bkn6 12.02.13, 08:09 ..gdyż obiecała że zrezygnuje i niedotrzymała słowa" www.polskieradio.pl/7/473/Artykul/778393,Robert-Biedron-Wanda-Nowicka-ma-problem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.c.hrabia Re: Biedroń : "Wanda Nowicka ma problem gdyż obie 12.02.13, 08:20 wielkie mi halo..... a wskażcie mi polityka który dotrzymuje słowa , to będzie nius a nie.......:-) Odpowiedz Link Zgłoś
godz-0800 Re: Biedroń : "Wanda Nowicka ma problem gdyż obie 12.02.13, 08:22 m.c.hrabia napisał: > wielkie mi halo..... > > a wskażcie mi polityka który dotrzymuje słowa , to będzie nius a nie.......:-) Co racja,to racja. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Biedroń : "Wanda Nowicka ma problem gdyż obie 12.02.13, 08:57 Jurkowi raz się udało. Odpowiedz Link Zgłoś
life.form Re: Biedroń : "Wanda Nowicka ma problem gdyż obie 12.02.13, 15:34 > wielkie mi halo..... > > a wskażcie mi polityka który dotrzymuje słowa , to będzie nius a nie.......:-) Faktycznie, Donald Tusk przykładem nie świeci :D Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Biedroń : "Wanda Nowicka ma problem gdyż obie 12.02.13, 10:06 Została wybrana marszałkiem jako przedstawicielka RP. skoro RP wycofał jej poparcie, to powinna zrezygnować, jeżeli tylko miałaby odrobinę poczucia przyzwoitości. Najwyraźniej nie ma. Perspektywa nagrody - 40 tys. za rok - silniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
bkn6 Re: Biedroń : "Wanda Nowicka ma problem gdyż obie 12.02.13, 15:12 co z honoru człowieka może zrobić 40 000 PLN i służbowa fura i komóra. smutne Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Ni też obiecał, ze odejdzie jak przegra i co? 12.02.13, 15:49 I nie ma z tym żadnego problemu. Nowicka obiecała w cztery oczy, a NI obiecał publicznie przed kamerami Odpowiedz Link Zgłoś
adherent1 Re: Ni też obiecał, ze odejdzie jak przegra i co? 12.02.13, 16:17 zapijaczony_ryj napisał: > I nie ma z tym żadnego problemu. Spokojnie. Klub Palikota wyrzuci Nowicką z swoich szeregów. Nowicka stanie się posłanką niezależną i wtedy zrezygnuje z stanowiska marszałka sejmu. Następnie klub Palikota zaproponuje na marszałka sejmu posłankę Grodzką i zostanie ona marszałkiem. Wesoło będzie dopiero gdy marszałek Grodzka powie że solidaryzuje się z posłanką Nowicką i po wyborze na marszałka stanie się posłanką niezależną :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Wzyscy głosujący na PO czy PiS powinni 12.02.13, 16:26 z tego wątku zmiatać i zająć się marszałkami ze swojego sortu. A że dla Wandy Nowickiej ważniejsi są jej wyborcy (to właśnie pod wpływem sygnału od organizacji i ludzi ją popierających zmieniła zdanie) niż jakieś prymitywne partyjniackie gierki, to akurat dobrze o niej świadczy. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Biedroń : "Wanda Nowicka ma problem gdyż obie 12.02.13, 20:06 nie wiem, ten Biedroń jest naprawdę taki głupi czy tylko udaje? Kto przy zdrowych zmysłach wierzy postepaczkom i feminazistkom? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
bkn6 Re: Biedroń : "Wanda Nowicka ma problem gdyż obie 13.02.13, 09:32 mam nadzieję że jak wyrzucą z klubu tę "chytrą babę z Radomia" to nie będzie już siedziała w Sejmie obok Palikota tylko jako bezprzydziałowa posłanka u samej góry k.drzwi obok agenta Tomka Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: Biedroń : "Wanda Nowicka ma problem gdyż obie 13.02.13, 09:50 bkn6 napisała: > ..gdyż obiecała że zrezygnuje i niedotrzymała słowa" > > www.polskieradio.pl/7/473/Artykul/778393,Robert-Biedron-Wanda-Nowicka-ma-problem Dziwne:-) Wniosek o odwołanie Wandy Nowickiej z funkcji wicemarszałka był datowany na 2 stycznia 2013...jeszcze nic nie bylo wiadomo o premiach dla prezyduim Sejmu. Intryga R.Palikota szyta grubymi nićmi... Odpowiedz Link Zgłoś