zayka_nr11 05.02.14, 18:31 jak zagłosuje za komisją dla AM ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
etta2 Re: Czy Komorowski rozwiąże sejm ? 05.02.14, 18:39 Oczywiście, że TAK...samo, jak rozwiąże senat USA. Oj ty biedna sieroto po kaczorku, nie łudź się, że maciora będzie powodem wywołania hucpy w naszym kraju, NIE BĘDZIE!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
indris Re: Czy Komorowski rozwiąże sejm ? 05.02.14, 18:49 Prezydent ma możliwość rozwiązania Sejmu w kilku wyraźnie wymienionych w Konstytucji RP sytuacjach. Wynik głosowania w Sejmie do tych sytuacji nie należy. Odpowiedz Link Zgłoś
zayka_nr11 Re: Czy Komorowski rozwiąże sejm ? 05.02.14, 18:59 żeby OFE okraś to się posłużył opiniami których jeszcze nikt nie widział mimo wyroku mu nakazujacego Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Czy Komorowski rozwiąże sejm ? 05.02.14, 19:03 "Okraś" sobie jutro kluski, byle czymś smacznym, ofiaro. Kradzież należy udowodnić, masz dowody na tę kradzież?????? Jeśli nie, to zmknij dziób i morda w kubeł, srajdko!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj Re: Czy Komorowski rozwiąże sejm ? 05.02.14, 20:37 W gardle ci uwięzła kluska - wina Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Czy Komorowski rozwiąże sejm ? 05.02.14, 19:07 > żeby OFE okraś to się posłużył opiniami których jeszcze nikt nie widział mimo wyroku mu > nakazujacego To jednak co innego. Decyzja prezydenta o rozwiązaniu sejmu z powodu wyniku głosowania nie będzie miała żadnej mocy prawnej, nawet z pięcioma tysiącami pozytywnych opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
zayka_nr11 Re: Czy Komorowski rozwiąże sejm ? 05.02.14, 19:11 to czas posadzić na balkonie słomianego misia Barei :) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Czy Komorowski rozwiąże sejm ? 05.02.14, 21:31 Dziwne rzeczy opowiadasz, bidna kobito... ... a wiesz ty aby, skąd w tych OFE pieniądze się brały i jakie??? Wątpię! Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Co ty bierzesz? 05.02.14, 19:20 A może zwyczajnie nawaliłaś się jakimś jabolem?Lepper się powiesił w desperacji,szukaj pomocy póki nie jest zbyt pózno. Odpowiedz Link Zgłoś
zayka_nr11 Re: Co ty bierzesz? 05.02.14, 20:06 ty mi się tak tu podsuwasz jak dawniej eela na FW daruj sobie bo nie jestem z "samotni w sieci" i nie nadaje się do werbunku szykuj swój klan beze mnie .... i też nie pójdę na piwo Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Co ty bierzesz? 05.02.14, 20:17 Jednak miałem rację.A do tego jak można być tak zarozumiałą?Werbuje się z reguły normalnych,wyjątek Antoni pracujący dla Putina.Ty nie spełniasz tego wymogu. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Co ty bierzesz? 05.02.14, 21:28 Ha! Transseksualna jesteś? ... jako zayka1, byłaś rodzaju męskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
zayka_nr11 Re: Co ty bierzesz? 05.02.14, 21:47 sclavus napisał: > Ha! > Transseksualna jesteś? > ... jako zayka1, byłaś rodzaju męskiego... ? jego giwi zabiła ? bo Polakiem był ? Odpowiedz Link Zgłoś
zayka_nr11 Re: Co ty bierzesz? 05.02.14, 22:15 sclavus napisał: > Ha! > Transseksualna jesteś? > ... jako zayka1, byłaś rodzaju męskiego... i powiem ci qrwo jedno chesz mi polizać to musisz mieć głębokie gardło Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Co ty bierzesz? 05.02.14, 22:26 dotknęło i nałykalaś się więcej jeszcze? *** uFFFielbiam tÓmaństFo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Czy Komorowski rozwiąże sejm ? 05.02.14, 21:15 mówisz o prezydencie RP??? Zaiste, musisz z calych sil hołubić "wolność słowa"... "anonimową wolność słowa"... *** uFFFielbiam tÓmaństFo!! Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Czy Komorowski rozwiąże sejm ? 05.02.14, 21:22 Acha!! Jesteś cioolem wysokich lotów... tylko dlaczego trzesz brzuchem o ziemie??? Wiesz zapewne, że z idiotą nie należy dyskutować bo... - EOT cioolu!! Odpowiedz Link Zgłoś
zbysio45 Re: Czy Komorowski rozwiąże sejm ? 05.02.14, 21:31 Ja bym dawno pogonił tą dmuchaną koalicje PO+PSL bo oni szkodza swoimi rzadami Polsce.Jednak Pan Komorowski jest posłuszny i ten nieudolny rzad bedzie trwał dalej mimo ze nie ma poparcia społeczenstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
privus Gdy by był człowiekiem honoru 06.02.14, 01:41 już dawno poczynił by ku temu przynajmniej odpowiednie starania. Ale czy można wierzyć człowiekowi, który wspólnie z Lechem Kaczyńskim przyjmuje honorowy patronat nad Festiwalem Kultury Ukraińskiej organizowanym w rocznicę rozpoczęcia Rzezi Wołyńskiej? Odpowiedz Link Zgłoś