Dodaj do ulubionych

Palikot - Palant

29.05.13, 19:42
szkoda słów, nawet pierda szkoda.
Obserwuj wątek
    • etta2 Re: Palikot - Palant 29.05.13, 19:49
      Dokładnie TAK! Ja go już nie jestem w stanie słuchać ani oglądać.
    • aysy.1 Re: Palikot - Palant 29.05.13, 19:51
      m.c.hrabia napisał:

> szkoda słów, nawet pierda szkoda.
      Mądre i wyważone opinie Palikota.
      Tobie nie słów szkoda tylko tradycyjnie nie masz argumentów i słów Ci brakuje. Co najwyżej , co też zaprezemtowałeś, możesz po knajacku , bez argimentów, naubliżać. Wiadomym jest na forum, że reprezntujesz tu PO i też jesteś dowodem na to, że zmierzacie już do końca.
    • zoil44elwer Re: Palikot - Palant 29.05.13, 20:06
      Nawet Kim Ir Senowi nie przyszło do głowy nazwać partię swoim nazwiskiem!
      • wiosnaludzikow Re: Palikot - Palant 29.05.13, 20:53
        To prawda ale nie skreśla to wszystkich argumentów i nie wyklucza racji Palikota w części poruszanych przez niego spraw.
    • haen2010 Palikot - Palant? 29.05.13, 20:50
      Dzisiaj, pod przewodnictwem Aleksandra Kwaśniewskiego odbyło się spotkanie, na którym powołano zespół koordynacyjny w składzie Ryszard Kalisz, Janusz Palikot, Marek Siwiec. Zespół ma na celu przyspieszenie zdecydowanej konsolidacji środowisk centrolewicowych wobec postępującej dekonstrukcji układu rządzącego. Sytuacja społeczno-gospodarcza jest coraz trudniejsza, potrzeba pilnej koordynacji i wypracowania wspólnej programowej, personalnej i społecznie akceptowalnej alternatywy. W ramach działań zespołu, 7 czerwca odbędzie się w Sejmie spotkanie sił centrolewicowych i demokratycznych, na którym przyjęte zostaną podstawowe wspólne założenia programowe.
      • a74-7 Re: Palikot - Palant? 29.05.13, 20:56

Glupota Palikota ,ze robi za wielblada dla przegrancow politycznych .
        • haen2010 Re: Palikot - Palant? 29.05.13, 21:01
          Wiele ryzykuje. Ale i wygrana może być równie wielka. Wystarczy mieć pakiet kontrolny.
          • kzet69 Re: Palikot - Palant? 30.05.13, 07:18
            Całkowicie się zgadzam, ale Palikot widząc co się dzieje z PO postanowił najwyraźniej zagrać o najwyższą stawkę w wyborach 2015, zresztą w czerwcu robi objazd wszystkich 41 okręgów, chce się spotkać osobiście z zarządami wszystkich 41 klubów i dokładnie poinformować o sytuacji i planach E+ i RP.
            • wiosnaludzikow Re: Palikot - Palant? 30.05.13, 07:41
              kzet69 napisał:

> Całkowicie się zgadzam, ale Palikot widząc co się dzieje z PO postanowił najwyr
              > aźniej zagrać o najwyższą stawkę w wyborach 2015, zresztą w czerwcu robi objazd
              > wszystkich 41 okręgów, chce się spotkać osobiście z zarządami wszystkich 41 kl
              > ubów i dokładnie poinformować o sytuacji i planach E+ i RP.
              Niewiele to da. Europa Plus jak i RP opanowała już ekipa Ordynackiej, żołnierzyków Kwaśniewskiego i aparatczyków SLD plus dekoracja. Piszę o regionach.
              • kzet69 Re: Palikot - Palant? 30.05.13, 09:00
                W regionach nie ma Ordynackiej, to twór bardziej medialny i realny w regionach jest jasna sprawa jeśli E+ ma dostać poparcie to tylko poprzez struktury RP, aparatczycy SLD podchodzą do tego jak do zgniłego jaja, za bardzo Millera się boją
                • kzet69 Re: Palikot - Palant? 30.05.13, 09:03
                  medialny niż realny*
              • haen2010 Re: Palikot - Palant? 30.05.13, 09:22
                To nie są durnie. Bez Palikota są niczym, z Palikotem mogą być wszystkim. Zobacz, jak rura zmiękła kauzyperdzie po ostatniej nasiadówie. Zdają sobie z tego sprawę.
                • kzet69 Re: Palikot - Palant? 30.05.13, 11:00
                  wiem i wcale mnie to nie martwi :)
      • losiu4 Re: Palikot - Palant? 29.05.13, 22:27
        haen2010 napisał:

> Dzisiaj, pod przewodnictwem Aleksandra Kwaśniewskiego odbyło się spotkanie,
        > na którym powołano zespół koordynacyjny w składzie Ryszard Kalisz, Janusz Palik
        > ot, Marek Siwiec.[...]

butelki po żołądkowej gorzkiej w liczbie sztuk 40, zgodnie z wytycznymi ekologicznymi, wrzucono do odpowiednio oznakowanego pojemnika na opakowania szklane. Następne spotkanie odbędzie sie gdy głowy już przestaną na...ać, czyli 7 czerwca.

Pozdrawiam

Losiu
        • life.form To biskup Flaszka podsłuchiwał pod drzwiami?/n 30.05.13, 07:45
          losiu4 napisał:
          >
          > butelki po żołądkowej gorzkiej w liczbie sztuk 40, zgodnie z wytycznymi ekologi
          > cznymi, wrzucono do odpowiednio oznakowanego pojemnika na opakowania szklane.
          > Następne spotkanie odbędzie sie gdy głowy już przestaną na...ać, czyli 7 czerwc
          > a.
          • 1all.correct Ruch Bimbrownika z Biłgoraja to z b. małymi 30.05.13, 07:53
            wyjątkami zwykła zaćpana hołota.
            • kzet69 Re: Ruch Bimbrownika z Biłgoraja to z b. małymi 30.05.13, 09:01
              Poważnie? Ćpałeś z nami?
              • 1all.correct Re: Ruch Bimbrownika z Biłgoraja to z b. małymi 30.05.13, 09:56
                kzet69 napisał:

> Poważnie? Ćpałeś z nami?
                Na Was to ja się mogę, o ile grzecznie poprosicie, odlać. Nie dziekuj.
                • life.form Re: Ruch Bimbrownika z Biłgoraja to z b. małymi 30.05.13, 10:02
                  1all.correct napisała:

> Na Was to ja się mogę, o ile grzecznie poprosicie, odlać.

A my możemy cię nauczyć, do czego służą toalety. Z miłosierdzia. Na taką naukę nigdy za późno ;))
        • wiosnaludzikow Re: Palikot - Palant? 30.05.13, 08:02
          losiu4 napisał:

> haen2010 napisał:
          >
          > > Dzisiaj, pod przewodnictwem Aleksandra Kwaśniewskiego odbyło się spotkani
          > e,
          > > na którym powołano zespół koordynacyjny w składzie Ryszard Kalisz, Janusz
          > Palik
          > > ot, Marek Siwiec.[...]
          >
          > butelki po żołądkowej gorzkiej w liczbie sztuk 40, zgodnie z wytycznymi ekologi
          > cznymi, wrzucono do odpowiednio oznakowanego pojemnika na opakowania szklane.
          > Następne spotkanie odbędzie sie gdy głowy już przestaną na...ać, czyli 7 czerwc
          > a.
          Dobre :)
          • 1all.correct Palikot = cwanaiczek. 30.05.13, 08:09
            Ruch Palikota został wymyślony w kancelarii premiera Tuska i miał być koniem trojańskim , który będzie siał dezorientację i zamieszanie na lewicy. Zasada sprawowania władzy polskich liberałów jest prosta i sprawdzona od czasów starożytnego Rzymu „DZIEL I RZĄDŹ”.
            • kzet69 Re: Palikot = cwanaiczek. 30.05.13, 11:06
              Byłeś tam ? wow....
    • life.form Ten wątek jest wyraźnym hołdem dla RP :D 30.05.13, 08:20
      Piszący tutaj zdają sobie z tego sprawę? :))))))))))
    • lionold Re: Palikot - Palant 30.05.13, 08:49
      Penisopalipalant ze świńskim ryjem w herbie.
      • 1all.correct Re: Palikot - Palant 30.05.13, 08:54
        lionold napisał:

> Penisopalipalant ze świńskim ryjem w herbie.
        Wiejski filozof z opłotków Biłgoraja.
        • lionold Re: "Wiejski filozof z opłotków", 30.05.13, 10:21
          co krowie zimną wodą doop_ę poparzył!
    • kzet69 Re: Palikot - Palant 30.05.13, 09:02
      A czym dokładnie wzburzył twego błękitnego pierda? Może jakieś konkrety...
      • 1all.correct Palikot to żałosny błazen. 30.05.13, 09:11
        Typowy "koń trojański" Tuska & Miro ze Zbychem ... .
        • life.form Trudniej będzie PiSowi 30.05.13, 09:16
          niż ze Zbychem czy Mirem. Polska będzie państwem świeckim.
          • 1all.correct Trudniej będzie PiSowi ?! 30.05.13, 09:20
            Zwłaszcza jak Bimbrownik ze swoją zaćpaną hołotą uzyska 3 % ... .
            • life.form Re: Trudniej będzie PiSowi ?! 30.05.13, 09:29
              Jasne. 3% a nawet -3 ;) Ja tylko stwierdzam, że mgła smoleńska i ruskie serwery to nioe najlepsza taktyka na Ruch Palikota ;)
              • 1all.correct Re: Trudniej będzie PiSowi ?! 30.05.13, 09:54
                life.form napisał(a):

> Jasne. 3% a nawet -3 ;) Ja tylko stwierdzam, że mgła smoleńska i ruskie serwery
                > to nioe najlepsza taktyka na Ruch Palikota ;)
                Zakładając, że jesteś inteligentnym kolesiem (a nie mam żadnych przeciwwskazań aby tak sądzić) to powinieneś wiedzieć, że wszystkie wodzowskie partie źle kończą. Ch... z ich przywódcami ale w d.... dostają najmocniej ich "wyznawcy".
                • life.form Re: Trudniej będzie PiSowi ?! 30.05.13, 09:59
                  1all.correct napisała:

> life.form napisał(a):
                  >
                  > > Jasne. 3% a nawet -3 ;) Ja tylko stwierdzam, że mgła smoleńska i ruskie s
                  > erwery
                  > > to nioe najlepsza taktyka na Ruch Palikota ;)
                  > Zakładając, że jesteś inteligentnym kolesiem

Nie zakładaj. Jestem :)

(a nie mam żadnych przeciwwskazań
                  > aby tak sądzić) to powinieneś wiedzieć, że wszystkie wodzowskie partie źle końc
                  > zą. Ch... z ich przywódcami ale w d.... dostają najmocniej ich "wyznawcy".

Palikot nie ma wybujałego ego. Gra na cele, a nie na swoją pychę. I tym też RP się różni od innych partii funkcjonujących w Polsce.
                  • 1all.correct Re: Trudniej będzie PiSowi ?! Buahahahaha !!! 30.05.13, 10:03
                    life.form napisał(a):
                    > Palikot nie ma wybujałego ego. Gra na cele, a nie na swoją pychę. I tym też RP
                    > się różni od innych partii funkcjonujących w Polsce.
                    >
                    Być może różnimy się tym, że ja Januszka znam osobiście od b. wielu lat. I tak wybujałego ego jak on to nawet JarKacz nie ma.
                    • life.form Re: Trudniej będzie PiSowi ?! Buahahahaha !!! 30.05.13, 10:19
                      1all.correct napisała:

> Być może różnimy się tym, że ja Januszka znam osobiście od b. wielu lat. I t
                      > ak wybujałego ego jak on to nawet JarKacz nie ma.

Tak, tak, znasz osobiście. Ale nie szkodzi. Widzisz, każdy polityk ma wybujałe ego, bo inaczej by nie był politykiem. Chodzi o to, jaką postawę się prezentuje na scenie publicznej. Np. odnoszę wrażenie, że postawę Kaczora najlepiej widać poprzez pryzmat Wawelu...
                      • 1all.correct Re: Palikot to żałosny błazen. 30.05.13, 10:38
                        life.form napisał(a):

> 1all.correct napisała:
                        >
                        > > Być może różnimy się tym, że ja Januszka znam osobiście od b. wielu la
                        > t. I t
                        > > ak wybujałego ego jak on to nawet JarKacz nie ma.

>
                        > Tak, tak, znasz osobiście. Ale nie szkodzi. Widzisz, każdy polityk ma wybujałe
                        > ego, bo inaczej by nie był politykiem. Chodzi o to, jaką postawę się prezentuje
                        > na scenie publicznej. Np. odnoszę wrażenie, że postawę Kaczora najlepiej widać
                        > poprzez pryzmat Wawelu...
                        >
                        Na zasadzie znacznie mniejszego zła wolę Januszka niż Zakompleksionego Wypierdka. Ale to nadal błazen. A jego tzw. antyklerykalizm jest fałszywej próby ... .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka