tanebo 17.09.13, 20:37 Tym razem można przeczytać protokoły. Wstyd i żenada. na miejscu tych panów stłukłbym lustra w domu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
douglasmclloyd Re: Protokoły 17.09.13, 20:39 "oglądanie wybuchających stodół w dzieciństwie" Tylko tacy eksperci doprowadzą do wyjaśnienia katastrofy. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Protokoły 17.09.13, 20:47 Tego się nie da zrozumieć,obronić,totalna kompromitacja,wstyd.Ich trzeba leczyć a nie słuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Protokoły 17.09.13, 20:56 lumpior napisał: > Tego się nie da zrozumieć,obronić,totalna kompromitacja,wstyd.Ich trzeba leczyć > a nie słuchać. To miało pozostać tajne po wsze czasy. Na podstawie analiz "ekspertów" można było kontunuować bicie piany w nieskończoność. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Protokoły 17.09.13, 22:52 całości nie przeczytałeś, bi jako młodzieżowiec wolisz bryki Odpowiedz Link Zgłoś
2kecaw Patrzysz a nie widzisz sluchasz anie slyszysz 17.09.13, 22:59 Patrzysz a nie widzisz słuchasz anie slyszysz Czytamy a mamy zupełnie inne odczucia ps ja np. traktuję 1 września i 17 identycznie a TY ? ja np sądzę że w 1944/45 mamy do czynienia z II rosyjską okupacją a TY ? ja mam pogląd że odzyskaniu niepodległości możemy mówić od 17 września 1993 roku a TY ja uważam, że homoseksualizm to choroba a T ? ja sądzę, że to dobrze a nawet bardzo dobrze , że chrześcijaństwo jest fundamentem polskości a Ty ? Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: Patrzysz a nie widzisz sluchasz anie slyszysz 17.09.13, 23:04 A ja uważam że miejsce takich jak ty jest w Berezie bis. Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: Protokoły 18.09.13, 11:56 nie ważne kwalifikacje i wiedza, najważniejsza WIARA W ZAMACH - i już jesteś ekspertem u Antka Odpowiedz Link Zgłoś