Gość: J. IP: *.TAMP.splitrock.net 21.08.01, 23:24 Taraz sie zacznie.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janek Re:Bóg zapłać dobry człowieku.._______________ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.08.01, 23:45 Kuba wyspa jak wulkan gorąca.... Bardzo proszę o napisanie dalszego ciągu tej piosenki, którą spiewał kiedyś Janusz Gniadkowski, Było to coś takiego...palm wachlarze wyciąga do słońca, a słońce do niej uśmiecha się.... W radio prI to kiedyś nadawali ale zapomniałem słów. Melodyjka prościutka. Na lato w sam raz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: To jakaś perwersja ! IP: *.chello.pl 22.08.01, 00:19 Na Kubę ? Morgensterna ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ++++++++ Re: To jakaś perwersja ! IP: 213.98.114.* 22.08.01, 06:52 Jak Cuba Bogu tak Bog Kubie. Albo Pije Kuba do Jakuba Jakub do Michala... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokoroko Re: To jakaś perwersja ! IP: *.ipt.aol.com 22.08.01, 07:23 Gość portalu: ++++++++ napisał(a): > Jak Cuba Bogu tak Bog Kubie. Albo Pije Kuba do Jakuba Jakub do Michala... Kaska, a na jaka to melodie idzie...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re:Bóg zapłać dobry człowieku.._______________ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.08.01, 13:13 Jeszcze raz koledze dziękuję za propozycje wyjazdu na Kubę bo przypomniała mi sie dalsza treść piosenki....oceanu mokra toń, ptaków spiew, kwiatów woń, to ojczyzna jest ma Kubaaaa..... Żyć nie umierać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Szcześc Boże ! ..................... Na Kubie.................. IP: *.TAMP.splitrock.net 22.08.01, 13:24 Gość portalu: Janek napisał(a): > Jeszcze raz koledze dziękuję za propozycje wyjazdu na Kubę bo przypomniała mi > sie dalsza treść piosenki....oceanu mokra toń, ptaków spiew, kwiatów woń, to > ojczyzna jest ma Kubaaaa..... Żyć nie umierać. Pozdrów on nas Fidela i zapewnij go ze my nie przyjedzemy. P.S. Acha, możecie tam zostać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Szcześc Boże ! ..................... Na Kubie.................. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.08.01, 13:38 Kończę już bo inni chcą coś napisać. Zrozumiałem, że nie przyjedziecie bo Kuba w Ameryce głownie z Zatoką Swiń się kojarzy. A bazę w Guantanamo dla celów charytatywnych utzymujecie. Siedziba zakonu którego dewizą jest Semper Fi. Pozdrawiam serdecznie. Zobaczymy jak dalej będzie. Mamy jeszcze dużo czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Znowu jakies kretactwa ? IP: *.TAMP.splitrock.net 23.08.01, 01:43 Janku, to jedziecie czy nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,., Re: Szcześc Boże ! ..................... Na Kubie.................. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.01, 09:02 Gość portalu: Janek napisał(a): > Kończę już bo inni chcą coś napisać. Zrozumiałem, że nie przyjedziecie bo Kuba > w Ameryce głownie z Zatoką Swiń się kojarzy. A bazę w Guantanamo dla celów > charytatywnych utzymujecie. Siedziba zakonu którego dewizą jest Semper Fi. > Pozdrawiam serdecznie. Zobaczymy jak dalej będzie. Mamy jeszcze dużo czasu. biedne świnki uciekały przez zatokę od fidela i potopiły się hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,., Re:Bóg zapłać dobry człowieku.._______________ IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.01, 09:00 Gość portalu: Janek napisał(a): > Jeszcze raz koledze dziękuję za propozycje wyjazdu na Kubę bo przypomniała mi > sie dalsza treść piosenki....oceanu mokra toń, ptaków spiew, kwiatów woń, to > ojczyzna jest ma Kubaaaa..... Żyć nie umierać. już ci to fidelek wybije z głowy hihi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re:Bóg zapłać dobry człowieku.._______________ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.08.01, 11:19 Kolego. Przecież napisałem, że w Guantanamo stacjonuje zakon miłosierny /pod wezwaniem piechoty morskiej/, który interesów obcokrajowców pilnuje. A tak przez ciekawość jak notowania Maryana Duce na Podkarpaciu stoją. Krajan Twój przecież. Czy dalej scala parytety i czy do profesury się szykuje? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Len. Re:Bóg zapłać dobry człowieku.._______________ IP: *.TAMP.splitrock.net 24.08.01, 02:24 Gość portalu: Janek napisał(a): > Kolego. Przecież napisałem, że w Guantanamo stacjonuje zakon miłosierny /pod > wezwaniem piechoty morskiej/, który interesów obcokrajowców pilnuje. A tak > przez ciekawość jak notowania Maryana Duce na Podkarpaciu stoją. Krajan Twój > przecież. Czy dalej scala parytety i czy do profesury się szykuje? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś