gwiazdkaaa 08.05.06, 17:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nycole Re: Jej uroda.. 08.05.06, 17:03 Piękna ,zjawiskowa ...niedościgniony wzór ... ale link nie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martunia Re: Jej uroda.. IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 08.05.06, 17:10 mi dziala. Jest piękna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carolina Re: Jej uroda.. IP: *.chello.pl 08.05.06, 17:11 mi działa - nie podoba mi się - ma taki mysi wyraz twarzy i nie ma w sobie nic pociągającego; zwykła, zimna blondyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Jej uroda.. IP: *.dsl.club-internet.fr 08.05.06, 17:15 jest niezla, tej twarzy czegos brakuje. chyba inteligencji. nie osadza sie nikogo po wygladzie, ale akurat jaki efekt robi Adriana gdy sie odezwie, wiem doskonale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Jej uroda.. IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 08.05.06, 17:35 nie ma w sobie nic pociągającego? hmm no tu sie zgodzic nie moge... Bo ona własnie ma to cos !! Jest śliczna naprawde.. taka nietypowa blondynka,bardzo subtelna uroda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martuska [...] IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 08.05.06, 17:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: Jej uroda.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 17:53 spoko. ładniutka babka. tylko szkoda, że ma taki sylikonowy cyc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: Jej uroda.. IP: *.adsl.alicedsl.de 08.05.06, 18:19 chyba tobie szkoda...cyc jest rewelacyjny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: Jej uroda.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 18:32 Tak, właśnie mi szkoda, patrzeć na sylikony... Ale co kto lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ines [...] IP: *.rzeszow.mm.pl 08.05.06, 18:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 20:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Jej uroda.. IP: *.chello.pl 08.05.06, 20:31 Na tych co pokazałaś, to nie wyglądają na silikony, moim zdaniem. Absolutnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: Jej uroda.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 21:37 ludzie... ale jesteście naiwni:/ Myślicie, że każdy sobie od razu wszczepi takie cycki jak Pamela???:S Litości! Przecież są jeszcze normalne rozmiary. Można z A powiększyć na B czy C. Przeciez na tych pierwszych zdjęciach ona prawie wcale nie ma biustu. A na kolejnych już ma. Ciekawe, nie???:/ I w kostiumie tym białym to już nie kwestia stanika... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 22:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nycole Re: Jej uroda.. 08.05.06, 20:32 Jakie silikony ??????? Przecież widać ,że naturalne ...litości ... Odpowiedz Link Zgłoś
nycole [...] 08.05.06, 20:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nycole [...] 08.05.06, 20:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Jej uroda.. IP: *.chello.pl 08.05.06, 21:42 Kurcze, moim zdaniem jej piersi wyglądają b.naturalnie(pomijam w push-upach, ale też dobrze). Jeżeli to silikony, to gratulacje dla chirurga. Super robota!! ;) Aha, co do zdjęcia, na którym jest wygięta, w czarnym kostiumie:w takiej pozycji biust wygląda na mniejszy. Wiesz, nie dysponuję taką ilością zdjęć jak Adraian, ale mój biust też sie różnie prezentuje.Kiedys nie mogłam sie nadziwić. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Jej uroda.. IP: *.chello.pl 08.05.06, 21:43 Poza tym, nie zachwycam się nią. W jej twarzy czeos mi brakuje.Ale piersi fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Jej uroda.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 18:42 Kiedyś już była dyskusja na jej temat, tu na forum.Mnie się bardzo podoba! Odpowiedz Link Zgłoś
madfashion [...] 08.05.06, 18:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasha Re: Jej uroda.. IP: *.kom / *.os1.kn.pl 08.05.06, 20:49 ile ona ma wzrostu?2 metry:p? nie podoba mi sie.tzn-obiektywnie jest ladna,figura ok.ale jak na [top]modelke wypada blado-zwykla blondyna z silikonowym cycem[niestety ale na poczatku kariery nie dysponowala piersiami,nie chce mi sie szukac ale sa jej zdjecia z jakichs pilkarskich rozgrywek-bo wyszla za pilkarza-i tam widac czarno na bialym.wsuwanie tu linkow pameli jest bez sensu-ona ma ewidentnie za wielki biust i dlatego tak sie rzuca w oczy-a jest mnostwo sztucznych cyckow ktore na pierwszy rzut oka sa nie do rozpoznania bo sa dobrze zrobione i dopasowane wielkoscia do sylwetki.tak btw szczuple i wysokie osoby raczej biustem nie grzesza:p] twarz przecietna-po prostu wymalowana,wystylizowana,brak jej tej "iskry".[patrz np Christiansen,Moss,Cambpell,Banks].ona jest z tej kategorii co heidi Klum- niby figura ok,twarz ladna a jednak to nie to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: Jej uroda.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 21:39 Dokładnie- i nawet jak Klumm- ma sylikonowe cycki i jest wychudzonym wieszakiem, który nigdy top modelką nie będzie. Właśnie dlatego, że wystarczy kilka operacji i łatwo można wyglądać podobnie. Jak taki cyborg:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Jej uroda.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 21:33 Przepiękna plastikowa lalka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aska [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 21:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Jej uroda.. IP: *.chello.pl 08.05.06, 21:50 No tak, tu to rzeczywiście JEST spora różnica.Przeoczyłam to zdjęcie. No ale ponowię gratulacje dla chirurga. O dobrego nie jest łatwo. Wystarczy popatrzeć na nieudane operacje niektórych znanych i bogatych. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Jej uroda.. IP: *.dsl.club-internet.fr 08.05.06, 21:57 a wiecie, ze Adriana jest schizofreniczka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 22:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zla zla IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 09.05.06, 09:08 dlaczego moderator kasuje stronki? Czy cos jest tutaj niezgodnego z prawem? w ogladaniu modelki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdkaa Re: zla IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 09.05.06, 09:32 a poza tym temat jest zmieniony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fgdfgfd Re: zla IP: 195.205.146.* 09.05.06, 15:45 mzoe ktos wkleic linka :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimoza przestane chyba zagladac na to forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 15:49 wczesniej bylo tu super bo mozna bylo obejrzec urode fajnych lasek a teraz bezsens i ciagle kasują najlepsze watki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka [...] IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 09.05.06, 16:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;/ [...] IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 09.05.06, 16:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arabella najlepsze forum to wizaż! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 15:50 dziewczyny walcie na wizaż ..tam pokazują zdjecia i wogóle jest super:) Odpowiedz Link Zgłoś