zuzkazuzka111 27.01.13, 07:46 Komu podlegają, kto im wydaje polecenia. Jakie zbierają informacje i na czyje polecenie? Jak zarabiają na swoje akcje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kapiszon23 temat niezwykle ciekawy ale za trudny na FK 27.01.13, 09:20 Ja jestem zdania , że Polska rządzona jest przez konsorcjum różnych służb specjalnych. Wiesz jakie służby podlegają Tuskowi? WSIokowi??? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 Re: temat niezwykle ciekawy ale za trudny na FK 27.01.13, 09:32 > Ja jestem zdania , że Polska rządzona jest przez konsorcjum różnych służb specj > alnych. Uważam podobnie, z tym, że patrząc szerzej, światem rządzi informacja, a więc służby. Po zimnej wojnie dogadały się ze sobą, zamiast się wyniszczać. Rządy to marionetki w rękach służb. > Wiesz jakie służby podlegają Tuskowi? WSIokowi??? teoretycznie wszystkie. Praktycznie to Tusk i Bul pracują dla służb. Tak sobie teoretyzuję. Odpowiedz Link Zgłoś
kapiszon23 mamy podobne zdanie w temacie 27.01.13, 09:33 zuzkazuzka111 napisała: > > Ja jestem zdania , że Polska rządzona jest przez konsorcjum różnych służb > specj > > alnych. > > Uważam podobnie, z tym, że patrząc szerzej, światem rządzi informacja, a więc s > łużby. > Po zimnej wojnie dogadały się ze sobą, zamiast się wyniszczać. > Rządy to marionetki w rękach służb. > > > Wiesz jakie służby podlegają Tuskowi? WSIokowi??? > > teoretycznie wszystkie. Praktycznie to Tusk i Bul pracują dla służb. > Tak sobie teoretyzuję. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 Re: mamy podobne zdanie w temacie 27.01.13, 09:40 A jak można to odwrócić?? Czy w ogóle można? Sprawić, by służby działały dla kraju. By ich interes był tożsamy z interesem narodu? Odpowiedz Link Zgłoś
kapiszon23 Re: mamy podobne zdanie w temacie 27.01.13, 09:42 wiktor-smol.nowyekran.pl/post/86853,parcie-na-trumne czy to jest demokracja czy zamordyzm? Kto kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 Re: mamy podobne zdanie w temacie 27.01.13, 13:00 W Polsce nie ma demokracji. To akurat jest oczywiste. Zamordyzm - z pewnością, zwłaszcza, gdy się sprowadziło własny naród do roli niewolnika pracującego za miskę kaszy. Zastanawiam się czy można coś z tym zrobić. I kto może. Odpowiedz Link Zgłoś
kapiszon23 Re: mamy podobne zdanie w temacie 27.01.13, 13:12 Mozna coś z tym zrobić? Muszą powstać z kolan narodowcy i musza pogonić zaprzańców z Polski tak jak oni wygonili Polaków ze swojej Ojczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 Re: mamy podobne zdanie w temacie 27.01.13, 13:48 No tak, ale jeśli zakładamy, że władzę sprawują służby, które są powiązane ze swymi odpowiednikami w innych krajach, to nie będzie to raczej możliwe. Jak sprawić, by służby znalazły interes w tym, by w Polsce rządzili narodowcy? W jaki sposób ludzie mogą powstać z kolan? Do tego jest potrzebna choć mała stabilizacja życiowa. A stabilizacja życiowa będzie wynikała z dostępności pracy i godziwych zarobków. Skąd w Polsce mają się wziąć miejsca pracy, gdy gospodarka została przez ostatnie 6 lat rozmontowana do końca. Ludzie nawet nie chodzą na wybory, bo nie widzą możliwości zmiany na lepsze. Jak im pokazać, że mogą coś zmienić? Odpowiedz Link Zgłoś
niezdeprawowany6 Re: mamy podobne zdanie w temacie 27.01.13, 11:44 zauważ jak cyngle "zniwelowały" ważną dyskusję ... ach, te cyngle... -------------- Cytat: "kecawa: coraz częściej lemingi milczą i zaczynają coś kojarzyć - ostatnio przemykają ze spuszczonymi głowy zaciskają zęby, że zrobiono z nich idiotów" m.c.hrabia napisał: bo jako leming się gubię. Odpowiedz Link Zgłoś
kapiszon23 Re: mamy podobne zdanie w temacie 27.01.13, 13:13 czego się sposziewasz PO FK???? tu jak nie konfident to hasbara niezdeprawowany6 napisał: > zauważ jak cyngle "zniwelowały" ważną dyskusję ... > > ach, te cyngle... > > > -------------- > Cytat: "kecawa: coraz częściej lemingi milczą i zaczynają coś kojarzyć - ostatn > io przemykają ze spuszczonymi głowy zaciskają zęby, że zrobiono z nich idiotów > " > > m.c.hrabia napisał: bo jako leming się gubię. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: temat niezwykle ciekawy ale za trudny na FK 27.01.13, 10:19 zuzkazuzka111 napisała: >Praktycznie to Tusk i Bul pracują dla służb. Tak sobie teoretyzuję. < Kaczyński i Macierewicz pracują dla Putina. Tak sobie teoretyzuję. Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re: temat niezwykle ciekawy ale za trudny na FK 27.01.13, 10:32 szczegolnie w Gruzji. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: temat niezwykle ciekawy ale za trudny na FK 27.01.13, 10:54 To nie teoretyzowanie, a dobrze potwierdzony pogląd. Skutecznie izolowali nas w Europie i świecie, systematycznie zrywali rozmowy i doprowadzali do kompromitacji Polski (np. w Trójkącie Weimarskim), podnosili ceny gazu dla Polski, przemycili do Gruzji i pośrednio przekazali Rosjanom tajemnice polskiego przemysłu zbrojeniowego. -- buldog. Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re: temat niezwykle ciekawy ale za trudny na FK 27.01.13, 11:01 glupota nie boli ? Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: temat niezwykle ciekawy ale za trudny na FK 27.01.13, 11:38 Popatrz na PiSowskie osobistości medialne, szczególnie oddelegowane z SAMOOBRONY, a także "iznaczal'no wnedrionnyje" w PiS. Jednemu to nawet nie założyli teczki w SB, za to podarowali rodzinie willę i częstowali pączkami. Zdrada, jak widać, nie boli. A ja wolę dogadywać się z Rosjanami bezpośrednio, a nie za pośrednictwem agentury wpływu. -- buldog. Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re: temat niezwykle ciekawy ale za trudny na FK 27.01.13, 12:01 jeszcze raz napisze....glupota nie boli ? Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: temat niezwykle ciekawy ale za trudny na FK 27.01.13, 12:25 Widać, nic więcej Ci zostało. A później weź do ręki jawne teksty z 2005/2006 roku na temat agentury wpływu w SAMOOBRONIE. I to nie tylko teksty polskie. Nie powiem, że jest tam wszystko, ale jest sporo. Później ta agentura uwiła sobie gniazdko w PiSie. Tak samo jak cała masa godnych pogardy PZPRowskich funkcjonariuszy w rodzaju Wassermana, Kryże i podobnych. Хвaтит кoрмить этy шoблy. Polską racją stanu jest skompromitować tę szajkę. -- buldog. Odpowiedz Link Zgłoś
kapiszon23 Re: temat niezwykle ciekawy ale za trudny na FK 27.01.13, 11:10 wiesz co?! ale fantazja też ma swoje granice :P Odpowiedz Link Zgłoś
kapiszon23 Re: Putin i Merkel ? 27.01.13, 09:29 nie na darmo nazwali cie na Nowym Ekranie idiotą. Zasługujesz na to . zapijaczony_ryj napisał: > Trafiłem gołda? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj podaj link chetnie przeczytam 27.01.13, 09:43 kapiszon23 napisał(a): > nie na darmo nazwali cie na Nowym Ekranie idiotą. Zasługujesz na to . > > > zapijaczony_ryj napisał: > > > Trafiłem gołda? czy to prawda, bo wy z PiS_dogłowiem z zasady kłamiecie Odpowiedz Link Zgłoś
kapiszon23 łżesz! czytałeś nie udawaj :) 27.01.13, 09:45 zapijaczony_ryj napisał: > kapiszon23 napisał(a): > > > nie na darmo nazwali cie na Nowym Ekranie idiotą. Zasługujesz na to . > > > > > > zapijaczony_ryj napisał: > > > > > Trafiłem gołda? > > czy to prawda, bo wy z PiS_dogłowiem z zasady kłamiecie Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Nie PiS_dol tylko daj linka!!! 27.01.13, 09:52 kapiszon23 napisał(a): > zapijaczony_ryj napisał: > > > kapiszon23 napisał(a): > > > > > nie na darmo nazwali cie na Nowym Ekranie idiotą. Zasługujesz na to > . > > > > > > > > > zapijaczony_ryj napisał: > > > > > > > Trafiłem gołda? > > > > czy to prawda, bo wy z PiS_dogłowiem z zasady kłamiecie Odpowiedz Link Zgłoś
kapiszon23 czytałeś bo się do watka dopisywałeś :) :) :) :) : 27.01.13, 09:54 zapijaczony_ryj napisał: > kapiszon23 napisał(a): > > > zapijaczony_ryj napisał: > > > > > kapiszon23 napisał(a): > > > > > > > nie na darmo nazwali cie na Nowym Ekranie idiotą. Zasługujesz > na to > > . > > > > > > > > > > > > zapijaczony_ryj napisał: > > > > > > > > > Trafiłem gołda? > > > > > > czy to prawda, bo wy z PiS_dogłowiem z zasady kłamiecie > > Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: czytałeś bo się do watka dopisywałeś :) :) :) 27.01.13, 10:39 LINK wiesz co to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
kapiszon23 Re: czytałeś bo się do watka dopisywałeś :) :) :) 27.01.13, 11:09 wiem ale po co skoro temat jest ci znany. czytałeś ten watek o sobie a nawet go komentowałeś.Poszukaj na necie - tu nic nie ginie. zapijaczony_ryj napisał: > LINK wiesz co to jest? > Odpowiedz Link Zgłoś
niezdeprawowany6 Re: czytałeś bo się do watka dopisywałeś :) :) :) 27.01.13, 11:46 ryj to peerelowska świnia, więc może nie dyskustu z nim... Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Te zdeprawowany, lustro cie zauroczyło? 27.01.13, 12:24 niezdeprawowany6 napisał: > ryj to peerelowska świnia, więc może nie dyskustu z nim... Odpowiedz Link Zgłoś
kapiszon23 Re: czytałeś bo się do watka dopisywałeś :) :) :) 27.01.13, 13:14 zapewniam ,że wiem who is whu na tym forum. To nie trudno rozpoznać. niezdeprawowany6 napisał: > ryj to peerelowska świnia, więc może nie dyskustu z nim... > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
niezdeprawowany6 Re: czytałeś bo się do watka dopisywałeś :) :) :) 27.01.13, 14:22 przepraszam "kapiszon" nie mam w zwyczaju aż tak dosadnie wyrażać opinii... zwłaszcza w odniesieniu do ryja i im PO dobnych. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 napisz raz cokolwiek mądrego. 27.01.13, 09:34 udowodnij, że myślisz. Putin i Merkel to zupełnie inne systemy. Jakbyś pojeździł po świecie, to byś to zobaczył. Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re: Dobre pytanie 27.01.13, 10:12 Teoretycznie premier. Celem prac sluzb jest ochrona panstwa....a do ochrony panstwa zalicza sie nie tylko zbieranie informacji ale tez i dezinformacja. mozna to robic przez ksztaltowanie opini publicznej( tzw przecieki) jak tez bardziej zlozone poprzez "produkcje" faktow. Sluzby dzilaja glownie na styku polityka-gospodarka. O celach sluzb tecyduje tzw doktryna panstwa ( w normalnych panstwach jest to konsensus wszystkich sil poitycznych i gospodarczych), ktore cele w 90% sa scisle tajne. Tego typu zalozenia doktrynalne sa w przypadku stabilnych panstw niezmienne do dziesiecioleci a jak w przypadku Rosji od 400 lat, zmieniaja sie tylko metody. Zrozumiec cele sluzb to znac doktryne polityczna panstwa...ta scisle tajna. Odpowiedz Link Zgłoś
zayka Re: Kto kontroluje służby specjalne w Polsce? 27.01.13, 12:20 służby staly sie politycznymi zarządzane przez PO które to PO założone zostało przez służby Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 Re: Kto kontroluje służby specjalne w Polsce? 27.01.13, 12:29 > służby staly sie politycznymi > > zarządzane przez PO > > które to PO założone zostało przez służby Kiedy służby się usamodzielniły? I za jakie pieniądze? Jak się teraz finansują? Odpowiedz Link Zgłoś