m.c.hrabia 29.05.13, 19:42 szkoda słów, nawet pierda szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
etta2 Re: Palikot - Palant 29.05.13, 19:49 Dokładnie TAK! Ja go już nie jestem w stanie słuchać ani oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
aysy.1 Re: Palikot - Palant 29.05.13, 19:51 m.c.hrabia napisał: > szkoda słów, nawet pierda szkoda. Mądre i wyważone opinie Palikota. Tobie nie słów szkoda tylko tradycyjnie nie masz argumentów i słów Ci brakuje. Co najwyżej , co też zaprezemtowałeś, możesz po knajacku , bez argimentów, naubliżać. Wiadomym jest na forum, że reprezntujesz tu PO i też jesteś dowodem na to, że zmierzacie już do końca. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Palikot - Palant 29.05.13, 20:06 Nawet Kim Ir Senowi nie przyszło do głowy nazwać partię swoim nazwiskiem! Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Palikot - Palant 29.05.13, 20:53 To prawda ale nie skreśla to wszystkich argumentów i nie wyklucza racji Palikota w części poruszanych przez niego spraw. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Palikot - Palant? 29.05.13, 20:50 Dzisiaj, pod przewodnictwem Aleksandra Kwaśniewskiego odbyło się spotkanie, na którym powołano zespół koordynacyjny w składzie Ryszard Kalisz, Janusz Palikot, Marek Siwiec. Zespół ma na celu przyspieszenie zdecydowanej konsolidacji środowisk centrolewicowych wobec postępującej dekonstrukcji układu rządzącego. Sytuacja społeczno-gospodarcza jest coraz trudniejsza, potrzeba pilnej koordynacji i wypracowania wspólnej programowej, personalnej i społecznie akceptowalnej alternatywy. W ramach działań zespołu, 7 czerwca odbędzie się w Sejmie spotkanie sił centrolewicowych i demokratycznych, na którym przyjęte zostaną podstawowe wspólne założenia programowe. Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Palikot - Palant? 29.05.13, 20:56 Glupota Palikota ,ze robi za wielblada dla przegrancow politycznych . Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Palikot - Palant? 29.05.13, 21:01 Wiele ryzykuje. Ale i wygrana może być równie wielka. Wystarczy mieć pakiet kontrolny. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Palikot - Palant? 30.05.13, 07:18 Całkowicie się zgadzam, ale Palikot widząc co się dzieje z PO postanowił najwyraźniej zagrać o najwyższą stawkę w wyborach 2015, zresztą w czerwcu robi objazd wszystkich 41 okręgów, chce się spotkać osobiście z zarządami wszystkich 41 klubów i dokładnie poinformować o sytuacji i planach E+ i RP. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Palikot - Palant? 30.05.13, 07:41 kzet69 napisał: > Całkowicie się zgadzam, ale Palikot widząc co się dzieje z PO postanowił najwyr > aźniej zagrać o najwyższą stawkę w wyborach 2015, zresztą w czerwcu robi objazd > wszystkich 41 okręgów, chce się spotkać osobiście z zarządami wszystkich 41 kl > ubów i dokładnie poinformować o sytuacji i planach E+ i RP. Niewiele to da. Europa Plus jak i RP opanowała już ekipa Ordynackiej, żołnierzyków Kwaśniewskiego i aparatczyków SLD plus dekoracja. Piszę o regionach. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Palikot - Palant? 30.05.13, 09:00 W regionach nie ma Ordynackiej, to twór bardziej medialny i realny w regionach jest jasna sprawa jeśli E+ ma dostać poparcie to tylko poprzez struktury RP, aparatczycy SLD podchodzą do tego jak do zgniłego jaja, za bardzo Millera się boją Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Palikot - Palant? 30.05.13, 09:22 To nie są durnie. Bez Palikota są niczym, z Palikotem mogą być wszystkim. Zobacz, jak rura zmiękła kauzyperdzie po ostatniej nasiadówie. Zdają sobie z tego sprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Palikot - Palant? 29.05.13, 22:27 haen2010 napisał: > Dzisiaj, pod przewodnictwem Aleksandra Kwaśniewskiego odbyło się spotkanie, > na którym powołano zespół koordynacyjny w składzie Ryszard Kalisz, Janusz Palik > ot, Marek Siwiec.[...] butelki po żołądkowej gorzkiej w liczbie sztuk 40, zgodnie z wytycznymi ekologicznymi, wrzucono do odpowiednio oznakowanego pojemnika na opakowania szklane. Następne spotkanie odbędzie sie gdy głowy już przestaną na...ać, czyli 7 czerwca. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
life.form To biskup Flaszka podsłuchiwał pod drzwiami?/n 30.05.13, 07:45 losiu4 napisał: > > butelki po żołądkowej gorzkiej w liczbie sztuk 40, zgodnie z wytycznymi ekologi > cznymi, wrzucono do odpowiednio oznakowanego pojemnika na opakowania szklane. > Następne spotkanie odbędzie sie gdy głowy już przestaną na...ać, czyli 7 czerwc > a. Odpowiedz Link Zgłoś
1all.correct Ruch Bimbrownika z Biłgoraja to z b. małymi 30.05.13, 07:53 wyjątkami zwykła zaćpana hołota. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Ruch Bimbrownika z Biłgoraja to z b. małymi 30.05.13, 09:01 Poważnie? Ćpałeś z nami? Odpowiedz Link Zgłoś
1all.correct Re: Ruch Bimbrownika z Biłgoraja to z b. małymi 30.05.13, 09:56 kzet69 napisał: > Poważnie? Ćpałeś z nami? Na Was to ja się mogę, o ile grzecznie poprosicie, odlać. Nie dziekuj. Odpowiedz Link Zgłoś
life.form Re: Ruch Bimbrownika z Biłgoraja to z b. małymi 30.05.13, 10:02 1all.correct napisała: > Na Was to ja się mogę, o ile grzecznie poprosicie, odlać. A my możemy cię nauczyć, do czego służą toalety. Z miłosierdzia. Na taką naukę nigdy za późno ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Palikot - Palant? 30.05.13, 08:02 losiu4 napisał: > haen2010 napisał: > > > Dzisiaj, pod przewodnictwem Aleksandra Kwaśniewskiego odbyło się spotkani > e, > > na którym powołano zespół koordynacyjny w składzie Ryszard Kalisz, Janusz > Palik > > ot, Marek Siwiec.[...] > > butelki po żołądkowej gorzkiej w liczbie sztuk 40, zgodnie z wytycznymi ekologi > cznymi, wrzucono do odpowiednio oznakowanego pojemnika na opakowania szklane. > Następne spotkanie odbędzie sie gdy głowy już przestaną na...ać, czyli 7 czerwc > a. Dobre :) Odpowiedz Link Zgłoś
1all.correct Palikot = cwanaiczek. 30.05.13, 08:09 Ruch Palikota został wymyślony w kancelarii premiera Tuska i miał być koniem trojańskim , który będzie siał dezorientację i zamieszanie na lewicy. Zasada sprawowania władzy polskich liberałów jest prosta i sprawdzona od czasów starożytnego Rzymu „DZIEL I RZĄDŹ”. Odpowiedz Link Zgłoś
life.form Ten wątek jest wyraźnym hołdem dla RP :D 30.05.13, 08:20 Piszący tutaj zdają sobie z tego sprawę? :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lionold Re: Palikot - Palant 30.05.13, 08:49 Penisopalipalant ze świńskim ryjem w herbie. Odpowiedz Link Zgłoś
1all.correct Re: Palikot - Palant 30.05.13, 08:54 lionold napisał: > Penisopalipalant ze świńskim ryjem w herbie. Wiejski filozof z opłotków Biłgoraja. Odpowiedz Link Zgłoś
lionold Re: "Wiejski filozof z opłotków", 30.05.13, 10:21 co krowie zimną wodą doop_ę poparzył! Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Palikot - Palant 30.05.13, 09:02 A czym dokładnie wzburzył twego błękitnego pierda? Może jakieś konkrety... Odpowiedz Link Zgłoś
1all.correct Palikot to żałosny błazen. 30.05.13, 09:11 Typowy "koń trojański" Tuska & Miro ze Zbychem ... . Odpowiedz Link Zgłoś
life.form Trudniej będzie PiSowi 30.05.13, 09:16 niż ze Zbychem czy Mirem. Polska będzie państwem świeckim. Odpowiedz Link Zgłoś
1all.correct Trudniej będzie PiSowi ?! 30.05.13, 09:20 Zwłaszcza jak Bimbrownik ze swoją zaćpaną hołotą uzyska 3 % ... . Odpowiedz Link Zgłoś
life.form Re: Trudniej będzie PiSowi ?! 30.05.13, 09:29 Jasne. 3% a nawet -3 ;) Ja tylko stwierdzam, że mgła smoleńska i ruskie serwery to nioe najlepsza taktyka na Ruch Palikota ;) Odpowiedz Link Zgłoś
1all.correct Re: Trudniej będzie PiSowi ?! 30.05.13, 09:54 life.form napisał(a): > Jasne. 3% a nawet -3 ;) Ja tylko stwierdzam, że mgła smoleńska i ruskie serwery > to nioe najlepsza taktyka na Ruch Palikota ;) Zakładając, że jesteś inteligentnym kolesiem (a nie mam żadnych przeciwwskazań aby tak sądzić) to powinieneś wiedzieć, że wszystkie wodzowskie partie źle kończą. Ch... z ich przywódcami ale w d.... dostają najmocniej ich "wyznawcy". Odpowiedz Link Zgłoś
life.form Re: Trudniej będzie PiSowi ?! 30.05.13, 09:59 1all.correct napisała: > life.form napisał(a): > > > Jasne. 3% a nawet -3 ;) Ja tylko stwierdzam, że mgła smoleńska i ruskie s > erwery > > to nioe najlepsza taktyka na Ruch Palikota ;) > Zakładając, że jesteś inteligentnym kolesiem Nie zakładaj. Jestem :) (a nie mam żadnych przeciwwskazań > aby tak sądzić) to powinieneś wiedzieć, że wszystkie wodzowskie partie źle końc > zą. Ch... z ich przywódcami ale w d.... dostają najmocniej ich "wyznawcy". Palikot nie ma wybujałego ego. Gra na cele, a nie na swoją pychę. I tym też RP się różni od innych partii funkcjonujących w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
1all.correct Re: Trudniej będzie PiSowi ?! Buahahahaha !!! 30.05.13, 10:03 life.form napisał(a): > Palikot nie ma wybujałego ego. Gra na cele, a nie na swoją pychę. I tym też RP > się różni od innych partii funkcjonujących w Polsce. > Być może różnimy się tym, że ja Januszka znam osobiście od b. wielu lat. I tak wybujałego ego jak on to nawet JarKacz nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
life.form Re: Trudniej będzie PiSowi ?! Buahahahaha !!! 30.05.13, 10:19 1all.correct napisała: > Być może różnimy się tym, że ja Januszka znam osobiście od b. wielu lat. I t > ak wybujałego ego jak on to nawet JarKacz nie ma. Tak, tak, znasz osobiście. Ale nie szkodzi. Widzisz, każdy polityk ma wybujałe ego, bo inaczej by nie był politykiem. Chodzi o to, jaką postawę się prezentuje na scenie publicznej. Np. odnoszę wrażenie, że postawę Kaczora najlepiej widać poprzez pryzmat Wawelu... Odpowiedz Link Zgłoś
1all.correct Re: Palikot to żałosny błazen. 30.05.13, 10:38 life.form napisał(a): > 1all.correct napisała: > > > Być może różnimy się tym, że ja Januszka znam osobiście od b. wielu la > t. I t > > ak wybujałego ego jak on to nawet JarKacz nie ma. > > Tak, tak, znasz osobiście. Ale nie szkodzi. Widzisz, każdy polityk ma wybujałe > ego, bo inaczej by nie był politykiem. Chodzi o to, jaką postawę się prezentuje > na scenie publicznej. Np. odnoszę wrażenie, że postawę Kaczora najlepiej widać > poprzez pryzmat Wawelu... > Na zasadzie znacznie mniejszego zła wolę Januszka niż Zakompleksionego Wypierdka. Ale to nadal błazen. A jego tzw. antyklerykalizm jest fałszywej próby ... . Odpowiedz Link Zgłoś