Dodaj do ulubionych

BOR kiecki wozi

30.12.13, 07:38
Tuskowie robią ckliwe ustawki jak im się żyje w małym mieszkanku, ale te fanaberie kosztują podatnika miliony. Nie mówiąc o dziadostwie pułku borowców w roli fagasów.

www.se.pl/wydarzenia/politycy/bor-pilnuje-kiecki-malgorzaty-tusk_372576.html?photo=263368
Obserwuj wątek
    • zgred.polarny Re: BOR kiecki wozi 30.12.13, 07:45
      Heniu, malkontencie!
      Gdzie (i czym) się bawisz na sylwestra?
      Jak zwykle?
      • haen2010 Re: BOR kiecki wozi 30.12.13, 07:58
        Platfusiego chama poznaję po tym, jak się odezwie. W końcu g. zawsze wypływa.
        • v.t.s Re: BOR kiecki wozi 30.12.13, 08:05
          inteligent w pierwszym pokoleniu
          • haen2010 Re: BOR kiecki wozi 30.12.13, 08:31
            No i co z tego? Tusk i Miller również. Jedynie Kaczyńscy mogą się pochwalić wykształceniem rodziców i rodziny - także wśród prawników stalinowskich. Co im umożliwiło względnie luksusową egzystencję w czasach dyktatury proletariatu.

Który z nich prezentuje większe qrestwo - trudno zgadnąć.
        • 99venus Re: BOR kiecki wozi 30.12.13, 08:08
          sądząc po sposobie dyskusji to masz rację.a gdzie nauczyłeś się tak dobrze pływać?
          • gtxl Re: BOR kiecki wozi 30.12.13, 08:12
            99venus napisał:

> sądząc po sposobie dyskusji to masz rację.a gdzie nauczyłeś się tak dobrze pływ
            > ać?

Podobno tylko krowy nie zmieniają nigdy poglądów.
            Kiedyś był mocno wierzący...w platformę.
            Przekonał się,że to "blichtr" i przejrzał na oczy.
        • gtxl Re: BOR kiecki wozi 30.12.13, 08:09
          haen2010 napisał:

> Platfusiego chama poznaję po tym, jak się odezwie. W końcu g. zawsze wypływa.

No...panie haen,to teraz przegiąłeś.
          Mnie wyzwałeś parę razy od komuchów i innymi słowami uważanymi powszechnie za obraźliwe,tylko dlatego,że jestem przeciwnikiem Twojego nowego pana czyli Janusza Palikota.

Trzymając się tej Twojej retoryki to g..... również z Ciebie wypłynęło.
          Ale jeżeli chodzi o krytykę platfusiarni i Tuska (zakłamanego do bólu)
          to przyznaję Ci rację.

Szczęśliwego Nowego Roku życzę.
          • haen2010 Re: BOR kiecki wozi 30.12.13, 08:18
            Komuch i tępy solidaruch zawsze sprowadzają temat do personaliów. Z braku tzw. argumentu Jak TKM - czyli Tusk, Kaczor i Miller. Przyzwyczaiłem się. Do wszystkiego można nabrać dystansu.
            • gtxl Re: Czytaj koleś 30.12.13, 08:24
              forum.gazeta.pl/forum/w,28,148726903,148739942,Sam_widzisz_koles.html
              Ja też się do twojego chamstwa przyzwyczaiłem.
              Bo wiem,że inaczej nie możesz dyskutować.
              • sverir Re: Czytaj koleś 30.12.13, 08:30
                Z Heniem to co innego. On nerwowo reaguje na obrażanie obcych, a konkretnie to na obrażanie członków TR. Widocznie łączy ich coś więcej niż tylko poglądy.
                • haen2010 Re: Czytaj koleś 30.12.13, 09:00
                  To nie tak. Pomimo swoich sympatii zawsze staram się wątek dość obiektywnie określić.

Spójrz na pierwszy wpis. Co ich tak zdemolowało? Że prawda jest. Są zdjęcia i dowody.

Mentalność Komucha, że państwo jest nasze ciągle tkwi w ludziach władzy.
                  • simera16 Re: Czytaj koleś 30.12.13, 09:10
                    haen2010 napisał:
                    >
                    > Spójrz na pierwszy wpis. Co ich tak zdemolowało? Że prawda jest. Są zdjęcia i d
                    > owody.
                    >
                    No bo ja nie do końca wiem o co ciebie biega....; że niby Tuskowa sama za siebie czegoś tam nie nosi jak onegdaj Maria Kaczyńska reklamówkę z wiktem na pokład naszego Air Force One wnosiła, by Lechu zagrychę miał?
                    • haen2010 Re: Czytaj koleś 30.12.13, 09:42
                      Blichtr i bajer. Prymitywizm w myśleniu, że tępy lud to kupi. Że ja, premier zawsze jestem skromny i oszczędny, i ciągle mieszkam w dwóch pokojach.

Znamy koszty willi 500metrów Tuska na Parkowej. Znamy koszty monarchy Bronka. Znamy koszty fanaberii Tuska weekendów w Sopotach. Niczym się ci władcy nie różnią od Komuchów pod tym względem. Po prostu - traktują Polskę jak qrwę - wypieprzyć i nie zapłacić.
                      • simera16 Re: Czytaj koleś 30.12.13, 10:07
                        haen2010 napisał:

> Blichtr i bajer. Prymitywizm w myśleniu, że tępy lud to kupi. Że ja, premier za
                        > wsze jestem skromny i oszczędny, i ciągle mieszkam w dwóch pokojach.
                        >
                        > Znamy koszty willi 500metrów Tuska na Parkowej. Znamy koszty monarchy Bronka. Z
                        > namy koszty fanaberii Tuska weekendów w Sopotach. Niczym się ci władcy nie różn
                        > ią od Komuchów pod tym względem. Po prostu - traktują Polskę jak qrwę - wypiepr
                        > zyć i nie zapłacić.
                        >
                        Ty to jakiś durnowaty jesteś....gdzie żyjesz?
                        • haen2010 Re: Czytaj koleś 30.12.13, 10:20
                          W Polsce i Europie. I widzę, co wyprawiają z naszym państwem Solidaruchy i Komuchy Kościelne.
                          • gtxl Re: Czytaj koleś 30.12.13, 10:22
                            haen2010 napisał:

> W Polsce i Europie. I widzę, co wyprawiają z naszym państwem Solidaruchy i Komu
                            > chy Kościelne.

Palikot to Solidaruch czy komuch kościelny?
                            • mila2712 Re: Czytaj koleś 30.12.13, 10:54
                              gtxl napisał:

> haen2010 napisał:
                              >
                              > > W Polsce i Europie. I widzę, co wyprawiają z naszym państwem Solidaruchy
                              > i Komu
                              > > chy Kościelne.
                              >
                              >
                              > Palikot to Solidaruch czy komuch kościelny?

Palikot to zapewne wybraniec :)

Komuch kościelny.....Heniek odjeżdża.....
                  • sverir Re: Czytaj koleś 30.12.13, 11:28
                    > Spójrz na pierwszy wpis. Co ich tak zdemolowało? Że prawda jest. Są zdjęcia i dowody.

A Ciebie co? Rozumiałbym, gdyby żona premiera była w tym momencie na Bahamach, a ochroniarz i tak dymał po Warszawie z jej sukienką. Ale ona była tuż obok, wychodziła z budynku, co to ma więc wspólnego z blichtrem Bronka i Donka?
        • zgred.polarny Re: BOR kiecki wozi 30.12.13, 09:45
          haen2010 napisał:
          > Platfusiego cham...
          Czyli, jak zwykle :O
      • x2468 Re: BOR kiecki wozi 30.12.13, 11:46
        Heniu zajmie się sam sobą. Zawsze twierdził ze:"najlepsza baba to własna....." nigdy go nie zawiodła.
    • 99venus Re: BOR kiecki wozi 30.12.13, 08:10
      jak Dornowi wyprowadzali psa na spacer to ci nie przeszkadzało?
      • gtxl Re: BOR kiecki wozi 30.12.13, 08:13
        99venus napisał:

> jak Dornowi wyprowadzali psa na spacer to ci nie przeszkadzało?

Już ci parę razy pisałem,że piszesz pod niewłaściwym adresem.
        Ani PO ani PiS czy PiS bis...nie są z mojej bajki.
        Zapisz to sobie wreszcie,albo naucz sie na pamięć.
        • 99venus Re: BOR kiecki wozi 30.12.13, 08:33
          pisać to ty sobie możesz.
          nie bawi cię fakt,że ja odpowiadam heniowi a reagujesz ty?a może to tylko kilka nicków a osobnik jeden.zapisz sobie to wreszcie-mnie nie interesują twoje bajki.i naucz się tego na pamięć.
          • gtxl Re: BOR kiecki wozi 30.12.13, 08:37
            99venus napisał:

> pisać to ty sobie możesz.
            > nie bawi cię fakt,że ja odpowiadam heniowi a reagujesz ty?a może to tylko kilka
            > nicków a osobnik jeden.zapisz sobie to wreszcie-mnie nie interesują twoje bajk
            > i.i naucz się tego na pamięć.

To fakt,że myślałem że piszesz do mnie.
            Mnie nie interesują twoje bajki....zapisane.
            • 99venus Re: BOR kiecki wozi 30.12.13, 08:44
              ty myśl przy czytaniu a potem przy pisaniu.
              i nie czytaj bajek jak ich nie lubisz.
              • gtxl Re: BOR kiecki wozi 30.12.13, 08:47
                99venus napisał:

> ty myśl przy czytaniu a potem przy pisaniu.
                > i nie czytaj bajek jak ich nie lubisz.

Nie odpowiem ci w podobny sposób,bo musiałbym ci powiedziec prawdę i zaraz byś "rzygnął" a chcę być czysty na Nowy Rok.
                Z mojej strony obiecuję cię nie zauważać na forum i byłbym ci wdzięczny gdybyś mi odpłacił tym samym.
    • zoil44elwer Re: BOR kiecki wozi 30.12.13, 08:13
      Kiecki kupione za partyjną(po) kasę? Ale rajTuski kupuje za kasiorę męża!
      • 99venus Re: BOR kiecki wozi 30.12.13, 08:34
        też byś chciał?
    • behemot17-13 Re: BOR kiecki wozi 30.12.13, 08:59
      czy nie odnosisz wrażenia, że zaczynasz histeryzować? a może jesteś fetyszystą i kawałek kiecki i na dodatek na wieszaku wprowadził cię na wyższe obroty? czym prędzej zasuwaj na "Pudelka", będziesz usatysfakcjonowany i jakie emocje z podglądania, zasuwaj.
    • ayran Re: BOR kiecki wozi 30.12.13, 09:42
      Obejrzałem ten dramatyczny fotoreportaż.
      Ze zdjęć wynika, że BOR przewoził żonę premeira z Sopotu do Warszawy i - przy okazji wsiadania do samochodu - któryś z oficerów pomógł przenieść wieszak z sukienką premierowej z mieszkania do samochodu. A przecież powinien się od tego powstrzymać, bo taka pomoc to jaskrawe nadużycie władzy kosztujące podatnika miliony.
      • adherent1 Re: BOR kiecki wozi 30.12.13, 10:05
        ayran napisał:
        > Obejrzałem ten dramatyczny fotoreportaż.
        Nie przeginajcie.
        Z innego punktu widzenia - reportaż służy odciąganiu uwagi
        od spraw bardziej istotnych dla społeczeństwa na przykład:
        Spraw związanych z OFE, czy przywrócenia podziału kraju
        na 49 województw.

• ayran Re: BOR kiecki wozi 30.12.13, 10:13
          adherent1 napisał:

> Nie przeginajcie.

Jakieś gomułkowskie to przyzwyczajenie do zwracania się per "wy".

> Z innego punktu widzenia - reportaż służy odciąganiu uwagi
          > od spraw bardziej istotnych dla społeczeństwa na przykład:
          > Spraw związanych z OFE, czy przywrócenia podziału kraju
          > na 49 województw.

Czyli co to oznacza? Super-express wysługuje się obecnej władzy odciągając uwagę (czytelników, jak rozumiem) od wymienionych ważniejszych spraw? Wydawca Super-expressu (Murator)? Właściciel "Muratora (skądinąd przyjaciel Leszka Millera)? Zaplątałeś się we własne kalesony.
          • adherent1 Re: BOR kiecki wozi 30.12.13, 12:40
            ayran napisał:
            > Wydawca Super-expressu (Murator)? Właściciel "Muratora
            > (skądinąd przyjaciel Leszka Millera)?Zaplątałeś się we własne
            > kalesony.

Raczej - Ty zdejmij te kalesony z głowy.
            O ile wiem - co prawda mam w tej sprawie wiedzę z przed lat,
            Murator jest Agory lub jest ściśle powiązany z tą spółką.
            • ayran Re: BOR kiecki wozi 30.12.13, 21:21
              adherent1 napisał:

> ayran napisał:
              > > Wydawca Super-expressu (Murator)? Właściciel "Muratora
              > > (skądinąd przyjaciel Leszka Millera)?Zaplątałeś się we własne
              > > kalesony.

> Raczej - Ty zdejmij te kalesony z głowy.
              > O ile wiem - co prawda mam w tej sprawie wiedzę z przed lat,
              > Murator jest Agory lub jest ściśle powiązany z tą spółką.

Toż to prawdziwa rewelacja - twoja "wiedza z przed lat" to najpewniej wiedza "z przed" powstania Agory, a niewykluczone że i "z przed" Muratora. A nawet "z przed" wynalezieniai internetu
              Masz jeszcze "wiedzę" w podobnych sprawach?

Za dużo nawdychałeś się tych swoich kalesonów, do tego najwyraźniej od brązowej strony.
        • behemot17-13 Re: BOR kiecki wozi 30.12.13, 10:25
          jest dobrze, wystarczy newsa okrasić szczyptą "powagi" i z byle czego zrobić danie główne. a dlaczego nie pójść dalej, reportaż służy podważaniu państwowości, godzi w dobre imię i knebluje usta walczącym o. inny punkt widzenia, się jaraj.
          • ayran Re: BOR kiecki wozi 30.12.13, 10:44
            Tak generalnie, to jest to woda na młyn rewanżystów z Bonn.
      • haen2010 Re: BOR kiecki wozi 30.12.13, 10:12
        Faktycznie, kiecki jechały razem z wkładem. Wydało mi się, że same kiecki wożą. Tym niemniej ten bajzel sopocko-warszawski kosztuje straszną forsę podatnika.
        • x2468 Re: BOR kiecki wozi 31.12.13, 09:14
          Policzyłeś ile kosztuje jazda z Biłgoraja do Warszawy?
    • zapijaczony_ryj I bedzie jeszcze woził całą trzecia kadencję, bo 30.12.13, 10:19
      woli wozić kiecki od kotów, a ty masz jezscze 6 lat narzekania jak w banku. Tylko uważaj, zeby ci się żyłka pierdząca za bardzo nie nadęła, bo moze się to żle skończyć, jakąś dyspepsją, albo piardem z kleksem.

Amen!
      • haen2010 Re: I bedzie jeszcze woził całą trzecia kadencję, 30.12.13, 10:32
        Widzisz Ryju, jeszcze mamy tzw. wolne wybory. Jak dla mnie, platfusiarnia to ostatni oddech Komuny.

Myślę, że wielu podziela moje zdanie. Na Komucha i Solidarucha już nigdy nie zagłosuję. Bo to jest łajza, nie człowiek.
        • zapijaczony_ryj Re: I bedzie jeszcze woził całą trzecia kadencję, 30.12.13, 10:35
          haen2010 napisał:

> Widzisz Ryju, jeszcze mamy tzw. wolne wybory. Jak dla mnie, platfusiarnia to os
          > tatni oddech Komuny.
          >
          > Myślę, że wielu podziela moje zdanie. Na Komucha i Solidarucha już nigdy nie za
          > głosuję. Bo to jest łajza, nie człowiek.

Fakt masz rację, ale więcej jest takich co nigdy nie zagłosuje na partię Naczelnego Idioty.
          Idę o zakład, ze bez względu kto wygra po następnych wyborach rządzić będzie koalicja z PO i Tuskiem jako premierem.
          Przyjmujesz zakład?
          • haen2010 Re: I bedzie jeszcze woził całą trzecia kadencję, 30.12.13, 10:50
            Dzisiaj to możesz takie zakłady proponować. Ja jednak myślę, że świadomość polityczna Polski rośnie z każdym tygodniem.

Poczekajmy sobie do maja, pierwszych wyborów. Wiele wyjaśnią.
            • zapijaczony_ryj Re: I bedzie jeszcze woził całą trzecia kadencję, 30.12.13, 12:34
              haen2010 napisał:

> Dzisiaj to możesz takie zakłady proponować. Ja jednak myślę, że świadomość poli
              > tyczna Polski rośnie z każdym tygodniem.
              >
              > Poczekajmy sobie do maja, pierwszych wyborów. Wiele wyjaśnią.

Nie Polski tylko Polaków, a Polacy nie chca powtórki z wariatkowa jakim był tzw IV RP i dlatego NI nigdy już z nikim w kolalicji nie będzie rządził, bo to taki typ człowieka, który nawet w swięta jest sam, choćć ma sporą rodzinę!!!
      • zoil44elwer Re: I bedzie jeszcze woził całą trzecia kadencję, 31.12.13, 14:23
        Będzie woził SIEM całą 3 (DE)kadencję!?
    • alistair-p Masz obsesję !! 30.12.13, 10:28
      Prawda,że zjechałes już z kilkuset milionów do jakiejś nieokreślonej sumy i słusznie,bo nie masz o tym pojęcia.Jak masz jakieś pretensje do Premiera Tuska to napisz do niego,chyba że boisz się zblamować.
      • haen2010 Re: Masz obsesję !! 30.12.13, 10:33
        Pisz do mnie na Berdyczów.
    • zayka_nr11 Re: BOR kiecki wozi 30.12.13, 11:16
      na promocję sprzedaży garnków na raty jechała ?
      • all.correct2 Heniek N. o mało co inżynier nie ma zdolności 30.12.13, 11:44
        moralnej ani etycznej aby prowadzić z nim jakiekolwiek dyskusje. To zwyczajny prymityw, przyjęty z litości (trwałe upośledzenie umysłowe) do Tfuja Ruchu.
        • zayka_nr11 Re: Heniek N. o mało co inżynier nie ma zdolności 30.12.13, 11:52
          all.correct2 napisał(a):

> moralnej ani etycznej aby prowadzić z nim jakiekolwiek dyskusje. To zwyczajny p
          > rymityw, przyjęty z litości (trwałe upośledzenie umysłowe) do Tfuja Ruchu.

akceptuję go bo to Warszawiak

a wiadomo że Warszawiacy mają najwyższy IQ
          • all.correct2 Re: Heniek N. o mało co inżynier nie ma zdolności 30.12.13, 11:55
            zayka_nr11 napisała:

> all.correct2 napisał(a):
            >
            > > moralnej ani etycznej aby prowadzić z nim jakiekolwiek dyskusje. To zwycz
            > ajny p
            > > rymityw, przyjęty z litości (trwałe upośledzenie umysłowe) do Tfuja Ruchu
            > .
            >
            > akceptuję go bo to Warszawiak
            >
            > a wiadomo że Warszawiacy mają najwyższy IQ
            Heniek jest z Grodziska Mazowieckiego. To też ładne miasto ... .
          • 99venus Re: Heniek N. o mało co inżynier nie ma zdolności 30.12.13, 13:51
            ale o wartościach ujemnych.
      • x2468 Re: BOR kiecki wozi 30.12.13, 11:54
        Pościel wymaglowana?
        • m.c.hrabia Re: BOR kiecki wozi 30.12.13, 12:49
          magluje na sporym kacu.
      • 99venus Re: BOR kiecki wozi 30.12.13, 13:52
        obawiasz się konkurencji?
        • zayka_nr11 Re: BOR kiecki wozi 31.12.13, 08:27
          99venus napisał:

> obawiasz się konkurencji?

zaiste jak wiele energii poświęcasz o czym myślę i jakie mam obawy

...jak czatujący złodziej
          • x2468 Re: BOR kiecki wozi 31.12.13, 09:16
            Czas tracisz ,wracaj do maglownicy.
    • wiosnaludzikow a czy tym razem ta kiecka była kupiona... 31.12.13, 07:03
      ...też za pieniądze partyjnobudżetowe ?
      • simera16 Re: a czy tym razem ta kiecka była kupiona... 31.12.13, 07:10
        wiosnaludzikow napisał:

> ...też za pieniądze partyjnobudżetowe ?
        >
        Na forum pytasz? Zapytaj tych co wiedzą; "Fakt", SE, Pudelek... czy inne miarodajne źródło.
        • wiosnaludzikow Re: a czy tym razem ta kiecka była kupiona... 31.12.13, 07:17
          simera16 napisał:

> wiosnaludzikow napisał:
          >
          > > ...też za pieniądze partyjnobudżetowe ?
          > >
          > Na forum pytasz? Zapytaj tych co wiedzą; "Fakt", SE, Pudelek... czy inne miarod
          > ajne źródło.
          Tak. Pytam na forum i tym zachowaniem niczym się nie wyróżniam od innych, w tym od Ciebie jak pytasz. Tylko jedne pytania dla stronników są " słuszne" a inne " złe".
          Po ostatnim zakupie kiecki z pieniędzy partyjnych, takie pytanie jest jak najbardziej zasadne.
          • simera16 Re: a czy tym razem ta kiecka była kupiona... 31.12.13, 07:25
            wiosnaludzikow napisał:

> simera16 napisał:
            >
            > > wiosnaludzikow napisał:
            > >
            > > > ...też za pieniądze partyjnobudżetowe ?
            > > >
            > > Na forum pytasz? Zapytaj tych co wiedzą; "Fakt", SE, Pudelek... czy inne
            > miarod
            > > ajne źródło.
            > Tak. Pytam na forum i tym zachowaniem niczym się nie wyróżniam od innych, w tym
            > od Ciebie jak pytasz. Tylko jedne pytania dla stronników są " słuszne" a inne
            > " złe".
            > Po ostatnim zakupie kiecki z pieniędzy partyjnych, takie pytanie jest jak najba
            > rdziej zasadne.
            >
            Tak, tak...maglaro.
            • wiosnaludzikow Re: a czy tym razem ta kiecka była kupiona... 31.12.13, 07:28
              simera16 napisał:

> Tak, tak...maglaro.
              Pytanie o pieniądze publiczne czy ocena ich wykorzystania to nie magiel.
              • simera16 Re: a czy tym razem ta kiecka była kupiona... 31.12.13, 07:34
                wiosnaludzikow napisał:

> simera16 napisał:
                >
                > > Tak, tak...maglaro.
                > Pytanie o pieniądze publiczne czy ocena ich wykorzystania to nie magiel.
                >
                Ile można wałkować jeden temat?
                ps
                Kiecki Tuskowej i tak per saldo kosztują mniej, niż ochrona dupy Jarosława Kaczyńskiego.
                • wiosnaludzikow Re: a czy tym razem ta kiecka była kupiona... 31.12.13, 07:37
                  simera16 napisał:
                  > Ile można wałkować jeden temat?
                  > ps
                  > Kiecki Tuskowej i tak per saldo kosztują mniej, niż ochrona dupy Jarosława Kacz
                  > yńskiego.
                  Jaki jeden temat :)
                  Wydatek na ochronę (po Cybie) można kontemplować ale nie porównuj go do kiecki.
                  • simera16 Re: a czy tym razem ta kiecka była kupiona... 31.12.13, 07:46
                    wiosnaludzikow napisał:

>
                    > Jaki jeden temat :)
                    > Wydatek na ochronę (po Cybie) można kontemplować ale nie porównuj go do kiecki.
                    >
                    Proszę cię nie zniżaj lotów..."Cyba" to wygodne tłumaczenie...każdy sołtys ma swojego "Cybę".
                    • wiosnaludzikow Re: a czy tym razem ta kiecka była kupiona... 31.12.13, 07:50
                      simera16 napisał:
                      > Proszę cię nie zniżaj lotów..."Cyba" to wygodne tłumaczenie...każdy sołtys ma s
                      > wojego "Cybę".
                      ...takiego, który strzela i zabija ?
                      • simera16 Re: a czy tym razem ta kiecka była kupiona... 31.12.13, 07:59
                        wiosnaludzikow napisał:

> simera16 napisał:
                        > > Proszę cię nie zniżaj lotów..."Cyba" to wygodne tłumaczenie...każdy sołty
                        > s ma s
                        > > wojego "Cybę".
                        > ...takiego, który strzela i zabija ?
                        >
                        Hmmm...Kiedy Lech był prezydentem, Jarosław miał ochronę BORu, też z uwagi na Cybę, czy to prozaiczna megalomania? Branie kasy z Sejmu (pamiętne 300 zł), to też Cyba?
                      • haen2010 Nigdy 31.12.13, 08:00
                        Polskie kościelno-złodziejskie qrestwo nie zrozumie, że forsa podatnika nie jest ich wyłączną własnością.
                        To ciągle mentalność Komucha, tym razem bardzo religijnego.
                        • simera16 Re: Nigdy 31.12.13, 08:04
                          haen2010 napisał:

> Polskie kościelno-złodziejskie qrestwo nie zrozumie, że forsa podatnika nie jes
                          > t ich wyłączną własnością.
                          > To ciągle mentalność Komucha, tym razem bardzo religijnego.
                          >
                          Pewnie, ze nie zrozumie...tak jak i ty niewiele rozumiesz.
                          • haen2010 Re: Nigdy 31.12.13, 08:23
                            Pewnie, że poza zrozumieniem jest mentalność polskiego katolika, która nigdy nie przyswoi sobie morale np. protestanta. Bo dla niego Dziesięć Przykazań jest kompletnie bez znaczenia.

Polska religijność razem z jej Kościołem jest jedną farsą, kabaretem, antytezą do głoszonych oficjalnie wartości.
                            • simera16 Re: Nigdy 31.12.13, 08:28
                              haen2010 napisał:

> Pewnie, że poza zrozumieniem jest mentalność polskiego katolika, która nigdy ni
                              > e przyswoi sobie morale np. protestanta. Bo dla niego Dziesięć Przykazań jest k
                              > ompletnie bez znaczenia.
                              >
                              > Polska religijność razem z jej Kościołem jest jedną farsą, kabaretem, antytezą
                              > do głoszonych oficjalnie wartości.
                              >
                              A co ty mi tu o katolikach, protestantach czy innych zindoktrynowanych religijnie pitolisz? Wychodzi na to, ze jesteś takim samym oszołomem jak Rydzyk, tylko po drugiej stronie "barykady".
                              • haen2010 Re: Nigdy 31.12.13, 08:35
                                Jasne, złodziejstwo jest zawsze utylitarne i bezideowe. Takie fanaberie tylko przeszkadzają w intratnym procederze.
              • x2468 Re: a czy tym razem ta kiecka była kupiona... 31.12.13, 09:21
                Odpowiem ci jak ty nam zdradzisz skąd pis bierze około 1,5 miliona zł rocznie na goryli małego Gnoma.
                • haen2010 Re: a czy tym razem ta kiecka była kupiona... 31.12.13, 13:24
                  x2468 napisał:

> Odpowiem ci jak ty nam zdradzisz skąd pis bierze około 1,5 miliona zł rocznie n
                  > a goryli małego Gnoma

Ja tego biednego, bo zakompleksionego, zestrachanego solidarucha dobrze zapamiętałem, jak jeździł po Warszawie w konwojach z długą bronią. Proszę mnie nie mieszać do pisowskiego zidiocenia.
                  • zoil44elwer Re: a czy tym razem ta kiecka była kupiona... 31.12.13, 14:42
                    Trzeba przyznać że kiecki i kolorowe rajTuski dla siebie i menża Jarek kupował za SFOJE!
    • wiosnaludzikow Franciszek by to potępił 31.12.13, 16:45
      Tusk nie chce brać przykładu z Franciszka :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka