Dodaj do ulubionych

Pozostała tylko pogarda...

16.05.13, 07:45
- Tego nie można w kategoriach oburzenia traktować. Ja już nawet nie jest oburzony, ja tym rządem gardzę, mówię zupełnie poważnie. Do głowy mi nie przyszło, że kiedykolwiek może pojawić się opcja, i to przeze mnie wspierana, która przebije w trójnasób wyczyny SLD - mówił w programie TAK CZY NIE w Polsat News Paweł Kukiz.
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13917904,Kukiz__Ja_tym_rzadem_po_prostu_gardze__W_Polsce_nie.html#BoxWiadTxt
Wy też tak macie ?... :)

Obserwuj wątek
    • chasyd_666 pogarda czy kpina ?... 16.05.13, 08:24
      Nawet wazeliniarz Lis wymięka...

tomaszlis.natemat.pl/61409,titanic-na-raty
      Dziś nie jest ani wszechmocny, bo moc w partyjnej platformerskiej rozgrywce szerokiej publiki nie obchodzi, ani teflonowy, brud zaczyna się przylepiać. A premier coraz częściej nie tylko nie wydaje się groźny, ale wydaje się śmieszny.
      Kapitan sprawia wrażenie bezradnego. Drużyna jest zdemotywowana. Pomysłu na grę nie ma. Publiczność jest w najlepszym razie znudzona, w najgorszym wściekła. Ludzie, jak na hiszpańskich stadionach, wściekli na drużynę i trenera mają już w kieszeniach białe chusteczki, którymi machają, by dać mu znać, że czas odejść.
      • obraza.uczuc.religijnych Re: pogarda czy kpina ?... 16.05.13, 08:34
        Straszne co ten reżim Tuska robi z wolnością słowa. Przecież oni wszyscy zgniją w kazamatach!
    • wanda43 Re: Pozostała tylko pogarda... 16.05.13, 08:27
      Owszem, macie, tyle, że moja pogarda dotyczy i PO, i PiS, i PSL. W stosunku do PiS i PSL dochodzi jeszcze obrzydzenie.
      • chasyd_666 Re: Pozostała tylko pogarda... 16.05.13, 08:32
        wanda43 napisała:

> Owszem, macie, tyle, że moja pogarda dotyczy i PO, i PiS, i PSL. W stosunku do
        > PiS i PSL dochodzi jeszcze obrzydzenie.

Dlaczego nie czujesz obrzydzenia do oszustów i aferzystów z Platformy Obłudy ?...
        • obraza.uczuc.religijnych Re: Pozostała tylko pogarda... 16.05.13, 08:35
          Bo widocznie nie zasługują zdaniem wandy na takie odczucia tak jak PSL czy PiS. A ty dlaczego mg nie odczuwasz obrzydzenia względem PiS?
    • obraza.uczuc.religijnych Re: Pozostała tylko pogarda... 16.05.13, 08:33
      I reżim Tuska pozwala mu tak gadać w zaprzyjaźnionych mediach? Co za atak na wolność słowa!!!
    • zgred-zisko Re: Pozostała tylko pogarda... 16.05.13, 08:38
      Kukiz! To straszne! Jak się rząd o tym dowie, to się chyba załamie.
      • wanda43 Re: Pozostała tylko pogarda... 16.05.13, 08:46
        Tu nie chodzi o Kukiza, on tylko miał możność powiedzieć w mediach to, co wielu ludzi mówi od dawna. Mamy pseudo demokracje i kolejnych nieudacznikow przy władzy. I nic sie nie zmieni, bo tak sobie ustawili ordynacje wyborczą.
        • m.c.hrabia Re: Pozostała tylko pogarda... 16.05.13, 08:50
          pieprzy pani ,pani Wando
          • chasyd_666 Re: Pozostała tylko pogarda... 16.05.13, 08:55
            m.c.hrabia napisał:

> pieprzy pani ,pani Wando

A co "pieprzy" ?...
            • obraza.uczuc.religijnych Re: Pozostała tylko pogarda... 16.05.13, 08:58
              Że nie czuje obrzydzenia względem platformy obłudy, mg.
            • m.c.hrabia Re: Pozostała tylko pogarda... 16.05.13, 09:07
              przeczytaj jej post , może złapiesz.
              • chasyd_666 Re: Pozostała tylko pogarda... 16.05.13, 11:21
                m.c.hrabia napisał:

> przeczytaj jej post ,

Uważam , że napisała prawdę - więc odpowiedz co "pieprzy" !
    • zgred-zisko Re: Pozostała tylko pogarda... 16.05.13, 09:11
      Na szczęście żyjemy w kraju demokratycznym i nie ma obowiązku kochania drogich przywódców.
      A o tym, ile osób ich kocha a ile nimi gardzi okaże się podczas wyborów.
      Ja osobiście przypuszczam, że znowu wygrają - z braku alternatywy.
      • m.c.hrabia Re: Pozostała tylko pogarda... 16.05.13, 09:13
        zgred-zisko napisał:

> Na szczęście żyjemy w kraju demokratycznym i nie ma obowiązku kochania drogich
        > przywódców.
        > A o tym, ile osób ich kocha a ile nimi gardzi okaże się podczas wyborów.
        > Ja osobiście przypuszczam, że znowu wygrają - z braku alternatywy.

dokładnie , a najbardziej na brak demokracji narzekają przegrane nieudaczniki.
    • wujcio44 Re: Pozostała tylko pogarda... 16.05.13, 11:27
      Czy ktoś kiedyś coś mówił o "przemyśle pogardy", że on niby be jest?
      • obraza.uczuc.religijnych Re: Pozostała tylko pogarda... 16.05.13, 15:31
        Krasnodębski i Zaremba już piszą listy protestacyjne przeciw przemysłowi pogardy w wykonaniu Kukiza!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka