az43 25.01.14, 10:37 z powodu być może torturowanych terrorystów i morderców. Czy pana Bodnara tak samo boli serce z powodu zamordowania kilku tysięcy ludzi,w tym polskich obywateli,przez islamskich terrorystów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
man_sapiens Re: Adamowi Bodnarowi pęka serce 25.01.14, 11:22 Zły szyk zdania. Powinieneś napisać z powodu torturowanych - być może terrorystów i moredrców Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Adamowi Bodnarowi pęka serce 25.01.14, 13:39 przy całym szacunku-nie podejrzewasz mnie chyba,że popełniłem błąd.szyk zdania nie jest przypadkiem.co do działań islamskich terrorystów mamy do czynienia z faktami,co do rzekomych tortur jedynie z przypuszczeniami. żeby być w zgodzie z własnym sumieniem powiem,że nie mam nic przeciw stosowaniu wobec terrorystów wszelkich środków przymusu(zwanych torturami).może jest to niepopularne ale oddaje wiernie moje odczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
magdolot Re: Adamowi Bodnarowi pęka serce 25.01.14, 13:52 Widać, śniadym brunetem nie jesteś. Gdybyś nim był, to by Ci łatwiej przychodziło odróżnianie terroryzmu od podejrzenia o terroryzm. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Adamowi Bodnarowi pęka serce 25.01.14, 13:58 magdolot napisała: > Widać, śniadym brunetem nie jesteś. Gdybyś nim był, to by Ci łatwiej przychodzi > ło odróżnianie terroryzmu od podejrzenia o terroryzm. Talibowie,którzy obcięli głowę polskiemu inżynierowi,to byli tylko chuligani. www.fakt.pl/Obcieli-glowe-Polakowi-Moglby-teraz-zyc-ale-prezydent-,artykuly,103121,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
magdolot Re: Adamowi Bodnarowi pęka serce 25.01.14, 14:13 Podałeś bardzo twardy dowód przemawiający za koniecznością prewencyjnego torturowania każdego śniadego bruneta? Odpowiedz Link Zgłoś