Dodaj do ulubionych

Jeden bilion Prezesa

15.12.13, 16:31
Pomijając już, że to przysłowiowe wróżenie z fusów, takie nachodzą mnie przemyślenia:

1. Prezes przepłacił płacąc mecenasowi Rogalskiemu za jego usługi prawnicze. Sam to stwierdził, dodając przy okazji, że przepłacił bardzo dużo

2. Prezes przepłacił robiąc słynne zakupy w sklepie osiedlowym, transmitowane przez TV. Wszyscy mogli się o tym naocznie przekonać.

3. Prezes przepłacił kiedy kupował Możejki. Sam to przyznał, dodając, że choć to duże przepłacenie, to budżet Polski jest w stanie sobie na to pozwolić.

Czy myślicie, że przy takiej skłonności do przepłacania, ten bilion na wiele mu wystarczy?
Obserwuj wątek
    • ave.duce Re: Jeden bilion Prezesa 15.12.13, 16:39
      rickky napisał:

> Czy myślicie, że przy takiej skłonności do przepłacania, ten bilion na wiele mu
      > wystarczy?

Na waciki... Nie znam ceny, więc na ile i na jak długo - nie wiem.
    • zapijaczony_ryj Prezs dwa lata temu zapłacił za 1 kg cukru 6 zeta 15.12.13, 16:49
      Ja dziś płaciłem 2,77, ale to wg NI jest najgorszy czas w historii Polski!!!
      Leczyć wariata, albo zamknąć, a przede wszystkim cofnąć pozwolenie na broń!
      Przeciez ta ofiara losu ma kłopot nawet z zapieciem rozporka, czy załozeniem słuchawki.
      Syna nie spłodził,
      domu nie zbudował,
      rodziny nie założył
      praw jazdy nie ma
      Konta w banku.
      Nie zna komputera!
      I takie nic chce nauczać Polaków jak maja zyć i wychowywać dzieci!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka