Dodaj do ulubionych

Grzyby a sanepid

17.08.12, 14:39
Wszędzie piszą, że jak się nie ma pewności co do grzybów to można sprawdzić czy są jadalne w sanepidzie. Mili Państwo czytelnicy nie wierzcie w cuda. Dzisiaj tj. 17.08.12r. o godzinie 14.20 zadzwoniłem do oddziału na W.Pola 6 w Szczecinie, tam zostałem szybko przełączony do pani która stwierdziła żebym nie wariował bo przecież powinienem wiedzieć jakie grzyby zbieram. Na moje stwierdzenie, że w mediach ogłaszają żeby do sanepidu zgłaszać się z wątpliwościami pani powiedziała że oni takich ogłoszeń nie zamieszczają, a tak w ogóle to jak ja się nazywam (zamiast sama się pierwsza przedstawić), i czego chcę skoro teraz inspektorzy są w rejonie i mogę zadzwonić UWAGA - w poniedziałek rano. Życzę wszystkim grzybiarzom smacznego grzybka i doczekania "poniedziałku".
Obserwuj wątek
    • Gość: znak zapytania Re: Grzyby a sanepid IP: *.ias.bredband.telia.com 17.08.12, 18:48
      Dziki na cmentarzu, dzikusy w sanepidzie...
      Co tu sie qrwa w zachpomie dzieje?!
    • Gość: aqq Re: Grzyby a sanepid IP: *.dynamic.chello.pl 18.08.12, 06:44
      w dobie (doopie?) demokracji sam decydujesz co zbierasz
      zresztą szczeciński sanepid idzie do likwidacji
      więc czego oczekujesz?

KTO im zapłaci za dyżurowanie i ocenianie twoich muchomorków?
      teraz już nie ma harcerzy

• ajpitoajpi12 Re: Grzyby a sanepid 18.08.12, 07:10
        Tyle optymizmu z Twego postu wypływa:
        Za kilka lat będą tworzone/powoływane instytucje, urzędy, organizacje teraz nowatorsko i ze względów ekonomicznych likwidowane. Za parę lat przeczytamy, że w związku z zaistniałymi......etcetcetc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka