erte2 13.02.13, 15:32 Własnie leci konferencja Palikota. I nie wiem czy jest on bardziej żałosny czy bardziej żenujący... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
remez2 Re: Dwa razy "Ż" 13.02.13, 15:37 erte2 napisał: > Własnie leci konferencja Palikota. I nie wiem czy jest on bardziej żałos > ny czy bardziej żenujący... Jest potomkiem najmłodszego syna Noego. Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Czy pokazywal juz jakies rekwizyty? 13.02.13, 15:37 Moze znow zaskoczy Europe czyms nowym... Ktoz to wie. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Czy pokazywal juz jakies rekwizyty? 13.02.13, 23:25 Wzięcie mają neologizmy, szczególnie w polityce. Szczególnie jako określenia różnych członków z ramienia (władz państwowych), różnych płci... -- bul. Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Zagadka. 14.02.13, 10:18 Czy wiesz, ze "czlonek z ramienia na czele" to... ... ... cud medycyny reimplantacyjnej? Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: Dwa razy "Ż" 13.02.13, 16:55 Dla nas żałosny i żenujący,ale podczas ostatnich wystąpień Palikota,jago ulubionym słowem był kures**o...powtarzał to wielokrotnie... " Zawsze będziemy walczyli z kur...em w polskiej polityce "– powiedział Janusz Palikot po posiedzeniu klubu Powinien zacząć od siebie i kolegów z klubu. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Dwa razy "Ż" 13.02.13, 23:07 jest taki jak całe jego rucha...przepraszam cały jego Ruch. Bez wyjątków. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Dwa razy "Ż" 13.02.13, 23:46 "I nie wiem czy jest on bardziej żałosny czy bardziej żenujący..." Juz dawno byl! Zenujacy i zalosny ! Trzeba" talentu " ,zeby tego nie widziec czy przyjac do swiadomosci :-) losiu napisal "jest taki jak całe jego rucha...przepraszam cały jego Ruch. Bez wyjątków." Racja '10 out of 10 'losiu ! Odpowiedz Link Zgłoś