Dodaj do ulubionych

Parchy z SB najwyraźniej odzyskały ten kraj

11.06.13, 13:46
Po skandalicznych decyzjach sędziów w sprawie strzelania do robotników, teraz mamy egzekucję grzywny na Rokicie za "zniesawienie" komunistycznego prokuratora: wiadomosci.onet.pl/kraj/rmf-fm-komornik-zajal-majatek-jana-rokity,1,5538006,wiadomosc.html

POrzygać się można od samego mieszkania w tym kraju.
Obserwuj wątek
    • kotek.filemon Re: Parchy z SB najwyraźniej odzyskały ten kraj 11.06.13, 13:49
      Najpierw Lufthansa, teraz to. I gdzie się ten Marianna na starość podzieje?
      • szwampuch58 Re: Parchy z SB najwyraźniej odzyskały ten kraj 11.06.13, 13:53
        jasny gwint a co z kasa za"Ratunku Niemcy mnie bija" do telefonow komorkowych,przeciez to byly miliony?
      • para.doxx Parchy to komplement dla nich. 11.06.13, 14:53
        Proszę nie obrażać parchów.
    • des4 kolejny z zaciętym capslockiem? 11.06.13, 13:51
      zajdź do podziemia albo do lasu :)))
      • kotek.filemon To nie zacięty capslock 11.06.13, 14:11
        Oni z centrali wg. rozdzielnika dostają specjalne klawiatury z "dyftongiem" PO POważnie POprawiające komfort POdczas pisania POstów na forach.
    • zdybex Re: Parchy z SB najwyraźniej odzyskały ten kraj 11.06.13, 13:52
      Nawet pedzio ożeniony z zydowska lesbą ma zdolność do czynnosci prawnych. Przegrał proces niech placi
      • spitek-spit Re: Parchy z SB najwyraźniej odzyskały ten kraj 11.06.13, 14:04
        Ale nie chodzi o proces, tylko o horrendalną wysokość tej kary!
    • simera16 Ło Jesssssssu... 11.06.13, 13:53

...a i z PO go wyrzucili, wszyscy p-ko Jasiowi Maryśce!
    • pis_da_deby Re: Parchy z SB najwyraźniej odzyskały ten kraj 11.06.13, 13:54
      wobec przeszłości Kornatowskiego, dopiero co powołanego na szefa policji (w czasie rządów PiS).

No co ty ?

SBek powolany przez PiS ?
      • simera16 Re: Parchy z SB najwyraźniej odzyskały ten kraj 11.06.13, 13:56
        pis_da_deby napisał:

> wobec przeszłości Kornatowskiego, dopiero co powołanego na szefa policji (w cza
        > sie rządów PiS).
        >
        > No co ty ?
        >
        > SBek powolany przez PiS ?
        >
        Może kwity na wierchuszkę miał?
    • spitek-spit Re: Parchy z SB najwyraźniej odzyskały ten kraj 11.06.13, 14:06
      Mam rozumieć, że to czysty przypadek: wiadomosci.onet.pl/kraj/jan-rokita-oficjalnie-wykluczony-z-szeregow-po,1,5537756,wiadomosc.html Taka czysto przypadkowa zbieżność dat? Czysta koincydencja?
    • adam111115 Re: Parchy z SB najwyraźniej odzyskały ten kraj 11.06.13, 14:09
      No popatrz:

Był również szefem Wydziału Śledczego i rzecznikiem prasowym w Prokuraturze Okręgowej w Gdańsku, od listopada 2005 zastępcą szefa Prokuratury Apelacyjnej w Warszawie, a od września 2006 szefem Biura ds. Przestępczości Zorganizowanej w Prokuraturze Krajowej.

12 lutego 2007 został powołany stanowisko Komendanta Głównego Policji. 8 sierpnia 2007 podał się do dymisji.

A więc tak: Pisowski komendant wygrywa z PO-wskim politykiem, a tymczasem na forum pisowski zwolennik świata klnie na PO że taka rzecz miała miejsce. :)

Mrożek i Monthy Pyton to naprawdę cieniasy przy tobie :)
      • spitek-spit Re: Parchy z SB najwyraźniej odzyskały ten kraj 11.06.13, 14:14
        Jakie to ma znaczenie, co było w 2006 r.???? Rokita odszedł z PO, dzisiaj został wyrzucony i od razu otrzymał rachunek do zapłacenia. A wysokość kary za taką wypowiedź ma tyle wspólnego ze sprawiedliwością, co Zimbabwe z demokracją.
        • adam111115 Re: Parchy z SB najwyraźniej odzyskały ten kraj 11.06.13, 14:23
          Jakie to ma znaczenie, co było w 2006 r.????

no faktycznie, żadnego nie ma

Rokita odszedł z PO, dzisiaj został wyrzucony i od razu otrzymał rachunek do zapłacenia.

no popatrz jaki zbieg okoliczności tym bardziej że proces trwał 6 lat

A wysokość kary za taką wypowiedź ma tyle wspólnego ze sprawiedliwością, co Zimbabwe z demokracją.

To jak inaczej byś ukarał? więzieniem pewnie.
          Jak nie umie pomyśleć najpierw to niech płaciu
          • spitek-spit Re: Parchy z SB najwyraźniej odzyskały ten kraj 11.06.13, 14:34
            Gdyby Rokita trzymał z PO i nie zachciało mu się zostawać premierem, to jego proces skończyłby się tak samo jak proces Sawickiej. Z drugiej strony gdyby Sawicka naraziła się czymś Tuskowi, to jestem gotów założyć się o dużą kasę, że dostałaby maksymalny wyrok. Młodzi Polacy dobrze robią, że spieprzają z tego kraju na wyścigi.
            • wiosnaludzikow Re: Parchy z SB najwyraźniej odzyskały ten kraj 11.06.13, 14:39
              spitek-spit napisał:

> Gdyby Rokita trzymał z PO i nie zachciało mu się zostawać premierem, to jego pr
              > oces skończyłby się tak samo jak proces Sawickiej. Z drugiej strony gdyby Sawic
              > ka naraziła się czymś Tuskowi, to jestem gotów założyć się o dużą kasę, że dost
              > ałaby maksymalny wyrok. Młodzi Polacy dobrze robią, że spieprzają z tego kraju
              > na wyścigi.
              Przeceniasz Tuska i PO jak również poniżasz nasz kraj twierdząc, że sądy są tak instrumentalnie sterowane przez polityków. Kolejny szaleniec na forum :)
              • spitek-spit Re: Parchy z SB najwyraźniej odzyskały ten kraj 11.06.13, 14:41
                > poniżasz nasz kraj twierdząc, że sądy są tak
                > instrumentalnie sterowane przez polityków. Kolejny szaleniec na forum :)

I pewnie jeszcze godzę w podstawy cywilizacji?
              • simera16 Re: Parchy z SB najwyraźniej odzyskały ten kraj 11.06.13, 14:46
                wiosnaludzikow napisał:

> Przeceniasz Tuska i PO jak również poniżasz nasz kraj twierdząc, że sądy są tak
                > instrumentalnie sterowane przez polityków. Kolejny szaleniec na forum :)

>
                Miłe zaskoczenie.... :)
            • adam111115 Re: Parchy z SB najwyraźniej odzyskały ten kraj 11.06.13, 14:46
              spitek-spit napisał:

> Gdyby Rokita trzymał z PO i nie zachciało mu się zostawać premierem, to jego pr
              > oces skończyłby się tak samo jak proces Sawickiej. Z drugiej strony gdyby Sawic
              > ka naraziła się czymś Tuskowi, to jestem gotów założyć się o dużą kasę, że dost
              > ałaby maksymalny wyrok. Młodzi Polacy dobrze robią, że spieprzają z tego kraju
              > na wyścigi.

chyba ci się z innym krajem pomyliło. Poza tym przed chwilą pisałeś że nie ma znaczenia co było w 2006 a Rokita miał jakoś wtedy być premierem z Krakowa. Więc ma czy nie ma?
              • spitek-spit Re: Parchy z SB najwyraźniej odzyskały ten kraj 11.06.13, 14:50
                > chyba ci się z innym krajem pomyliło.

Na pewno tak. U nas jest demokracja i dobrobyt.
                • adam111115 Re: Parchy z SB najwyraźniej odzyskały ten kraj 11.06.13, 14:55
                  spitek-spit napisał:

> > chyba ci się z innym krajem pomyliło.
                  >
                  > Na pewno tak. U nas jest demokracja i dobrobyt.

Na pewno bardziej niz w kraju z którym ci się pomyliło
    • wiosnaludzikow Re: Parchy? 11.06.13, 14:10
      a dlaczego parchy ?
      Temperatura tej wypowiedzi, określenia oraz stopień frustracji czynią Cię podobnym do np. Simery tylko z przeciwnej strony.
      • simera16 Re: Parchy? 11.06.13, 14:13
        wiosnaludzikow napisał:

> a dlaczego parchy ?
        > Temperatura tej wypowiedzi, określenia oraz stopień frustracji czynią Cię podob
        > nym do np. Simery tylko z przeciwnej strony.
        >
        Jak miło, ze o mnie megalomanko wspomniałaś...musiało cię to sporo kosztować. ROTFL!
        • wiosnaludzikow Re: Parchy? 11.06.13, 14:29
          simera16 napisał:

> wiosnaludzikow napisał:
          >
          > > a dlaczego parchy ?
          > > Temperatura tej wypowiedzi, określenia oraz stopień frustracji czynią Cię
          > podob
          > > nym do np. Simery tylko z przeciwnej strony.
          > >
          > Jak miło, ze o mnie megalomanko wspomniałaś...musiało cię to sporo kosztować.
          > ROTFL!
          Przepraszam mogłem podać np venus, etta lub wiele innych , przeciwnych temu "czarniutkiemu" trollowi, trolli.
          • simera16 Re: Parchy? 11.06.13, 14:39
            wiosnaludzikow napisał:

> simera16 napisał:
            >
            > > wiosnaludzikow napisał:
            > >
            > > > a dlaczego parchy ?
            > > > Temperatura tej wypowiedzi, określenia oraz stopień frustracji czyn
            > ią Cię
            > > podob
            > > > nym do np. Simery tylko z przeciwnej strony.
            > > >
            > > Jak miło, ze o mnie megalomanko wspomniałaś...musiało cię to sporo koszto
            > wać.
            > > ROTFL!
            > Przepraszam mogłem podać np venus, etta lub wiele innych , przeciwnych temu "c
            > zarniutkiemu" trollowi, trolli.
            >
            Mimo wszystko czuję się doceniony, tym bardziej iż wspomniała o mnie tak ważna persona tego forum jak ty...Evcharisto poli!
            • wiosnaludzikow Re: Parchy? 11.06.13, 14:50
              simera16 napisał:

> > Przepraszam mogłem podać np venus, etta lub wiele innych , przeciwnych t
              > emu "c
              > > zarniutkiemu" trollowi, trolli.
              > >
              > Mimo wszystko czuję się doceniony, tym bardziej iż wspomniała o mnie tak ważna
              > persona tego forum jak ty...Evcharisto poli!
              Przesadzasz. Zbysia, Adamsa i wielu innych niezrównoważonych lub oszołomionych niemądrych haterów jak Ty również doceniałem.
              • simera16 Re: Parchy? 11.06.13, 15:00
                wiosnaludzikow napisał:

> Przesadzasz. Zbysia, Adamsa i wielu innych niezrównoważonych lub oszołomionych
                > niemądrych haterów jak Ty również doceniałem.
                >
                Kwestia "mądrości", to rzecz względna...O Stasiu Gąsce też mawiano różnie.
                • wiosnaludzikow Re: Parchy? 11.06.13, 15:09
                  simera16 napisał:

> wiosnaludzikow napisał:
                  > > Przesadzasz. Zbysia, Adamsa i wielu innych niezrównoważonych lub oszołomi
                  > onych
                  > > niemądrych haterów jak Ty również doceniałem.
                  > >
                  > Kwestia "mądrości", to rzecz względna...O Stasiu Gąsce też mawiano różnie.
                  Owszem. To prawda. Kwestia mądrości to rzecz względna.
                  • simera16 Re: Parchy? 11.06.13, 15:23
                    wiosnaludzikow napisał:

> simera16 napisał:
                    >
                    > > wiosnaludzikow napisał:
                    > > > Przesadzasz. Zbysia, Adamsa i wielu innych niezrównoważonych lub os
                    > zołomi
                    > > onych
                    > > > niemądrych haterów jak Ty również doceniałem.
                    > > >
                    > > Kwestia "mądrości", to rzecz względna...O Stasiu Gąsce też mawiano różni
                    > e.
                    > Owszem. To prawda. Kwestia mądrości to rzecz względna.
                    >
                    Ano właśnie...rzecz subiektywna raczej. :D
    • polska_tuska_na_sprzedaz Re: Parchy z SB najwyraźniej odzyskały ten kraj 11.06.13, 14:12
      Silne jest lobby obrońców Płatformy Bezprawia. No bo jak już karać, to 350 tys. kary jest na miarę sędziego: wzbudza "szacunek" i w ogóle... Najbardziej pocieszni są jednak owi służbowi "opiekunowie prawa" zobaczcie tylko, z jakim entuzjazmem naśmiewają się z Rokity...
      Nic mi do Rokity, ale ta stronniczość graniczy ze służalczością.
      • kotek.filemon Re: Parchy z SB najwyraźniej odzyskały ten kraj 11.06.13, 14:12
        polska_tuska_na_sprzedaz napisał(a):

> Silne jest lobby obrońców Płatformy Bezprawia.

Bronią nawet szefa Policji z czasów Wpół do Czwartej RP.
        • simera16 Re: Parchy z SB najwyraźniej odzyskały ten kraj 11.06.13, 14:18
          kotek.filemon napisał:

> polska_tuska_na_sprzedaz napisał(a):
          >
          > > Silne jest lobby obrońców Płatformy Bezprawia.
          >
          > Bronią nawet szefa Policji z czasów Wpół do Czwartej RP.
          >
          >
          ROTFL!!!
      • simera16 Re: Parchy z SB najwyraźniej odzyskały ten kraj 11.06.13, 14:16
        polska_tuska_na_sprzedaz napisał(a):

> Silne jest lobby obrońców Płatformy Bezprawia. No bo jak już karać, to 350 tys.
        > kary jest na miarę sędziego: wzbudza "szacunek" i w ogóle... Najbardziej pocie
        > szni są jednak owi służbowi "opiekunowie prawa" zobaczcie tylko, z jakim entuz
        > jazmem naśmiewają się z Rokity...
        > Nic mi do Rokity, ale ta stronniczość graniczy ze służalczością.
        >
        >
        >
        Ja na ten przykład z każdego kto na to zasługuje się śmieje; www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090212/AKTUALNOSCI/779916611
    • spitek-spit Kolejny popis tzw. aparatu sprawiedliowści 11.06.13, 14:39
      Dwóch facetów wróciło z wesela na połamanych nogach i skopało niewinnych policjantów:

warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34889,14077668,Pierwszy_wyrok_w_sprawie_nog_polamanych_na_komendzie.html#hpnews=warszawa
      • simera16 Re: Kolejny popis tzw. aparatu sprawiedliowści 11.06.13, 14:48
        spitek-spit napisał:

> Dwóch facetów wróciło z wesela na połamanych nogach i skopało niewinnych policj
        > antów:
        >
        Policja, to aparat ścigania...jakby co.
    • zimny-prysznic To sam boski Kaczynski zrobil Komend. Gł. Policji 11.06.13, 14:40
      "komunistycznego prokuratora" ?
      No ludzie, niech mi nikt nie mówi, że zbawprezes i jego pisieta nie lubią komunistów

Konrad Grzegorz Kornatowski – polski prawnik, prokurator, od 12 lutego do 8 sierpnia 2007 Komendant Główny Policji z nadania Jarosława Kaczyńskiego
    • no.minaobscura W państwie Tuska bezprawie jest prawem. 11.06.13, 15:48
      Ile to ja razy na tym forum o tym pisałam????
      • kotek.filemon Re: W państwie Tuska bezprawie jest prawem. 11.06.13, 15:50
        Stoperan, gołda!!!
      • simera16 Re: W państwie Tuska bezprawie jest prawem. 11.06.13, 15:57
        no.minaobscura napisał:

> Ile to ja razy na tym forum o tym pisałam????
        >
        No i co że pisałeś, skoro o kant dupy twoje wywody potłuc mozna?
        • no.minaobscura to typowe dla waszego plemienia 11.06.13, 16:02
          simera16 napisał:

> no.minaobscura napisał:
          >
          > > Ile to ja razy na tym forum o tym pisałam????
          > >
          > No i co że pisałeś, skoro o kant dupy twoje wywody potłuc mozna?
          >

• no.minaobscura bezprawie w Polsce Tuska 11.06.13, 16:14

wirtualnapolonia.com/2013/06/11/roman-kryze-zyje/#more-27215

no.minaobscura napisał:

> Ile to ja razy na tym forum o tym pisałam????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka