chateau 03.07.13, 19:11 Takie miałem przez chwilę marzenie, żeby pojedynki wyborcze były na zbliżonym poziomie. Ale już mi przeszło, chyba za stary jestem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hummer Re: Janowicz-Kubot 03.07.13, 19:38 veglie napisał: > Też tak pomyślałem i też mi przeszło. I mi też, To tylko forum, Kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Wielki szacun dla obu! 03.07.13, 19:16 chateau napisał: > Takie miałem przez chwilę marzenie, żeby pojedynki wyborcze były na zbliżonym p > oziomie. > Ale już mi przeszło, chyba za stary jestem. > Wyobrażasz sobie Kaczego pomiota jak przez dwie godziny mówi i nikomu nie ubliżając? Dopóki takie mendy beda w polityce na taki poziom nie licz Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Janowicz-Kubot 03.07.13, 19:37 Przy tej wymianie koszulek płakałam jak głupia:-) Dla takich chwil warto być miłośnikiem tenisa. coś przewspaniałego . Odpowiedz Link Zgłoś
platfusy.do.paki Re: Janowicz-Kubot 03.07.13, 19:38 Polityka jest bliżej hokeja czy boksu niż tenisa. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Janowicz-Kubot 03.07.13, 19:53 NIE! Polityka jest poza jakąkolwiek dyscypliną sportu, bo tu nie obowiązują żadne reguły gry, jedynie rozpychanie się łokciami, kłamstwa, insynuacje i oszustwa. W sporcie są ZAWSZE pewne ramy i reguły, w polityce tego nie ma i to jest OBRZYDLIWE! Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Bo widzisz 03.07.13, 20:01 W tenisa zwykle graja dżentelmeni. Polską polityką zajmują się zwykle obszczymurki. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś