hummer 27.11.13, 08:50 "Jeśli ktoś ma dwie lewe ręce, to mu nawet 100 miliardów euro nie pomoże". Praktycznie nic do dodania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
z.a.p.i.j.a.c.z.o.n.y-r.y.j Jeśłi ktoś jest chotu psycicznie to nawet z takim 27.11.13, 08:55 hummer napisał: > "Jeśli ktoś ma dwie lewe ręce, to mu nawet 100 miliardów euro nie pomoże". > > Praktycznie nic do dodania. > leworęcznym zawsze przegrać moze i niedługo przegra po raz kolejny dziewiaty z rzędu-takie są fakty, ze idita to nawet z leworęcznym przegra Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Jeśłi ktoś jest chotu psycicznie to nawet z t 27.11.13, 09:08 Nic nie zrozumiałeś. :) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Jeśłi ktoś jest chotu psycicznie to nawet z t 27.11.13, 09:13 hummer napisał: > Nic nie zrozumiałeś. :) Gowno prawda, doskonale zrozumiałem. Pomiżając Tuska poniżasz bardziej tego , który od niego bez przerwy baty dostaje- takie są fakty, czy ci się podoba, ze nie Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Jeśłi ktoś jest chotu psycicznie to nawet z t 27.11.13, 15:26 No nie zrozumiałeś Tyma. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Tym o Tusk w Polityce 27.11.13, 09:03 Czyli co ,moze Miller i spolka otoczy opieka nierobow i im wszystko zapewni? Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Tym o Tusk w Polityce 27.11.13, 09:16 Powiedział starszy pan występujący w reklamie. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Tym o Tusk w Polityce 27.11.13, 14:58 mila2712 napisała: > Powiedział starszy pan występujący w reklamie. Do pana machające teczką Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Tym o Tusk w Polityce 27.11.13, 21:16 A kiedy te biedulinek miał przygotować kopie dla dziennikarzy ? Bezczelni tacy wszystko chcą wiedzieć ( hahah) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Tym o Tusk w Polityce 27.11.13, 21:44 mila2712 napisała: > A kiedy te biedulinek miał przygotować kopie dla dziennikarzy ? > Bezczelni tacy wszystko chcą wiedzieć ( hahah) Dziennikarze jak jasno powiedzieli, zadowolą się kopią elektroniczną. A tą jest łatwo wrzucić mają login admin i hasło admin1. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Tym o Tusk w Polityce 28.11.13, 08:05 hummer napisał: > Dziennikarze jak jasno powiedzieli, zadowolą się kopią elektroniczną. > A tą jest łatwo wrzucić mają login admin i hasło admin1. Faktycznie łatwo... kręcenie lodów ( przekręty informatyczne ) dla niektórych to pikuś. Słabe hasło :P Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Tym o Tusk w Polityce 28.11.13, 08:22 mila2712 napisała: > hummer napisał: > > Dziennikarze jak jasno powiedzieli, zadowolą się kopią elektroniczną. > > A tą jest łatwo wrzucić mają login admin i hasło admin1. > > Faktycznie łatwo... > > kręcenie lodów ( przekręty informatyczne ) dla niektórych to pikuś. > > Słabe hasło :P W banku by konta nie otworzył :) Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Tym o Tusk w Polityce 28.11.13, 08:28 hummer napisał: > > Słabe hasło :P > > W banku by konta nie otworzył :) A skąd wiesz ? ( hahahahaha ) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Tym o Tusk w Polityce 28.11.13, 08:52 mila2712 napisała: > hummer napisał: > > > Słabe hasło :P > > > > W banku by konta nie otworzył :) > > A skąd wiesz ? > ( hahahahaha ) Żle się wyraziłem. Otworzyć to by otworzył, ale dostęp elektroniczny byłby ponad jego siły. (Systemy sprawdzania siły haseł). Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Tym o Tusk w Polityce 28.11.13, 09:03 hummer napisał: > Żle się wyraziłem. Ano :) > Otworzyć to by otworzył, ale dostęp elektroniczny byłby ponad jego siły. > (Systemy sprawdzania siły haseł). No niekoniecznie od czego asystent albo asystentka ? Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Tym o Tusk w Polityce 28.11.13, 11:51 mila2712 napisała: > hummer napisał: > > Żle się wyraziłem. > > Ano :) > > > Otworzyć to by otworzył, ale dostęp elektroniczny byłby ponad jego siły. > > (Systemy sprawdzania siły haseł). > > No niekoniecznie od czego asystent albo asystentka ? Już Cohen miał asystentkę. Biedak musi znowu śpiewać. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Tym o Tusk w Polityce 28.11.13, 12:09 hummer napisał: > mila2712 napisała: > > > hummer napisał: > > > Żle się wyraziłem. > > > > Ano :) > > > > > Otworzyć to by otworzył, ale dostęp elektroniczny byłby ponad jego > siły. > > > (Systemy sprawdzania siły haseł). > > > > No niekoniecznie od czego asystent albo asystentka ? > > Już Cohen miał asystentkę. Biedak musi znowu śpiewać. No to ja życzę mu wielu asystentek, albowiem uwielbiam jego muzykę. Amen :) Dlaczego biedak, przecież jest sprzedaż jest dochód ..... > Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Tym o Tusk w Polityce 28.11.13, 13:51 mila2712 napisała: > hummer napisał: > > > mila2712 napisała: > > > > > hummer napisał: > > > > Żle się wyraziłem. > > > > > > Ano :) > > > > > > > Otworzyć to by otworzył, ale dostęp elektroniczny byłby ponad > jego > > siły. > > > > (Systemy sprawdzania siły haseł). > > > > > > No niekoniecznie od czego asystent albo asystentka ? > > > > Już Cohen miał asystentkę. Biedak musi znowu śpiewać. > > No to ja życzę mu wielu asystentek, albowiem uwielbiam jego muzykę. > Amen :) > > Dlaczego biedak, przecież jest sprzedaż jest dochód ..... Musiał znowu zacząć grać. Coś mu opiekujący się pieniędzmi zachachmęcili. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Tym o Tusk w Polityce 28.11.13, 14:01 hummer napisał: > Musiał znowu zacząć grać. Coś mu opiekujący się pieniędzmi zachachmęcili. Da radę! I to niby wina kobiety ? Proszę cię ........ Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Tym o Tusk w Polityce 28.11.13, 14:42 mila2712 napisała: > hummer napisał: > > Musiał znowu zacząć grać. Coś mu opiekujący się pieniędzmi zachachmęcili. > > Da radę! > > I to niby wina kobiety ? Proszę cię ........ A to facet nie może być asystentką? :) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Tym o Tusk w Polityce 28.11.13, 20:54 mila2712 napisała: > Nie może > Jest asystentem :) To jak znasz płeć. Ale może być gender, więc nigdy do końca płci nie znasz. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Tym o Tusk w Polityce 28.11.13, 22:41 hummer napisał: > mila2712 napisała: > > > Nie może > > Jest asystentem :) > > To jak znasz płeć. Ale może być gender, więc nigdy do końca płci nie znasz. Nie :) Asystent / asystentka muszą trzymać...no powiedzmy fason. (ważne - nie mam uprzedzeń ) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Tym o Tusk w Polityce 28.11.13, 23:38 mila2712 napisała: > hummer napisał: > > > mila2712 napisała: > > > > > Nie może > > > Jest asystentem :) > > > > To jak znasz płeć. Ale może być gender, więc nigdy do końca płci nie znas > z. > Nie :) > Asystent / asystentka muszą trzymać...no powiedzmy fason. > (ważne - nie mam uprzedzeń ) łatwo Ci powiedzieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Tym o Tusk w Polityce 28.11.13, 23:45 hummer napisał: > łatwo Ci powiedzieć :) No fakt.....asystentką nie jestem :) a fason trzymam Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Tym o Tusk w Polityce 28.11.13, 23:54 mila2712 napisała: > hummer napisał: > > > łatwo Ci powiedzieć :) > No fakt.....asystentką nie jestem :) > a fason trzymam Skończmy na tym, bo mnie oskarżą o bycie anty gender. a ja nie wiem co to jest nawet za ustrojstwo. Są kobiety pistolety, mężczyźni, dzieci, starcy, pedały, lesbijki, biseksy, pedofile, osoby nijakie... Ale kto to jest gender nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Tym o Tusk w Polityce 28.11.13, 13:55 > Dlaczego biedak, przecież jest sprzedaż jest dochód ..... Istotne są jeszcze koszty i wydatki:) Sam przychód o niczym do końca nie stanowi :) Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Tym o Tusk w Polityce 28.11.13, 13:59 wiosnaludzikow napisał: > > Dlaczego biedak, przecież jest sprzedaż jest dochód ..... > Istotne są jeszcze koszty i wydatki:) Sam przychód o niczym do końca nie stanow > i :) Wiosnoludzików czytaj dokładnie. Przecież napisałam dochód. Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Asystentke mozna jeszcze zaakceptowac. 28.11.13, 14:04 Trzeba w ogole uwazac na najblizsze otoczenie, zwlaszcza, gdy ma sie pieniadze... www.smh.com.au/news/music/leonard-cohen-sues-manager-for-theft/2005/10/09/1128796403790.html Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 No przecież.... 28.11.13, 14:17 nazimno napisał: każdy facet tak powie. O przepraszam...... jeśli ma dłuuuugie nogi i jest blondynką :PPP > Trzeba w ogole uwazac na najblizsze otoczenie, zwlaszcza, gdy ma sie pieniadze. Tak. Dlatego nie warto powierzać oszczędności np. jednej osobie i jednej "instytucji" Do skarpetki, materaca, biurka też nie warto :) Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno ...najlepiej jest .... nic nie miec.... 28.11.13, 14:53 (w Polsce) Dlatego egzystuja Cayman Islands. Cytuje (jeden z amerykanskich zartownisiow): Najwiekszymi kryminalistami sa ci, ktorzy ustanawiaja prawo, ktore czyni ich niewinnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Zacytuję 28.11.13, 22:42 nazimno napisał: > (w Polsce) > Dlatego egzystuja Cayman Islands. Pieniądze szczęścia nie dają....ale ty to sprawdź (coś w tym jest....nie znam biednego a szczęśliwego ) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Zacytuję 28.11.13, 23:40 mila2712 napisała: > nazimno napisał: > > > (w Polsce) > > Dlatego egzystuja Cayman Islands. > Pieniądze szczęścia nie dają....ale ty to sprawdź > (coś w tym jest....nie znam biednego a szczęśliwego ) A ja nie znam bogatego i szczęśliwego. Tych których znałem w łeb sobie dali. Z nadmiaru szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Zacytuję 28.11.13, 23:49 hummer napisał: > > A ja nie znam bogatego i szczęśliwego. Też nie znam. >Tych których znałem w łeb sobie dali. Z nadmiaru szczęścia. A nie kłopotów ? Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Zacytuję 28.11.13, 23:55 mila2712 napisała: > hummer napisał: > > > > > A ja nie znam bogatego i szczęśliwego. > > Też nie znam. > > >Tych których znałem w łeb sobie dali. Z nadmiaru szczęścia. > > A nie kłopotów ? Wszystko zależy od tego, jak policja jest prężna i zdeterminowana. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Zacytuję 29.11.13, 08:08 hummer napisał: > Wszystko zależy od tego, jak policja jest prężna i zdeterminowana. W naszym kraju to kiepsko. No może poza członkami krakowskiej grupy archiwum X Dla przykładu (że niby tak prężnie ) rano spokojna jazda prze miasto ( przed 7 ) tak z prędkością 20 km. Obowiązkowo. Ach i rowerzysta...koniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
lionold Re: Tusk o niebie - Tym o chlebie 27.11.13, 09:28 a głupoli bieda yebie. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Tym o Tusk w Polityce 27.11.13, 14:03 Zabawne , mozna by nawet powiedzieć że błyskotliwie dowcipne , gdyby nie wypowiedzial tego rezyser komedii ,,Ryś" , gniota wyzutego z dowcipu. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Tym o Tusk w Polityce 27.11.13, 15:27 volupte napisał: > Zabawne , mozna by nawet powiedzieć że błyskotliwie dowcipne , gdyby nie wypowi > edzial tego rezyser komedii ,,Ryś" , gniota wyzutego z dowcipu. :-) Oooo :) No tak. Dla fanatyka to Tym jest już pisoidem i produkował gnioty :) Nie kompromituj się. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Tym o Tusk w Polityce 27.11.13, 15:30 Nie wiesz o czym piszesz. Zapraszam do kina. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Tym o Tusk w Polityce 27.11.13, 15:38 volupte napisał: > Nie wiesz o czym piszesz. Zapraszam do kina. Znaczy się spoważniał pod Tuskiem? :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Tym o Tusk w Polityce 27.11.13, 15:47 Wiem o czym Ty piszesz :) Każdy kto krytykuje Tuska jest dla Ciebie be...albo zły reżyser, albo słaby profesor...itp Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Tym o Tusk w Polityce 27.11.13, 18:00 wiosnaludzikow napisał: > Wiem o czym Ty piszesz :) > Każdy kto krytykuje Tuska jest dla Ciebie be...albo zły reżyser, albo słaby pro > fesor...itp Wszyscy są źli. Tylko Tusk jest dobry :) Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Tym o Tusk w Polityce 27.11.13, 19:35 Pleciesz. Gdybyś obejrzal tego ,,Rysia" , to poziom dowcpu byś moze pojął. Ta wypowiedz oceniłem jako zabawną , ale kroplę dziegciu dorzuciłem. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Tym o Tusk w Polityce 28.11.13, 14:16 volupte napisał: > Pleciesz. Gdybyś obejrzal tego ,,Rysia" , to poziom dowcpu byś moze pojął. Ta w > ypowiedz oceniłem jako zabawną , ale kroplę dziegciu dorzuciłem. Po co się iskasz. Przyznaj : tylko Tusk jest dobry i nieomylny ...jak się Ciebie czyta. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Całość bo to nie tylko o Tusku 27.11.13, 17:21 www.polityka.pl/spoleczenstwo/felietony/1562605,1,pies-czyli-kot.read Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Całość bo to nie tylko o Tusku 27.11.13, 19:55 Młotek zamiastwkleić tego linka , wolal troche pomanipulować. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Całość bo to nie tylko o Tusku 27.11.13, 20:14 volupte napisał: > Młotek zamiastwkleić tego linka , wolal troche pomanipulować. To Wasze lemingowo to same kibole. Ty też ? Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Całość bo to nie tylko o Tusku 27.11.13, 20:20 "Skoczmy do Warszawy, w której otwarto fragment południowej obwodnicy. Tuż przed referendum w sprawie odwołania pani prezydent. Jechałem tamtędy nocą i było ciemno jak w kopalni węgla. Za to w oddali nieczynny odcinek tejże obwodnicy jaśniał niczym Las Vegas. Ale machnijmy ręką i na to. Nowo otwarty dworzec kolejowy w Poznaniu. Każdy, kto chce się do niego dostać, musi nielegalnie przejść przez tory tramwajowe. A jeśli chce legalnie, to ciągnie się podziemnym korytarzem kilkaset metrów do… galerii handlowej, bo stamtąd dopiero ma przejście na dworzec. Dobrze, że nie przez kościół. Machnijmy ręką jeszcze raz. I tak możemy machać w nieskończoność. Życie parszywie nam utrudnia i niszczy niekompetencja, brak odpowiedzialności oraz zasada, że ręka rękę myje. Na różnych szczeblach zarządzania, nie tylko tych najwyższych. Dynda mi więc, delikatnie mówiąc, kto został ministrem czego. Jeśli ktoś ma dwie lewe ręce, to mu żadne 100 mld euro nie pomoże." Pragnę przypomnieć, że Tusk też jest ministrem. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Całość bo to nie tylko o Tusku 27.11.13, 20:46 Nie kręć . Zapomniałeś o wsparciu i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Całość bo to nie tylko o Tusku 27.11.13, 22:49 volupte napisał: > Nie kręć . Zapomniałeś o wsparciu i tyle. Wsparciu czego? Odpowiedz Link Zgłoś
bnov Re: Tym o Tusk w Polityce 29.11.13, 08:36 Jeżeli nawet Tym, będący kiedyś klakierem partii oxymoronu w nazwie, przejrzał, zatem to już koniec. Zabawne, jak Volksturmiści Tuska na forum GW, zaperzają się w jego obronie, wychodzi im z tego pośpiechu cudaczny bełkot. Nikt nie może być świadomie takim szkodnikiem politycznym. A zatem Tusk, to wielki pechowiec, uogólnił swojego pecha na cały Naród. Nieszczęśni piłkarze ( tuskowa dyscyplina) osiągnęli najgorsze w historii futbolu, 78 miejsce na świecie. Ale to pikuś w porównaniu z tym co zrobił z polskimi pieniędzmi zdolny, młody politolog, Rostowski. Podobno też wybraniec Tuska. (tak na prawdę wiemy, że to Rostowski sobie wybrał Tuska :-)) Odpowiedz Link Zgłoś