Dodaj do ulubionych

Już nigdy nie zagłosuję na platformę. A ty?

10.02.13, 21:52
Taka okładka Newsweeka jutro przywita miliony Polaków. Agnieszka Holland na niej. Jej córka zakochała się w innej.

Wydaje mi się, że kłopoty Palikota z jedną kreaturą od feministek to małe piwo przy kłopotach Tuska. Poza tym Palikot kompletnie rozmydlił i zniweczył brukselską fetę rządową. Wyobrażam sobie wściekłość tuskowej kamaryli. Podobno wymyślili znowu numer z platfobusem. Żałosna będzie ta powtórka.
Obserwuj wątek
    • palnick Re: Już nigdy nie zagłosuję na platformę. A ty? 10.02.13, 22:05
      Patrz jak to czasem bywa. Palikociarnia miała tylko przykryć aferę drogową i Bondaryka ale baby z Millerem popsuły Palikmiotowi scenariusz i nie zdązył wygasic pieca przed Ryżego "sukcesem".
      Myslę, że powinni podejść do tego ze spokojem, bo przecież już tyle razy współpraca biłgorajczyka z ryżym w kwestii zagłuszania kończyła sie sukcesem. Ot wypadek przy pracy :-)
    • losiu4 Re: Już nigdy nie zagłosuję na platformę. A ty? 10.02.13, 22:15
      a ja słuchałem starszych, mądrych ludzi i zawsze twierdziłem ze co ryże to fałszywe :)

Pozdrawiam

Losiu
      • marbor1 Re: Już nigdy nie zagłosuję na platformę. A ty? 10.02.13, 23:18
        Losiu, trochę nie na temat, ale z mądrości starszych wynika, że ryży ojciec dyrektor też musi być cholernie fałszywy. Ja zresztą też też tak uważam.
        • losiu4 Re: Już nigdy nie zagłosuję na platformę. A ty? 11.02.13, 07:23
          widzisz, reguły są po to by mogły istnieć wyjątki ;) I takim wyjątkiem jest o. Rydzyk. Zresztą każdy wie ze ryzy jest tylko jeden i nie przebywa on w Toruniu :)

Pozdrawiam

Losiu
          • adam111115 Re: Już nigdy nie zagłosuję na platformę. A ty? 11.02.13, 07:41
            Nie od dziś wiadomo że Boga zamiast w niebie macie w Toruniu
            • losiu4 Re: Już nigdy nie zagłosuję na platformę. A ty? 11.02.13, 17:39
              adam111115 napisał:

> Nie od dziś wiadomo że Boga zamiast w niebie macie w Toruniu

mylisz sie. W Toruniu siedzi skromny sługa Boży, o. Tadeusz Rydzyk. A Bóg zasadniczo jest wszędzie :)

Pozdrawiam

losiu
      • man_sapiens Re: Już nigdy nie zagłosuję na platformę. A ty? 11.02.13, 15:23
        > a ja słuchałem starszych, mądrych ludzi i zawsze twierdziłem ze co ryże to fałs
        > zywe :)
        A jeszcze nie dawno pisałeś, że już więcej nie zagłosujesz na PO (ergo głosowałeś na nią). jakaś paranoja? Niepokoję się o ciebie, łosiu.
        • losiu4 Re: Już nigdy nie zagłosuję na platformę. A ty? 11.02.13, 17:46
          > A jeszcze nie dawno pisałeś, że już więcej nie zagłosujesz na PO (ergo głosował
          > eś na nią).

już Ci wtedy zdaje się odpisywałem: nadinterpretowujesz pewne rzeczy :) Jak to palikociarz - bardzo mało rozumku zaposiadasz. A Erg to jest taki zakład chemiczny. M.in. plastikowe nocniki (pardon, pojemniki różne) tam robią :)

Pozdrawiam

losiu
    • hordol [...] 10.02.13, 22:21
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • losiu4 Re: co robisz z newsweekiem po przeczytaniu? 10.02.13, 22:40
        ani na rozpałkę sie nie nadaje, ani do sławojki. Od biedy można podłoge przy malowaniu wyłożyć zeby farbą nie pochlapać albo czapkę-napoleonkę zrobić.

Pozdrawiam

Losiu
    • etta2 Re: Już nigdy nie zagłosuję na platformę. A ty? 10.02.13, 22:22
      A cóż kogo obchodzi,na kogo ty zagłosujesz???? Jakie to ma znaczenie? Żadne, jesteś tylko marnym trybikiem i nic ponadto.
      A ja zagłosuję na PO, bo mam przekonanie, że to partia rozumna.
      • palnick [...] 10.02.13, 22:24
      • losiu4 Re: Już nigdy nie zagłosuję na platformę. A ty? 10.02.13, 22:41
        etta2 napisała:

> bo mam przekonanie, że to partia rozumna.

to "przekonanie" kiedyś Cię zgubi

Pozdrawiam

Losiu
      • hordol masz rację-platfusy i krzywdy sobie nie zrobią 10.02.13, 22:48
        więc trochę rozumu mają.
        w przeciwieństwie do ciebie
    • gate.of.delirium Aferzyści od dróg lądują na ciepłych posadach... 10.02.13, 23:08
      Oni na pewno zagłosują na Tuska:
      Aferzyści od dróg lądują na ciepłych posadach
      Tracili państwowe posady, ale szybko lądowali w prywatnych firmach i byli tam bezcennymi pracownikami. Znają kogo trzeba, wiedzą, gdzie uderzyć. Są cenni, bo w branży budowlanej liczą się osobiste kontakty i wejścia. A Wojciech D. (54 l.) i Zbigniew K. (64 l.) o drogowych przetargach wiedzą wszystko.

I nie ma znaczenia, że są zamieszani w zmowy cenowe czy ustawianie przetargów. Nawet gdy mieli prokuratora na karku, spokojnie mogli zgarniać miesięcznie ponad 40 tys. zł! Wojciech D. (54 l.) przez lata był szefem mazowieckiego oddziału GDDKiA. Dziś jest podejrzany o to, że za łapówki ustawiał przetargi na budowę dróg. W jego rezydencji śledczy znaleźli dziesiątki obrazów Wojciecha Kossaka czy Stanisława Malczewskiego warte fortunę. Od szefów prywatnych firm drogowych przyjmował drogie prezenty, m.in. złote pióro za prawie 12 tys. zł.

Gdy w 2009 roku stracił stołek, szybko znalazł zatrudnienie w firmie projektowej Arcadis, z którą wcześniej współpracował przy różnych remontach dróg. To było miękkie lądowanie z pensją około 30 tys. zł miesięcznie. Wojciechowi D. nie działa się więc krzywda, dziś jest m.in. członkiem zarządu Polskiego Kongresu Drogowego. Jak widać, w tej branży tacy jak on nie zginą.

finanse.wp.pl/kat,104126,title,Aferzysci-od-drog-laduja-na-cieplych-posadach,wid,15321506,wiadomosc.html

Aferzyści, więźniowie, ormowcy - to żelazny elektorat PO...

haen2010 napisał:

> Taka okładka Newsweeka jutro przywita miliony Polaków. Agnieszka Holland na nie
      > j. Jej córka zakochała się w innej.
      • m.c.hrabia Re: na twoje sumienie :) 10.02.13, 23:10
        Tusk się powiesi hjeniu
        • palnick [...] 10.02.13, 23:42
    • douglasmclloyd Zawsze nt 10.02.13, 23:58
    • snajper55 A ja będę głosować, dopóki rywalem będą naziści nt 11.02.13, 00:07
      S.
      • hummer Napisał gołąbek pokoju :) 11.02.13, 00:10

• snajper55 Może nie gołąbek, ale nie nazista /nt 11.02.13, 17:57

• palnick Re: A ja będę głosować, dopóki rywalem będą naziś 11.02.13, 00:30
        jacy synku naziści?
        • snajper55 Re: A ja będę głosować, dopóki rywalem będą naziś 11.02.13, 18:03
          palnick napisał:

> jacy synku naziści?

Tacy, dziadku:

desmond.imageshack.us/Himg228/scaled.php?server=228&filename=beztytuuakz.png&res=landing

S.
      • tornson Tyle że PO zwykle głosuje ręka w rękę z tymi 11.02.13, 15:39
        "nazistami"...
        • snajper55 Re: Tyle że PO zwykle głosuje ręka w rękę z tymi 11.02.13, 18:04
          tornson napisał:

> "nazistami"...

Nie zwykle, tylko czasem. Zresztą PO to nie moja bajka, tylko mniejsze zło.

S.
      • tornson Poza tym nie kumam Ciebie Sniper. 11.02.13, 15:42
        Jako Euro-entuzjasta powinieneś głosować na najbardziej pro-europejką partię, na tą partię która chce euro-federacji czyli na SLD, a nie tych konserwatywnych łapudraków którzy może i retorykę mają pro-europejką, ale w postępowaniu i głosowaniach nie są żadną Europą, a Bliskim Wschodem (Iran, Arabia Saudyjska, itp.).
        • superspec Czy Niemcy to spółka akcyjna? 11.02.13, 15:52
          Pewnie tak jest i to czeka UE pod przewodem tego kraju.Tego chcesz?
          www.lewica.pl/index.php?id=16319&tytul=Podr%F3%BFny:-Walki-klasowe-w-Niemczech
          • tornson Re: Czy Niemcy to spółka akcyjna? 11.02.13, 16:10
            superspec napisał:

> Pewnie tak jest i to czeka UE pod przewodem tego kraju.Tego chcesz?
            Wolę o niebo bardziej model niemiecki niż polski. A niekorzystny dla nas jest właśnie ten układ jaki mamy teraz, bo teraz Niemcy robią co chcą, ale ich władze liczyć muszą się tylko z 80mln swoich obywateli, a zdanie obywateli reszty Europu mogą olać. Rząd Euro-Federacji musiałby liczyć się z głosami wszystkich 400mln Europejczyków. Dlatego właśnie Euro-federacja to jedyna droga jaka się Polsce może opłacać.
            • superspec Też jestem za federacją europejską. 11.02.13, 21:39
              Ale jestem ateistą i nie wierzę w Boga a tym bardziej w to że jakaś instytucja załatwi wszelkie problemy.
        • snajper55 Re: Poza tym nie kumam Ciebie Sniper. 11.02.13, 18:07
          tornson napisał:

> Jako Euro-entuzjasta powinieneś głosować na najbardziej pro-europejką partię, n
          > a tą partię która chce euro-federacji czyli na SLD, a nie tych konserwatywnych
          > łapudraków którzy może i retorykę mają pro-europejką, ale w postępowaniu i głos
          > owaniach nie są żadną Europą, a Bliskim Wschodem (Iran, Arabia Saudyjska, itp.).

A w czymże SLD jest lepsze od PO? Natomiast SLD jest o niebo łatwiejszym przeciwnikiem dla PiS niż PO.

S.
    • starysyn Ja zaglosuje ponownie na PiS 11.02.13, 00:23
      u nas w Tworkach PiS jest bardzo popularny. Zwlaszcza zima, gdy nie ma co spieszyc sie z wychodzeniem na zewnatrz. Zimno, snieg i glod, a tu mozna zawsze dostac przedluzenie, bo ktokolwiek chwali panprezesa, ten jest przez kopacjentow za geniusza oglaszany ,chorzy sie modla do niego a pan doktor bez problemu przedluza takiemu propisowcowi pobyt az do wiosny.
      • palnick [...] 11.02.13, 00:32
    • palnick Nigdy nie głosowałem na platformę. 11.02.13, 00:34
      I nie mam zamiaru tego zmieniać. Jakos tak brzydzę sie mafią...
      • szmul.bender Re: Nigdy nie głosowałem na platformę. 11.02.13, 01:29

palnick napisał:

> I nie mam zamiaru tego zmieniać. Jakos tak brzydzę sie mafią...

Rozumiem, że skoro się brzydzisz mafią do koscioła nie uczęszczasz
        • palnick Re: Nigdy nie głosowałem na platformę. 11.02.13, 01:42
          Oczywiście nie uczęszczam! Wszak to wzorzec mafii!
    • cookies9 Re: Już nigdy nie zagłosuję na platformę. A ty? 11.02.13, 07:45
      Oczywiscie - od kilku lat tak głosuję i nie mam powodów do zmian.
      • haen2010 Re: Już nigdy nie zagłosuję na platformę. A ty? 11.02.13, 07:52
        Powody są jak najbardziej. Rzady platfusów umocniły nas jako państwo recesywne, dbające głównie o program "Rodzina na swoim".

Tylko alternatywa jeszcze nie gotowa.
    • lionold Re: Heinrich! Na Bogów! Nie 11.02.13, 09:18
      wypróżniaj się publicznie!
    • kotek.filemon A ja nigdy nie zagłosowałem (b/t) 11.02.13, 15:17

• zbysio45 Re: Już nigdy nie zagłosuję na platformę. A ty? 11.02.13, 15:25
      Mam od dawna skrystalizowane poglady na temat PO i bardzo dobrze ze Pan Tusk rusza w teren bo moze sie dowiedziec ze jednak obywatele maja dosc jego nieudolnych rzadow .Przeciez bezrobocie juz przekroczyło 30% jezeli sie doliczy niezarejstrowanych bezrobotnych .
    • superspec Zagłosuję. 11.02.13, 15:32
      Oczywiście marzy mi się kilka reform w tej partii.Tusk na polityczną emeryturę, frakcja Gowina wyrzucona z partii.Ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma.:)
      • tornson Re: Zagłosuję. 11.02.13, 15:38
        superspec napisał:

> Oczywiście marzy mi się kilka reform w tej partii.Tusk na polityczną emeryturę,
        > frakcja Gowina wyrzucona z partii.Ale jak się nie ma co się lubi to się lubi c
        > o się ma.:)
        Zagłosujesz na tych łapudraków???
        Kurde, a ja mam Ciebie na zielono! :/
        • superspec Jak nie na PO to na kogo byś radził?/nt 11.02.13, 15:41

• tornson SLD, Ruch Palikota, Partia Pracy 11.02.13, 16:11
            • superspec Głosowałem na Partię Pracy 11.02.13, 21:40
              Ale podryfowałem w stronę centrum politycznego.
        • godz-0800 Re: Zagłosuję. 11.02.13, 17:16
          tornson napisał:

> superspec napisał:
          >
          > > Oczywiście marzy mi się kilka reform w tej partii.Tusk na polityczną emer
          > yturę,
          > > frakcja Gowina wyrzucona z partii.Ale jak się nie ma co się lubi to się
          > lubi c
          > > o się ma.:)
          > Zagłosujesz na tych łapudraków???
          > Kurde, a ja mam Ciebie na zielono! :/

Mojego głosu nigdy nie dostanie PO,PiS,PSL,SP.
          To pogrobowcy AWS-u.
    • tornson Nie nazywaj tak Wandy Nowickiej, 11.02.13, 15:37
      bo ona o prawa kobiet, o liberalną i nieklerykalną Polskę, o sprawiedliwość społeczną, walczyła jeszcze wtedy kiedy Palikot wydawał OZON i duuuuużo dużo wcześniej.
      • haen2010 Re: Nie nazywaj tak Wandy Nowickiej, 11.02.13, 15:57
        Piszę o wartości człowieka, nie o wartościach jakie głosiła. To wielka różnica. Przyjrzyj się np Tuskowi jak wielka.
    • wlodzimierz.ilicz Liczebność pederastów w Polsce jest niska. 11.02.13, 15:39
      Ten margines ostatnio głosował nie na PO ale na RP i SLD.
      Jeżeli więc niedobitki nie zagłosują z powodu "związków partnerskich" na PO, to dla PO będzie mała strata.
      • gate.of.delirium Czegoś nie rozumiesz Ilicz,więc Ci wyjaśnię... 11.02.13, 16:37
        ... związki partnerskie, to nie tylko "pederaści", to również pary hetero żyjące bez formalnego ślubu (czyli na tzw. kocią łapę). A to już nie jest margines, to setki tysięcy ludzi (głównie młodych), których nie stać na sformalizowanie swojego związku i oczekiwali od liberałów jakiś cywilizacyjnych norm prawnych. Jeżeli teraz poprą Palikota, to może to być druga siła w przyszłym parlamencie. Nie licz na to, że młodzi porą skostniałe SLD, albo rachityczną PPS czy cóś w tym stylu...

wlodzimierz.ilicz napisał:

> Ten margines ostatnio głosował nie na PO ale na RP i SLD.
        > Jeżeli więc niedobitki nie zagłosują z powodu "związków partnerskich" na PO, to
        > dla PO będzie mała strata.
        • wlodzimierz.ilicz Znów ten pedebełkot. 11.02.13, 17:13
          Powtarzam jeszcze raz:
          Kto żyje na "kocią łapę" może wziąść normalny ślub, cywilny lub kościelny.
          A jeśli chce ślub śmieciowy (tzw. związek partnerski) to chce zlekceważyć swoje obowiązki małżeńskie.
          Niech więc lepiej dalej żyje na "kocią łapę" bo do normalnego związku psychicznie nie dorósł.

>setki tysięcy ludzi (głównie młodych), których nie stać na sformalizowanie swojego związku
          Na co ich u k.rwy nędzy nie stać, na wizytę w USC?

Pederaści jak wyżej, kłamią, zniekształcają, oszukują - wszystko po to aby mieć możliwość jeszcze wygodnieć uprawiać swoje chorobliwe zachowania.
        • losiu4 Re: Czegoś nie rozumiesz Ilicz,więc Ci wyjaśnię.. 11.02.13, 18:10
          gate.of.delirium napisał:

> ... związki partnerskie, to nie tylko "pederaści", to również pary hetero żyjąc
          > e bez formalnego ślubu (czyli na tzw. kocią łapę). A to już nie jest margines,
          > to setki tysięcy ludzi (głównie młodych), których nie stać na sformalizowanie s
          > wojego związku

nie rób se jaj. Im się albo nie opłacało albo nie chciało zawrzec małżeństwa. Innego logicznego argumentu nie ma. Myślisz że związek partnerski będzie 'za darmo"? Opłata urzędowa być musi :)

Pozdrawiam

losiu
    • boblebowsky Re: Już nigdy nie zagłosuję na platformę. A ty? 11.02.13, 15:52
      A mnie śmieszy to pompowanie wypowiedzi jakiś celebrytów. Nie wiem jakie to ma w ogóle znaczenie.

haen2010 napisał:

> Taka okładka Newsweeka jutro przywita miliony Polaków. Agnieszka Holland na nie
      > j. Jej córka zakochała się w innej.
      >
      > Wydaje mi się, że kłopoty Palikota z jedną kreaturą od feministek to małe piwo
      > przy kłopotach Tuska. Poza tym Palikot kompletnie rozmydlił i zniweczył bruksel
      > ską fetę rządową. Wyobrażam sobie wściekłość tuskowej kamaryli. Podobno wymyśli
      > li znowu numer z platfobusem. Żałosna będzie ta powtórka.
    • kecawa PiS lepszy od polszewii 11.02.13, 16:03
      Moj znajomy ktory poprzednio na nich glosował twierdzi, że wg teraz nawet PiS jest lepszy od polszewii.

kecaw - zadowolony z wolty mojego znajomego :-)
    • cymber.gaj Re: Już nigdy nie zagłosuję na platformę. A ty? 11.02.13, 16:08
      Ja, jak przyjdzie co do czego, zagłosuję.
    • zapijaczony_ryj Najnardziej żałosna to by była powtórka z IVRP 11.02.13, 17:18
      haen2010 napisał:
      Podobno wymyśli
      > li znowu numer z platfobusem. Żałosna będzie ta powtórka.

Tak żąłosna:

tiny.pl/htd75
      • samantha.1 Ona też nie zagłosuje 11.02.13, 17:24
        www.sfora.pl/Agnieszka-Holland-ostro-o-PO-oszusci-i-piata-kolumna-a52458
    • zapijaczony_ryj [...] 11.02.13, 17:27
      • samantha.1 Re: A ja nigdy nie zagłosuję na takiego premiera 11.02.13, 17:34
        Można bardziej się zbłaźnić niz Ty?
        Może cos innego wymyśl ,bo stajesz się nudny i śmieszny!
        Powtarzasz się!
        • godz-0800 Re: A ja nigdy nie zagłosuję na takiego premiera 11.02.13, 17:58
          samantha.1 napisała:

> Można bardziej się zbłaźnić niz Ty?
          > Może cos innego wymyśl ,bo stajesz się nudny i śmieszny!
          > Powtarzasz się!

Widocznie nie oglądał tej scenki. Prawdziwa.

Szklane oko kamery widzi wiele. Na przykład premiera Donalda Tuska przyłapała na żuciu gumy podczas oficjalnej uroczystości z okazji wejścia Polski do strefy Schengen. Wypluł ją tuż przed podaniem ręki jakiemuś urzędnikowi, ale co z nią zrobił? Nie wiadomo.

www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/dyskretne-gumozucie,44296.html
          Tutaj najlepszy dowód jak można z siebie zrobić kompletnego idiotę.
          Donald w peruwiańskiej czapeczce.

www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/dyskretne-gumozucie,44296.html
          Tak więc spokojnie,nie tylko Kaczor robił z siebie głupka. Donald tez potrafi.

• godz-0800 Re: A ja nigdy nie zagłosuję na takiego premiera 11.02.13, 18:00
            Tutaj jest "śliczny" Donaldek w peruwiańskiej czapeczce.

www.google.pl/search?q=Tusk+w+czapce+peruwia%C5%84skiej&hl=pl&client=firefox-a&hs=E3x&tbo=u&rls=org.mozilla:pl:official&tbm=isch&source=univ&sa=X&ei=pyIZUcz5EeSQ4gSfwIGYAg&ved=0CCwQsAQ&biw=1366&bih=558
            • zapijaczony_ryj Załóż tą czapeczkę na tę facjatę 11.02.13, 19:08
              godz-0800 napisał:

> Tutaj jest "śliczny" Donaldek w peruwiańskiej czapeczce.
              >
              > www.google.pl/search?q=Tusk+w+czapce+peruwia%C5%84skiej&hl=pl&client=firefox-a&hs=E3x&tbo=u&rls=org.mozilla:pl:official&tbm=isch&source=univ&sa=X&ei=pyIZUcz5EeSQ4gSfwIGYAg&ved=0CCwQsAQ&biw=1366&bih=558

tę facjatę, a dopiero zobaczysz śliczności z Tworek:
              narodowcy.net/wp-content/uploads/2011/12/jaroslaw_kaczynski_pap.jpeg
          • zapijaczony_ryj Porównanie Tuska w czapeczce kraju do którego 11.02.13, 19:02
            godz-0800 napisał:

> samantha.1 napisała:
            >
            > > Można bardziej się zbłaźnić niz Ty?
            > > Może cos innego wymyśl ,bo stajesz się nudny i śmieszny!
            > > Powtarzasz się!
            >
            >
            > Widocznie nie oglądał tej scenki. Prawdziwa.
            >
            > Szklane oko kamery widzi wiele. Na przykład premiera Donalda Tuska przyłapała n
            > a żuciu gumy podczas oficjalnej uroczystości z okazji wejścia Polski do strefy
            > Schengen. Wypluł ją tuż przed podaniem ręki jakiemuś urzędnikowi, ale co z nią
            > zrobił? Nie wiadomo.
            >
            > www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/dyskretne-gumozucie,44296.html
            > Tutaj najlepszy dowód jak można z siebie zrobić kompletnego idiotę.
            > Donald w peruwiańskiej czapeczce.
            >
            > www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/dyskretne-gumozucie,44296.html
            > Tak więc spokojnie,nie tylko Kaczor robił z siebie głupka. Donald tez potrafi.
            >
            >
            >
            został zaproszony i żucia gumy przez premiera do numeru ze słuchaka uważam za naduzycie, bo jak mozna porównać normalne zachowanie premiera do takiego numeru w którym premier robi z siebie m,a co za tym idzie z nas kompletnego idioty:

tiny.pl/htd75

Dodam jeszcze, ze Tusk w czapeczce to normalka przy PST bez czapeczki:
            narodowcy.net/wp-content/uploads/2011/12/jaroslaw_kaczynski_pap.jpeg
            Który to ma na czole wypisane IDIOTA!
        • zapijaczony_ryj Re: A ja nigdy nie zagłosuję na takiego premiera 11.02.13, 18:55
          samantha.1 napisała:

> Można bardziej się zbłaźnić niz Ty?
          > Może cos innego wymyśl ,bo stajesz się nudny i śmieszny!
          > Powtarzasz się!

Potrafisz wymyśłlić coś bardziej idiotycznego jak to:

tiny.pl/htd75

Jest to najbardziej idiotyczne zachowanie głowy państwa w historii Świata!!!
          Wątpię, zeby ktos to czymkolwiek i kiedykolwiek przebił, to raczej niemozliwe!!

I dlatego uważam,ze nalezy Polakom to przyponinać, zeby nigdy polski premier nie zrobił z siebie publicznie takiego idioty:

tiny.pl/htd75
    • bnov Ja głosuję na ludzi, 11.02.13, 18:06
      a nie na listy. 3 razy głosowałem ( na ludzi z list PO). Raz zdarzyło się to w wyborach samorządowych, człowiek okazał się uczciwy i mądry. Nie jest już w PO. Nie jest też w samorządzie. Drugi i trzeci przypadek, to moje dawne porażki wyborcze, dzisiaj są ministrami. Oczywiście, żaden uczciwy Polak dzisiaj na kogokolwiek związanego z PO głosować nie może. Będę jednak kibicował obecnej koalicji, bo Polacy uczciwi, czy nie, muszą jeszcze dostać w d..., aby zmądrzeć. A nikt inny, tak dobrze jak partia, tego efektu edukacyjnego nie zapewni.
      • palnick Re: Ja głosuję na ludzi, 12.02.13, 01:25
        Chyba masz rację, bo Polacy jeszcze nie zmądrzeli. Ale czy kiedykolwiek to się stanie?
        Jezeli nie to koalicja Aferałów z Chłopkami zniszczy ten kraj całkowicie.
    • bnov pożyteczni 11.02.13, 19:09
      idioci bredzili o skoku cywilizacyjnym Polski po Euro,

no to szerzej o faktycznym zubożeniu umysłowym rodaków:

praca.interia.pl/zarobki/news-wyzysk-polski,nId,775950

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka