hummer 29.10.13, 20:39 www.tvn24.pl/jest-wniosek-o-powtorzenie-wyborow-szefa-dolnoslaskiej-po-zarzad-rozpatrzy-go-w-srode,367066,s.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
simera16 Re: A jednak powtórka? :) Schetyna nie odpuścił. 29.10.13, 20:42 Sprawa PO...moja chata z kraja. ps Tylko ta "polityczna korupcja" cuchnie...Ale w której partii jej nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: A jednak powtórka? :) Schetyna nie odpuścił. 29.10.13, 20:43 simera16 napisał: > Sprawa PO...moja chata z kraja. > ps > Tylko ta "polityczna korupcja" cuchnie...Ale w której partii jej nie ma? I dlatego należy wypalać tę zarazę. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: A jednak powtórka? :) Schetyna nie odpuścił. 29.10.13, 20:50 hummer napisał: > simera16 napisał: > > > Sprawa PO...moja chata z kraja. > > ps > > Tylko ta "polityczna korupcja" cuchnie...Ale w której partii jej nie ma? > > I dlatego należy wypalać tę zarazę. > O poprzednich rządzących tez tak pisałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: A jednak powtórka? :) Schetyna nie odpuścił. 29.10.13, 20:53 simera16 napisał: > hummer napisał: > > > simera16 napisał: > > > > > Sprawa PO...moja chata z kraja. > > > ps > > > Tylko ta "polityczna korupcja" cuchnie...Ale w której partii jej ni > e ma? > > > > I dlatego należy wypalać tę zarazę. > > > O poprzednich rządzących tez tak pisałeś? Ba, Po Rywinie oddałem nawet głos na PO. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: A jednak powtórka? :) Schetyna nie odpuścił. 29.10.13, 20:54 hummer napisał: > simera16 napisał: > > > hummer napisał: > > > > > simera16 napisał: > > > > > > > Sprawa PO...moja chata z kraja. > > > > ps > > > > Tylko ta "polityczna korupcja" cuchnie...Ale w której partii > jej ni > > e ma? > > > > > > I dlatego należy wypalać tę zarazę. > > > > > O poprzednich rządzących tez tak pisałeś? > > Ba, Po Rywinie oddałem nawet głos na PO. > A po tej próbie PiSu z tą co to ku...ki miała? Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Ale już więcej tego błędu nie popełniłem. 29.10.13, 21:02 Obiecałem sobie, że już nigdy nie oddam głosu na PO. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Ale już więcej tego błędu nie popełniłem. 29.10.13, 21:04 hummer napisał: > Obiecałem sobie, że już nigdy nie oddam głosu na PO. > To wolny kraj... Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Ale już więcej tego błędu nie popełniłem. 29.10.13, 22:15 simera16 napisał: > hummer napisał: > > > Obiecałem sobie, że już nigdy nie oddam głosu na PO. > > > To wolny kraj... Dzięki za przyzwolenie. Ale kto wie. Jak będę się starał o pracę w KGHM to może się i zapiszę do PO? :) Odpowiedz Link Zgłoś
margolt Re: Ale już więcej tego błędu nie popełniłem. 29.10.13, 22:46 musisz bo Zbrzyzny już nic nie znaczy w KGHMie, zresztą samo zapisanie się do Po nic nie da, musisz się wkupić jakimś nagraniem albo życzliwą podjebką. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Ale już więcej tego błędu nie popełniłem. 30.10.13, 00:20 Najlepiej wyjdź za Hofmana. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: A jednak powtórka? :) Schetyna nie odpuścił. 29.10.13, 23:45 hummer napisał: > I dlatego należy wypalać tę zarazę. I PO będzie tę zarazę dzielnie i niestrudzenie "wypalać" w PiS-ie, SLD, TR, może w PSL... Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: A jednak powtórka? :) Schetyna nie odpuścił. 29.10.13, 23:48 don.kichote napisał: > hummer napisał: > > > I dlatego należy wypalać tę zarazę. > > I PO będzie tę zarazę dzielnie i niestrudzenie "wypalać" w PiS-ie, SLD, TR, moż > e w PSL... Obłudniku, wyjmij najpierw belkę z oka swego, a wtedy przejrzysz, aby wyjąć źdźbło z oka brata swego (Mat 7, 1 - 5) Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: A jednak powtórka? :) Schetyna nie odpuścił. 29.10.13, 20:44 simera16 napisał: > Sprawa PO...moja chata z kraja. > ps > Tylko ta "polityczna korupcja" cuchnie...Ale w której partii jej nie ma? To próba usprawiedliwienia PO? Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Raczej próba ratowania twarzy Tuska 29.10.13, 20:49 gtxl napisał: > simera16 napisał: > > > Sprawa PO...moja chata z kraja. > > ps > > Tylko ta "polityczna korupcja" cuchnie...Ale w której partii jej nie ma? > > > To próba usprawiedliwienia PO? Schetyna zrobił z niej sedes. Droższy niż te we wrocławskim SO. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: A jednak powtórka? :) Schetyna nie odpuścił. 29.10.13, 20:53 gtxl napisał: > simera16 napisał: > > > Sprawa PO...moja chata z kraja. > > ps > > Tylko ta "polityczna korupcja" cuchnie...Ale w której partii jej nie ma? > > > To próba usprawiedliwienia PO? > A gdzie tam! Nie sądźcie, abyście nie byli sądzeni. Albowiem jakim sądem sądzicie, takim was osądzą, i jaką miarą mierzycie, taką i wam odmierzą. A czemu widzisz źdźbło w oku brata swego, a belki w oku swoim nie dostrzegasz? Albo jak powiesz bratu swemu: Pozwól, że wyjmę źdźbło z oka twego, a oto belka jest w oku twoim? Obłudniku, wyjmij najpierw belkę z oka swego, a wtedy przejrzysz, aby wyjąć źdźbło z oka brata swego. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: A jednak powtórka? :) Schetyna nie odpuścił. 29.10.13, 20:49 Proszę bardzo niech powtarzają Najpierw PIS, teraz PO......rosną szanse SLD. Przecież o to chodzi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: A jednak powtórka? :) Schetyna nie odpuścił. 29.10.13, 20:50 mila2712 napisała: > Proszę bardzo niech powtarzają > Najpierw PIS, teraz PO......rosną szanse SLD. Przecież o to chodzi. :) Przecież PO i PiS to jedno i to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: A jednak powtórka? :) Schetyna nie odpuścił. 29.10.13, 20:55 hummer napisał: > mila2712 napisała: > > > Proszę bardzo niech powtarzają > > Najpierw PIS, teraz PO......rosną szanse SLD. Przecież o to chodzi. :) > > Przecież PO i PiS to jedno i to samo. > Ej, chyba juz nie... Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: A jednak powtórka? :) Schetyna nie odpuścił. 29.10.13, 22:30 simera16 napisał: > hummer napisał: > > > mila2712 napisała: > > > > > Proszę bardzo niech powtarzają > > > Najpierw PIS, teraz PO......rosną szanse SLD. Przecież o to chodzi. > :) > > > > Przecież PO i PiS to jedno i to samo. > > > Ej, chyba juz nie... PO gorsze od PiS twoim zdaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: A jednak powtórka? :) Schetyna nie odpuścił. 29.10.13, 20:56 Po tej aferze możemy postawić znak równości Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: A jednak powtórka? :) Schetyna nie odpuścił. 29.10.13, 20:58 mila2712 napisała: > Po tej aferze możemy postawić znak równości > "Folwark zwierzęcy" w realu... Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: A jednak powtórka? :) Schetyna nie odpuścił. 29.10.13, 21:06 Oj możnaby zrobić szopkę noworoczną Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: A jednak powtórka? :) Schetyna nie odpuścił. 29.10.13, 21:01 mila2712 napisała: > Po tej aferze możemy postawić znak równości A z lustracją naukowców, której teraz efekty spijamy, to co? Te partie działają razem. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: A jednak powtórka? :) Schetyna nie odpuścił. 29.10.13, 21:07 I razem pójdą na dno Amen Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: A jednak powtórka? :) Schetyna nie odpuścił. 29.10.13, 21:17 mila2712 napisała: > I razem pójdą na dno Nie będę płakał. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: A jednak powtórka? :) Schetyna nie odpuścił. 30.10.13, 07:15 Ja też nie Za dobry wynik wyborów jestem w stanie dać na tacę ( trochę modlitwy nie zaszkodzi ) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: A jednak powtórka? :) Schetyna nie odpuścił. 30.10.13, 07:42 mila2712 napisała: > Ja też nie > > Za dobry wynik wyborów jestem w stanie dać na tacę ( trochę modlitwy nie zaszko > dzi ) Pora na ludzi z zasadami nie tylko na ustach. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: A jednak powtórka? :) Schetyna nie odpuścił. 30.10.13, 09:14 Miller Zaraz będzie wołanie komunistka :) Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: A jednak powtórka? :) Schetyna nie odpuścił. 29.10.13, 20:55 mila2712 napisała: > Proszę bardzo niech powtarzają > Najpierw PIS, teraz PO......rosną szanse SLD. Przecież o to chodzi. :) > Gdzie dwóch się bije... Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: A jednak powtórka? :) Schetyna nie odpuścił. 29.10.13, 20:57 O tak. Amen Moje pobożne życzenie Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: A jednak powtórka? :) Schetyna nie odpuścił. 29.10.13, 21:06 mila2712 napisała: > O tak. > Amen > Moje pobożne życzenie Nie tylko Twoje. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: A jednak powtórka? :) Schetyna nie odpuścił. 29.10.13, 21:07 Amen bracie. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: A jednak powtórka? :) Schetyna nie odpuścił. 29.10.13, 21:11 mila2712 napisała: > Amen bracie. > Aż miło popatrzeć jacy zgodni jesteśmy! Alleluja i do przodu! Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: A jednak powtórka? :) Schetyna nie odpuścił. 29.10.13, 21:18 mila2712 napisała: > Amen bracie. Amen siostro. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: A jednak powtórka? :) Schetyna nie odpuścił. 30.10.13, 00:22 "Beatka"? Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: A jednak powtórka? :) Schetyna nie odpuścił. 30.10.13, 07:16 Jaka tam Beatka ....Mila Cwaniaczku Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski.16 Ciekawe, co teraz zrobi Tusk?? Sepuku?? 29.10.13, 23:10 hummer napisał: > www.tvn24.pl/jest-wniosek-o-powtorzenie-wyborow-szefa-dolnoslaskiej-po-zarzad-rozpatrzy-go-w-srode,367066,s.html Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Może wycofać Protasiewicza. 29.10.13, 23:13 silesius.monachijski.16 napisał(a): > hummer napisał: > > > www.tvn24.pl/jest-wniosek-o-powtorzenie-wyborow-szefa-dolnoslaskiej-po-zarzad-rozpatrzy-go-w-srode,367066,s.html Znaczy się Protasiewicz powie, że nie chce być w takiej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski.16 Re: Może wycofać Protasiewicza. 29.10.13, 23:20 Zdrojewskiego nie wystwi, bo jego chcial wystawiac juz Protasiewicz, czyli..nlezy do tuszcej mafii Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Może wycofać Protasiewicza. 29.10.13, 23:22 silesius.monachijski.16 napisał(a): > Zdrojewskiego nie wystwi, bo jego chcial wystawiac juz Protasiewicz, czyli..nle > zy do tuszcej mafii Za mało czasu na zmianę konia. Tusk te wybory przerżnął z kretesem. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski.16 Re: Może wycofać Protasiewicza. 29.10.13, 23:28 Tez tak uwazam, i uczciwie sie ciesze; to chyba poczatek konca Ryzego hummer napisał: > silesius.monachijski.16 napisał(a): > > > Zdrojewskiego nie wystwi, bo jego chcial wystawiac juz Protasiewicz, czyl > i..nle > > zy do tuszcej mafii > > Za mało czasu na zmianę konia. Tusk te wybory przerżnął z kretesem. > Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Może wycofać Protasiewicza. 29.10.13, 23:29 silesius.monachijski.16 napisał(a): > Tez tak uwazam, i uczciwie sie ciesze; to chyba poczatek konca Ryzego Schetyna nie lepszy. Ale nie jawi się mesjaszem. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski.16 Re: Może wycofać Protasiewicza. 29.10.13, 23:32 Polska sie ucieszy z upadku PO hummer napisał: > silesius.monachijski.16 napisał(a): > > > Tez tak uwazam, i uczciwie sie ciesze; to chyba poczatek konca Ryzego > > Schetyna nie lepszy. Ale nie jawi się mesjaszem. > Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Może wycofać Protasiewicza. 30.10.13, 00:01 Polska zyska na upadku POPiSu. Nawet gdyby następne wybory wygrał PiS to po następnych, przedterminowych, rządzić będzie odpowiedzialna partia - SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
herr7 frakcja "natolińska" kontra "puławianie' 29.10.13, 23:15 tylko jedno pytanie, kto tu jest "żydem", a kto "chamem"? Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: frakcja "natolińska" kontra "puławianie' 30.10.13, 00:25 Chamem Eingedeutschte Silesius. Odpowiedz Link Zgłoś