Dodaj do ulubionych

Wsadżmy Wałęsę do formaliny

01.03.13, 20:05
Na obecne czasy to prawie analfabeta z żona analfabetka prawie, moralizuje a w rodzinie ma zstępnych co od kryminalu uciekli dzieki nazwisku. Cała ta rodzina ma pomrocznośc a splot okoliczności wykreował znany z literatury i historii typ kretyna, ktory został przywódca. . Do Formaliny i do muzeum Solidarności jak Lenina. To taki Faraon co chleje , teraz chyba mniej , w imieniu oszukanych przez siebie robotników. Ciekawe kto i za ile kupi bilety?
Obserwuj wątek
    • etta2 Re: Wsadżmy Wałęsę do formaliny 01.03.13, 20:11
      A pewnie, do diabła z autorytetami ważnymi dla świata, MY WIEMY LEPIEJ czy należy go szanować, czy nienawidzieć, bo ukochaną komunę rozmontował, PRAWDA????
      Fakt, że dzisiejsze jego wypowiedzi o homo są z gatunku i niesmacznych, i prymitywnych, ale...to człowiek już dosyć wiekowy i należy brać poprawkę: homoseksualizm jeszcze nie tak dawno był skrywany pod kołderką, a nie afiszowany z trybuny sejmowej. Ja go rozumiem.
      • zdybex Re: Wsadżmy Wałęsę do formaliny 01.03.13, 20:15
        Ale to kretyn co z każdą wypowiedzią udowadnia . Te miliony co na niego glosowały chyba teraz chlają ze wstydu.
        • etta2 Re: Wsadżmy Wałęsę do formaliny 01.03.13, 20:19
          Byłam wśród tych milionów, które na niego głosowały WTEDY! I wcale mi z tego powodu nie wstyd, a nawet wręcz przeciwnie.
          • zdybex Re: Wsadżmy Wałęsę do formaliny 01.03.13, 20:22
            To wsadzenie ikony do formaliny powinno cieszyć.
            • przeszlakowska1003 Re: Wsadżmy Wałęsę do formaliny 29.03.13, 15:54
              Niedługo tak o Tusku napiszesz, he,he
        • kaczyjar Re: Wsadżmy Wałęsę do formaliny 29.03.13, 16:54
          Ja tak.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka