08.05.06, 17:01
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • nycole Re: Jej uroda.. 08.05.06, 17:03
      Piękna ,zjawiskowa ...niedościgniony wzór ...
      ale link nie działa.
      • nikita696 nie działa 08.05.06, 17:10

• Gość: Martunia Re: Jej uroda.. IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 08.05.06, 17:10
      mi dziala. Jest piękna.
    • Gość: carolina Re: Jej uroda.. IP: *.chello.pl 08.05.06, 17:11
      mi działa - nie podoba mi się - ma taki mysi wyraz twarzy i nie ma w sobie nic
      pociągającego; zwykła, zimna blondyna.
      • Gość: gosc Re: Jej uroda.. IP: *.dsl.club-internet.fr 08.05.06, 17:15
        jest niezla, tej twarzy czegos brakuje. chyba inteligencji. nie osadza sie
        nikogo po wygladzie, ale akurat jaki efekt robi Adriana gdy sie odezwie, wiem
        doskonale.
      • Gość: marek Re: Jej uroda.. IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 08.05.06, 17:35
        nie ma w sobie nic pociągającego? hmm no tu sie zgodzic nie moge... Bo ona
        własnie ma to cos !! Jest śliczna naprawde.. taka nietypowa blondynka,bardzo
        subtelna uroda
    • Gość: Martuska [...] IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 08.05.06, 17:13
      • Gość: kinga Re: Jej uroda.. IP: *.dip.t-dialin.net 08.05.06, 17:31
        zajebista
      • Gość: ewelina Re: Jej uroda.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 17:53
        spoko. ładniutka babka. tylko szkoda, że ma taki sylikonowy cyc...
        • Gość: r Re: Jej uroda.. IP: *.adsl.alicedsl.de 08.05.06, 18:19
          chyba tobie szkoda...cyc jest rewelacyjny
          • Gość: ewelina Re: Jej uroda.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 18:32
            Tak, właśnie mi szkoda, patrzeć na sylikony... Ale co kto lubi.
            • Gość: ines [...] IP: *.rzeszow.mm.pl 08.05.06, 18:44
              • Gość: ewelina [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 20:22
                • Gość: hmm Re: Jej uroda.. IP: *.chello.pl 08.05.06, 20:31
                  Na tych co pokazałaś, to nie wyglądają na silikony, moim zdaniem. Absolutnie.
                  • Gość: ewelina Re: Jej uroda.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 21:37
                    ludzie... ale jesteście naiwni:/ Myślicie, że każdy sobie od razu wszczepi takie
                    cycki jak Pamela???:S Litości! Przecież są jeszcze normalne rozmiary. Można z A
                    powiększyć na B czy C. Przeciez na tych pierwszych zdjęciach ona prawie wcale
                    nie ma biustu. A na kolejnych już ma. Ciekawe, nie???:/ I w kostiumie tym białym
                    to już nie kwestia stanika...
                    • Gość: ewelina [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 22:31
                • nycole Re: Jej uroda.. 08.05.06, 20:32
                  Jakie silikony ???????
                  Przecież widać ,że naturalne ...litości ...
                  • nycole [...] 08.05.06, 20:34
                    • nycole [...] 08.05.06, 20:35
                • Gość: ... Re: Jej uroda.. IP: *.chello.pl 08.05.06, 21:42
                  Kurcze, moim zdaniem jej piersi wyglądają b.naturalnie(pomijam w push-upach,
                  ale też dobrze). Jeżeli to silikony, to gratulacje dla chirurga. Super
                  robota!! ;)
                  Aha, co do zdjęcia, na którym jest wygięta, w czarnym kostiumie:w takiej
                  pozycji biust wygląda na mniejszy.
                  Wiesz, nie dysponuję taką ilością zdjęć jak Adraian, ale mój biust też sie
                  różnie prezentuje.Kiedys nie mogłam sie nadziwić.
                  Pozdrawiam.
                  • Gość: ... Re: Jej uroda.. IP: *.chello.pl 08.05.06, 21:43
                    Poza tym, nie zachwycam się nią. W jej twarzy czeos mi brakuje.Ale piersi fajne.
    • Gość: ania Re: Jej uroda.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 18:42
      Kiedyś już była dyskusja na jej temat, tu na forum.Mnie się bardzo podoba!
      • madfashion [...] 08.05.06, 18:48
    • kalinazkalinowa Re: Jej uroda.. 08.05.06, 19:18
      jest śliczna
      • Gość: Sasha Re: Jej uroda.. IP: *.kom / *.os1.kn.pl 08.05.06, 20:49
        ile ona ma wzrostu?2 metry:p?
        nie podoba mi sie.tzn-obiektywnie jest ladna,figura ok.ale jak na [top]modelke
        wypada blado-zwykla blondyna z silikonowym cycem[niestety ale na poczatku
        kariery nie dysponowala piersiami,nie chce mi sie szukac ale sa jej zdjecia z
        jakichs pilkarskich rozgrywek-bo wyszla za pilkarza-i tam widac czarno na
        bialym.wsuwanie tu linkow pameli jest bez sensu-ona ma ewidentnie za wielki
        biust i dlatego tak sie rzuca w oczy-a jest mnostwo sztucznych cyckow ktore na
        pierwszy rzut oka sa nie do rozpoznania bo sa dobrze zrobione i dopasowane
        wielkoscia do sylwetki.tak btw szczuple i wysokie osoby raczej biustem nie
        grzesza:p]
        twarz przecietna-po prostu wymalowana,wystylizowana,brak jej tej "iskry".[patrz
        np Christiansen,Moss,Cambpell,Banks].ona jest z tej kategorii co heidi Klum-
        niby figura ok,twarz ladna a jednak to nie to.
        • Gość: ewelina Re: Jej uroda.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 21:39
          Dokładnie- i nawet jak Klumm- ma sylikonowe cycki i jest wychudzonym wieszakiem,
          który nigdy top modelką nie będzie. Właśnie dlatego, że wystarczy kilka operacji
          i łatwo można wyglądać podobnie. Jak taki cyborg:P
    • asiulka81 Re: Jej uroda.. 08.05.06, 21:30
      piekna kobieta :)
      • Gość: facet Re: Jej uroda.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 21:33
        Przepiękna plastikowa lalka.
    • Gość: Aska [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 21:48
      • Gość: hmm Re: Jej uroda.. IP: *.chello.pl 08.05.06, 21:50
        No tak, tu to rzeczywiście JEST spora różnica.Przeoczyłam to zdjęcie. No ale
        ponowię gratulacje dla chirurga. O dobrego nie jest łatwo. Wystarczy popatrzeć
        na nieudane operacje niektórych znanych i bogatych.
        pozdro
      • Gość: gosc Re: Jej uroda.. IP: *.dsl.club-internet.fr 08.05.06, 21:57
        a wiecie, ze Adriana jest schizofreniczka?
      • Gość: ewelina [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 22:57
    • Gość: zla zla IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 09.05.06, 09:08
      dlaczego moderator kasuje stronki? Czy cos jest tutaj niezgodnego z prawem? w
      ogladaniu modelki?
      • 1dycha Re: zla 09.05.06, 09:23
        no właśnie, o co tu chodzi?
        • Gość: gwiazdkaa Re: zla IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 09.05.06, 09:32
          a poza tym temat jest zmieniony...
          • Gość: fgdfgfd Re: zla IP: 195.205.146.* 09.05.06, 15:45
            mzoe ktos wkleic linka :>
            • Gość: mimoza przestane chyba zagladac na to forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 15:49
              wczesniej bylo tu super bo mozna bylo obejrzec urode fajnych lasek a teraz
              bezsens i ciagle kasują najlepsze watki!
            • Gość: anka [...] IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 09.05.06, 16:05
              • Gość: ;/ [...] IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 09.05.06, 16:17
    • Gość: arabella najlepsze forum to wizaż! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 15:50
      dziewczyny walcie na wizaż ..tam pokazują zdjecia i wogóle jest super:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka