m.c.hrabia 27.03.14, 19:55 Jak znam życie to Biedroń zostanie "wyciupciany" przez fachowca o tych spraw. Trzeba przyznać ,że cienias jest i zastanawia mnie, dlaczego przed wyborami ruchawki pozwalają na występy w tv "materaca " Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiosnaludzikow Re: Oko kontra Biedroń 27.03.14, 20:19 m.c.hrabia napisał: > Jak znam życie to Biedroń zostanie "wyciupciany" przez fachowca o tych spraw. > > Trzeba przyznać ,że cienias jest i zastanawia mnie, dlaczego przed wyborami ruc > hawki > pozwalają na występy w tv "materaca " Znowu się wyrzygałeś na forum, prostaku i homofobie :) Ulżyło ? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-mr Re: Oko kontra Biedroń 27.03.14, 20:22 wiosnaludzikow napisał: > m.c.hrabia napisał: > > > Jak znam życie to Biedroń zostanie "wyciupciany" przez fachowca o tych sp > raw. > > > > Trzeba przyznać ,że cienias jest i zastanawia mnie, dlaczego przed wybora > mi ruc > > hawki > > pozwalają na występy w tv "materaca " > Znowu się wyrzygałeś na forum, prostaku i homofobie :) > Ulżyło ? Przede wszystkim jest naładowany negatywnie do TR . Biedroń doskonale sobie teraz radzi z tym kościelnym talibem Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Oko kontra Biedroń 27.03.14, 20:45 To jest z.e.r.o. Przypominam leming. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-mr Re: Oko kontra Biedroń 27.03.14, 20:50 wiosnaludzikow napisał: > To jest z.e.r.o. > Przypominam leming. Widzę Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-mr Re: Oko kontra Biedroń 27.03.14, 20:20 m.c.hrabia napisał: > Jak znam życie to Biedroń zostanie "wyciupciany" przez fachowca o tych spraw. > > Trzeba przyznać ,że cienias jest i zastanawia mnie, dlaczego przed wyborami ruc > hawki > pozwalają na występy w tv "materaca " Nie pieprz od rzeczy też na to patrzę i widzę ze doskonale sobie radzi z tym matołem oko Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Oko kontra Biedroń 27.03.14, 20:34 też na to patrzę i widzę ze doskonale sobie radzi z tym matołem oko każdy widzi co chce widzieć . misiu, nie oceniałem , przewidywałem i w 100% się sprawdziło w mojej ocenie Biedroń dał "ciała" i tyle, jest cieniasem. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-mr Re: Oko kontra Biedroń 27.03.14, 20:40 m.c.hrabia napisał: > też na to patrzę i widzę ze doskonale sobie radzi z tym matołem oko > > każdy widzi co chce widzieć . > > misiu, nie oceniałem , przewidywałem i w 100% się sprawdziło > w mojej ocenie Biedroń dał "ciała" i tyle, jest cieniasem. Jestes naładowany niechęcią gamoniem. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Oko kontra Biedroń 27.03.14, 21:09 nie przyjmuję komplement z twych usteczek nie jest szczery. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Oko kontra Biedroń 27.03.14, 23:44 Kaczyński?... Jarosław??... ... to jest człowiek, który widzi i słyszy nie tylko to, co chce widzieć i słyszeć, ale i jak chce to widzieć i słyszeć... Na domiar złego, jest nikczemnej postury... ... też jesteś "nikczemnej postury"?? - bo reszta się zgadza... Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Oko kontra Biedroń 27.03.14, 21:18 Brak akceptacji odmienności drugiego człowieka wyłazi z każdym słowem. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Oko kontra Biedroń 27.03.14, 21:39 mila2712 napisała: > Brak akceptacji odmienności drugiego człowieka wyłazi z każdym słowem. od kiedy obowiązuje ustawa o akceptowaniu kretynów? bo przegapiłem "obowiązujące" prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Oko kontra Biedroń 27.03.14, 21:43 m.c.hrabia napisał: > mila2712 napisała: > > > Brak akceptacji odmienności drugiego człowieka wyłazi z każdym słowem. > > od kiedy obowiązuje ustawa o akceptowaniu kretynów? > bo przegapiłem "obowiązujące" prawo. To kwestia kultury i pewnych wartości. Nie muszisz go akceptować ale nie powinienieś obrażać. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Oko kontra Biedroń 27.03.14, 21:51 m.c.hrabia napisał: > obrażam ? Tak - Biedronia. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Oko kontra Biedroń 28.03.14, 04:17 m.c.hrabia napisał: > obrażam ? Naprawdę masz tu wątpliwości ? Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Oko kontra Biedroń 28.03.14, 04:18 m.c.hrabia napisał: > obrażam ? Naprawdę masz tu wątpliwości ? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-mr Re: Oko kontra Biedroń 28.03.14, 10:47 m.c.hrabia napisał: > mila2712 napisała: > > > Brak akceptacji odmienności drugiego człowieka wyłazi z każdym słowem. > > od kiedy obowiązuje ustawa o akceptowaniu kretynów? > bo przegapiłem "obowiązujące" prawo. Fakt ,nie uwzględnili twojej osoby . Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Oko kontra Biedroń 27.03.14, 23:40 Ale sobie znalazłeś kumpla!!! Ucho - ksiądz - to też twój kumpel??? *** Nie oglądałem bo znielubiłem Olejnik, ale Biedroń jest inteligentnym człowiekiem a ten Oko, to przeżarte nienawiścią do odmienności "cóś"!! ... ty też jesteś przeżarty???? Jak dotąd - nie przypuszczałem... zechciałeś uprzejmie pomóc mi w zmianie zdania... Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Oko kontra Biedroń 28.03.14, 00:00 Spróbuj stymulowania prostaty. Rewelacja. Ale jest pewien haczyk :p Odpowiedz Link Zgłoś
smutas13 Re: Oko kontra Biedroń 28.03.14, 06:52 Biedroń doskonale sobie poradził z wrogością i napastliwością ks. Oko. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Oko kontra Biedroń 28.03.14, 06:54 smutas13 napisała: > Biedroń doskonale sobie poradził z wrogością i napastliwością ks. Oko. Ogólnie tak. W kilku miejscach się zagubił lub okazał się kumoterski wobec sojuszników politycznych czy kolegów polityków. Biedroń jest jednym z moich ulubionych posłów. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Oko kontra Biedroń 29.03.14, 08:35 wiosnaludzikow napisał: > smutas13 napisała: > > > Biedroń doskonale sobie poradził z wrogością i napastliwością ks. Oko. > Ogólnie tak. W kilku miejscach się zagubił lub okazał się kumoterski wobec soju > szników politycznych czy kolegów polityków. > Biedroń jest jednym z moich ulubionych posłów. Witaj w klubie wiosna. Też go lubię, i nie obchodzi mnie absolutnie to, że ma inne preferencje seksualne. Szkoda tylko, że przeszedł do Palikota, po rozpadzie TR będzie znowu musiał sobie szukać miejsca na scenie politycznej. Jeden ze zdolniejszych i inteligentnych polityków. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-mr Re: Oko kontra Biedroń 28.03.14, 10:51 smutas13 napisała: > Biedroń doskonale sobie poradził z wrogością i napastliwością ks. Oko. Dokładnie to samo i ja widziałem wczoraj po 20-stej . Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj myślę,że raczej nie bo jest za stary 28.03.14, 06:59 a kościelni wola raczej ministrantów Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Tak marynarzyku, wiemy. Miesiące na morzu, 28.03.14, 11:04 bez kobiety, wokół sami faceci... Teraz się tego wstydzisz i reagujesz nienawiścią wobec wszystkich gejów. Typowe u większości homofobów, skrywany homoseksualizm i homofobia jako obronna reakcja zaprzeczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Tak marynarzyku, wiemy. Miesiące na morzu, 29.03.14, 08:37 tornson napisał: > bez kobiety, wokół sami faceci... > Teraz się tego wstydzisz i reagujesz nienawiścią wobec wszystkich gejów. Typowe > u większości homofobów, skrywany homoseksualizm i homofobia jako obronna reakc > ja zaprzeczenia. Brawo tornson za celną ocenę. Wężykiem,wężykiem....... Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.iljicz Tolerastia to powszechne schorzenie na "lewicy". 29.03.14, 09:18 Odkąd "lewica" zdradziła klasę pracowników najemnych to znalazła sobie nowy elektorat. Są to zboczeńcy. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Tak marynarzyku, wiemy. Miesiące na morzu, 29.03.14, 09:23 Wiemy,wiemy towarzyszu Tornson.Wy na waszym radzieckim okręcie zawsze mogliście liczyć na wasza okrętowa pielęgniarkę lub kucharkę. Odpowiedz Link Zgłoś