Dodaj do ulubionych

SPiSek w PiSie,

14.09.14, 21:34
jak podaje "Newsweek", Hofman, ten od pokazywania, i Czarnecki, ten od niczego, chcą wysiudać prezespana, mam nadzieję, że im się nie uda, bo co to za partia bez Kaczyńskiego, z kogo będę łacha darł, a tak w ogóle to ta, nazwijmy ją, partia istnieje tylko dzięki Kaczyńskiemu, tylko on jest spoiwem, bez niego toto rozpadnie się najpóźniej po miesiącu, więc panie K. do roboty, powypie.....ć tych łajdaków, i uspokoi się reszta tych spiskowców, a pan doczeka spokojnej starości na stolcu prezesa, ciekawe ile w tym prawdy.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,16642456,_Newsweek___Czy_PiS_chce_odsunac_Kaczynskiego___Spisek_.html#BoxSlotII3img
Obserwuj wątek
    • instant.crush Re: SPiSek w PiSie, 14.09.14, 21:40
      czan-dra napisał:

> jak podaje "Newsweek"...

...Tomasza Lisa znanego z "zamiłowania" do PiSu, czego nawet nie próbuje ukryć.
      • czan-dra Re: SPiSek w PiSie, 14.09.14, 21:46
        Ja też nie przepadam za PiSem, ale to nie znaczy, że kłamię na ich temat, wydaje mi się że uogólniasz, ten przeciw, to musi zmyślać, to chyba tak nie działa.
    • spokojny.zenek Re: SPiSek w PiSie, 14.09.14, 21:43
      Tam zawsze obowiązywały standardy bandy zbójeckiej, trudno się więc spodziewać cywilizowanego sposobu usunięcia herszta.
      • instant.crush Re: SPiSek w PiSie, 14.09.14, 22:01
        spokojny.zenek napisał:

> Tam zawsze obowiązywały standardy bandy zbójeckiej, trudno się więc spodziewać
        > cywilizowanego sposobu usunięcia herszta.

Cywilizowane metody wycinania konkurencji w partii prezentował przez lata Donek:)
      • wiosnaludzikow Re: SPiSek w PiSie, 15.09.14, 06:06
        Twoja opinia o zasadach w PiS jest tak samo obiektywna jak opinie o systemie sprawiedliwości w Polsce.
    • dupeteczek Re: SPiSek w PiSie, 14.09.14, 22:14
      Wataha sama się dorżnie:)
    • szwampuch58 Re: SPiSek w PiSie, 14.09.14, 23:55
      forum.gazeta.pl/forum/w,28,154264714,154266434,Re_Ciekawe_.html
    • a12avenger2 Re: SPiSek w PiSie, 15.09.14, 04:24
      Lis i "Newsweek" to lustrzane odbicie Sakiewicza i "Gazety Polskiej", a raczej tzw. krzywe zwierciadło...
      • wiosnaludzikow Re: SPiSek w PiSie, 15.09.14, 06:07
        a12avenger2 napisał:

> Lis i "Newsweek" to lustrzane odbicie Sakiewicza i "Gazety Polskiej", a raczej
        > tzw. krzywe zwierciadło...
        ...jedni i drudzy to pożywka dla niesamodzielnie myślących trolli politycznych ....coś więcej niż zwykły SMS od szefów.
    • wiosnaludzikow Prezes musi być dobry :) 15.09.14, 06:04
      czan-dra , jak znam Twoje jednoznaczne sympatie polityczne to Kaczyński musi być dobry, bardzo dobry7 i silny jak jesteś gotów poprzeć Hofmana i Czarneckiego w tym spisku.
      ....przecież chyba nie zapiszesz się do PiS jak prezes opuści PiS :)
      Gdyby prezes był słaby to zapewne nie zależałoby Ci na jego dymisji.
      • czan-dra Re: Prezes musi być dobry :) 15.09.14, 15:45
        Przeczytaj post początkowy jeszcze raz, a potem jeszcze raz, i wskaż mi biedaku nierozumny, gdzie ja popieram Hofmana i Czarneckiego, nawet czytać ze zrozumieniem nie potrafisz, biednyś Ty, oj biedny....
    • dystans4 Re: SPiSek w PiSie, 15.09.14, 16:04
      Twarze posłów PiS pięknieją coraz bardziej!
      Bo to twarze Wielkich Rycerzy w walce o słuszną sprawę!
      Niech żyje!!! Adam CHofman! Ryszard Czarnecki! Rycerze nad Rycerze!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka