Dodaj do ulubionych

POczątek flekowania PO.Warto było doczekać tych

28.05.13, 15:00
POczątek flekowania PO.Warto było doczekać tych bardzo pięknych chwil.
Lemingi zagubione.
Motłoch oszołomiony.

"PiS cieszy się aż 32 proc. poparciem. To o 5 pkt. proc więcej niż PO, na którą chce głosować 27 proc. osób - wynika z sondażu Homo Homini dla "Rzeczpospolitej". "
Obserwuj wątek
    • wujcio44 Re: POczątek flekowania PO.Warto było doczekać ty 28.05.13, 15:03
      para.doxx napisał(a):

> - wynika z sondażu Homo Homini dla "Rzeczpospolitej".

"Homo Homini" - brzmi dość podejrzanie. Czy to jakaś organizacja postępowo-poprawnych?
      • behemot17-13 Re: POczątek flekowania PO.Warto było doczekać ty 28.05.13, 17:30
        był czas, kiedy Homo Homini było flekowane za nierzetelność, teraz jest wiarygodne, łaska pańska na garbatej kobyle jeździ. boso ale w ostrogach.
    • obraza.uczuc.religijnych to dzieje się w zamordystycznym reżimie Tuska? 28.05.13, 15:06
      Gołda, wytłumacz nam jak to jest możliwe przy tych milionach podsłuchów.
      • para.doxx Teraz to Tuska zaczną tam POdsłuchiwać. 28.05.13, 16:48
        Ale jeszcze mają mieszane uczucia, ponieważ nie wiedzą jeszcze kto na pewno wygra.
    • cookies9 Re: POczątek flekowania PO.Warto było doczekać ty 28.05.13, 15:10
      Liderem we flekowaniu PO jest panprezes PiS - robi to od 2007 roku...6 lat sekowania premiera i PO przyniosło efekt. Tylko JarKacz zapomniał,że nosił wilk razy kilka ,ponieśli i wilka...Za dwa lata efekt może byc odwrotny a PiS poniesie kolejną klęskę...
      • para.doxx No! Tusk nosił Kaczora razy kilka.I to ładnych kil 28.05.13, 16:52
        No! Tusk nosił Kaczora razy kilka.I to ładnych kilka razy.
        No i z tego powodu Tusk ma coraz bardziej wilcze oczy i to oczy wilka bardzo przerażonego.
        Za niedługo szczury masowo będą spie...ć z okrętów PO.
    • palnick Oj! Warto :-) 28.05.13, 15:44
      I to dopiero preludium do POgrzebu tej organizacji.
      • m.c.hrabia Re: Oj! Warto :-) 28.05.13, 15:52
        poczekaj ze szczytowaniem jeszcze dwa lata,

bo na flaka wyjdziesz.
        • haen2010 Re: Oj! Warto :-) 28.05.13, 16:01
          O, hrabio. Trzeba było wyciagać wnioski z moich złych przeczuć, bo kiedyś za Tuska oddałbym ostatnią koszulę.

Zaraz zwali się wam na łeb klęska w Bitwie o Elbląg. To będzie prawdziwy, nie tych krętaczy z HH, sondaż przedwyborczy.
          • m.c.hrabia Re: Oj! Warto :-) 28.05.13, 16:10
            Hieniu nie martw się , jakoś snu z oczu nie spędza mi Januszek :-)))

już ci pisałem nabawisz się wrzodów , a co w Elblągu?
            • life.form Re: Oj! Warto :-) 28.05.13, 16:56
              Hrabio, skoro już o Elblągu mowa czy możesz mi wyjaśnić dlaczego PO ponownie wystawiła kandydatury 10 z 13 odwołanych radnych? Mi to się wydaje samobójem...
              • m.c.hrabia Re: Oj! Warto :-) 28.05.13, 17:06
                life.form napisał(a):

> Hrabio, skoro już o Elblągu mowa czy możesz mi wyjaśnić dlaczego PO ponownie wy
                > stawiła kandydatury 10 z 13 odwołanych radnych? Mi to się wydaje samobójem...
                >
                nie mam pojęcia, a między nami, mnie to lata.
        • para.doxx Wygląda na to, że to będzie wielokrotne szczytowan 28.05.13, 17:00
          Wygląda na to, że to będzie wielokrotne szczytowanie.
          Napełniłeś mnie wielką radością.
          Dwa lata patrzenia na konanie PO, tylko do wielokrotnych orgazmów może prowadzić.
          To bardzo fajna perspektywa.
          A gdy PO skona i tylko smród po niej zostanie to koniec igrzysk nastąpi i koniec orgazmów przy tym.
          To smutne.
    • kzet69 To Wolacy znów uwierzyli w sondaże? 28.05.13, 17:02
      PO jest nieudolne i samo na siebie ściąga klęskę, ale jak się poczyta komentarze tutejszych pisowców.. to strach się bać... wy politykę traktujecie jak wojnę.... I napiszę po tym sondażu co pisałem po poprzednim dziele HH: homo homini czyli baju baj.
      • wiosnaludzikow Re: To Wolacy znów uwierzyli w sondaże? 28.05.13, 17:14
        kzet69 napisał:

> PO jest nieudolne i samo na siebie ściąga klęskę, ale jak się poczyta komentarz
        > e tutejszych pisowców.. to strach się bać... wy politykę traktujecie jak wojnę.
        To podobnie jak RP i SLD również na tym forum można to zaobserwować. Przyganiał kocioł....
    • erte2 Re: POczątek flekowania PO.Warto było doczekać ty 28.05.13, 17:13
      para.doxx napisał(a):
      Lemingi zagubione.
      Motłoch oszołomiony.

Fakt, smoleński motłoch oszołomiony tak wysokim wynikiem. Ale niech się motłoch nie upaja sie sukcesem, bo zaraz wszystko wróci do normy i po raz kolejny (siódmy ?) motłoch odniesie zwycięstwo. Moralne.
      • veglie Re: POczątek flekowania PO.Warto było doczekać ty 28.05.13, 17:21
        A tyś kto? Szlachcic z Podlasia?
        • bardzolysapala Re: POczątek flekowania PO.Warto było doczekać ty 28.05.13, 17:25
          Tusk już nie jest trendy. To obciach
          • veglie Re: POczątek flekowania PO.Warto było doczekać ty 28.05.13, 17:33
            Dla mnie nigdy trendy. Tak jak Doda.
      • para.doxx Jeżeli masz rację to ten motłoch się powiększa. 28.05.13, 18:17
        I on jak tsunami rozwali PO.
    • sclavus Flekiem, okaże się 28.05.13, 19:02
      wygrana PiS i ... szukanie koalicjanta, do możliwości utworzenia rządu...
      Niestety - ani LPR, ani Samoobrony już nima :D:D:D
      Drugim flekiem (i to jakim!) będzie pozostanie PiS w opozycji, pomimo wgranej... :D:D:D:D:D
      PeeS - już teraz rozumiem, że będzie to dla ciebie (hihihihi) paradoksem nie do przełknięcia
    • etta2 Re: POczątek flekowania PO.Warto było doczekać ty 28.05.13, 19:50
      Bardzo cieszy, że wreszcie gołda usatysfakcjonowana, ale...to tylko sondaże. Poczekaj na wybory, a wtedy...kolejny kop w koczy kuper i bul, bul, bul.........hahahahahahahahaha.....
      Nie sądź, że Polacy sa idiotami i wybiorą do rządzenia paranoika.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka