Dodaj do ulubionych

Twój Ruch - Europa Plus

14.01.14, 07:41
Oficjalna nazwa komitetu palikociarni. Jedynkami będą m.in Kalisz, Kutz, Siwiec, Celiński, Piskorski, Kwiatkowski, Szczuka, Środa... Nie będzie to słaba lista.

Kto jak kto, ale Palikot potrafi prowadzić kampanię. Na początek:

www.polskatimes.pl/artykul/1086892,palikot-lipinski-nie-trzezwieje-a-hofman-biega-i-pokazuje-ptaka-liderzy-pis-sa-popiepni,id,t.html
Obserwuj wątek
    • wiosnaludzikow Re: Twój Ruch - Europa Plus 14.01.14, 08:00
      haen2010 napisał:

> Oficjalna nazwa komitetu palikociarni. Jedynkami będą m.in Kalisz, Kutz, Siwiec
      > , Celiński, Piskorski, Kwiatkowski, Szczuka, Środa... Nie będzie to słaba lista
      > .
      >
      > Kto jak kto, ale Palikot potrafi prowadzić kampanię. Na początek:
      >
      > www.polskatimes.pl/artykul/1086892,palikot-lipinski-nie-trzezwieje-a-hofman-biega-i-pokazuje-ptaka-liderzy-pis-sa-popiepni,id,t.html
      Owszem są to kandydaci w większości wybitni i znani.
      • gtxl Re: Twój Ruch - Europa Plus 14.01.14, 08:13
        Owszem są to kandydaci w większości wybitni i znani.

Wybitni?
        Ja bym określił ich mianem "spadochroniarzy".
        • wiosnaludzikow Re: Twój Ruch - Europa Plus 14.01.14, 08:21

> Wybitni?
          > Ja bym określił ich mianem "spadochroniarzy".
          Spadochroniarze nie mogą być wybitni ?
          Miller też jest spadochroniarzem z Polskiej Lewicy :)
          • gtxl Re: Twój Ruch - Europa Plus 14.01.14, 08:30
            wiosnaludzikow napisał:

>
            > > Wybitni?
            > > Ja bym określił ich mianem "spadochroniarzy".
            > Spadochroniarze nie mogą być wybitni ?
            > Miller też jest spadochroniarzem z Polskiej Lewicy :)

Miller założył swoją partię.
            TR- to sami spadochroniarze. Siwiec,Kalisz,Kwiatkowski,Celiński,Piskorski.
            • wiosnaludzikow Re: Twój Ruch - Europa Plus 14.01.14, 08:33

> Miller założył swoją partię.
              Samoobronę też założył ?
              • gtxl Re: Twój Ruch - Europa Plus 14.01.14, 08:36
                wiosnaludzikow napisał:

>
                > > Miller założył swoją partię.
                > Samoobronę też założył ?

Przecież wiesz, że tylko był członkiem Samoobrony. Prawda,że wiesz o tym?
                • taziuta Re: Twój Ruch - Europa Plus 14.01.14, 09:04
                  gtxl napisał:

> wiosnaludzikow napisał:
                  >
                  > >
                  > > > Miller założył swoją partię.
                  > > Samoobronę też założył ?
                  >
                  >
                  > Przecież wiesz, że tylko był członkiem Samoobrony. Prawda,że wiesz o tym?

Miller nigdy nie był członkiem Samoobrony. Startował z listy Samoobrony, a to drobna różnica.
                  • gtxl Re: Twój Ruch - Europa Plus 14.01.14, 09:05
                    Miller nigdy nie był członkiem Samoobrony. Startował z listy Samoobrony, a to drobna różnica.

Ja o tym wiem doskonale. Ironizowałem.
                  • wiosnaludzikow Re: Twój Ruch - Europa Plus 14.01.14, 09:56
                    taziuta napisał:

> gtxl napisał:
                    >
                    > > wiosnaludzikow napisał:
                    > >
                    > > >
                    > > > > Miller założył swoją partię.
                    > > > Samoobronę też założył ?
                    > >
                    > >
                    > > Przecież wiesz, że tylko był członkiem Samoobrony. Prawda,że wiesz
                    > o tym?
                    >
                    > Miller nigdy nie był członkiem Samoobrony. Startował z listy Samoobrony, a to d
                    > robna różnica.
                    Owszem drobną. Kalisz też nie jest członkiem TR.
                    • zoil44elwer Re: Twój Ruch - Europa Plus 14.01.14, 15:30
                      Wredny typek Kalisz(dom wszystkich POLSKA)Bierze mandat poselski z listy SLD a potem zakłada swoją partię.Jest posłem a startuje PE.Zapowiada też chęć bycia prezydentem Warszawy a w 2015 startnie na prezydenta rp3?
                      • gtxl Re: Twój Ruch - Europa Plus 14.01.14, 15:34
                        Wredny typek Kalisz(dom wszystkich POLSKA

Kalisz to gnida podobna do Siwca,Palikota .
                      • wiosnaludzikow Re: Twój Ruch - Europa Plus 14.01.14, 16:00
                        zoil44elwer napisał:

> Wredny typek Kalisz(dom wszystkich POLSKA)Bierze mandat poselski z listy SLD a
                        > potem zakłada swoją partię.Jest posłem a startuje PE.Zapowiada też chęć bycia p
                        > rezydentem Warszawy a w 2015 startnie na prezydenta rp3?
                        Ma małe dziecko.
                        Ty wiesz jakie są niskie zasiłki na dziecko w Polsce ?
                        • zoil44elwer Re: Twój Ruch - Europa Plus 14.01.14, 16:10
                          wiosnaludzikow napisał:

> zoil44elwer napisał:
                          >
                          > > Wredny typek Kalisz(dom wszystkich POLSKA)Bierze mandat poselski z listy
                          > SLD a
                          > > potem zakłada swoją partię.Jest posłem a startuje PE.Zapowiada też chęć b
                          > ycia p
                          > > rezydentem Warszawy a w 2015 startnie na prezydenta rp3?
                          > Ma małe dziecko.
                          > Ty wiesz jakie są niskie zasiłki na dziecko w Polsce ?
                          Jako poseł i europoseł dostanie na Ignaca godziwy(x2) zasiłek rodzinny!
            • haen2010 Re: Twój Ruch - Europa Plus 14.01.14, 08:44
              Jakbyś się bliżej przyjrzał - to sporo z nich wcześniej SLD promowało. Łącznie z Środą.

Dlaczego przestali kochać Millera?
              • wiosnaludzikow Re: Twój Ruch - Europa Plus 14.01.14, 08:47
                haen2010 napisał:

> Jakbyś się bliżej przyjrzał - to sporo z nich wcześniej SLD promowało. Łącznie
                > z Środą.
                >
                > Dlaczego przestali kochać Millera?
                To nie oni przestali kochać Millera ale Miller nie lubi wokół siebie lepszych czy wybitnych i niepokornych. Jest tu podobny do Kaczyńskiego. No trochę :)
                • gtxl Re: Twój Ruch - Europa Plus 14.01.14, 08:59
                  To nie oni przestali kochać Millera ale Miller nie lubi wokół siebie lepszych czy wybitnych i niepokornych. Jest tu podobny do Kaczyńskiego. No trochę :)

Kogo Miller usunął z SLD?...... Kalisza?
                  Jak się zachowywał Kalisz. Chciał spać w jednym łóżku z" matką i teściową".
                  Tusk by na to pozwolił?
                  • wiosnaludzikow Re: Twój Ruch - Europa Plus 14.01.14, 09:02
                    gtxl napisał:

> To nie oni przestali kochać Millera ale Miller nie lubi wokół siebie lepszych c
                    > zy wybitnych i niepokornych. Jest tu podobny do Kaczyńskiego. No trochę :)
                    >
                    > Kogo Miller usunął z SLD?...... Kalisza?
                    > Jak się zachowywał Kalisz. Chciał spać w jednym łóżku z" matką i teściową".
                    > Tusk by na to pozwolił?
                    To o czym piszesz to już finał spraw, które miały miejsce wcześniej.
                • haen2010 Re: Twój Ruch - Europa Plus 14.01.14, 09:03
                  Faktem jest, że Miller to partia jednoosobowa. Tak zawłaszczył media. Tylko Olejniczak i Czarzasty zjadają resztki z jego stołu. To się odbije czkawką już w tych wyborach.

Nie mają szans się wypromować poza blogowaniem w sieci.
                  • gtxl Re: Twój Ruch - Europa Plus 14.01.14, 09:07
                    haen2010 napisał:

> Faktem jest, że Miller to partia jednoosobowa. Tak zawłaszczył media. Tylko Ole
                    > jniczak i Czarzasty zjadają resztki z jego stołu. To się odbije czkawką już w t
                    > ych wyborach.
                    >
                    > Nie mają szans się wypromować poza blogowaniem w sieci.

Jestem pod wrażeniem,jeżeli chodzi o twoją troskę o SLD.
                    Martw się lepiej o Palikota i TR i przypomnij sobie ilu opuściło już Palikota.
                    • haen2010 Re: Twój Ruch - Europa Plus 14.01.14, 09:46
                      Dokładnie czworo cwaniaków, którym obiecano poparcie w ich prywatnych interesach.

Zawsze się dziwię, że tak mało g. przylepiło się do okrętu Palikota przed ostatnimi wyborami.

To ich ostatnia kadencja w polityce. Razem z moczymordami PSL.
                  • zoil44elwer Re: Twój Ruch - Europa Plus 14.01.14, 16:03
                    haen2010 napisał:

> Faktem jest, że Miller to partia jednoosobowa. Tak zawłaszczył media. Tylko Ole
                    > jniczak i Czarzasty zjadają resztki z jego stołu. To się odbije czkawką już w t
                    > ych wyborach.
                    >
                    > Nie mają szans się wypromować poza blogowaniem w sieci.
                    -Palikot pozwala się promować swoim fallusom.Vide Penkalski..
          • haen2010 Re: Twój Ruch - Europa Plus 14.01.14, 08:36
            Zapomniałem o Hartmanie - solidnym i popularnym absolwencie KUL.

Palikociarni trudno o lepsze jedynki. Gdy jednak się zastanowić nad resztą komitetów - to wszyscy mają większe problemy niż TR. Przymierz się do Millera - jeden Olejniczak, a reszta z trzeciej ligi typu Senyszyn. Nawet Marczukową chcą dziury zapchać.

Platfusiarnia też ma kłopoty. Nawet Buzek może przegrać z Kutzem na Śląsku. Reszta raczej mało popularna. To już nie jest 2009 rok.
            • wiosnaludzikow Re: Twój Ruch - Europa Plus 14.01.14, 08:41
              Heniu. Życzę sukcesu mimo iż nie na wszystkich przez Ciebie wymienionych bym zagłosował.
              • haen2010 Re: Twój Ruch - Europa Plus 14.01.14, 08:50
                Chodzi też o forsę. Taki Piskorski czy Celiński sami muszą sfinansować kampanię. Pewnie o to pokłócił się Palikot z Filemonowiczem.
                • wiosnaludzikow Re: Twój Ruch - Europa Plus 14.01.14, 08:56
                  haen2010 napisał:

> Chodzi też o forsę. Taki Piskorski czy Celiński sami muszą sfinansować kampanię
                  > . Pewnie o to pokłócił się Palikot z Filemonowiczem.
                  Heniu wybacz ale nie znam tych wewnętrznych walk buldogów. W Barze Za Kratą byłem bardzo dawno :)
                  • haen2010 Re: Twój Ruch - Europa Plus 14.01.14, 09:11
                    Ja też. Trochę przecieków w sieci. Uważam jednak, że po solidnej kampanii SLD dostanie bęcki od Palikota. Uważam również, że tylko cztery partie będą się liczyć po majowych wyborach. Drobnica łącznie z PSL przepadnie.
                    • gtxl Re: Twój Ruch - Europa Plus 14.01.14, 09:16
                      Uważam również, że tylko cztery partie będą się liczyć po majowych wyborach. Drobnica łącznie z PSL przepadnie.

Możesz wymienić te partie?
                    • wiosnaludzikow Re: Twój Ruch - Europa Plus 14.01.14, 09:55
                      haen2010 napisał:

> Ja też. Trochę przecieków w sieci. Uważam jednak, że po solidnej kampanii SLD d
                      > ostanie bęcki od Palikota. Uważam również, że tylko cztery partie będą się licz
                      > yć po majowych wyborach. Drobnica łącznie z PSL przepadnie.
                      Wierzaj mi, że PSL nie przepadnie.
                      • haen2010 Re: Twój Ruch - Europa Plus 14.01.14, 10:11
                        Wierzę, że tak. Tym razem są partią, która sprawuje rządy i łupi wiochę ile wlezie. Tam tylko jeden dostaje posadę na stu chętnych.

Przedtem zawsze byli przed wyborami poza rządem.
        • zoil44elwer Re: Twój Ruch - Europa Plus 14.01.14, 15:08
          gtxl napisał:

> Owszem są to kandydaci w większości wybitni i znani.
          >
          > Wybitni?
          > Ja bym określił ich mianem "spadochroniarzy".
          >
          > Gdy zostaną wybrani ci spadochroniarze przeskoczą do innego towarzystwa.Np taki A Celiński zaliczył więcej partii niź R Czarnecki.
    • wiosnaludzikow Każdy z tych kandydatów jest lepszy niż 14.01.14, 08:42
      .....np pustaki Napieralski czy Joński.
      • gtxl Re: Każdy z tych kandydatów jest lepszy niż 14.01.14, 08:51
        wiosnaludzikow napisał:

> .....np pustaki Napieralski czy Joński.

Ty jesteś przezabawny,jednego dnia jestes przeciw,drugiego za.
        • wiosnaludzikow Re: Każdy z tych kandydatów jest lepszy niż 14.01.14, 08:54
          gtxl napisał:

> wiosnaludzikow napisał:
          >
          > > .....np pustaki Napieralski czy Joński.
          >
          >
          >
          > Ty jesteś przezabawny,jednego dnia jestes przeciw,drugiego za.
          Bo oceniam sprawę a nie rodzaj barw politycznych.
          Wskaż mi kiedy uważałem Napieralskiego czy Jońskiego za chociaż przeciętnie zdolnych i wartych mandatu :)
          Wśród kandydatów Henia też są słabi np Robert Kwiatkowski. Dostał to chyba w nagrodę, taka tradycja, za darmową pracę organizacyjną.
          • gtxl Re: Każdy z tych kandydatów jest lepszy niż 14.01.14, 09:01
            Wskaż mi kiedy uważałem Napieralskiego czy Jońskiego za chociaż przeciętnie zdolnych i wartych mandatu :)

W każdej partii można takich wskazać.
            Napieralski jest więcej wart niż Sikorski np....

Kwiatkowski nie jest słabym kandydatem,wręcz odwrotnie.
            • wiosnaludzikow Re: Każdy z tych kandydatów jest lepszy niż 14.01.14, 09:08
              gtxl napisał:

> Wskaż mi kiedy uważałem Napieralskiego czy Jońskiego za chociaż przeciętnie zdo
              > lnych i wartych mandatu :)
              >
              > W każdej partii można takich wskazać.
              > Napieralski jest więcej wart niż Sikorski np....
              >
              > Kwiatkowski nie jest słabym kandydatem,wręcz odwrotnie.
              W czym Robert jest dobry ?! Ja go lubię ale to ciamciak a przy Środzie, Hartmanie i innych to chłopiec w krótkich spodenkach.
              • gtxl Re: Każdy z tych kandydatów jest lepszy niż 14.01.14, 09:14
                W czym Robert jest dobry ?! Ja go lubię ale to ciamciak a przy Środzie, Hartmanie i innych to chłopiec w krótkich spodenkach

To kwestia oceny, ja uważam,że jest silniejszym punktem niż Kalisz,Siwiec,Piskorski i Środa.
                • wiosnaludzikow Re: Każdy z tych kandydatów jest lepszy niż 14.01.14, 09:54
                  gtxl napisał:

> W czym Robert jest dobry ?! Ja go lubię ale to ciamciak a przy Środzie, Hartman
                  > ie i innych to chłopiec w krótkich spodenkach
                  >
                  >
                  > To kwestia oceny, ja uważam,że jest silniejszym punktem niż Kalisz,Siwiec,Pisko
                  > rski i Środa.
                  Od Kalisza może i tak bo ten to tylko celebryta i hedonista.
                  • haen2010 Re: Każdy z tych kandydatów jest lepszy niż 14.01.14, 10:17
                    Kwiatkowski to słaby polityk, bez tzw. gadanego. Palikot musi go wziąć, bo to człowiek Olusia.

Zresztą od początku uważał, że jego kariera jest przy TR. Dzisiaj wiemy, że jego TV była znacznie bardziej popularna od obecnej. I miał dobre pomysły prywatyzacji tego g.
                    • wiosnaludzikow Re: Każdy z tych kandydatów jest lepszy niż 14.01.14, 16:04
                      haen2010 napisał:

> Kwiatkowski to słaby polityk, bez tzw. gadanego. Palikot musi go wziąć, bo to c
                      > złowiek Olusia.
                      >
                      > Zresztą od początku uważał, że jego kariera jest przy TR. Dzisiaj wiemy, że jeg
                      > o TV była znacznie bardziej popularna od obecnej. I miał dobre pomysły prywatyz
                      > acji tego g.
                      Rywin już nawet szukał nabywcy :)
    • remez2 Nazwa jest wyraźnie niepełna - 14.01.14, 09:44
      gdzie "pół litra"?
      • gtxl Re: Nazwa jest wyraźnie niepełna - 14.01.14, 10:09
        remez2 napisał:

> gdzie "pół litra"?

Na Ukrainie.
        • haen2010 W barku Olusia 14.01.14, 10:43
          Ciekawe, czy się włączy w kampanię po klęsce pod Kijowem?
          • gtxl Re: W barku Olusia 14.01.14, 11:00
            haen2010 napisał:

> Ciekawe, czy się włączy w kampanię po klęsce pod Kijowem?

Pijaczkiem i krętaczem był zawsze,jednak nie był nigdy idiotą.
            • zoil44elwer Re: W barku Olusia 14.01.14, 15:44
              gtxl napisał:

> haen2010 napisał:
              >
              > > Ciekawe, czy się włączy w kampanię po klęsce pod Kijowem?
              >
              >
              >
              > Pijaczkiem i krętaczem był zawsze,jednak nie był nigdy idiotą.
              >
              > AK w czasie II kadencji prezydenckiej nie potrzebując już SLD chciał zniszczyć postkomunistów.By w przyszłej karierze międzynarodowej mieć zasługi i poparcie Zachodu.
              • gtxl Re: W barku Olusia 14.01.14, 15:47
                > AK w czasie II kadencji prezydenckiej nie potrzebując już SLD chciał zniszczyć postkomunistów.By w przyszłej karierze międzynarodowej mieć zasługi i poparcie Zachodu.

To akurat ma ścisłe przełożenie w jego krętackiej naturze i pijackim usposobieniu.
              • remez2 Re: W barku Olusia 14.01.14, 16:05
                zoil44elwer napisał:
                > AK w czasie II kadencji prezydenckiej nie potrzebując już SLD chciał znis
                > zczyć postkomunistów.By w przyszłej karierze międzynarodowej mieć zasługi i poparcie Zachodu.
                I to go właśnie w moich oczach skreśliło na zawsze.
                • zoil44elwer Re: W barku Olusia 14.01.14, 16:30
                  remez2 napisał:

> zoil44elwer napisał:
                  > > AK w czasie II kadencji prezydenckiej nie potrzebując już SLD chciał znis
                  > > zczyć postkomunistów.By w przyszłej karierze międzynarodowej mieć zasługi
                  > i poparcie Zachodu.
                  > I to go właśnie w moich oczach skreśliło na zawsze.
                  Jego(ak) dworak Kalisz w spółce z Palikotem(zmiażdżę SLD)i Siwcem też chciał zniszczyć lewicę.
                  Tak a propos lewicowych kan(t)celistów AK,.Huebner,Siwca,Kalisza.Dzięki poparciu lewicy zrobili polityczne kariery a dziś....
                • wiosnaludzikow Re: W barku Olusia 15.01.14, 05:49
                  remez2 napisał:
                  > zoil44elwer napisał:
                  > > AK w czasie II kadencji prezydenckiej nie potrzebując już SLD chciał znis
                  > > zczyć postkomunistów.By w przyszłej karierze międzynarodowej mieć zasługi
                  > i poparcie Zachodu.
                  > I to go właśnie w moich oczach skreśliło na zawsze.
                  Zniszczyć SLD :) Gruuuba przesada.
                  Mi podpadł podpisanym konkordatem., podtrzymywaniem na wyjątkowym statusie Komisji Majątkowej, ułatwianiem biznesów sponsorom jego kampanii.
            • wiosnaludzikow Re: W barku Olusia 15.01.14, 05:46
              > Pijaczkiem i krętaczem był zawsze,jednak nie był nigdy idiotą.
              Idiotą na pewno nie był i nie jest.
              Pijaczkiem zawsze też nie był. Jednak ćwiczył, delektował się aż nabył chyba to co kłamliwy Kalisz nazwał "chorobą golenia".
      • 1all.correct Re: Nazwa jest wyraźnie niepełna - 14.01.14, 22:25
        remez2 napisał:

> gdzie "pół litra"?
        Fakt !
        • zoil44elwer Re: Nazwa jest wyraźnie niepełna - 14.01.14, 22:35
          1all.correct napisała:

> remez2 napisał:
          >
          > > gdzie "pół litra"?
          > Fakt !
          Europa + konopie(indyjskie)
    • zbysio45 Twój Ruch - Europa Plus i Kawior 14.01.14, 15:23
      Moga sobie opowiadac dyrdymały ale nikt nie bedzie na nich głosował.
      • m.c.hrabia Re: Kazet mądrze postąpił opuszczjąc ten badziew. 14.01.14, 15:37
        ten zjazd kolesi do koryta , z tego co piszesz to starować mają sami wyjątkowo zasłużeni dla ruchu
        Palikota.
        ot jeszcze jedno śmierdzące...........
        • wiosnaludzikow Re: Kazet mądrze postąpił opuszczjąc ten badziew 14.01.14, 16:03
          m.c.hrabia napisał:

> ten zjazd kolesi do koryta ,
          W przeciwieństwie do Ciebie ma honor, ambicję i ...poglądy.
      • zoil44elwer Re: Twój Ruch - Europa Plus i Kawior 14.01.14, 15:54
        zbysio45 napisał:

> Moga sobie opowiadac dyrdymały ale nikt nie bedzie na nich głosował.

Piskorski(KLD,UW,PO,SD),CeliŃski(kor,solidarność,UD,UW,PD,SLD,Demokraci.....)
        • 1all.correct Tfuj Ruch + Europa Kawior = kiła. 14.01.14, 22:09
          zoil44elwer napisał:

> zbysio45 napisał:
          >
          > > Moga sobie opowiadac dyrdymały ale nikt nie bedzie na nich głosował.
          >
          > Piskorski(KLD,UW,PO,SD),CeliŃski(kor,solidarność,UD,UW,PD,SLD,Demokraci.....)
          • zoil44elwer Re: Tfuj Ruch + Europa Kawior = kiła. 14.01.14, 22:41
            Palikoci kociokwik po konopiach!
          • wiosnaludzikow Re: Tfuj Ruch + Europa Kawior = kiła. 15.01.14, 03:59
            Znowu masz torsje ?
            • zoil44elwer Re: Tfuj Ruch + Europa Kawior = kiła. 15.01.14, 07:48
              REFLUKS.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka