wiosnaludzikow 09.01.14, 13:02 www.tvn24.pl/zegarek-na-rece-na-szesc-dni-przed-data-jego-kupna-to-zdjecie-dowodem-w-sprawie,385980,s.html Zarzuty powinni otrzymać fałszywie zeznający świadkowie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lumpior Re: Łgał jak leming 09.01.14, 13:12 Nie rozumie.Tak sobie zapaprać życiorys? Po co,gdzie sens,logika? Zegarkowy niewolnik.Litości. Odpowiedz Link Zgłoś
zayka_nr11 Re: Łgał jak leming 09.01.14, 13:51 lumpior napisał: Tak sobie zapaprać życiorys? no wiesz co ? jedyna rzecz która nie oparła się w tym życiorysie jako fałszywa to zegarek :) hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Łgał jak leming 09.01.14, 13:51 lumpior napisał: > Nie rozumie.Tak sobie zapaprać życiorys? Po co,gdzie sens,logika? Zegarkowy nie > wolnik.Litości. Taki styl bycia modny w PO. Wokół są owce do ostrzyżenia tzw frajerzy, którym wszystko można wcisnąć. Każdą bajeczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Łgał jak leming 09.01.14, 14:07 wiosnaludzikow napisał: > lumpior napisał: > > > Nie rozumie.Tak sobie zapaprać życiorys? Po co,gdzie sens,logika? Zegarko > wy nie > > wolnik.Litości. > Taki styl bycia modny w PO. Wokół są owce do ostrzyżenia tzw frajerzy, którym w > szystko można wcisnąć. Każdą bajeczkę. Czyli jak w KK? Myślę,że to bezmyślny,naiwny szpan,pokaz.Mój znajomy miał podobnie.Pozłacane "łańcuchy"/totalnie duże/ na nadgarstkach,sygnety,bransoletki,szpan totalny.No i dopadli go,ciasno,ciemno /dojście w parkingu/. Ograbili,obili oblicze,wybili bark. No i po szpanie.Ale to w nim jest.Pytałem: po co ci to? odpowiedz:"tak jest fajnie,dobrze sie czuje". No cóż:idiota. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Łgał jak leming 09.01.14, 13:59 Frajer ten Nowak. Trzeba było zataić i nie opodatkować darowizny 400tys. albo pożyczki 100tys. to miałby spokój - jak Kaczyński czy Hoffman. A on, borok jeden, za swoje, uczciwie opodatkowane pieniądze, kupił zegarek. Taka naiwność musi być ukarana, mógł przecież wziąć wzór z pistytutek. Odpowiedz Link Zgłoś
zayka_nr11 Re: Łgał jak leming 09.01.14, 14:08 jako doradca masz krótką ścieżkę do awansu u Tuska spiesz się....... Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Łgał jak leming 09.01.14, 14:09 Przedawniłoby się i sprawy by nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Łgał jak leming 09.01.14, 14:10 Hey sapiens. Nowak miał na ręce ten zegarek jeszcze przed zakupem. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Łgał jak leming 09.01.14, 14:15 wiosnaludzikow napisał: > Hey sapiens. Nowak miał na ręce ten zegarek jeszcze przed zakupem. A ja jezdzilem samochodem wartym znacznie wiecej niz ten zegarek rowniez przed zakupem. Myslisz, ze moga mnie wsadzic ? Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Łgał jak leming 09.01.14, 14:18 pis_da_deby napisał: > wiosnaludzikow napisał: > > > Hey sapiens. Nowak miał na ręce ten zegarek jeszcze przed zakupem. > > > A ja jezdzilem samochodem wartym znacznie wiecej niz ten zegarek rowniez przed > zakupem. > Myslisz, ze moga mnie wsadzic ? Za to,że jeździłeś? ...dej se pokój, bo zaczynosz jak zwykle, najpierw strzelosz a potem nabijosz. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Łgał jak leming 09.01.14, 14:24 gtxl napisał: > Za to,że jeździłeś? ...dej se pokój, bo zaczynosz jak zwykle, najpierw strzelos > z a potem nabijosz. Jak Cie storo robi w gupka wraz sie ptoka do kadlubka Ino nie bydz tyz............ Dej sie pozor na dzienciola Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Łgał jak leming 09.01.14, 14:31 pis_da_deby napisał: > gtxl napisał: > > > Za to,że jeździłeś? ...dej se pokój, bo zaczynosz jak zwykle, najpierw st > rzelos > > z a potem nabijosz. > > Jak Cie storo robi w gupka > wraz sie ptoka do kadlubka > Ino nie bydz tyz............ > Dej sie pozor na dzienciola Penderolisz........ Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Łgał jak leming 09.01.14, 14:35 gtxl napisał: > pis_da_deby napisał: > > Penderolisz........ > Polecam Kamsutre po slasku. 5zl Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Łgał jak leming 09.01.14, 15:43 pis_da_deby napisał: > Polecam Kamsutre po slasku. 5zl O Wielki św Lemingu ratuj ! Nowaka mi tu atakują. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Łgał jak leming 09.01.14, 15:46 wiosnaludzikow napisał: > Nowaka mi tu atakują. On mi ani brat ani swat Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Łgał jak leming 09.01.14, 14:23 pis_da_deby napisał: > A ja jezdzilem samochodem wartym znacznie wiecej niz ten zegarek rowniez przed > zakupem. > Myslisz, ze moga mnie wsadzic ? Ja wogólw bym za coś takiego nie wsadzał. Eliminowałbym z polityki. Mnie tu bolą akurat nie zegarek ale obrażanie wyborców kłamstwami. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Łgał jak leming 09.01.14, 14:28 Ale jakimi kłamstwami? Nie kupiono tego zegarka 8 marca? Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Łgał jak leming 09.01.14, 14:38 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Ale jakimi kłamstwami? Nie kupiono tego zegarka 8 marca? Prokurator twierdzi, że nie. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Łgał jak leming 09.01.14, 15:06 Nie zdobył prokurator ze sklepu żadnego potwierdzenia daty zakupu? Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Łgał jak leming 09.01.14, 15:13 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Nie zdobył prokurator ze sklepu żadnego potwierdzenia daty zakupu? Zapytaj prokuratora lub Nowaka. Ja mam wiedzę z tej publikacji. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Łgał jak leming 09.01.14, 14:32 wiosnaludzikow napisał: > Mnie tu bolą akurat nie zegarek ale obrażanie wyborców kłamstwami. A ja bym sie powstrzymal z nazywaniem kogos klamca dopoki sie sprawa nie wyjasni. Zdarza sie przeciez, ze przy zakupie drogich artykulow sprzedawcy daja takie "na probe". Z zegarkiem nigdy nie probowalem ale z samochodami zdarzalo mi sie to juz nie raz. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Łgał jak leming 09.01.14, 14:37 pis_da_deby napisał: > wiosnaludzikow napisał: > > > Mnie tu bolą akurat nie zegarek ale obrażanie wyborców kłamstwami. > > A ja bym sie powstrzymal z nazywaniem kogos klamca dopoki sie sprawa nie wyjasn > i. Ty zastosuj tę zasadę. Zacytować kilka Twoich wpisów ? Prokurator twierdzi, że kłamał. jasne to nie wyrok i nie jest to stwierdzenie winy ale ...jak pamiętam kręcił i kłamał. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Łgał jak leming 09.01.14, 14:41 wiosnaludzikow napisał: > Ty zastosuj tę zasadę. Zacytować kilka Twoich wpisów ? Pamietam taki w ktorym mnie nazwales klamca a potem przepraszales. Nie pamietam bym ja kogos nazywal klamca. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Łgał jak leming 09.01.14, 14:47 pis_da_deby napisał: > wiosnaludzikow napisał: > > > Ty zastosuj tę zasadę. Zacytować kilka Twoich wpisów ? > > Pamietam taki w ktorym mnie nazwales klamca a potem przepraszales. Jak przepraszałem to umiałem się chyba zachować. Natomiast ja nie piszę o zarzuceniu komuś kłamstwa tylko wogólw o zarzucanych komuś czegokolwiek bez ostatecznego wyroku , rozstrzygnięcia jak chciałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Łgał jak leming 09.01.14, 14:38 A ja bym sie powstrzymal z nazywaniem kogos klamca dopoki sie sprawa nie wyjasni. Zdarza sie przeciez, ze przy zakupie drogich artykulow sprzedawcy daja takie "na probe". Ale jak chodzi o innych polityków, nie tych z PO- to wiem,że nie masz żadnych hamulców... Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Łgał jak leming 09.01.14, 14:43 gtxl napisał: > > Ale jak chodzi o innych polityków, nie tych z PO- to wiem,że nie masz żadnych h > amulców... Nie wiem o czym piszesz. Jakis przyklad ? Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Łgał jak leming 09.01.14, 14:46 Agent Tomek miał lepszy, droższy i dożo wcześniej.Czyżby Nowak pozazdrościł żigolakowi? tiny.pl/qf6hz Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_z_czerskiej Tańczący z zegarkami... 09.01.14, 15:24 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,15244256,Zarzuty_dla_Slawomira_Nowaka__Skladanie_niezgodnych.html#BoxWiadTxt Minister Zegarek odmówił składania zeznań - widocznie ma coś do ukrycia... Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_z_czerskiej Tandeciarz... 09.01.14, 15:32 Farbowany lis :) www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/prokuratura-potwierdza-jeden-z-zegarkow-nowaka-to-podrobka-za-600-zl,372549.html Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Nowak musi wziąć Giertycha 09.01.14, 15:46 Zająć się tymi zniesławiaczami jak ja i wielu innych , postąpić jak Sikorski. Do prokuratury , do sądu .... Odpowiedz Link Zgłoś