Dodaj do ulubionych

Janusz Palikot i bioenergoterapeuta.

24.04.13, 10:15
"- Janusz ma niezmienny plan. Chce być za wszelką cenę premierem. Jest przekonany, że mu się uda - mówi w wywiadzie dla "Życia Warszawy" były poseł RP Bartłomiej Bodio.
odio mówi w wywiadzie, kto ma największy wpływ na Palikota. To Andrzej Rozenek. Jednak jak dodaje, fascynacje szefa partii szybko się zmieniają. - Na piedestale byli i Piotr Ikonowicz, i Magdalena Środa, i Jan Hartman. Ale jeden człowiek wzbudził dużo śmiechu w klubie. To energoterapeuta Janusza - zdradza Bodio.
Janusz kazał się każdemu posłowi z nim spotkać. Tłumaczył, że ten człowiek ustawił mu dietę z cyklami ćwiczeń i że poprawiło mu to samopoczucie oraz percepcję. Otrzymaliśmy różne dziwne zalecenia. Np. jednemu z posłów kazał się wykąpać w 13 kg soli. Mnie wziął za ręce, popatrzył mi w oczy i oświadczył: "Musisz jeść więcej fasoli"

Kazet ty jesteś tym uzdrowicielem i bioenergoterapeutą? Ale ciemnota w tym Ruchu Palikota
Obserwuj wątek
    • godz-0800 Re: Janusz Palikot i bioenergoterapeuta. 24.04.13, 10:24
      Janusz chce zostać premierem?
      To jaką funkcję ma Olek zarezerwowaną?
      Prezydentem już nie zostanie?
      Będzie w roli Arabskiego u premiera Palikota?

To z pewnością wirus filipiński się uaktywni.
      • pakules Re: Janusz Palikot i bioenergoterapeuta. 24.04.13, 10:32
        Dostanie nadzór nad przemysłem spirytusowym......
    • obraza.uczuc.religijnych Kolejny chamski wątek 24.04.13, 10:32
      w którym wyśmiewa się ludzi o odmiennych poglądach. Remik.bz nie będzie zadowolony, że walczy się tu z demokracją i wartościami europejskimi.
      • pakules Re: Kolejny chamski wątek 24.04.13, 10:33
        Idź do bioenergoterapeuty i niech ci zapoda swoją różdżkę.....
        • obraza.uczuc.religijnych Re: Kolejny chamski wątek 24.04.13, 10:36
          Remik.bz już by ci napisał, że obrażasz wielomilionowy elektorat pana Palikota i że nie podoba ci się demokracja!
          • pakules Re: Kolejny chamski wątek 24.04.13, 10:39
            Jakoś to przeżyję.
            • obraza.uczuc.religijnych Re: Kolejny chamski wątek 24.04.13, 10:41
              Tacy włąśnie jesteście, nowocześni europejczycy, spływa to po was jak po kaczce.
              • pakules Re: Kolejny chamski wątek 24.04.13, 10:53
                Chyba oszalałeś , ja jestem konserwa, moher, pisior , faszysta i co tam jeszcze chcesz, gdzie mnie tam do was młodych wykształconych europejczyków z wielkich miast
                • obraza.uczuc.religijnych Re: Kolejny chamski wątek 24.04.13, 10:58
                  Jakich nas? Ja nie wyśmiewam ludzi o odmiennych poglądach, nowoczesny młody wykształcony europejczyku z wielkiego miasta.
                  • pakules Re: Kolejny chamski wątek 24.04.13, 11:47
                    "Jakich nas? Ja nie wyśmiewam ludzi o odmiennych poglądach"

hahahahahah, a to ci się udał ten dowcip. Gratulacje

""Mamy rejwach, że o jeja, spostponował Bolek geja. Z oburzenia wrzą salony, to homofob pier...olony"
                    • obraza.uczuc.religijnych Re: Kolejny chamski wątek 24.04.13, 11:57
                      No to dawaj dowody, że obrażam kogoś za to że wierzy energoterapeutom albo w zamach smoleński.
                      • pakules Re: Kolejny chamski wątek 24.04.13, 12:47
                        Re: Tusk pod prokuratora! Piszę całkiem poważenie
                        obraza.uczuc.religijnych 10.04.13, 14:43 Odpowiedz
                        Januszek znów na froncie obrony syfilizacji chrześcijańskiej...
                        • obraza.uczuc.religijnych Re: Kolejny chamski wątek 24.04.13, 12:55
                          I gdzie to obrażanie ludzi o odmiennych poglądach?
                        • pakules Re: Kolejny chamski wątek 24.04.13, 13:14
                          Autor: obraza.uczuc.religijnych 23.04.13, 09:58

Ale po co robić kabaret skoro te tzw. cuda Jezusa to kabaret sam w sobie?
                          • obraza.uczuc.religijnych Re: Kolejny chamski wątek 24.04.13, 13:17
                            No i gdzie to obrażanie ludzi o innych poglądach?
                          • pakules Re: Kolejny chamski wątek 24.04.13, 13:19
                            Autor: obraza.uczuc.religijnych 22.04.13, 12:41

W piłkę, obrzezany, to kopie niejaki Zbonikowski.
                            • obraza.uczuc.religijnych Re: Kolejny chamski wątek 24.04.13, 13:23
                              No i gdzie to obrażanie ludzi z powodu odmiennych poglądów?
                              • pakules Re: Kolejny chamski wątek 24.04.13, 13:34
                                Autor: obraza.uczuc.religijnych 11.04.13, 13:14

Przydałby się telefon. W razie zmartwychwstania Lech zadzwoni do Jarosława z pytaniem co ma robić.
                                Autor: obraza.uczuc.religijnych 11.04.13, 13:02

Bo syfilizacja chrześcijańska nie ma pojęcia o miłości.
                                Autor: obraza.uczuc.religijnych 27.02.12, 11:15

na czym polegało to sfałszowanie. Czyżby elan13 zgubił jarmułkę i nie miał czasu odpowiedzieć?
                                Autor: obraza.uczuc.religijnych 28.11.11, 10:32

tyle że Błasik był kulturalny facet i poszedł się odlać do kabiny pilotów bo miał chwilę potem przyjąć komunię św.

Już wiecej mi sie nie chce szukać panie wrażliwiec. Kłaniam
                                • obraza.uczuc.religijnych Re: Kolejny chamski wątek 24.04.13, 13:37
                                  W żadnym nie obrażam nikogo ze względu na odmienne poglądy. Możesz odejść.
                                  • pakules Re: Kolejny chamski wątek 24.04.13, 13:41
                                    Napisz do uzdrowiciela , może zaleci ci dietę fasolową i kąpiele w soli.
                                    • obraza.uczuc.religijnych Re: Kolejny chamski wątek 24.04.13, 13:44
                                      Przecież się już pokłoniłeś i pozwoliłem ci odejść po tym jak nie wykazałeś bym obrażał kogokolwiek z powodu odmiennych poglądów.
                                      • pakules Re: Kolejny chamski wątek 24.04.13, 13:46
                                        Smacznej fasolki i udanych wiatrów.
                                        • obraza.uczuc.religijnych Re: Kolejny chamski wątek 24.04.13, 13:52
                                          Ach wy nowocześni europejczycy, jeden z zaparciem, drugi z wiatrami...
    • ukos Jak znachor, to i laleczki voodoo - dowód zamachu 24.04.13, 12:01
      pakules napisał(a):

> jeden człowiek wzbudził dużo śmiechu w klubie.
      > To energoterapeuta Janusza - zdradza Bodio.

Wreszcie wiarygodne objaśnienie tragedii smoleńskiej. Miał na pieńku z PanemPrezydętem, więc szpilek na pewno nie żałował.
    • l_zaraza_l Re: Janusz Palikot i bioenergoterapeuta. 24.04.13, 18:31
      Najwyraźniej pan Bodio woli robić interesy z dobrze nastawionym do biznesu ministrem Nowakiem. Ciekawe czy panowie już wymienili się zegarkami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka