Dodaj do ulubionych

Piechocińskiemu puściły nerwy

17.05.13, 17:15
Gorąco musi być w upadającej koalicji:

Pytany przez dziennikarzy o planowane zmiany w rządzie, szef PSL Janusz Piechociński nie wytrzymał:

Czy jeszcze raz mogę zaapelować szczególnie do stacji TVN24 jako czołowej w dalszym ciągu, mam nadzieję, że rozumnej stacji, abyście państwo trochę spuścili z tonu?
Na pewno nie odwołamy nikogo, kto pracuje w TVN24. Naprawdę jesteście niepoważni. Tylko tak mogę to skomentować. Zachowujecie się skandalicznie, niepoważnie i osobiście w tym tygodniu poproszę o spotkanie przedstawicieli waszego kierownictwa. To jest niedopuszczalne, kiedy funkcjonujecie państwo tak, jak funkcjonujecie!

wpolityce.pl/wydarzenia/53793-w-koalicji-puszczaja-nerwy-wicepremier-do-tvn-24-zachowujecie-sie-skandalicznie-jeszcze-w-tym-tygodniu-poprosze-o-spotkanie-z-waszym-kierownictwem

Obserwuj wątek
    • cookies9 Re: Piechocińskiemu puściły nerwy 17.05.13, 17:20
      Co jest dziwnego w zachowaniu Piechocinskiego? Miał prawo do takich uwag wobec zachowania niektórych dziennikarzy z TVN24. Zmiany w rządzie były zapowiadane - latem 2013 - wystarczy poczekać,choć ruszyła giełda nazwisk:-)
      • kiemlicz88 Re: Piechocińskiemu puściły nerwy 17.05.13, 17:22
        grozi dziennikarzom i sugeruje, że pogada z ich szefami. Wolne media?
        • cookies9 Re: Piechocińskiemu puściły nerwy 17.05.13, 17:30
          Żadne grożby tylko uwaga,ze pogada z szefami - w końcu media czwarta władzą...Moze być dociekliwym dziennikarzem ale nie chamskim i natarczywym,,,
          • ave.duce Piechocińskiemu coś się pomyliło 17.05.13, 21:09
            To już nie czasy ZSLu i PZPR ;)
        • wiosnaludzikow Re: Piechocińskiemu puściły nerwy 17.05.13, 21:26
          Odpowiadasz na:
          kiemlicz88 napisał:

> grozi dziennikarzom i sugeruje, że pogada z ich szefami. Wolne media?
          Komromituje się i nie trzyma standardów krajów o rozwiniętej demokracji no i straszy. Nowak 30 milionami, Tusk ściga Urbana, Piechociński TVN24 ...istna komuna.
    • kotik-tik Re: Piechocińskiemu puściły nerwy 17.05.13, 17:34
      Ciekaw jestem, czy Piechocińskiemu płaca za występowanie w reklamie Samsunga.
      • kotik-tik Link 17.05.13, 17:34
        www.tvn24.pl/reporterka-pyta-o-zmiany-w-rzadzie-piechocinski-skandaliczne-zachowanie-jestescie-niepowazni,326411,s.html
        • m.c.hrabia Re: Link 17.05.13, 17:37
          ociec pokochał tv24 ja pierdzi u
      • kiemlicz88 Re: Piechocińskiemu puściły nerwy 17.05.13, 17:34
        kotik-tik napisał:

> Ciekaw jestem, czy Piechocińskiemu płaca za występowanie w reklamie Samsunga.

Z naszymi świnkami z Folwarku wszystko możliwe
        • kotik-tik Re: Piechocińskiemu puściły nerwy 17.05.13, 17:58
          Piechociński przy okazji zdradzil pilnie strzeżoną tajemnicę państwową, że politycy mają zwyczaj wzywać na rozmowę kierownictwo prywatnych mediów, gdy im się coś nie podoba.
    • kiemlicz88 Re: Piechocińskiemu puściły nerwy 17.05.13, 17:43
      Piechociński to Marsjanin. Niesamowity jest, gada takie rzeczy, jakby wylądował na Ziemi 2 dni wcześniej.
      Pawlak - cyborg i kombinator, ustawiał rodzinkę, ale trzymał PSL w garści, twardy był. Januszek rozłoży PSL na łopatki i PiS nie będzie miał koalicjanta.
    • 0ficjalny Piechociński powiedział prawdę! 17.05.13, 18:06
      Przez trzy dni we wszystkich mediach ważne były wycięte cycki aktorki,
      teraz rekonstrukcje w Rządzie RP i zegarki ministra i waga Muchy.
      Mamy dobrych dziennikarz, ale niestety ostatnio coraz częściej robią za przygłupów.
    • spam_box Re: Piechocińskiemu puściły nerwy 17.05.13, 20:23
      Może w niedzielę dać na tacę, znowu sklepy będą pozamykane. Zdaje się że czarna guślarnia znowu jakieś święto z dujpy wymyśliła.
    • hummer Też mnie ciekawią zmiany w rządzie. 17.05.13, 20:35
      W końcu istnieje za moje pieniądze - podatki.
    • kiemlicz88 Re: Piechocińskiemu puściły nerwy 18.05.13, 16:05
      A wygląda to tak. Janusz, więcej odwagi!

fakty.tvn24.pl/tylko-spokojnie,326492.html
    • wiosnaludzikow Re: Piechocińskiemu nie puściły nerwy tylko 19.05.13, 07:54
      pokazał kim jest naprawdę.
      Zachował się jak komunistyczny kacyk albo celebryta ze światowej listy TOP.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka