Dodaj do ulubionych

nowa p. senator z LPR

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.09.04, 08:48

Nowym senatorem z Bielska-Białej będzie Zofia Skrzypek-Mrowiec,
reprezentująca Ligę Polskich Rodzin a z Katowic Krystyna Bochenek startująca
w barwach Unii Wolności. W okręgu sosnowieckim nowym senatorem wybrany został
Wojciech Saługa z Platformy Obywatelskiej, na którego głosowały 4593 osoby.
Pokonał on Marka Barańskiego z SLD - 3632 głosy oraz Antoniego Sosnowskiego z
LPR - 3329 głosów.
info.onet.pl/978574,11,item.html
czyżby zapowiedż tryumfu LPR w wyborach?
Obserwuj wątek
    • nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: nowa p. senator z LPR 13.09.04, 08:52
      Moje gratulacje...ale jestem przerażony tym że w Katowicach wygrała kandydatka
      UW..nie wwiedzialem że Katowice są tak zazydzone..a przecież UW tyle szkód
      górnictwu wyrzadziła...
      • aron2003 Re: nowa p. senator z LPR 13.09.04, 09:01

> UW..nie wwiedzialem że Katowice są tak zazydzone..a przecież UW tyle szkód
        > górnictwu wyrzadziła...

Szkód? Do górnictwa przez ostatnie 15 lat dołożono ok. 40 mld zł. Górnicy
        dostali odprawy po 50000 zł. Też chciałbym żeby mi jakiś Żyd taką szkodę
        wyrządził.
        • nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: nowa p. senator z LPR 13.09.04, 09:38
          górników zdemoralizowano tymi pieniędzmi..kazano im się samemu gospodarzyć a
          nikt ich nie uczył jak kasę wykorzystać by ją pomnożyć! ile kopalń zamknięto? i
          po jaką cholerę? i teraz też je chce sie zamykać mimo ze na świecie wwraca
          koniunktura na węgiel ( a to z powodu Chin oraz wysokich cen ropy)..to samo
          hutnicwo..przeżywa ono boom a my sprzedalismy swe huty za bezcen jakimś
          Hindusom! Skandal! rekę do zapaści polskiego górnictwa w zbnacznej mierze
          przyłożyła UW
          • neceser rydzykowi kase powinni oddac, robole nie znaja sie 13.09.04, 17:45
            na MAYBACHACH i Mercedesach. Popsuli sie!

nowy.oszolom.z.radia.maryja napisał:

> górników zdemoralizowano tymi pieniędzmi..kazano im się samemu gospodarzyć a
            > nikt ich nie uczył jak kasę wykorzystać by ją pomnożyć! ile kopalń zamknięto?
            i
            >
            > po jaką cholerę? i teraz też je chce sie zamykać mimo ze na świecie wwraca
            > koniunktura na węgiel ( a to z powodu Chin oraz wysokich cen ropy)..to samo
            > hutnicwo..przeżywa ono boom a my sprzedalismy swe huty za bezcen jakimś
            > Hindusom! Skandal! rekę do zapaści polskiego górnictwa w zbnacznej mierze
            > przyłożyła UW
          • Gość: Super DidżeJ Heniu Re: nowa p. senator z LPR IP: *.pl / *.enterpol.pl 13.09.04, 17:58
            Ja tam chcialbym zeby ktos mi dal 50000 i zamknal pare zakladów co mi tam. Ja
            odchodzilem z pracy w róznych firmach 5 razy to wlasciwie nalezy mi sie 250 000
            zlotych.
      • neceser LPR= antysemicka partia faszystow. 13.09.04, 17:43

Dowod ponizej:

> Moje gratulacje...ale jestem przerażony tym że w Katowicach wygrała
        kandydatka
        > UW..nie wwiedzialem że Katowice są tak zazydzone..a przecież UW tyle szkód
        > górnictwu wyrzadziła...
    • indris Jaka zapowiedź ? 13.09.04, 09:51
      Żadna. Przy tak mizernej frekwencji wyniki mówią co najwyżej o zdolności
      mobilizowania elektoratu. A ponieważ jeden senator jest z LPR, jeden z UW,
      jeden z PO, więc raczej świadczyłoby to o tym, że partie liberalne potrafią
      mobilizować lepiej (2:1). Jednak przy tej frekwencji są to raczej wyniki
      przypadkowe.
      • nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: Jaka zapowiedź ? 13.09.04, 10:16
        jeszcze nie wiem jaki jest wynik w okręgu rzeszowskim..abo tam też byly wybory
        a rzeszowskie to twierdza LPR
        • gregorak Re: Jaka zapowiedź ? 13.09.04, 11:22
          > jeszcze nie wiem jaki jest wynik w okręgu rzeszowskim..abo tam też byly
          wybory
          > a rzeszowskie to twierdza LPR

Twierdza padła...
          miasta.gazeta.pl/rzeszow/1,34962,2282083.html
          • indris Czyli 2:2 13.09.04, 11:35
            PiS podobnie jak LPR reprezentują prawicę prospołeczną (przynajmniej w
            deklaracjach). PO i UW - prokapitalistyczną. Narazie jest więc 2:2, z
            zastrzeżeniem co do reprezentatywności.
          • nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: Jaka zapowiedź ? 13.09.04, 16:51
            niezupełnie..bowiem Jaworksi to odsczepieniec..tj rozłamowiec
    • yossarian18 Re: nowa p. senator z LPR 13.09.04, 17:02
      Gratulacje dla p. Zofii! Mam nadzieję, że będzie godnie reprezentować interesy
      Polski w Senacie i nas nie zawiedzie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka