeryture do tej puszki i posty stosować absolutne?
          Ło matko!
          • tw_wielgus Re: Matka się doigrała. 24.01.13, 18:29
            W żadnym wypadku nie jest to moja sugestia, tak jest wola nieba.
    • witek.bis Re: Matka się doigrała. 24.01.13, 18:19
      No, chyba na Matkę ręki nie podniosą, bo im uschnie... Bo Matka jest tylko jedna i nawet jeśli siedzi z tyłu, to nie może tam siedzieć dwa albo trzy lata...
      • czan-dra Re: Matka się doigrała. 24.01.13, 18:22
        Z Ciebie lepszy cwaniak jest, matkę wozisz z tyłu by nas wrobić.
      • tw_wielgus Re: Matka się doigrała. 24.01.13, 18:27
        Ciekawym jest obserwacja zmiany poglądów matki.kurki, ich radykalizacja, która w końcu doprowadziła go przes oblicze wymiaru sprawiedliwości ktry może sprawić, iż znaczenie słowa cw..." pozna na własnej d..
        • czan-dra Re: Matka się doigrała. 24.01.13, 18:34
          Nic tak szybko nie zmienia poglądów jak doświadczenie ich w sobie, po wielokroć.
          • tw_wielgus Re: Matka się doigrała. 24.01.13, 18:38
            Nie pamiętam jakie stanowisko reprezentowała matka.kurka w kwestii związków partnerskich ale istnieje duże prawdopodobieństwo że po pozytywnym rozpatrzeniu sprawy przez sąd stanie się homoentuziastą.
            • czan-dra Re: Matka się doigrała. 24.01.13, 18:47
              Ku nieskrępowanej radości współosadzonych stanie się homoentuzjastą.
              Tak dla jego dobra to piszę, żeby wiedział co i jak to się je.
              • tw_wielgus Re: Matka się doigrała. 24.01.13, 18:50
                Każdy człowiek, nawet skazany, ma prawo do chociaż krótkich chwil szczęścia.
                • czan-dra Re: Matka się doigrała. 24.01.13, 18:55
                  No, i tego im życzę.
                  A Matka Kurka po wyjściu zmieni nicka Matka Kwoka.
    • derduch.antykatolik Słusznie, niech zapłaci albo ulice zamiata 24.01.13, 19:01
      Sa granice wolności słowa ale nie wolno obrażać.
      Gdy ja piszę że cieszyłem się jak dziecko po śmierci Zimnego Lecha i czarownicy to kogoś obrażam? Nie, wyrażam swoją wolna opinię. Jak piszę że uważam tow. Jarosława za skończonego debila i ćwoka, to jest to moje zdanie, nie epitet. Nie wolno pisać że tow. Jarosław to rura, gnida czy szmata, wolno natomiast napisać że ja go za takiego uważam i mam do tego prawo.
      Koniec i kropka. Poza tym drobna róznica: Taki tow. Jarosław jest NIKIM więc prawo go nie chroni, Urząd Prezydenta już tak.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka