Dodaj do ulubionych

_____________KOMUNISCI____NA____KUBE________________

IP: *.TAMP.splitrock.net 21.08.01, 23:24
Taraz sie zacznie....
Obserwuj wątek
    • Gość: Janek Re:Bóg zapłać dobry człowieku.._______________ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.08.01, 23:45
      Kuba wyspa jak wulkan gorąca.... Bardzo proszę o napisanie dalszego ciągu tej
      piosenki, którą spiewał kiedyś Janusz Gniadkowski, Było to coś takiego...palm
      wachlarze wyciąga do słońca, a słońce do niej uśmiecha się.... W radio prI to
      kiedyś nadawali ale zapomniałem słów. Melodyjka prościutka. Na lato w sam raz.
      Pozdrawiam
      • Gość: Andrzej Re: To jakaś perwersja ! IP: *.chello.pl 22.08.01, 00:19
        Na Kubę ? Morgensterna ?
        • Gość: ++++++++ Re: To jakaś perwersja ! IP: 213.98.114.* 22.08.01, 06:52
          Jak Cuba Bogu tak Bog Kubie. Albo Pije Kuba do Jakuba Jakub do Michala...
          • Gość: kokoroko Re: To jakaś perwersja ! IP: *.ipt.aol.com 22.08.01, 07:23
            Gość portalu: ++++++++ napisał(a):

> Jak Cuba Bogu tak Bog Kubie. Albo Pije Kuba do Jakuba Jakub do Michala...

Kaska, a na jaka to melodie idzie...:-)
      • Gość: Janek Re:Bóg zapłać dobry człowieku.._______________ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.08.01, 13:13
        Jeszcze raz koledze dziękuję za propozycje wyjazdu na Kubę bo przypomniała mi
        sie dalsza treść piosenki....oceanu mokra toń, ptaków spiew, kwiatów woń, to
        ojczyzna jest ma Kubaaaa..... Żyć nie umierać.
        • Gość: J. Szcześc Boże ! ..................... Na Kubie.................. IP: *.TAMP.splitrock.net 22.08.01, 13:24
          Gość portalu: Janek napisał(a):

> Jeszcze raz koledze dziękuję za propozycje wyjazdu na Kubę bo przypomniała mi
          > sie dalsza treść piosenki....oceanu mokra toń, ptaków spiew, kwiatów woń, to
          > ojczyzna jest ma Kubaaaa..... Żyć nie umierać.

Pozdrów on nas Fidela i zapewnij go ze my nie przyjedzemy.
          P.S.
          Acha, możecie tam zostać.
          • Gość: Janek Re: Szcześc Boże ! ..................... Na Kubie.................. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.08.01, 13:38
            Kończę już bo inni chcą coś napisać. Zrozumiałem, że nie przyjedziecie bo Kuba
            w Ameryce głownie z Zatoką Swiń się kojarzy. A bazę w Guantanamo dla celów
            charytatywnych utzymujecie. Siedziba zakonu którego dewizą jest Semper Fi.
            Pozdrawiam serdecznie. Zobaczymy jak dalej będzie. Mamy jeszcze dużo czasu.
            • Gość: J. Znowu jakies kretactwa ? IP: *.TAMP.splitrock.net 23.08.01, 01:43
              Janku, to jedziecie czy nie ?
            • Gość: ,., Re: Szcześc Boże ! ..................... Na Kubie.................. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.01, 09:02

> Kończę już bo inni chcą coś napisać. Zrozumiałem, że nie przyjedziecie bo Kuba
              > w Ameryce głownie z Zatoką Swiń się kojarzy. A bazę w Guantanamo dla celów
              > charytatywnych utzymujecie. Siedziba zakonu którego dewizą jest Semper Fi.
              > Pozdrawiam serdecznie. Zobaczymy jak dalej będzie. Mamy jeszcze dużo czasu.

biedne świnki uciekały przez zatokę od fidela i potopiły się
              hihi
        • Gość: ,., Re:Bóg zapłać dobry człowieku.._______________ IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.01, 09:00

> Jeszcze raz koledze dziękuję za propozycje wyjazdu na Kubę bo przypomniała mi
          > sie dalsza treść piosenki....oceanu mokra toń, ptaków spiew, kwiatów woń, to
          > ojczyzna jest ma Kubaaaa..... Żyć nie umierać.

już ci to fidelek wybije z głowy
          hihi!

• Gość: Janek Re:Bóg zapłać dobry człowieku.._______________ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.08.01, 11:19
            Kolego. Przecież napisałem, że w Guantanamo stacjonuje zakon miłosierny /pod
            wezwaniem piechoty morskiej/, który interesów obcokrajowców pilnuje. A tak
            przez ciekawość jak notowania Maryana Duce na Podkarpaciu stoją. Krajan Twój
            przecież. Czy dalej scala parytety i czy do profesury się szykuje? Pozdrawiam.
            • Gość: Len. Re:Bóg zapłać dobry człowieku.._______________ IP: *.TAMP.splitrock.net 24.08.01, 02:24

> Kolego. Przecież napisałem, że w Guantanamo stacjonuje zakon miłosierny /pod
              > wezwaniem piechoty morskiej/, który interesów obcokrajowców pilnuje. A tak
              > przez ciekawość jak notowania Maryana Duce na Podkarpaciu stoją. Krajan Twój
              > przecież. Czy dalej scala parytety i czy do profesury się szykuje? Pozdrawiam.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka