mateusz125088 11.01.14, 22:53 obce służby na polskich ulicach skandal!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
x2468 Re: obce służby na polskich ulicach skandal!!!!!! 11.01.14, 23:01 Skandal!!! Agenci Watykanu biegają po ulicach bez nadzoru jakby byli u siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: obce służby na polskich ulicach skandal!!!!!! 11.01.14, 23:24 W polskich jednostkach wojskowych, policji, straży pożarnej, Sejmie, Kancelarii Prezydenta, w polskim rządzie, Sądach i Prokuraturze. W placówkach oswiatowych, leczniczych i urzędach, w radiu, telewizji i prasie. W każdym mieście, miasteczku i wiosce. Wszędzie funkcjonariusze obcego państwa. Z zagwarantowaną nietykalnością i pierwszeństwem ichniego prawa nad prawem polskim. Agenci Watykanu. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: :) 12.01.14, 18:29 Zaskoczona jednak jestem agentami Watykanu w obecnym rządzie. Potępialiśmy Kaczyńskich, że postkomuchów i esbeków w rządzie zatrudniali. I krytykowaliśmy ich za to. A tu patrz - agent obcego państwa układa nam prawo wg którego mamy żyć! Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: :) 13.01.14, 23:09 ks. prawnik bredzi ..... GIODO jak również NSA nie zajmują się czy ktoś wierzy czy nie, tylko zajmuje się danymi osobowymi które, zgodnie prawe stanowionym przez SUWERENNE ORGANA SUWERENNEGO KRAJU, podlegają ochronie prawnej. ... ostatnie posunięcia i hierarchów w kraju i Watykanu ..i tego typu wypowiedzi świadczą o tym iz te struktury uważają się za stojące ponad prawem (danego kraju) ... Gdyż na podstawie Konkordatu - stoją ponad polskim prawem. ..i chyba rzeczywiście czas najwyższy wypowiedzieć konkordat, przestać wypłacać emerytury, renty i dawać darmową opiekę zdrowotną ... tej kilkuset tysięcznej armii armii darmozjadów. ... niech wierni łożą na nich ew. niech cześć z nich pójdzie do normalnej pracy ... Odpowiedz Link Zgłoś
marekj0 Re: :) 14.01.14, 00:01 porannakawa01 napisała: > ks. prawnik bredzi ..... GIODO jak również NSA nie zajmują się czy ktoś wierzy > czy nie, tylko zajmuje się danymi osobowymi które, zgodnie prawe stanowionym pr > zez SUWERENNE ORGANA SUWERENNEGO KRAJU, podlegają ochronie prawnej. ... ostatni > e posunięcia i hierarchów w kraju i Watykanu ..i tego typu wypowiedzi świadczą > o tym iz te struktury uważają się za stojące ponad prawem (danego kraju) ... > Gdyż na podstawie Konkordatu - stoją ponad polskim prawem. > ..i chyba rzeczywiście czas najwyższy wypowiedzieć konkordat, przestać wypłacać > emerytury, renty i dawać darmową opiekę zdrowotną ... tej kilkuset tysięcznej > armii armii darmozjadów. ... niech wierni łożą na nich ew. niech cześć z nich p > ójdzie do normalnej pracy ... a zgadnijcie państwo kto wtedy wygra wybory jak się; wypowie konkordat , renty i emerytury przestanie wypłacać, bo ja już chyba wiem i na pewno byśmy takiego wyniku nie chcieli Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: :) 14.01.14, 00:11 marekj0 napisał: > a zgadnijcie państwo kto wtedy wygra wybory jak się; wypowie konkordat , renty > i emerytury przestanie wypłacać, bo ja już chyba wiem i na pewno byśmy takiego > wyniku nie chcieli Drodzy wyborcy - komunikujemy wam, że wypowiedzieliśmy Konkordat. Wiąże się to z wstrzymaniem finansowania polskiego Kościoła Katolickiego na sumę 11 miliardów złotych rocznie. W związku z czym mamy teraz fundusze na podwyżkę rent i emerytur - każdemu emerytowi, renciście o 1000 złotych miesięcznie więcej, fundusze na naukę i oświatę - 4 miliardy rocznie, fundusze na służbę zdrowia - 4 miliardy rocznie co zapewni każdemu najnowocześniejsze leczenie bez kolejek i wakacje dwutygodniowe dla każdego dziecka na koszt państwa na Seszelach. I to wszystko drodzy wyborcy tylko z tego, że zaprzestaliśmy finansować polski kościół katolicki. Polski kosciół katolicki odtąd będzie utrzymywał się ze składek wiernych. Amen! Odpowiedz Link Zgłoś
marekj0 Re: :) 14.01.14, 00:16 10% wyborców to poprze a wyborcy PO zagłosują za PiS, proboszcze i prałaci pokierują, zrobią promocje ślubów i pogrzebów Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: :) 14.01.14, 05:16 porannakawa01 napisała: > Zaskoczona jednak jestem agentami Watykanu w obecnym rządzie. Zaskoczona ? Fakt wzięcia ślubu kościelnego przez kandydata Tuska tuż przed wyborami nic Ci nie unaocznił? Biednaś Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: obce służby na polskich ulicach skandal!!!!!! 15.01.14, 10:02 Obywatele United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland ministrami w polskim rządzie.Wariant Impossible? Possible! Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: obce służby na polskich ulicach skandal!!!!!! 16.01.14, 22:17 Jak Rokossowski był wypożyczonym ministrem to ty stałeś przed jego portretem w czerwonym krawacie si śpiewałeś międzynarodówkę. Całym sercem popierałeś towarzysza Bieruta i Związek Radziecki.Dzisiaj popierasz Kurdupla.Podziwiam cie.Tyla lat a ty zawsze wierny tym samym ideałom. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: obce służby na polskich ulicach skandal!!!!!! 14.01.14, 00:39 Jak Polska prosiła o pomoc na czas Euro, to nikt nie piszczał. A teraz nagle wielka tragedia... Cóż, dobrze, że następne wybory wygra PiS. Na pewno uchyli ustawę. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: obce służby na polskich ulicach skandal!!!!!! 14.01.14, 04:59 sverir napisał: > Jak Polska prosiła o pomoc na czas Euro, to nikt nie piszczał. A teraz nagle wi > elka tragedia... Cóż, dobrze, że następne wybory wygra PiS. Na pewno uchyli ust > awę. Co ty piszesz? PiS uchyli złodziejski Konkordat? Oni dzieki Konkordatowi mają swoich agentów wszędzie - nawet w rządzie tuskowym, w Kancelarii Prezydenta RP. PiS miałby ich pogonić? No coś ty! Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: obce służby na polskich ulicach skandal!!!!!! 15.01.14, 08:37 A co Konkordat ma wspólnego ze sprawą i z tym, o czym ja napisałem? Rozumiem, że Konkordat boli, ale żeby aż tak odjebało na jego punkcie?! Odpowiedz Link Zgłoś
ankaskakanka14 Re: obce służby na polskich ulicach skandal!!!!!! 15.01.14, 08:33 wpolityce.pl/wydarzenia/71664-loranty-nie-chce-slyszec-na-polskich-ulicach-slow-halt-ustawa-o-pomocy-obcych-sluzb-to-bubel-nasz-wywiad Weteran (gość) (5.173.110.***) wczoraj, 19:28 Odpowiedz Zgłoś nadużycie Finał badzie taki, że na słowo HALT zaczniemy do nich strzelać, a zapewniam że jest z czego i to w większym stopniu niż sobie mój ulubieniec pan Bartuś (obwołany uroczyście przez redaktora Łukasza Warzechę intelektualistą) myśli. Może to i dobrze że ten przepis został przyjęty, może wreszcie nastąpi przełom. Rządzącym radziłbym uważać, bo tam gdzie strzelają zdarzają się często rykoszety.Swoją drogą to bardzo ciekawe że opozycja a przynajmniej PiS, nie nagłaśniają jak to tylko możliwe, tego legislacyjnego bandytyzmu. garsjo (gość) (83.25.228.***) wczoraj, 19:07 Odpowiedz Zgłoś nadużycie Tu nikt niczego nie zaniedbał. Tu minister przeprasza po rosyjsku, tu polskich obywateli wypycha się do Niemców na roboty, tu polską ziemie sprzedaje się obcokrajowcom, tu pod pretekstem działań antyterrorystycznych zaprasza się obce wojska. To są wszystko działania przemyślane, wykonywane na zlecenie. To ma sens. Satrapa spłaca swój dług i oddaje suwerenność Polski, sam licząc na ochronę od obcych. A "USTAWA" (gość) (85.164.185.***) wczoraj, 17:24 Odpowiedz Zgłoś nadużycie POWINNA SIE STAC POWODEM DO STRAJKU GENERALNEGO!!!! CALA POLSKA POWINNA WYJSC NA ULICE I ZAZADAC ODWOLANIA TEGO ANTYPOLSKIEGO RZADU!!!!! Czy my jestesmy juz calkowicie POpier....!? Czy nas juz zupelnie POkrecilo!!?? TA "USTAWA" OZNACZA TO, ZE NIE TYLKO NASI PO-licjanci ale rowniez i NIEMIECCY I RUSCY BEDA NAS MOGLI ZATLUC NA SMIERC!!!!! NA CO MY CZEKAMY!!!? NA TO, ZE KOLEJNY STUDENT CZY KSIADZ ZOSTANA ZATLUCZENI NA SMIERC!!!??? co sie z nami dzieje!!!??? Przeciez wystraczy jedna prowokacja zorganizowana przez TEN ANTYPOLSKI RZAD I NIEMEICKIE I ROSYJSKIE SLUZBY A BEDZIEMY MIEC PIEKLO!!!!!!! czy nas juz zupelnie popier.....???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ankaskakanka14 Re: obce służby na polskich ulicach skandal!!!!!! 15.01.14, 08:45 Tak,ze drodzy rodacy teraz jak będziemy chcieli wyjść na ulice i jawnie okazać swoje niezadowolenie np. z wieku emerytalnego który to Tusk wprowadził DYKTATURĄ MIMO PROTESTÓW TO WEZWĄ RUSKICH LUB NIEMCÓW I NAS SPACYFIKUJĄ WE WŁASNYM KRAJU a najdziwniejsze,że rzekoma "opozycja" -> PIS jakoś nie robi z tego dramatu - czy nie wydaje sie Wam to dziwne? Odpowiedz Link Zgłoś
ankaskakanka14 Re: obce służby na polskich ulicach skandal!!!!!! 15.01.14, 08:52 Wychodzi na to,że PIS gra z PO w jednej drużynie,a ich bitwy medialne to tylko tak "dla oka" dla odmóżdżonych Polaków ! Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych To straszne! 15.01.14, 09:05 Tusk podniósł wiek emerytalny mimo protestów! Na pewno zrobił to dla PRi zwiększenia sobie słupków w sondażach. Odpowiedz Link Zgłoś
lackzadek Re: obce służby na polskich ulicach skandal!!!!!! 16.01.14, 22:15 ankaskakanka14 napisała: Skakanka! Ja by Ci zaproponował seks! To bardzo odpręża! Odpowiedz Link Zgłoś
ankaskakanka14 Re: obce służby na polskich ulicach skandal!!!!!! 16.01.14, 22:16 lackzadek napisał: > ankaskakanka14 napisała: > Skakanka! Ja by Ci zaproponował seks! > To bardzo odpręża! ale nie mam braków :)) -> czegoż mogłam się spodziewać po rodaku ? sprowadzenia wszystkiego do kopulacji Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: obce służby na polskich ulicach skandal!!!!!! 16.01.14, 22:22 Masz seks czy kopulujesz? Wydaje się ze to drugie. Możesz dołączyć do towarzystwa.Zaraz przyjdzie Adam z Tomkiem i tym trzecim który panienki do hotelu na koszt podatnika zaprasza. bilder.bild.de/fotos-skaliert/teaser-32021583-qf-30143452/3,w=650,c=0.bild.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ankaskakanka14 Re: obce służby na polskich ulicach skandal!!!!!! 15.01.14, 09:02 @detektywmjarzynski 08:10:19 "Panowie i Panie u koryta w Polsce - pamietajcie o tym - My Wam tego nigdy nie zapomnimy." Problem w tym, że "my", to ja, Ty i jeszcze garstka Polaków, zaś 99% naszego narodu nie ma pojęcia o tym, co się stało (media "solidarnie" zamilczały to wydarzenie), a część z tych, którzy wiedzą, mają to w nosie, bo są nihilistami. Ludzie, którzy rządzą Polską doskonale zdają sobie sprawę z tej sytuacji i dlatego pozwalają sobie na tak wiele. Dopóki w Polsce nie powstanie masowy ruch nacjonalistyczny, taki jak Jobbik albo Złoty Świt, to ta sytuacja będzie nie do ruszenia. Tu jest potrzebne mocne nacjonalistyczne pie...ięcie. @detektywmjarzynski 06:38:46 "likwidacja armii pod pretekstem tzw. restrukturyzacji" Może teraz ludzie zrozumieją ze jeżeli w Smoleńsku był zamach nie chodziło tam o L.Kaczyńskiego a o te wysokich ranga resztki "normalnych" nie dających się przekupić ani sprzątnąć jak inni! Polacy zostali sami - obecny rząd PO PIS i ich odłamki bojąc się za swoją zbrodniczą działalność na Polakach / ekonomiczną / w obawie,ze moglibyśmy sie zbuntować wprowadzili ustawę 1066 powiewswiezosci.neon24.pl/post/104639,ustawa-o-bratniej-pomocy-przeglosowana-przez-sejm Żywię jednak nadzieje,że powstanie organizacja skrajnie nacjonalistyczna i wszyscy zdrajcy zawisną :)) życzę sobie tego oraz wszystkim moim rodakom :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ankaskakanka14 Re: obce służby na polskich ulicach skandal!!!!!! 15.01.14, 09:04 Nie ulega wątpliwości, iż ten “sejm” działa ze szkodą dla Polski i Polaków. Rzekomy protest “opozycji” – PIS to gra o której w swoim czasie powiedział śp. generał Sławomir Petelicki cyt. “Ja zostawiam na boku spór na linii Donald Tusk – Jarosław Kaczyński, czy wcześniejszy spór Donalda Tuska z Lechem Kaczyńskim, bo to jest amerykański wrestling, na który frajerzy kupują bilety, licząc że któryś z zawodników zrobi sobie krzywdę, a to są zapasy tak ustawione, że nikt sobie krzywdy zrobić nie może.” źródło : wiadomosci.onet.pl/.../gen-krytykuje-rzad-to.../zby1m Cytuję również komentarz do tej wypowiedzi Andrzeja Szuberta prowadzącego blog Opolczyk.pl : “No cóż – Petelicki zdradził publicznie jedną z największych tajemnic naszego szabrowanego baraczku – a więc, że domniemana “walka” PO i PiS – bliźniaczych kibuców – jest hucpą i politycznym igrzyskiem dla odmóżdżonych tłumów”. źródło : opolczykpl.wordpress.com/.../sprawy-gen.../ Teraz juz wiadomo dlaczego ZAMORDOWALI Petelickiego :((( mordercy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ankaskakanka14 Re: obce służby na polskich ulicach skandal!!!!!! 15.01.14, 09:14 Petelicki zdradził publicznie jedną z największych tajemnic naszego szabrowanego baraczku – a więc, że domniemana “walka” PO i PiS – bliźniaczych kibuców – jest hucpą i politycznym igrzyskiem dla odmóżdżonych tłumów”. Cyrk dla naiwnych :)) dobrze powiedział Petelicki - szkoda,że musiał za to zginąć :((( Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: obce służby na polskich ulicach skandal!!!!!! 15.01.14, 09:21 Dlaczego akurat kibuców? Odpowiedz Link Zgłoś
ankaskakanka14 Re: obce służby na polskich ulicach skandal!!!!!! 15.01.14, 09:28 Będą nas pacyfikować w razie wyrażania niechęci dla ich destrukcyjnych rządów dla nas - zresztą juz nas rozproszyli - wykańczają ekonomia,brakiem dostępu do opieki medycznej a teraz będą nas pacyfikować w razie próby podjęcia walki o swoje narodowe interesy PO PIS oraz ich odłamy powinni zostać osadzeni przez naród polski za zadłużenie,szkodliwą ekonomię a teraz groźba pacyfikacji. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: obce służby na polskich ulicach skandal!!!!!! 15.01.14, 09:31 No dobra, ale dlaczego kibuce? Odpowiedz Link Zgłoś
ankaskakanka14 Re: obce służby na polskich ulicach skandal!!!!!! 15.01.14, 10:47 śp. generał Sławomir Petelicki cyt. “Ja zostawiam na boku spór na linii Donald Tusk – Jarosław Kaczyński, czy wcześniejszy spór Donalda Tuska z Lechem Kaczyńskim, bo to jest amerykański wrestling, na który frajerzy kupują bilety, licząc że któryś z zawodników zrobi sobie krzywdę, a to są zapasy tak ustawione, że nikt sobie krzywdy zrobić nie może.” Dosadnie i mądrze :)) szkoda,że za prawdę musiał umrzeć!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ankaskakanka14 Re: obce służby na polskich ulicach skandal!!!!!! 15.01.14, 09:38 Kiedyś nas tępili za pomocą kulek teraz za pomocą ekonomi - metody inne ale efekt ten sam :((( Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: obce służby na polskich ulicach skandal!!!!!! 15.01.14, 09:44 Ale z tymi kibucami to o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
ankaskakanka14 Re: obce służby na polskich ulicach skandal!!!!!! 15.01.14, 09:49 Ekonomią / szkodliwie prowadzoną przeciw narodowi polskiemu / doprowadzili do tego,ze nie chcemy się rozmnażać w obawie o byt,ekonomią doprowadzili do emigracji / rozproszenia polaków pracujących na zmywakach czy szorowaniu kibli na obczyźnie / a garstce,która została odmawiają opieki medycznej eliminują nas na każdym poziomie odgrywając serial w sejmie "dobrego i złego gliny" dosadnie ujął to Petelicki za co został przez nich ZAMORDOWANY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ankaskakanka14 Re: obce służby na polskich ulicach skandal!!!!!! 15.01.14, 10:01 Ta garstkę zdrowych Polaków,którzy dobijają się o swoje prawa chcą pacyfikować przez ustawę 1066 - kopiujcie ten watek rozsyłajcie po internecie oraz drukujcie i rozdawajcie znajomym.Wydaje mi się,ze sa pewne granice które zdaje się banda sprzedawczyków i zdrajców zasiadających w sejmie przekroczyła.Trzeba ich potraktować siłą nim oni potraktują nas. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Petelickiego 15.01.14, 10:02 to chyba zamordowali jego moskiewscy mocodawcy. Przecież szkolił się w ZSRR. Odpowiedz Link Zgłoś
ankaskakanka14 Re: Petelickiego 15.01.14, 10:10 www.forum.polscypatrioci.pl/ustawa-nr-1066-t709.html Też mnie to niepokoi. Nasz kraj drobnymi kroczkami odsuwa się od swojej suwerenności... a coraz bliżej nam do totalitarnego państwa policyjnego, albo powrotu do czasów w których bracia towarzysze pomagają w tłumieniu buntów czy też strajków ludności. Niedługo do tego dojdzie, ze nie będzie można wyjść na ulicę i powiedzieć tego, co się myśli. Już teraz represje za poglądy polityczne stały się częstym zjawiskiem. Władza najwyraźniej czegoś się boi, dlatego potrzebuje tego typu ustaw. Jak zwykle mało się o tym mówi w naszych mediach. Właśnie chyba Ty nie rozumiesz istoty sprawy. Nie doszukuje się w tym spisku. Jest to jawne pozwolenie na "pomoc" uzbrojonych funkcjonariuszy obcych państw z prawem użycia broni. Jeżeli w Polsce wybuchnie jakiś ogólnopolski manifest (a moim zdaniem to nieuniknione i tylko kwestią czasu jest kiedy), który nie spodoba się rządzącym, organy porządkowe obcych państw będą miały przyzwolenie na tłumienie zgromadzeń. Przykładem takiej manifestacji może być sprawa ACTA. Wielu ludzi wyszło na ulice. Natomiast gdy taki manifest miałby się wiązać z przewrotem politycznym, wydaje mi się, że sprowadziłoby się to do jednego - obce służby. Więc nie mów mi o jakimś spisku, bo to są fakty. Patrz przyszłościowo, bo historia lubi się powtarzać. Moim zdaniem jest to "cios" w suwerenność Polski. Ponieważ jak możemy mówić o suwerenności , gdzie obce służby porządkowe maja prawo na użycie broni palnej w stosunku do mnie - obywatela Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
ankaskakanka14 Re: obce służby na polskich ulicach skandal!!!!!! 15.01.14, 10:53 Zdradziecka ustawa, jak sią potocznie o niej mówi, mając na myśli komunistyczne odniesienia - o tzw. bratniej pomocy – dopuszcza wsparcie militarne z zewnątrz w kwestiach krajowych. naszeblogi.pl/43543-bratnia-pomoc-okupacyjna Funkcjonariusz Mossadu NASZ_HENRY - 15.01.2014 09:34 FSB, KGB, CIA lub MI6 może legalnie rozwalić obywatela polskiego na jego własnym terytorium państwowym ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Legalnie? 15.01.14, 10:58 Owszem, jeśli ów obywatel popełni przestępstwo. Niewinni nie mają się czego obawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
ankaskakanka14 Re: obce służby na polskich ulicach skandal!!!!!! 15.01.14, 10:59 Jaruzelski, to był pikuś..."BRATNIA POMOC" dopiero nastąpi... trybeus - 11 stycznia, 2014 - 11:25 Kraj obce służby na ulicach miast ustawa o bratniej pomocy zdrada tusk.jpeg Kraj Co zrobi Tusk i Kaczyński aby uratować tyłek przed społeczeństwem ? Wprowadzą wojsko, policję, służby specjalne z krajów obcych, aby pacyfikowały polską ludność...historia lubi się powtarzać...czy już podstawiono nas pod ścianą ??? To tylko oznacza jak bardzo władza boi sie społeczeństwa...trzeba wnikliwie zacząć studiować zagadnienia organizacji państwa podziemnego za czasów II wojny światowej...ucisk nadchodzi... niepoprawni.pl/blog/2718/jaruzelski-byl-pikusbratnia-pomoc-dopiero-nastapi Odpowiedz Link Zgłoś
ankaskakanka14 Re: obce służby na polskich ulicach skandal!!!!!! 15.01.14, 11:03 Autor To jest najzwyklejsza zdrada stanu, chocby nie wiem jak nazywana, ukrywana czy przemalowywana. Polskie panstwo przestalo bronic polskich obywateli. Zatem i obywatele przestali miec jakiekolwiek obowiazki w stosunku do takiego panstwa. Jedyna roznica polega na tym, ze panstwo (czyli konkretnie kilku gamoniow przy wladzy i w lawach sejmowych) maja aparat przymusu: policje, prokurature, sady, wiezienia... Jezeli ktorys z uzbrojonych przedtsawicieli obcych sluzb zastrzeli Polaka na terenie Polski, to moze sie okazac, ze 'dzialal zgodnie z prawem', albo ze nie, ale to juz bedzie ZA POZNO. Po fakcie nic sie nie da zmienic. Domyslam sie, ze Polskie sluzby beda mogly w identyczny sposob wysylac swoich na teren tych obcych panstw, ale w jakim celu?? Ochrona prawa i porzadku na terenie kazdego panstwa nalezy do niego wlasnie, a nie do innych panstw. Polskie wladze robia wszystko, aby sie Polska oslabiala. Czy to nie jest zdrada stanu TRZY ZDANIA TRZY SLOWA "Polskie wladze robia wszystko, aby sie Polska oslabiala." Wiecej powiem: robią wszystko, aby Polska przestała istnieć. ..."Zatem i obywatele przestali miec jakiekolwiek obowiazki w stosunku do takiego panstwa." I to jest wg mnie najważniejsze podsumowanie działań zdrajców Polski! sauelios.salon24.pl/559555,ustawa-o-bratniej-pomocy-uchwalona Odpowiedz Link Zgłoś
ankaskakanka14 Re: obce służby na polskich ulicach skandal!!!!!! 15.01.14, 11:03 WARTO TO ZAPAMIĘTAĆ !!! >>>>>>>>>> ..."Zatem i obywatele przestali miec jakiekolwiek obowiazki w stosunku do takiego panstwa." I to jest wg mnie najważniejsze podsumowanie działań zdrajców Polski! <<<<<<<<<<<<<<< Odpowiedz Link Zgłoś
ankaskakanka14 Re: obce służby na polskich ulicach skandal!!!!!! 15.01.14, 11:05 Ustawa o bratniej pomocy 0 piwo Sagertrah @ 2014-01-10, 19:37 Witajcie :) Z powodu, że cały przez cały tydzień tematem zastępczym byli pijani kierowcy oraz gender dzisiejszego dnia przeszła ustawa o bratniej pomocy, która jak pamiętacie została w połowie lutego 2013r wysłana do dalszych prac. Najciekawsze jest to, że w mediach głównego nurtu oraz tych prawicowych nie ma większej wzmianki o tej ustawie. Cóż w dużym skrócie umożliwia to działanie obcych służb na terenie Polski. www.sadistic.pl/ustawa-o-bratniej-pomocy-vt260057.htm Dodam, że na tą chwilę mało kto się tym interesuje jak przyszło bronić się przed ACTA i wolnością w Internecie wyszło ponad 500 000 na ulicę teraz cisza. Odpowiedz Link Zgłoś
ankaskakanka14 Re: obce służby na polskich ulicach skandal!!!!!! 15.01.14, 11:13 Zdrada – kolejny przykład kto jest u władzy Posted on 12 stycznia 2014 02:00 by Admin 2 Comments Niemiec strzela do kobietyNiemiecka „Bratnia pomoc” Przegłosowanie ustawy pozwalającej na interwencje obcych wojsk i milicji na terenie naszego kraju jest kolejnym dowodem na zdradę własnych obywateli. Grupa zaprzańców wmówiła społeczeństwu, iż będą potrzebować obcych milicjantów uzbrojonych po zęby na ulicach polskich miast w ramach tzw „bratniej pomocy”, oczywiście „dla Naszego dobra” . Komu bratniej, a komu nie?! Widocznie zaprzaństwo widzi w tym bratnią pomoc, ale ja tak nie uważam. Każdy normalnie myślący Polak zdaje sobie sprawę, że nasz kraj ucierpiał bardzo mocno w czasie II wojny światowej od towarzyszy niosących „bratnią, czerwoną i czarną pomoc”. Pierwszy okupant niemiecki mocno się przysłużył mordując setki tysiące niewinnych, inteligencję, profesorów, naukowców, budując obozy koncentracyjne które teraz usiłuje przypisać Polakom, jako „Polskie obozy koncentracyjne”. Niemcy wchodzili do Polski z gotowymi listami ludzi do zamordowania! To dzięki „bratniej pomocy” folksdojczów żyjących między Polakami wiedzieli do kogo „zapukać” kolbami i kogo zabić w pierwszej kolejności. Osoby starsze mogą nie wytrzymać psychicznie i fizycznie, widoku niemieckich mundurów na ulicach naszych miast. Tylko czy zaprzańcy parlamentarni przejmują się starszymi osobami? Polscy posłowie skonstruowali prawo w taki sposób, by właśnie ci starsi szybko wymierali w swojej ojczyźnie z braku opieki socjalnej, medycznej, z głodu i chłodu, a niewolnicza pracą do 67 roku życia dobijają tych najzdrowszych. Czy na pewno Polak Polakowi może zgotować taki los? niezaleznemediapodlasia.pl/tag/bratnia-pomoc/ Odpowiedz Link Zgłoś
ankaskakanka14 Re: obce służby na polskich ulicach skandal!!!!!! 15.01.14, 11:30 Bratnia pomoc - nowa ustawa prawda2.info/viewtopic.php?t=22582 Odpowiedz Link Zgłoś
tornson OMON by się przydał, szczególnie 11.XI, 15.01.14, 11:58 by pokazać patafianom z polskiej prewencji jak traktowa powinno się faszystowskie bydło. Odpowiedz Link Zgłoś
ankaskakanka14 Re: obce służby na polskich ulicach skandal!!!!!! 15.01.14, 15:24 :((( Odpowiedz Link Zgłoś
ankaskakanka14 Re: obce służby na polskich ulicach skandal!!!!!! 15.01.14, 20:18 Uważam,że jest to "hit polityczny nr.1" Łupaszka powiedział/a 2014-01-10 @ 21:34 Mój komentarz do dzisiejszych decyzji poselskich. m.neon24.pl/1618c68972b93ff4d412155507e71d97,14,0.jpg Po cichutku i znienacka POPIS przy udziale pozostałego ścierwa sejmowego przepchnął dziś ustawę o “bratniej pomocy”. PiS zgodnie ze scenariuszem był “przeciw”. Czy “patriotyczny” PIS próbował przed tym nieszczęściem nagłośnić sprawę ? Czy próbował zaalarmować opinię publiczną ? Nic z tych rzeczy. Czy zwolennicy “Jarosława Polskęzbawa” przejrzą na oczy ? A redakcja – czy choćby zająknęła się na ten temat ? To również daje do myślenia. Pamiętajcie Polacy, kiedy prędzej czy później przyjdzie co do czego to w pierwszej kolejności likwidujemy Wehrmacht i Gestapo. Wszelkimi środkami. Łupaszka powiedział/a 2014-01-10 @ 20:48 Podobnych ustaw nie przegłosowały Niemcy, Wielka Brytania i Francja. Czyli za leszczyków mają robić tylko wyznaczeni? Gdziekolwiek rozmawia się z ludżmi, czy to w sklepie, na klatce bloku, w przychodni, na ulicy wszyscy już Polacy zgodnie mówią, że w Polsce w najbliższym czasie dojdzie do rozlewu krwi na ulicach. I ja w to wierzę widząc na każdym kroku jak Polacy są wq..wieni. Tym draniom szczynukowom,kaczowatym i ryżym matołom nie pomogą nawet obce służby. Pamiętajcie, to nie Unia żądała tych ustaw w Polsce, wirtualnapolonia.com/2014/01/10/niemiecki-policjant-na-polskiej-ulicy/ Odpowiedz Link Zgłoś
ankaskakanka14 Re: obce służby na polskich ulicach skandal!!!!!! 16.01.14, 09:40 giuseppefull 20/02/2013 18:53:12 Póki banda sprawująca władzę ma poparcie obcych bandytów, póty nic im nie można zrobić. Mam nadzieję, że odpowiedni kamyczek z kosmosu zrobi na tyle zadymy w jakimś miejscu, że świat zapomni o Polsce a my korzystając z okazji, zrobimy porządki w Ojczyźnie. Kosy trzeba przekuwać na sztorc i czekać na dźwięk ''rogu zlotego'' giuseppefull 19/02/2013 18:37:51 r_parvus — 2013-02-19 18:29:17: Jesteśmy bezradni xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Nie usprawiedliwiaj glupoty Polaków bezradnością. To nasze głosy zadecydowały, że świnie <<< ADEKWATNE OKREŚLENIE WZGLĘDEM POPIS-u :))) weszły do koryt, czyli ław rządowych. Jestem za tym, aby wszyscy pragnacy dostać się do władzy a odwolujacy się w kampanii wyborczej że są Polakami i katolikami, by ujawniali swoje pochodzenie cztery pokolenia wstecz. Ja nie wierzę, że nami rządzą Polacy <<< JUŻ NIKT W TO NIE WIERZY teraz tylko kwestia jak ich stamtąd strącić! es.gloria.tv/?media=401941 Odpowiedz Link Zgłoś
ankaskakanka14 Re: obce służby na polskich ulicach skandal!!!!!! 16.01.14, 22:07 Odpowiedz · 1 Rojalista1410 1 dzień temu Zdrajcy w dawnej Polsce konali na palach, a teraz chodzą wolno po ulicy! SKANDAL! Ale historia na pewno osądzi ich sprawiedliwie, czyli jako zdrajców i wichrzycieli! Prostactwo zawładnęło Polską, trzeba ją odbić! Odpowiedz · 2 fotek21 przez Google+ 4 dnia temu Sejm zdradził własny naród - przegłosowali ustawę o "bratniej pomocy" Witryna Quizowo 3 dnia temu Dla mnie to zdumiewająca ustawa. Jak można (kto ma taki mandat?) zapraszać siły porządkowe obcych państw do swojej ojczyzny. to już ostatni POPIS - owy numer rzadu? Czy to juz wszystko? Jeżeli tak to teraz trzeba zmobilizować rodaków wyłapać zdrajców z POPIS - u i ogłosić ZDRADĘ STANU !!! www.youtube.com/watch?v=RNSNqNoES9E Odpowiedz Link Zgłoś