Dodaj do ulubionych

To juz nie odlot ,nie mam pojęcia jak to nazwać

19.09.13, 12:56
Macierewicz odnióśł się także do dokumentu płk. Edmunda Klicha. - On wskazuje na błędy ośrodka decyzyjnego w Moskwie. Jego przedstawiciel na miejscu pan Krasnokucki dokonał rękoczynu, żeby przejąć słuchawkę i wydawać dyspozycje Tu-154. Nie było żadnych zapasowych lotnisk. Moskwa, mimo że ją kontroler lotu błagał, powiedziała "nie!". O tym pisze pan Klich - twierdzi.
Obserwuj wątek
    • lumpior Re: To juz nie odlot ,nie mam pojęcia jak to nazw 19.09.13, 13:00
      To nie odlot,to nie głupota,to kaczyzm.
    • wujaszek_joe Re: To juz nie odlot ,nie mam pojęcia jak to nazw 19.09.13, 13:05
      w tym tygodniu nie bomba winna, tylko mocodawcy rosyjskich kontrolerów.
      W przyszłym tygodniu znowu bomba, następnie wracamy do dobijania rannych.
    • tanebo Obrona konieczna 19.09.13, 13:11
      Jeśli nie będzie atakował to pozostaje mu jedynie sepuku. Na co liczył? Pewnie na to że sprawa przeciągnie się do wyborów. A on na tym koniku wjedzie do rządu. Tylko że prokuratura powiedziała: sprawdzam, i okazało się że Antonii nie ma nawet pary dwójek. Politycznie jest skończony. Zauważ że do tej pory Kaczyński milczy. Dla Boga, panie Kaczyński! Larum grają! wojna! Brata ci zabili! a ty się nie zrywasz! szabli nie chwytasz? na kota nie siadasz? Co się stało z tobą, żołnierzu? Zaliś swej dawnej przepomniał cnoty, że nas samych w żalu jeno i trwodze zostawiasz?
      • m.c.hrabia Re: nie odlot 19.09.13, 13:18
        tylko co to
        bi.gazeta.pl/im/bc/43/df/z14631868W.jpg
        można się nieźle wystraszyć
    • ponte_aronte w pewnej chwili usłyszałem 19.09.13, 13:20
      że rząd już kiedyś tam (chyba w listopadzie 2010) miał stuprocentowo pewne wiadomości, że katastrofę zadysponowała Moskwa! czy słuch mnie mylił?
    • volupte Re: To juz nie odlot ,nie mam pojęcia jak to nazw 19.09.13, 13:28
      Jesli tak powiedzial Macierewcz , to by oznaczało ze oprócz smoleńskiego , nie ma tam innych lotnisk:-)
      • pies_na_czarnych Re: To juz nie odlot ,nie mam pojęcia jak to nazw 19.09.13, 13:54
        Dziwi mnie, że Polacy tolerują wydawanie ich pieniędzy na ten cyrk.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka