Dodaj do ulubionych

"100% rzetelnego dziennikarstwa, zero manipulacji"

15.04.15, 16:40
Chyba pęknę ze śmiechu słuchając tej idiotki ucharakteryzowanej na malowaną lalę, a,la Karin Stanek . A jak do tego jeszcze dodać, ze nikomu nie służymy i jesteśmy niezależni. to mozna się zes_rać ze śmiechu!
Dzisiaj antypolska gadzinówka zwiąca sama siebie TV Republiką 30% czasu antenowego poświęciła próbie osmieszenia prezydenta Komorowskiego i krycia wpadek Dudy.
Jak o Komorowskim, to nie o tym co mówił, tylko, ze z kartki,
Co jest nie jest prawdą, bo Komorowski miał przed soba tylko konspekt, ale ska tacy debile mogą znać znaczenie tego słowa i jego zastosowanie.
A jak transmisja z konferencji kandydata Dudy, to niby zywo, a tak naprawdę to z kilkuminutowym opóźnieniem (sprawdzałem przełączając na przemian z tVN24, która nadawala jak zwykle na zywo, bez zadnej chamskiej manipulacji jak ta mierna gadzinówka).
I zeby było smieszniej jak zaczęto zadawać niewygodne pytania, to znów przerwali transmisję mówią, ze resztę podadzą w późniejszym czasie,
Pokazali i nad logo tzw republiki był jak zwykle napis "na zywo".
Dlaczego KRRiT pozwala w taki chamski sposób oszukiwać telewidzów.
I jak tak ma wygladać niezalezność jak sużba tej gadzinówki dla PiSu to ja dziękuję!!!
Obserwuj wątek
    • tw_wielgus Wiesz co piegowaty? 15.04.15, 16:49
      Pochyl się do przodu i j..ij sobie baranka o ścianę. Tylko uważaj na telewizor.
      Po ilości zakładanych przez ciebie monotematycznych ( uwaga! Nie użyłem słowa - durnych - co proszę mi w niebiesiech zapisać jako +) na temat telewizji Republika można odnieść wrażenie że nie możesz się od niej oderwać jak zaschnięty, kukurydziany, płatek śniadaniowy od talerza.
      • zapijaczony_ryj Re: Wiesz co piegowaty? 15.04.15, 17:06
        tw_wielgus napisał:

> Pochyl się do przodu i j..ij sobie baranka o ścianę. Tylko uważaj na telewizor.
        > Po ilości zakładanych przez ciebie monotematycznych ( uwaga! Nie użyłem słowa -
        > durnych - co proszę mi w niebiesiech zapisać jako +) na temat telewizji Republ
        > ika można odnieść wrażenie że nie możesz się od niej oderwać jak zaschnięty, ku
        > kurydziany, płatek śniadaniowy od talerza.

Jak chcesz się dowiedziec co oznacza słowo monotematyka, to sobie włącz Gadzinówka TV RepublikaTV .
        Ale cieszę się, ze to akurat takiego agenta bezpieki jak ty TW prawda zabolała.
        A zabuli cię jeszcze bardziej jak Komorowski wygra!
        Oj zabuli cie ta druga jego kadencja jeszcze bardziej niz trzecia HGW.
        A potem cię czeka jescze większy bUl:
        Trzecia kadencja PO.
        Zamiast walić łbem o ścianę, załóż się ze mną!!!
        • tw_wielgus Czyli nie pomogło. 15.04.15, 17:15
          Hmmmm... może powinieneś wziąć większy rozbieg?
          • zapijaczony_ryj Re: Czyli nie pomogło. 15.04.15, 17:46
            tw_wielgus napisał:

> Hmmmm... może powinieneś wziąć większy rozbieg?
            >
            >
            A tak konkretnie wypunktuj w którym miejscu wg ciebie mijam się z prawdą!
            I kończę z toba, bo ostatnioo za dyskusję z toba mnie zabanowali, Jesteś bardziej trefny niz dziwka z Aids.
            Spadaj , kończę dyskusję, róbo co chcesz , wal konia, rób sobie lewatywę, kapuj, a ode mnie się odwal KApusiu!!
            • tw_wielgus Re: Czyli nie pomogło. 16.04.15, 11:11
              "Samotność esbeckiego kapusia", tak to byłby dobry tytuł powieście poświęconej zapijaczonemu sierocie po komuniźmie, który drży przed rozliczeniem, a w wolnych chwilach znęca się nad koniem. Zaznaczmy, że ma całkiem sporo wolnego czasu więc udręczone zwierze coraz mniej chętnie wstaje, coraz bardziej opada z sił.
              W książce zacytowałbym również tego Twojego bon-mota: "Jesteś bardziej trefny niż dziwka z Aids", a to z tej przyczyny, iż w sposób niezwykle trafny dowodzi, iż używający go osobnik z niejednego pieca chleb jadł i wie co mówi. Z pewnością wie, on i jego dermatolog.
      • platfusy.ida.do.paki Dziwna ta TV Republika 15.04.15, 19:26
        Zamiast walić, jak cała reszta, w opozycję to oni walą we władzę. Niezrozumiałe.

Władza PO chce dla ludzi tylko dobrze, to nieodpowiedzialna opozycja torpeduje wszystkie światłe plany.
        • 13kisiel Re: Dziwna ta TV Republika 15.04.15, 21:51
          skandal ...co za czasy że gani się jedynie słuszną władzę :-)))
        • religijnych.uczuc.obraza Re: Dziwna ta TV Republika 15.04.15, 23:16
          Powinni uczyć się obiektywizmu od Anitki Gargas. Ta do 2007 roku waliła w opozycję by od 2007 roku walić w rządzących.
        • zapijaczony_ryj Re: Dziwna ta TV Republika 16.04.15, 07:16
          platfusy.ida.do.paki napisał:

> Zamiast walić, jak cała reszta, w opozycję to oni walą we władzę. Niezrozumiałe
          > .
          >
          Widzę, ze nic z tego co napisałem jak zwykle nie zrozumiałeś. Niech walą, ale prawd e zamiast manipulacji, przeinaczeń , czy wprost mówienia nieprawdy, czyli powielania kłamstwa.
    • erte2 Re: "100% rzetelnego dziennikarstwa, zero manipul 16.04.15, 12:48
      kombatant_fk.zapijaczony.ryj
      Przełączywszy na chwilę na gadzinówkę (co czynię z nieukrywanym wstrętem, ale trzeba również poznać język wroga) trafiłem na retransmisję wystąpienia Bronisława Komorowskiego. Oho - pomyślałem- czyżby starają się być obiektywni i rzetelni... ?
      Ale coś mi w tym jednak nie pasowało.
      Po chwili już wiedziałem: głos!
      Bronisław Komorowski dysponuje ciepłym, głębokim barytonem - tymczasem w TV Republika jego słowa brzmiały jak ze starej płyty przepuszczone przez blaszany garnek.
      Prosty zabieg - obcięcie niskich częstotliwości i leciutkie przesunięcie w fazie - i mamy to co trzeba, czyli nieprzyjemnie brzmiące i zgrzytliwe dźwięki które mają podświadomie nastawić słuchacza wrogo. Zabieg często stosowany w prylowskiej propagandzie; jak widać nadredaktor Terlikowski z dobrych wzorców chętnie korzysta...
      • zapijaczony_ryj Manipulują wszystko 17.04.15, 07:27
        erte2 napisał:

> kombatant_fk.zapijaczony.ryj
        > Przełączywszy na chwilę na gadzinówkę (co czynię z nieukrywanym wstrętem, ale t
        > rzeba również poznać język wroga) trafiłem na retransmisję wystąpienia Bronisła
        > wa Komorowskiego. Oho - pomyślałem- czyżby starają się być obiektywni i rzeteln
        > i... ?
        > Ale coś mi w tym jednak nie pasowało.
        > Po chwili już wiedziałem: głos!
        > Bronisław Komorowski dysponuje ciepłym, głębokim barytonem - tymczasem w TV Rep
        > ublika jego słowa brzmiały jak ze starej płyty przepuszczone przez blaszany gar
        > nek.
        > Prosty zabieg - obcięcie niskich częstotliwości i leciutkie przesunięcie w fazi
        > e - i mamy to co trzeba, czyli nieprzyjemnie brzmiące i zgrzytliwe dźwięki któr
        > e mają podświadomie nastawić słuchacza wrogo. Zabieg często stosowany w prylows
        > kiej propagandzie; jak widać nadredaktor Terlikowski z dobrych wzorców chętnie
        > korzysta...

a największą manipulację było zerwanie transmisji z konferencji PiSu, w którym Brewik i jego koles dostali niewygodne pytanie. Za jakiś czas transmisję wznowiono, ale tego momentu juz nie było, a prowadzący powiedział, ze to trudności techniczne.
        Teraz już nie muszą nic zrywać, bo nie nadają na żywo, tylko z opóźnieniem, tak ze zdążą niewygodne rzeczy wyciąć.
        Kiedyś konferencję Dudy nadawali z kilku minutowym opóźnieniem, a napisane było na żywo.
        Oglądałem to na TVN24, konferencja się skończyła, przełączyłem na antypolską gadzinówkę, a tam jescze z 7 minut trwa ta sama konferencja. A nad logo TV Republika napis na zywo.
        Ciekawe, zcy taka manipulacja jerst zgodna z prawem i co na to KRRiT?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka