Dodaj do ulubionych

Co to za partia Mój Ruch ktora ma zbieranine homo

10.02.14, 12:27
Europe +,ludzi z wyrokami sadowymi oraz posłow ktorzy sikają w miejscach publicznych ?Nastepnie słysze z koalicja jakos sie rozpada bo znowu ktos tam wystapił z koalicji i europy kawiorwej plus.wielu Polakow interesuje kiedy to zbierane towarzystwo homo i nnej marchuanowej publlki opusci SEJM R.P.Sadze ze Polacy juz sie zorientowali jakich posłow ma Polikociarnia przemianowana na Moj Ruch ktory nie jest niczyim ruchem
Obserwuj wątek
    • mliscie Re: Co to za partia Mój Ruch ktora ma zbieranine 10.02.14, 13:26
      opuści Sejm, gdy nie będzie miał wystarczającego liczebnie elektoratu; a tak długo, jak jako pierwszy powód dla którego nie powinien być w Sejmie będziesz podawać orientację seksualną jego posłów, tak długo elektorat mieć będzie; pogódź się z tym
    • cymber.gaj Re: Co to za partia Mój Ruch ktora ma zbieranine 10.02.14, 13:31
      Cieszy, że traktujesz tę partię jako swoją. Obawiam się tylko, czy Twój Pan Prezes Kaczyński Ci to wybaczy. Na samą myśl o Palikocie Januszu (a myśli takie z pewnością często przychodzą Mu do biednej, skołatanej Głowy) dostaje On szału (pl.wiktionary.org/wiki/szał). Należy się obawiać, że w takim szale (nie mylić z szalem) może Ci zrobić jakieś kuku. Na przykład odsunąć od korytka. I co wtedy?

P.S. Wyroki sadowe to zapewne za kradzież jabłek? Możesz wymienić konkretne osoby z Twojego, jak sam powiadasz, Ruchu, które się tego dopuściły?

Sądząc z Twojej wyrafinowanej polszczyzny, uważasz Swój Ruch za partię prymitywów i analfabetów, swoich duchowych braci. Ciekawe, co oni o tym sądzą. Są to na ogół ludzie dość dobrze wykształceni.
      • adams96 Re: Co to za partia Mój Ruch ktora ma zbieranine 10.02.14, 13:53
        Chyba juz niedługo polikociarnia zniknie z naszego Sejmu bo nikt nie bedzie chcial głosowac na ta zbieranine pedałow i posłow ktorzy sikają w miejscach publicznych.
    • haen2010 Jako pobożny katolik 10.02.14, 14:12
      Uważam, że gejów, transwestytów, Romów i Żydów należy przepuścić przez Auschwitz. Dobrze zachowane krematoria czekają na nowe pokolenie Polaków.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka