alistair-p 21.01.14, 09:53 Cóż,komentować właściwie nie ma co,chyba tylko to,że połowa deklarujących poparcie dla PiS Jarosława k nie popiera. polska.newsweek.onet.pl/sondaz-prezydencki-newsweeka-,artykuly,279206,1.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scoutek Re: Sondaż prezydencki 21.01.14, 10:00 a na Zawiszę głosowała chyba tylko rodzina a i to nie cała Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: Sondaż prezydencki 21.01.14, 13:23 Popiera go tylko sekta smoleńska i sami swoi - 17,9% - obciach:-) Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Sondaż prezydencki 21.01.14, 13:28 Gdybym miała wybierać z tego towarzystwa, to ewentualnie Millera. Reszta sie nadaje co najwyzej na sołtysa, a i to nie wszyscy . Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Sondaż prezydencki 21.01.14, 13:29 yesu, Wandzia, tylko nie Miller..... Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Sondaż prezydencki 21.01.14, 13:30 scoutek napisała: > yesu, Wandzia, tylko nie Miller..... Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Sondaż prezydencki 21.01.14, 13:34 takiego betona jak wańka wstańka Miller dawno nie widziałam dla mnie jest największym synonimem zatwardziałych komuchów działaczy z tamtej epoki zero pracy tylko działanie coś jak Śniadek w związkach zawodowych i Dziurowicz w PZPN Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Sondaż prezydencki 21.01.14, 14:11 scoutek napisała: > takiego betona jak wańka wstańka Miller dawno nie widziałam > dla mnie jest największym synonimem zatwardziałych komuchów działaczy z tamtej > epoki zero pracy tylko działanie Sądziłem, że symbolem ale nie zapytam skąd takie negatywne emocje. > coś jak Śniadek w związkach zawodowych Śniadek też komuch? > i Dziurowicz w PZPN I ten komuch? Ale się rozmnożyli, zupełnie jak kombatanci jedynej słusznej sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Sondaż prezydencki 21.01.14, 18:25 remez2 napisał: > Śniadek też komuch? działacz w typie komuchowych taki sam Dziurowicz Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Sondaż prezydencki 21.01.14, 18:38 scoutek napisała: > działacz w typie komuchowych To jakiś nowy gatunek popisowatych? > taki sam Dziurowicz A Z.Boniek? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Sondaż prezydencki 21.01.14, 18:50 remez2 napisał: > scoutek napisała: > > działacz w typie komuchowych > To jakiś nowy gatunek popisowatych? wręcz przeciwnie > > taki sam Dziurowicz > A Z.Boniek? on przynajmniej grał w piłkę z sukcesem zresztą Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Sondaż prezydencki 21.01.14, 18:55 scoutek napisała: > wręcz przeciwnie Popisowaci to kolejna mutacja? > > A Z.Boniek? > on przynajmniej grał w piłkę z sukcesem zresztą G.Lato z większym. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj nawet połow PiS_daków go nie popiera 21.01.14, 13:30 znów będą wpierdy, kolejne wpierdy Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Brakuje Kogoś w tym sondażu. 21.01.14, 15:14 wiosnaludzikow napisał: > Tuska ! ...czyli polski Newsweek chce zlecenia reklamowe od rządu :) To aż dziwne, podejrzanie dziwne, że jest Miller a nie ma Tuska w tym sondażu. Może był badany ale z uwagi na wynik spolegliwie odpuszczono i nie publikowano. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Brakuje Kogoś w tym sondażu. 21.01.14, 18:48 Raczej założyli, że Tusk nie będzie startował. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Brakuje Kogoś w tym sondażu. 21.01.14, 19:10 ave.duce napisała: > Raczej założyli, że Tusk nie będzie startował. I założyli, że będzie startował np Miller :) Odpowiedz Link Zgłoś