Dodaj do ulubionych

Czy Wolska ma swóją własną flagę narodową?

27.10.14, 08:03
Czy się podpina pod nasza polską biało czerwoną?
O dawna dręczy mnie to pytanie, ale bałem się zapytać.
Obserwuj wątek
    • 1zzarda Re: Czy Wolska ma swóją własną flagę narodową? 27.10.14, 08:11
      No przecież Fotyga już kiedyś pokazała.
    • mariner4 Oczywiście 27.10.14, 08:12
      Czerwonym do góry.
      M.
      • indeed4 W piątki i we wtorki 27.10.14, 08:20
        kiedy GW pisze, że PiS to komuniści - w pozostałe dni piszą, że to faszyści, a wtedy mariner panikuje na FK, że nadciąga "brunatna fala" i pod domem kopie dla rodziny schron.
        • mariner4 E tam. Nic nie kopię. 27.10.14, 08:57
          Dam sobie radę.
          A kurdupla nie lubię. Fakt.
          M.
          • 1zzarda Re: E tam. Nic nie kopię. 27.10.14, 09:18
            Ja JK podziwiam z jednej strony, nie piszę że to faszyści bardziej qusikomuchy.
          • indeed4 Re: E tam. Nic nie kopię. 27.10.14, 09:59
            Na szczęście ruskich też ;-)

PS. gratulacje, kremlowskie trolle ewidentnie straciły animusz po twoich wpisach na FŚ.
            • mariner4 Ja wiem, czy nie lubie Ruskioch? 27.10.14, 10:12
              Raczej Wielkorusów, chcących zbawiać cały świat po swojemu.
              A Igorek? Zawsze mnie wk.... ci, co zza granicy pouczają nas co jest dobre. a co nie. Tak samo u nich. Facet mieszkał w Polsce, teraz w UK i nie ryzykując nawet własnym włosem udziela mądrych rad. Patriota za kopiejkę.
              Ale są jeszcze Rosjanie jak np A. Awdiejew.
              M.
              • indeed4 Re: Ja wiem, czy nie lubie Ruskioch? 27.10.14, 11:14
                A doszedłeś już dlaczego ten "wielki rosyjski patriota" uparł się, żeby pisać na forum polskim, a nie u siebie, na rosyjskim? Im dłużej nad tym myślę, tym bardziej nie rozumiem, dlaczego nie wymienia myśli ze swoimi rodakami tylko dniami i nocami produkuje u "sługusów NATO", na znienawidzonym zachodnim FŚ ;-)

forum.gazeta.pl/forum/w,50,151598161,151598161,Ktos_wie_dlaczego_Rosjanie_pisza_na_polskim_.html
                • zapijaczony_ryj Bo to V kolumna Putina 27.10.14, 11:20
                  indeed4 napisał:

> A doszedłeś już dlaczego ten "wielki rosyjski patriota" uparł się, żeby pisać n
                  > a forum polskim, a nie u siebie, na rosyjskim? Im dłużej nad tym myślę, tym bar
                  > dziej nie rozumiem, dlaczego nie wymienia myśli ze swoimi rodakami tylko dniami
                  > i nocami produkuje u "sługusów NATO", na znienawidzonym zachodnim FŚ ;-)
                  >
                  > forum.gazeta.pl/forum/w,50,151598161,151598161,Ktos_wie_dlaczego_Rosjanie_pisza_na_polskim_.html
                  • indeed4 Re: Bo to V kolumna Putina 27.10.14, 11:29
                    Ale on tym łamanym polskim śmieci na FŚ i KwS od wielu lat - czule zresztą dopieszczany przez resztę towarzystwa, które w jednym chórku razem z nim strasznie boleje nad zaściankową "polską rusofobią"... :-)))
                • mariner4 Re: Ja wiem, czy nie lubie Ruskich? 27.10.14, 13:57
                  Wiem, że na rosyjskich forach jest tak samo nielubiany jak na naszych.
                  Nie mogę tego sam sprawdzić, bo nie znam już cyrylicy.
                  Pracowałem z Rosjanami. Byli moimi podwładnymi i nie miałem problemów. Czasem tylko roztaczali przede mną perspektywy wspaniałego świata pod oczywiście ich przewodnictwem.
                  Anglicy tez potrzebowali dziesięcioleci, aby stracić imperialne maniery. I też nie są wyleczeni do końca.
                  On żyje na znienawidzonym przez siebie zachodzie i pluje na niego.
                  To kompleks byłego imerium.
                  M.
                  • indeed4 Re: Ja wiem, czy nie lubie Ruskich? 27.10.14, 14:19
                    > Wiem, że na rosyjskich forach jest tak samo nielubiany jak na naszych.

Dlatego, że jest emigrantem? Wątpię, sądząc po zachowaniu na FŚ też raczej ze względu na charakter

> On żyje na znienawidzonym przez siebie zachodzie i pluje na niego.

Nie tylko on, poszukaj w wyszukiwarce ile na FŚ było wątków o rodzinach rosyjskich polityków żyjących na Zachodzie, załgani hipokryci...
        • snajper55 Re: W piątki i we wtorki 27.10.14, 10:29
          indeed4 napisał:

> kiedy GW pisze, że PiS to komuniści - w pozostałe dni piszą, że to faszyści, a
          > wtedy mariner panikuje na FK, że nadciąga "brunatna fala" i pod domem kopie dla
          > rodziny schron.

I to lewica, i tamto lewica, więc w czym problem?

S.
          • indeed4 Re: W piątki i we wtorki 27.10.14, 12:38
            Michnik ze S. Bratkowskim piszą o PiS "lewica" czy "komuniści z KPP" i "faszyści"?
            • snajper55 Re: W piątki i we wtorki 27.10.14, 13:43
              indeed4 napisał:

> Michnik ze S. Bratkowskim piszą o PiS "lewica" czy "komuniści z KPP" i "faszyści"?

Nie wiem. Wiem że ja o PiS piszę bolszewia albo naziole.

S.
              • indeed4 Re: W piątki i we wtorki 27.10.14, 14:03
                A jak o PO i PiS "pisze" europarlament, w jakiej są frakcji.
                • indeed4 Re: W piątki i we wtorki 27.10.14, 16:53
                  Wy na nich bolszewicy, naziole, oni na was zdrajcy, komuchy etc. - tak się przerzucacie tymi kurtuazyjnymi komplementami, że 3/4 wyborców ma polityków po kokardę i w ogóle nie chodzi na wybory.
        • x2468 Re: W piątki i we wtorki 27.10.14, 10:39
          Wyobraz sobie ze figura na ktorej umieszczamy partie z wzgledu na ich lewicowosc czy prawicowosc nie jest linia prosta (to znaczy ze im bardziej lewicowe myslenie tym dalej od prawicy i odwrotnie) lecz jest okregiem. Lewicowe nalezy umiescic zaleznie od tego na ile sa ortodoksyjne mniej i bardziej na lewo,prawicowe na prawo.Tak sie dzieje do pewnego punktu.Te umiarkowanie lewicowe i prawicowe. sa od siebia najbardziej oddalone, lecz te bardziej ortodoksyjne zaczynaja sie do siebie zblizac. Stad tak niewielka roznica pomiedzy np NSDAP i KPZR czego nawet nie ma potrzeby udowadniac.
          • snajper55 Re: W piątki i we wtorki 27.10.14, 13:47
            x2468 napisał:

> Wyobraz sobie ze figura na ktorej umieszczamy partie z wzgledu na ich lewicowos
            > c czy prawicowosc nie jest linia prosta (to znaczy ze im bardziej lewicowe mysl
            > enie tym dalej od prawicy i odwrotnie) lecz jest okregiem. Lewicowe nalezy umie
            > scic zaleznie od tego na ile sa ortodoksyjne mniej i bardziej na lewo,prawicowe
            > na prawo.Tak sie dzieje do pewnego punktu.Te umiarkowanie lewicowe i prawicow
            > e. sa od siebia najbardziej oddalone, lecz te bardziej ortodoksyjne zaczynaja s
            > ie do siebie zblizac. Stad tak niewielka roznica pomiedzy np NSDAP i KPZR czego
            > nawet nie ma potrzeby udowadniac.

A jak dzielisz partie na lewicowe i prawicowe? Ze względu na ich stosunek do gospodarki czy światopogląd? Czy partia popierająca firmy państwowe i ręczne sterowanie gospodarką oraz tępiąca zmiany światopoglądowe (związki partnerski, in vitro, gender itp) jest prawicowa czy lewicowa?

S.
        • man_sapiens Re: W piątki i we wtorki 27.10.14, 16:25
          > kiedy GW pisze, że PiS to komuniści - w pozostałe dni piszą, że to faszyści, a
          > wtedy mariner panikuje na FK, że nadciąga "brunatna fala" i pod domem kopie dla
          > rodziny schron.
          Od komunizmu do nazizmu niedaleko, wystarczy komunizm dać w ręce nacjonalistów (po polsku: narodowców) i mamy ustrój 3 Rzeszy.
          • zapijaczony_ryj Re: W piątki i we wtorki 28.10.14, 07:37
            man_sapiens napisał:

> > kiedy GW pisze, że PiS to komuniści - w pozostałe dni piszą, że to faszyś
            > ci, a
            > > wtedy mariner panikuje na FK, że nadciąga "brunatna fala" i pod domem kop
            > ie dla
            > > rodziny schron.
            > Od komunizmu do nazizmu niedaleko, wystarczy komunizm dać w ręce nacjonalistów
            > (po polsku: narodowców) i mamy ustrój 3 Rzeszy.

Kaczyzm też niewiele im ustępuje
    • indeed4 A jak duża jest ta "Wolska" 27.10.14, 08:14
      potrafisz określić?
      • mariner4 Nikt tego nie liczył. 27.10.14, 09:00
        Ale są symptomy. mówią "om" zamiast "ą", na przykład. Albo "o" na końcu słowa, zamiast "ą".
        M.
        • indeed4 To może warto? 27.10.14, 09:56
          Żeby nie było jak z "banderowską" Ukrainą (36 poselskich mandatów nacjonalistów na 450, a w tym roku ok. 5% poparcia i w ogóle nie weszli do ukraińskiego parlamentu)
          • indeed4 Tak na marginesie 27.10.14, 11:39
            pytanie - jak idziesz na rynek i kupujesz od babiny jajka, też jej nienawidzisz za to, że wierzy w zamach i drwisz, że wymawia "om" zamiast "ą"?
            • indeed4 Re: pytanie drugie: 27.10.14, 12:50
              zdajesz sobie sprawę z tego, że takich "babin" są dziesiątki tysięcy, większość płaci podatki i ma takie samo prawo głosu w tym kraju, jak wy wszyscy tutaj?
              • zapijaczony_ryj prawo do chamstwa? 27.10.14, 12:56
                indeed4 napisał:

> zdajesz sobie sprawę z tego, że takich "babin" są dziesiątki tysięcy, większość
                > płaci podatki i ma takie samo prawo głosu w tym kraju, jak wy wszyscy tutaj?
                • indeed4 Re: prawo do chamstwa? 27.10.14, 13:04
                  aż takie chamki są te babiny, od których na rynku kupujesz pietruszkę? Biedactwo...
                  • zapijaczony_ryj Re: prawo do chamstwa? 27.10.14, 13:06
                    indeed4 napisał:

> aż takie chamki są te babiny, od których na rynku kupujesz pietruszkę? Biedactw
                    > o...

Nie ubliżaj uczciwym emerytkom, co sobie tą pietruszka dorabiają do emerytury.
                    Ja nie o nich napisałem
                    • indeed4 Ale ja o nich piszę 27.10.14, 13:16
                      Więc jak, idziesz na bazarek, a kiedy słyszysz, że jakaś babina rozmawia z drugą o zamachu drzesz się na cały głos "dawać mi kilo pomidorów i pół kilo cebuli, wy ohydne zamachowe pisówy"?
                      • zapijaczony_ryj Re: Ale ja o nich piszę 27.10.14, 13:18
                        indeed4 napisał:

> Więc jak, idziesz na bazarek, a kiedy słyszysz, że jakaś babina rozmawia z drug
                        > ą o zamachu drzesz się na cały głos "dawać mi kilo pomidorów i pół kilo cebuli,
                        > wy ohydne zamachowe pisówy"?

Nie sądź innych swoją miarą. Ja jak idę na bazar to nie by prowadzić jakieś dysputy, tylko na zakupy
                        • indeed4 Re: Ale ja o nich piszę 27.10.14, 13:21
                          a ty wiesz, ile na każdym bazarku handluje pisowskich babć? Mrowie, mówię ci - mrowie...
                          • zapijaczony_ryj Re: Ale ja o nich piszę 27.10.14, 13:23
                            indeed4 napisał:

> a ty wiesz, ile na każdym bazarku handluje pisowskich babć? Mrowie, mówię ci -
                            > mrowie...

wiem i niech sobie handlują zamiast buczeć
                            • indeed4 Re: Ale ja o nich piszę 27.10.14, 13:30
                              Ale one handlują i buczą! Jak jeden mąż buczą i popierają PiS - nie brzydzisz się u nich robić zakupów? Pisiory głupie przylazły na bazar i gadają głupoty o jakimś zamachu...
                              • indeed4 Re: Ale ja o nich piszę 27.10.14, 13:34
                                Przyznaj się ryj, nosisz ze sobą ulubione fotki Kaczora i w strategicznych momentach podsuwasz pisiorom pod nos?

Hehehe....
                                • zapijaczony_ryj Jesteś w błędzie 27.10.14, 13:39
                                  indeed4 napisał:

> Przyznaj się ryj, nosisz ze sobą ulubione fotki Kaczora i w strategicznych mome
                                  > ntach podsuwasz pisiorom pod nos?
                                  >
                                  >
                                  > Hehehe....

Noszę tablet, a w nim mam filmik z mojej sygnaturki. Niestety nie wierzą, że to oryginał, zarzucają mnie fałszerstwo. Uważają, ze to niemożliwe, zeby taki genialny strateg zrobił z siebie publicznie takiego idiotę
                                  • indeed4 Naśladujesz Prezesa? 27.10.14, 13:44

m.natemat.pl/93a9979e10c52b94796f6bf64588a5c1,640,0,0,0.jpg

Hehehe...

• zapijaczony_ryj Re: Naśladujesz Prezesa? 27.10.14, 13:46
                                      indeed4 napisał:

>
                                      > m.natemat.pl/93a9979e10c52b94796f6bf64588a5c1,640,0,0,0.jpg
                                      >
                                      > Hehehe...
                                      >
                                      >

Nie do końca, bo prezes tylko tablet trzymał, a ja się umiem nim posługiwać. Nie potrzebuję do pomocy Hofmana na kolanach.

hehehehe
                                      • indeed4 Re: Naśladujesz Prezesa? 27.10.14, 13:53
                                        A tego... powiedz, wyciągasz zza pazuchy tablet i pokazujesz na bazarku albo w tramwaju pisorom zdjęcie szybkim ruchem, żeby ich zaskoczyć (z szyderczym "hehehe") czy raczej tak normalnie? :-)
                                        • zapijaczony_ryj Re: Naśladujesz Prezesa? 27.10.14, 17:13
                                          indeed4 napisał:

> A tego... powiedz, wyciągasz zza pazuchy tablet i pokazujesz na bazarku albo w
                                          > tramwaju pisorom zdjęcie szybkim ruchem, żeby ich zaskoczyć (z szyderczym "hehe
                                          > he") czy raczej tak normalnie? :-)

szydercze hehehehe to twoja specjalność:
                                          forum.gazeta.pl/forum/w,28,155271333,155275805,Re_Ale_ja_o_nich_pisze.html
                                          więc się odwal.
                                • zapijaczony_ryj Re: Ale ja o nich piszę 27.10.14, 18:11
                                  indeed4 napisał:

> Przyznaj się ryj, nosisz ze sobą ulubione fotki Kaczora i w strategicznych mome
                                  > ntach podsuwasz pisiorom pod nos?
                                  >
                                  >
                                  > Hehehe....

Hehehehehe
              • mariner4 Wiem o tym 27.10.14, 20:13
                Ale to nie te babiny są moim wrogiem.
                Politycy, ci to wykorzystują.
                M.
            • mariner4 Nie. 27.10.14, 20:11
              Ale jak to robi polityk, biskup?
              Manipulujący tą babiną?
              M.
              • zapijaczony_ryj Re: Nie. 29.10.14, 07:36
                mariner4 napisał:

> Ale jak to robi polityk, biskup?
                > Manipulujący tą babiną?
                > M.

A ministrantem?
      • zapijaczony_ryj Re: A jak duża jest ta "Wolska" 27.10.14, 09:01
        indeed4 napisał:

> potrafisz określić?

W porywach do 30% Polski
        • lionold Re: A jak duża jest ta "Wolska" 27.10.14, 09:23
          Od Nakielska do Tobolska ! A obatele to tłumokolstwo!
        • indeed4 I może jeszcze 30% Polaków wierzy w zamach? 27.10.14, 10:08
          No nie wiem, nie wiem...
      • dobra.rada.forum Re: A jak duża jest ta "Wolska" 27.10.14, 10:01
        O tym była nie raz mowa. Pan Prezes trzyma to w tajemnicy, ale coś tam coś tam wiadomo już. Nasza stolica (oficjalna nazwa jest tajna) mieści się tu: 52.1738 °N, 20.8198 °E. Wszystkie ministerstwa, departamenty, urzędy już działają, na oficjalne przecięcie wstęgi czekamy na po wyborach.
      • snajper55 Od morza do morza plus Madagaskar /nt 27.10.14, 10:31
        indeed4 napisał:

> potrafisz określić?
        • x2468 Re: Od morza do morza plus Madagaskar /nt 27.10.14, 10:44
          Obszarowo niezbyt duza. Miesci sie w ciasnych lebkach zwolennikow malego Gnoma wiec sila rzeczy nie moze byc zbyt wielka.
          • indeed4 Yhym. A ile jest tych "zwolenników Gnoma"? 27.10.14, 10:47
            forum.gazeta.pl/forum/w,28,155092207,155099058,No_ale_wiecie_to_jest_dopiero_zgroza_.html

No i widzicie, taka to właśnie z wami rozmowa...
            • x2468 Re: Yhym. A ile jest tych "zwolenników Gnoma"? 27.10.14, 11:06
              No widzisz.sprawa prosta.Lebek przecietnego Wolaka to okolo 1cm? wiec wystarczy to pomnozyc przez ilosc Wolakow i otrzymasz dos dokladna wielkosc. Nieszczescie polega na tym ze nie stanowi ta Wolska zwartej calosci lecz jest rozrzucona na wiele prafii a wiec zasmieca niemal cala nasza Ojczyzne(na zasadzie lyzka dziegciu psuje beczke miodu).
              • indeed4 Nadal nie wiem, ile to ta "Wolska" 27.10.14, 11:20
                Wyżej masz dane - może z ryjem obliczycie w procentach (albo jeśli wolicie w cm kw.) i nam podacie?

• indeed4 Materiały pomocnicze: 27.10.14, 12:47
                  "17 proc. respondentów tytuł polityka roku 2013 przyznało prezydentowi Bronisławowi Komorowskiemu - wynika z najnowszego sondażu CBOS. Drugie miejsce, z bardzo dużą jednak stratą do prezydenta, uzyskał prezes PiS Jarosław Kaczyński, za kandydaturą którego opowiedziało się 5 proc. ankietowanych. Trzecie miejsce zajęli ex aequo: premier Donald Tusk, Radosław Sikorski oraz Jarosław Gowin (po 2 proc. wskazań). Prawie dwie trzecie ankietowanych (63 proc.) nie umiało wskazać żadnego polityka, który by zasłużył na tytuł polityka roku w Polsce".

Śmiało!

Świat równoległy mojego ulubionego FK w całej okazałości... :-)
          • zapijaczony_ryj Re: Od morza do morza plus Madagaskar /nt 27.10.14, 12:43
            x2468 napisał:

> Obszarowo niezbyt duza. Miesci sie w ciasnych lebkach zwolennikow malego Gnoma
            > wiec sila rzeczy nie moze byc zbyt wielka.
            >

Ale mały gnom ma dużą i okrągłą głowę, to i się tam sporo zmieści
            • indeed4 Re: Od morza do morza plus Madagaskar /nt 27.10.14, 12:54
              Tia - ma wielką głowę, jest gópi i w ogóle gópi jest każdy kto głosuje na PiS! A wy wszyscy tutaj na niebywale wysokim poziomie i nieprzeciętnie mądrzy...
              • zapijaczony_ryj A nie ma? 27.10.14, 12:59
                indeed4 napisał:

> Tia - ma wielką głowę, jest gópi i w ogóle gópi jest każdy kto głosuje na PiS!
                > A wy wszyscy tutaj na niebywale wysokim poziomie i nieprzeciętnie mądrzy...
                Ma nieproporcjonalnie wielką do reszty ciałaa.
                Wystarczy popatrzeć:
                d.polskatimes.pl/k/r/4/24/cd/4d36c67f8e3b3_k2.jpg?1353381524
                • indeed4 A ty nie masz klinicznej obsesji na punkcie JK? 27.10.14, 13:02
                  wystarczy poczytać twoje komentarze :->

Miłego dnia.
                  • zapijaczony_ryj Re: A ty nie masz klinicznej obsesji na punkcie J 27.10.14, 13:13
                    indeed4 napisał:

> wystarczy poczytać twoje komentarze :->
                    >
                    >
                    > Miłego dnia.

Mam taką samą na Jarozbawa jak wy mieliście na Tuska, a teraz macie na punkcie Kopacz.
                    Miłego dnia
                    • indeed4 Re: A ty nie masz klinicznej obsesji na punkcie J 27.10.14, 13:19
                      forum.gazeta.pl/forum/w,28,140715546,140717475,FK24_Psychiatryk24.html
                      • zapijaczony_ryj Re: A ty nie masz klinicznej obsesji na punkcie J 27.10.14, 13:43
                        indeed4 napisał:

> forum.gazeta.pl/forum/w,28,140715546,140717475,FK24_Psychiatryk24.html

JA przynajmniej jetem wierny małemu gnomowi
                        • indeed4 Re: A ty nie masz klinicznej obsesji na punkcie J 28.10.14, 09:13
                          pbs.twimg.com/media/By7IhcJIYAA54C_.jpg
                          • zapijaczony_ryj Re: A ty nie masz klinicznej obsesji na punkcie J 29.10.14, 15:37
                            indeed4 napisał:

> pbs.twimg.com/media/By7IhcJIYAA54C_.jpg

JA tylko zwyczajnie go nie lubię, jak większośc normalnych Polaków co nie cierpi idiotów
      • man_sapiens Re: A jak duża jest ta "Wolska" 27.10.14, 16:29
        To cała nieprzypadkowa część narodu. Czyli jakieś 20%, tak z 2/3 głosujących ma Kaczyńskiego.
        • zapijaczony_ryj Re: A jak duża jest ta "Wolska" 27.10.14, 17:41
          man_sapiens napisał:

> To cała nieprzypadkowa część narodu. Czyli jakieś 20%, tak z 2/3 głosujących ma
          > Kaczyńskiego.

Za duża!
    • stary_anonim Re: Czy Wolska ma swóją własną flagę narodową? 27.10.14, 11:25
      Kiszczaki nie dostaną już kompani honorowej

flaga nie przykryje ich truchła

to aby poprzeciągać dla poprawy swego dobrego samopoczucia byle szmate

mającą wygląd barw jak flaga Polska

hehehe propaganda sukcesu :))))))))))
      • zapijaczony_ryj szmate > > mającą wygląd barw jak flaga Polska 30.10.14, 17:12
        stary_anonim napisała:

> Kiszczaki nie dostaną już kompani honorowej
        >
        > flaga nie przykryje ich truchła
        >
        > to aby poprzeciągać dla poprawy swego dobrego samopoczucia byle szmate
        >
        > mającą wygląd barw jak flaga Polska
        >
        > hehehe propaganda sukcesu :))))))))))

Jesteś wyjątkową mendą antypolską. Za co tak nienawidzisz tego kraju?
    • blackburnrock Re: Czy Wolska ma swóją własną flagę narodową? 27.10.14, 13:25
      Flagi oczywiście czerwone :
      stopsyjonizmowi.wordpress.com/2011/04/07/judeopolonia-w-panstwie-polskim-to-nie-jest-zart/
      Godło :
      www.google.pl/search?q=judeopolonia+god%C5%82o&client=firefox-a&hs=uTQ&rls=org.mozilla:pl:official&channel=nts&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=xzhOVMOUDMznatuXgIAK&ved=0CCoQsAQ&biw=1912&bih=945
      • blackburnrock Re: Czy Wolska ma swóją własną flagę narodową? 27.10.14, 13:28
        www.google.pl/search?q=judeopolonia+god%C5%82o&client=firefox-a&hs=uTQ&rls=org.mozilla:pl:official&channel=nts&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=xzhOVMOUDMznatuXgIAK&ved=0CCoQsAQ&biw=1912&bih=945#facrc=_&imgdii=_&imgrc=Km6d9KZ-vuOuBM%253A%3BLWmBqiZdLkal2M%3Bhttp%253A%252F%252Fstopsyjonizmowi.files.wordpress.com%252F2011%252F04%252Fa122.jpg%253Fw%253D780%3Bhttp%253A%252F%252Fstopsyjonizmowi.wordpress.com%252F2011%252F04%252F26%252Fnastepny-zydowski-atak-w-polskie-godlo%252F%3B300%3B250
    • samantha.1 Re: Czy Wolska ma swóją własną flagę narodową? 28.10.14, 11:57
      Tak my mamy flagę biało-czerwoną, a POeby mają sprężynę zamiast orła!
      pobierak.jeja.pl/images/2/4/d/110877_kto-ty-jestes.jpg?1413884588

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka