lumpior 16.08.14, 20:05 LA święci sukcesy,a co na to PiS? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gtxl3 Re: Są medale ME,to wina Tuska. 16.08.14, 20:09 lumpior napisał: > LA święci sukcesy,a co na to PiS? To wina Tuska? Może to zasługa Tuska? Może to zasługa kierownika basenu Biernata? Może lekkoatletów? trenerów, etc... Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Są medale ME,to wina Tuska. 16.08.14, 20:15 Młodzież wychowana na "Orlikach" i nowych stadionach. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Są medale ME,to wina Tuska. 16.08.14, 20:16 jedno jest pewne, ministra Lipca nie bo siedzi Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Są medale ME,to wina Tuska. 16.08.14, 20:13 lumpior napisał: > LA święci sukcesy,a co na to PiS? To oczywista oczywistość. Medale siem wyrzuci do Wisły a "Orliki" i autostrady Gnom zaorze osobiście. Tory kolejowe wyrwie ten z wielkim Hofmanem. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl3 Re: Są medale ME, to wina Putina. ntx 16.08.14, 20:32 Polska odpowiedź na sankcje Putina? Może sportowcy zwiększyli spożycie jabłek? Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Są medale ME, to wina Putina. ntx 16.08.14, 20:37 gtxl3 napisał: > Polska odpowiedź na sankcje Putina? > Może sportowcy zwiększyli spożycie jabłek? Dzisiaj dowiedziałem się, że wilki bardzo lubią jabłka. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl3 Re: Są medale ME, to wina Putina. ntx 16.08.14, 20:40 Dzisiaj dowiedziałem się, że wilki bardzo lubią jabłka. Na deser? Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Są medale ME, to wina Putina. ntx 16.08.14, 20:43 gtxl3 napisał: > Dzisiaj dowiedziałem się, że wilki bardzo lubią jabłka. > > Na deser? Sądzę, że tak. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: Są medale ME,to zasługa Tuska. 17.08.14, 03:15 tadzap napisał: > Co na to PIS? Boleje! Nawet sportowcy są im wbrew i sukcesy odnoszom. A mogliby przecież klęskę za klęską co byłoby okazją do obchodów, apeli i pochodów z pochodniami i sztandarami! Odpowiedz Link Zgłoś
rccc Adam Kszczot zdobył złoty medal ME, a chciał rzuci 17.08.14, 03:44 sport.interia.pl/lekkoatletyka/news-adam-kszczot-zdobyl-zloty-medal-me-a-chcial-rzucic-sport,nId,1486028 Adam Kszczot zdobył złoty medal ME, a chciał rzucić sport Wczoraj, 16 sierpnia (08:24) - Nie byłoby mnie tu i teraz, gdyby nie pomoc rodziców, przyjaciół i drobnych sponsorów. Na przełomie lat 2007/2008 chciałem zrezygnować ze sportu - przyznał nasz złoty medalista mistrzostw Europy w Zurychu w biegu na 800 m Adam Kszczot (RKS Łódź). Myślałem realnie o przyszłości, o zapewnieniu bytu sobie i rodzinie. Kto inwestuje w dzieci, młodzież? Do spijania śmietanki jest wielu chętnych. Jak będziesz mistrzem, będzie kasa. Ale dojście na szczyt kosztuje wiele, także zdrowia - powiedział. Przypomniał, że za brązowy medal mistrzostw Europy w Barcelonie w 2010 roku dostawał ministerialne stypendium 1600 zł brutto miesięcznie. - Sport to jest praca, a lekkoatletyka to nie piłka nożna. Tu nie ma wieloletnich kontraktów o niebotycznych kwotach. Czasami jest tak, że jeden mały błąd i... nie ma ciebie, wielomiesięczna praca idzie na marne. I to nie jest tylko problem fizycznego wysiłku, wielu wyrzeczeń. Trzeba też pracować głową, która bez relaksu, odpoczynku, będzie zawodzić - zaznaczył. Kszczot przyznał, że dziś bardziej niż kiedyś docenia porady szkoleniowców. - Mimo że zmieniłem trenera, nie zapomnę wkładu w moją karierę poprzedniego, Stanisława Jaszczaka. Od roku współpracuję ze Zbigniewem Królem, który bardzo dobrze opracował plan taktyczny, a ja go wykonałem. Miałem pięć, a nawet sześć różnych scenariuszy na ten bieg - powiedział złoty medalista. Zwrócił też uwagę również wielkie wsparcie, jakie otrzymuje ze strony swojego fanklubu i nie tylko. - Czekam już niecierpliwie na spotkanie z narzeczoną. W październiku zajdą wielkie zmiany u małego człowieka - poinformował. Z Zurychu Janusz Kalinowski Odpowiedz Link Zgłoś
1tobi Re: Adam Kszczot zdobył złoty medal ME, a chciał 17.08.14, 05:49 Szoping się sprawdza :D Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Są medale ME,to wina Tuska. 17.08.14, 14:38 www.sport.pl/lekkoatletyka/1,64989,16487468,Lekkoatletyczne_ME__Shegumo__Pracowalem_w_Anglii_.html#MT Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Są medale ME,to wina Tuska. 17.08.14, 14:45 No i jak teraz z tym srebnym medalem majOm zyc "prawdziwi" Polacy? wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35771,16482840,Pobili_czarnoskorego_wolontariusza__Zachowanie_rodem.html#LokWrocTxt Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl3 Re:To, co powinno trafić do wszystkich 17.08.14, 15:01 Jest sukces lekkoatletów. Gdyby ktoś, nie wiedział komu zawdzięczamy ten sukces, to zawdzięczamy go Tuskowi i PO. Dobrze rozwiązałem zagadkę? Czy pominąłem jakąś inna zasługę PO....no i oczywiście Tuska? Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re:To, co powinno trafić do wszystkich 17.08.14, 15:23 Dobra dobra krytykujOm Tuska,usmiechnij siEm, jest was wiecej nie tylko ty i wiosenka: sport.tvn24.pl/lekkoatletyka,128/krolowa-sportu-ale-nie-w-polsce-nie-dajmy-sie-zwiesc-ta-dyscyplina-umiera,459801.html Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Jesteś pewien ?:) 17.08.14, 16:15 don.kichote napisał: > i z PiS, nie mam nic wspólnego... Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: SkoroŚ taki stanowczy :) 17.08.14, 16:33 To pozwolisz, zę schowam się Pod Twoją Obronę, i cichutko powiem, też tak myślę :) Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Lumpior? 17.08.14, 19:30 jola.iza1 napisała: > Stajesz w szranki z Zapijaczonym...? > Niejednokrotnie dobrze prawi i zgadzam się z nim.A co w temacie wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Są medale ME,to wina Tuska. 17.08.14, 18:06 Pan Prezes zawsze popierał sport. Dziś widać, że wyznaczona przez niego droga budowy Kaczych Dołków - Tusk pomysł ukradł i nazwał je Orlikami - okazała się słuszna. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Są medale ME,to wina Tuska. 17.08.14, 18:26 W tym kraju chce sie.jeszcze wygrywac to cud Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Są medale ME,to wina Tuska. 17.08.14, 19:32 taniarada napisał(a): > W tym kraju chce sie.jeszcze wygrywac to cud W którym kraju? Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Są medale ME,to wina Tuska. 17.08.14, 19:40 noooo w Szwajcarii , Zurich tam jest nie wiesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Ty lumpior masz szczęście 17.08.14, 21:23 Sie załapałeś, w sercu niewinny www.youtube.com/watch?v=nVwkXPEGWjA Odpowiedz Link Zgłoś