Dodaj do ulubionych

Mrek Jurek nie jest już felietonistą RM

IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 10:59
Jego miejsce zajęła prof. Anna Raźny. Czyżby poseł dwojga imion stracił
zaufanie ojca dyrektora?
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: Mrek Jurek nie jest już felietonistą RM IP: *.upc.chello.be 05.04.02, 11:06
      GMR Ty to powinienes wiedziec dlaczego ojciec dyrektor go wylal .
      • Gość: GMR Re: Marek Jurek nie jest już felietonistą RM IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 11:14
        To raczej należałoby się spytać Oszołoma ale on właśnie przed chwilą wyszedł.
        On udał się na Ławicę na lotnisko skąd ma odlecieć do Warszawy na manifestację
        poparcia dla narodu palestyńskiego, która odbędzie się o 12.00 pod palestyńską
        ambasadą. Kiedyś podobny był przypadek ale wówczas kierownictwo RM
        poinformowało że pan J.M Jackowski i pani Krystyna Czuba nie będą
        felietonistami RM bo zostali wybrani do parlamentu. Ludzie ci po ostatnich
        wyborach nie wrócili do RM.. tu nawet o tym nie poinformowano a więc
        przypuszcam że pan dwojga imion został wylany... czyżby z powodu przynależności
        do PiSu i bliskiej współpracy z Kaczyńskimi?
        • Gość: Hania Re: Marek Jurek nie jest już felietonistą RM IP: 195.217.253.* 05.04.02, 11:26
          Gość portalu: GMR napisał(a):

> To raczej należałoby się spytać Oszołoma ale on właśnie przed chwilą wyszedł.
          > On udał się na Ławicę na lotnisko skąd ma odlecieć do Warszawy na manifestację
          > poparcia dla narodu palestyńskiego, która odbędzie się o 12.00 pod palestyńską
          > ambasadą. Kiedyś podobny był przypadek ale wówczas kierownictwo RM
          > poinformowało że pan J.M Jackowski i pani Krystyna Czuba nie będą
          > felietonistami RM bo zostali wybrani do parlamentu. Ludzie ci po ostatnich
          > wyborach nie wrócili do RM.. tu nawet o tym nie poinformowano a więc
          > przypuszcam że pan dwojga imion został wylany... czyżby z powodu przynależności
          >
          > do PiSu i bliskiej współpracy z Kaczyńskimi?

Na 12 nie zdazy. Od kiedy to losy narodu palestynskiego sa tak bliskie sercu
          Oszoleczka? Ach, ja wiem - on przeciez lubi cierpiec za miliony.
        • Gość: ania Re: Marek Jurek nie jest już felietonistą RM IP: *.upc.chello.be 05.04.02, 11:27
          To dobrze,ze go wylali on nawolywal do bicia dzieci jak dobrze pamietam o
          profesor A.Razny to Hania sie wypowie bo to Ona jest wielbicielka pani
          profesorki.
          • Gość: Hania Re: Marek Jurek nie jest już felietonistą RM IP: 195.217.253.* 05.04.02, 11:32
            Gość portalu: ania napisał(a):

> To dobrze,ze go wylali on nawolywal do bicia dzieci jak dobrze pamietam o
            > profesor A.Razny to Hania sie wypowie bo to Ona jest wielbicielka pani
            > profesorki.

Juz sie wypowiedzialam. Uwielbiam poczucie humoru pani profesor i jej wklad w
            humor polski! Te jej teksty o ekonomii i homo oeconomicus... NIEZAPOMNIANE! A
            Marek Jurek to rzeczywiscie taki smutasek, co jak dzieciakowi skory raz na
            tydzien nie zloi, to chory chodzi.
    • Gość: Hania Re: Mrek Jurek nie jest już felietonistą RM IP: 195.217.253.* 05.04.02, 11:25

> Jego miejsce zajęła prof. Anna Raźny. Czyżby poseł dwojga imion stracił
      > zaufanie ojca dyrektora?

Boze moj... Marek Jurek sie narazil... Pociesza mnie tylko fakt, ze teksty pani
      prof. Razny maja ogromny ladunek komizmu. Posel Jurek nawet nie jest w stanie
      chyba jej dorownac. Z utesknieniem czekam na link do jakiegos felietonu pani prof.
      • Gość: ania Re: Do Hani IP: *.upc.chello.be 05.04.02, 11:34
        Zajrzyj koniecznie do watku o zydach tego u gory wczoraj pomylilam.
      • Gość: GMR Do Hani IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 11:35
        Dlaczego podpisujesz się raz z dużej a raz z małej litery?
        • Gość: Ania Re: Do Hani IP: *.upc.chello.be 05.04.02, 11:37

> Dlaczego podpisujesz się raz z dużej a raz z małej litery?

Bo jestem roztrzepana ale obiecuje,ze sie poprawie Ty wolisz z duzej czy z malej?
          • Gość: GMR Re: Do H-Ani IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 11:45
            Teraz to ja już kompletnie zgłupiałem..ty jesteś Hania czy Ania?
            • Gość: Hania Re: Do H-Ani IP: 195.217.253.* 05.04.02, 11:49

> Teraz to ja już kompletnie zgłupiałem..ty jesteś Hania czy Ania?

O, rany! GMRku - Ania pisze z Belgii a ja pisze z Warszawy. Ani domena ma
              zakonczenie "be", a moja ukazuje sie jako cyferki. Wystarczy? Ania to Ania a
              Hania to Hania. Tylko czasem Ania pisze swoje imie z malej litery.
              To nie powinno byc trudne dla Ciebie i Twoich licznych wcielen.
              Co tam u Brzyduli? Wyladniala choc troche?
              • Gość: GMR Re: Do H-Ani IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 11:58
                No dobra. teraz już mi się co nieco rozjaśniło. Przed kilkunastoma minutami w
                sejmowym cyrku swe wystąpienie w imieniu PiSu skończył bohater tego wątku czyli
                poseł dwojga imion bez nazwiska.. a co do Brzyduli jak włączysz TVN między
                16.15 a 17.10 się przekonasz..jak ona wyglada
                • Gość: Hania Do GMRa IP: 195.217.253.* 05.04.02, 12:01

> No dobra. teraz już mi się co nieco rozjaśniło. Przed kilkunastoma minutami w
                  > sejmowym cyrku swe wystąpienie w imieniu PiSu skończył bohater tego wątku czyli
                  >
                  > poseł dwojga imion bez nazwiska.. a co do Brzyduli jak włączysz TVN między
                  > 16.15 a 17.10 się przekonasz..jak ona wyglada

GMR, ja nie wychodze z pracy przed 18 a i to rzadko, a telewizor, ktory mamy do
                  ogladania dowodow w sprawach o naruszenie praw autorskich nie odbiera TVN, wiec
                  ciezka sprawa. Widzialam tylko zajawke tego serialu i byla tam panna z tlustymi
                  wlosami jakos straszliwie ubrana i dla kontrastu jakas chuda blondyna. To ktora
                  jest brzydula? Obie?
                  • Gość: GMR Re: Do Hani IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 16:17
                    Jakbyś rzeczywiście zajęła się pracą zamiast przesiaduwać na internecie to być
                    może wczesniej byś wychodziła do domu...a ta zajawka jak mówisz.. Brzydula jest
                    brunetką w grubych okularach w niedobranych ciuchach..a ta tleniona blondyna...
                    to uosobienie głupoty i próżniactwa..od stereotypów w tym filmie aż się roi!!
                    • Gość: Hania Re: Do Hani IP: 195.217.253.* 05.04.02, 16:25

> Jakbyś rzeczywiście zajęła się pracą zamiast przesiaduwać na internecie to być
                      > może wczesniej byś wychodziła do domu...a ta zajawka jak mówisz.. Brzydula jest
                      >
                      > brunetką w grubych okularach w niedobranych ciuchach..a ta tleniona blondyna...
                      >
                      > to uosobienie głupoty i próżniactwa..od stereotypów w tym filmie aż się roi!!

Ja nie moge wyjsc wczesniej, niz o 18 kotku, bo moja kancelaria oficjalnie do tej
                      godziny pracuje :) Wiec nie martw sie o moje godziny pracy. Forum GW, zreszta
                      jest fajniejsze od Radia Maryja i seriali w TVN.

• Gość: GMR Re: Do Hani IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 17:24
                        Jakby się twoi szefowie dowiedzieli że ty zamiast pracować godzinami
                        przesiadujesz na portalu i komentujesz rózne głupoty...nie zapominaj że w kraju
                        mamy 18% bezrobocie!
                        • Gość: Hania Re: Do Hani IP: 195.217.253.* 05.04.02, 17:38

> Jakby się twoi szefowie dowiedzieli że ty zamiast pracować godzinami
                          > przesiadujesz na portalu i komentujesz rózne głupoty...nie zapominaj że w kraju
                          >
                          > mamy 18% bezrobocie!

Juz Ty sie, kotku, o moja robote nie martw! Szefowie tez ludzie.
                          • Gość: GMR Re: Do Hani IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 13:00
                            Buszują po internecie?
    • Gość: Ania Re: Mrek Jurek nie jest już felietonistą RM IP: *.upc.chello.be 05.04.02, 11:49
      Nie rznij glupa wiesz,ze jest nas dwie a gdie jest Reggie?
    • Gość: GMR Re: Mrek Jurek nie jest już felietonistą RM IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 16:12
      Nastapiło przesuniecie tego punktu programu. Prawdopodobnie ta audycja o
      abonamencie na RM odbedzie się dopiero po 17.00
      • Gość: Ania Re: Mrek Jurek nie jest już felietonistą RM IP: *.upc.chello.be 05.04.02, 16:19
        Nic straconego Oszolek jutro zreferuje co trzeba.
        • Gość: GMR Re: Mrek Jurek nie jest już felietonistą RM IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 16:31
          Oszołom jest w Warszawie wraca wieczorem,a audycja w TOK FM już się zaczęła!!
          • Gość: Hania Re: Mrek Jurek nie jest już felietonistą RM IP: 195.217.253.* 05.04.02, 16:34

> Oszołom jest w Warszawie wraca wieczorem,a audycja w TOK FM już się zaczęła!!

Nie mam w pracy radia :( Opowiesz nam pozniej.
          • Gość: Ania Re: Mrek Jurek nie jest już felietonistą RM IP: *.upc.chello.be 05.04.02, 16:34
            Wiesz ja sie boje ,ze Oszolek moze nie wrocic bo jak Ci poganie roztocza przed
            nim widoki raju z hurysami to on moze pojechac bic sie o Palestyne wiesz jak to
            jest z neofitami.
    • Gość: Dr.KrisK Hurra! Niech żyje profesór Raźny Anna!!! IP: *.eng.fsu.edu 05.04.02, 17:28
      Bardzo się cieszę - ten jurek był za normalny (o ile można w tym towarzystwie
      mówić o normalności), no i nie miał tytułu profesóra.
      Teraz to będzie fajnie. Jak się pani profesór rozszaleje.....
      • Gość: Ania Re: Hurra! Niech żyje profesór Raźny Anna!!! IP: *.upc.chello.be 05.04.02, 17:30
        Gość portalu: Dr.KrisK napisał(a):

> Bardzo się cieszę - ten jurek był za normalny (o ile można w tym towarzystwie
        > mówić o normalności), no i nie miał tytułu profesóra.
        > Teraz to będzie fajnie. Jak się pani profesór rozszaleje.....

Hania zrobila juz pani profesorce taka reklame,ze zaczne sama czytac nie bede
        czekac az Oszolek cos skopiuje.
        • Gość: Dr.KrisK Profesór raźny IP: *.eng.fsu.edu 05.04.02, 17:35
          A bo to postać znamienita. Jak raz usiłowałem przeczytac o co jej chodzi, to
          doszliśmy z drem Piernatkiem do wniosku, że się kobiecinie pomylił
          przycisk "Copy" z "Paste". Zazdrośc mnie zżera, bo ja az tak bez sensu nie
          umiem pisać, a chciałbym, bo wtedy szacunek powszechny a uważanie u maluczkich.
          • Gość: Ania Re: Profesór raźny IP: *.upc.chello.be 05.04.02, 17:39

> A bo to postać znamienita. Jak raz usiłowałem przeczytac o co jej chodzi, to
            > doszliśmy z drem Piernatkiem do wniosku, że się kobiecinie pomylił
            > przycisk "Copy" z "Paste". Zazdrośc mnie zżera, bo ja az tak bez sensu nie
            > umiem pisać, a chciałbym, bo wtedy szacunek powszechny a uważanie u maluczkich.

Co Profesor to Profesor nie Doktor zazdrosc zzera co?Chcialoby sie felietoniki
            pisac w Naszym Dzienniczzku.
          • Gość: Hania Re: Profesór raźny IP: 195.217.253.* 05.04.02, 17:41

> A bo to postać znamienita. Jak raz usiłowałem przeczytac o co jej chodzi, to
            > doszliśmy z drem Piernatkiem do wniosku, że się kobiecinie pomylił
            > przycisk "Copy" z "Paste". Zazdrośc mnie zżera, bo ja az tak bez sensu nie
            > umiem pisać, a chciałbym, bo wtedy szacunek powszechny a uważanie u maluczkich.

Pani Profesor jest niesamowita! Takie wyczucie komizmu....
            Ech...
            A GMR znowu sie martwi, ze mnie z pracy wyleja. Zaledwie kilka postow wyzej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka