Dodaj do ulubionych

Biedroń : "Wanda Nowicka ma problem gdyż obiecała

12.02.13, 08:09
..gdyż obiecała że zrezygnuje i niedotrzymała słowa"

www.polskieradio.pl/7/473/Artykul/778393,Robert-Biedron-Wanda-Nowicka-ma-problem
Obserwuj wątek
    • superspec Zgadzam się z Biedroniem./nt 12.02.13, 08:13

• m.c.hrabia Re: Biedroń : "Wanda Nowicka ma problem gdyż obie 12.02.13, 08:20
      wielkie mi halo.....

a wskażcie mi polityka który dotrzymuje słowa , to będzie nius a nie.......:-)
      • godz-0800 Re: Biedroń : "Wanda Nowicka ma problem gdyż obie 12.02.13, 08:22
        m.c.hrabia napisał:

> wielkie mi halo.....
        >
        > a wskażcie mi polityka który dotrzymuje słowa , to będzie nius a nie.......:-)

Co racja,to racja.
      • sverir Re: Biedroń : "Wanda Nowicka ma problem gdyż obie 12.02.13, 08:57
        Jurkowi raz się udało.
      • life.form Re: Biedroń : "Wanda Nowicka ma problem gdyż obie 12.02.13, 15:34
        > wielkie mi halo.....
        >
        > a wskażcie mi polityka który dotrzymuje słowa , to będzie nius a nie.......:-)

Faktycznie, Donald Tusk przykładem nie świeci :D
    • man_sapiens Re: Biedroń : "Wanda Nowicka ma problem gdyż obie 12.02.13, 10:06
      Została wybrana marszałkiem jako przedstawicielka RP. skoro RP wycofał jej poparcie, to powinna zrezygnować, jeżeli tylko miałaby odrobinę poczucia przyzwoitości. Najwyraźniej nie ma. Perspektywa nagrody - 40 tys. za rok - silniejsza.
    • bkn6 Re: Biedroń : "Wanda Nowicka ma problem gdyż obie 12.02.13, 15:12
      co z honoru człowieka może zrobić 40 000 PLN i służbowa fura i komóra.

smutne
    • zapijaczony_ryj Ni też obiecał, ze odejdzie jak przegra i co? 12.02.13, 15:49
      I nie ma z tym żadnego problemu.
      Nowicka obiecała w cztery oczy, a NI obiecał publicznie przed kamerami
      • adherent1 Re: Ni też obiecał, ze odejdzie jak przegra i co? 12.02.13, 16:17
        zapijaczony_ryj napisał:
        > I nie ma z tym żadnego problemu.
        Spokojnie.
        Klub Palikota wyrzuci Nowicką z swoich szeregów.
        Nowicka stanie się posłanką niezależną i wtedy
        zrezygnuje z stanowiska marszałka sejmu.
        Następnie klub Palikota zaproponuje na marszałka
        sejmu posłankę Grodzką i zostanie ona marszałkiem.
        Wesoło będzie dopiero gdy marszałek Grodzka powie
        że solidaryzuje się z posłanką Nowicką i po wyborze
        na marszałka stanie się posłanką niezależną :-))
    • tornson Wzyscy głosujący na PO czy PiS powinni 12.02.13, 16:26
      z tego wątku zmiatać i zająć się marszałkami ze swojego sortu.
      A że dla Wandy Nowickiej ważniejsi są jej wyborcy (to właśnie pod wpływem sygnału od organizacji i ludzi ją popierających zmieniła zdanie) niż jakieś prymitywne partyjniackie gierki, to akurat dobrze o niej świadczy.
    • losiu4 Re: Biedroń : "Wanda Nowicka ma problem gdyż obie 12.02.13, 20:06
      nie wiem, ten Biedroń jest naprawdę taki głupi czy tylko udaje? Kto przy zdrowych zmysłach wierzy postepaczkom i feminazistkom?

Pozdrawiam

Losiu
    • bkn6 Re: Biedroń : "Wanda Nowicka ma problem gdyż obie 13.02.13, 09:32
      mam nadzieję że jak wyrzucą z klubu tę "chytrą babę z Radomia" to nie będzie już siedziała w Sejmie obok Palikota tylko jako bezprzydziałowa posłanka u samej góry k.drzwi obok agenta Tomka
    • cookies9 Re: Biedroń : "Wanda Nowicka ma problem gdyż obie 13.02.13, 09:50
      bkn6 napisała:

> ..gdyż obiecała że zrezygnuje i niedotrzymała słowa"
      >
      > www.polskieradio.pl/7/473/Artykul/778393,Robert-Biedron-Wanda-Nowicka-ma-problem

Dziwne:-) Wniosek o odwołanie Wandy Nowickiej z funkcji wicemarszałka był datowany
      na 2 stycznia 2013...jeszcze nic nie bylo wiadomo o premiach dla prezyduim Sejmu.
      Intryga R.Palikota szyta grubymi nićmi...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka