141288bs 18.04.15, 20:02 - Bronek ciagle mowi o nowoczesnym patriotyzmie...co to jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
141288bs Re: Kto potrafi wyjasnic. 18.04.15, 20:28 volupte napisał: > Wielokrotnie wyjaśniano. - jesli potrafisz,wyjasnij to jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Kto potrafi wyjasnic. 18.04.15, 20:41 Potrafie ale ja nie jestem nowoczesnym patriotom . Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Kto potrafi wyjasnic. 18.04.15, 20:53 volupte napisał: > Potrafie ale ja nie jestem nowoczesnym patriotom . - to mi nie przeszkadza,ze nie jestes nowoczesnym patriota,ale potrafisz,napisz wiec o wygladzie tej nowoczesnej...urodzie Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Kto potrafi wyjasnic. 18.04.15, 20:08 wycieczki do Madrytu ,przykladowo, ze swojej kieszeni oplacac,kartofel Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Kto potrafi wyjasnic. 18.04.15, 20:33 szwampuch58 napisał: > wycieczki do Madrytu ,przykladowo, ze swojej kieszeni oplacac,kartofel -ciebie nie pytam,bo jestes za glupi by rozumiec do czego to"przypiac" Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: zwracam grzecznie uwage 18.04.15, 20:40 kartofel,ze nie napisales wyraznie ze to tylko dla kartofli.....no ale przepraszam za wtargniecie Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Kto potrafi wyjasnic. 18.04.15, 20:42 Skoro jesteś taki mądry to po co się pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Kto potrafi wyjasnic. 18.04.15, 20:54 pies_na_czarnych napisała: > Skoro jesteś taki mądry to po co się pytasz? > > - chce wiedziec wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Kto potrafi wyjasnic. 18.04.15, 21:03 Gdyby PIS nie był w wiecznej opozycji .To taki jak Komorowski i Platforma Nieobywatelska by straciła rację bytu.Ale im dobrze w tej opozycji.Można udawać ,że coś się robi.Obydwie rolują ludzi na czysto.Dlatego taki Komorowski wygra ,bo to jest wyższa racja stanu dla sitwy. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Kto potrafi wyjasnic. 18.04.15, 21:10 przygotowujesz juz profilaktycznie alibi na kolejny"sukces" wyborczy......dobrze kombinujesz kartofel,tak trzymac Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Kto potrafi wyjasnic. 19.04.15, 10:25 141288bs napisał: chce wiedziec wiecej I to ci się nie uda bo wiedza którą z trudem przyswoiłeś przez pierwsze trzy lata podsatawówki całkowicie zajęła ci mizerną pamięć i więcej już ci się nie zmieści. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Kto potrafi wyjasnic. 19.04.15, 15:54 erte2 napisał: > 141288bs napisał: > chce wiedziec wiecej > I to ci się nie uda bo wiedza którą z trudem przyswoiłeś przez pierwsze trzy la > ta podsatawówki całkowicie zajęła ci mizerną pamięć i więcej już ci się nie zmi > eści. - i co ci z tego,ze masz konski leb skoro on pusty Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Kto potrafi wyjasnic. 18.04.15, 21:46 Spróbuj najpierw wyjaśnić, co to jest "genetyczny patriotyzm" - to jest wcześniejsze... Powinieneś wiedzieć! Jak myślisz? Co ma większy sens? "nowoczesny patriotyzm", czy "genetyczny patriotyzm" Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: Kto potrafi wyjasnic. 18.04.15, 22:20 Nowoczesny patriotyzm to najzwyklejsza proza życia, nie wydumane - umieram za ojczyznę. Jak będziesz miał jeszcze jakieś pytania, zadawaj, na razie sowietolog. Odpowiedz Link Zgłoś
danillko Re: Kto potrafi wyjasnic. 18.04.15, 22:30 behemot17-13 napisał: > Nowoczesny patriotyzm to najzwyklejsza proza życia Proza życia w Polsce to szarpanie się z komornikami, biurwami, teleakwizytorami itp. To nie patriotyzm tylko gehenna przeciętnego mieszkańca nad Wisłą. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Kto potrafi wyjasnic. 18.04.15, 22:32 demotywatory.pl/4482110/Fakty-mowia-same-za-siebie Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: Kto potrafi wyjasnic. 18.04.15, 22:53 Zalinkowałeś, ale czy te dane na samym początku zweryfikowałeś? policzyłeś? Sprawdź, koniecznie. Benzyna, kino ... Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: Kto potrafi wyjasnic. 18.04.15, 22:58 Z urzędnikami owszem, reszta to sratatata. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Kto potrafi wyjasnic. 18.04.15, 23:12 behemot17-13 napisał: No fakt za benzynę przesada .Za kino nie .Bo dodajemy pakiet prażonej kukurydzy i napoje.Racja bytu i dorobienie się młodych ludzi ,przekracza wszelkie normy.Śmieciówki ,kredyty, zarobki i praca do śmierci .To ma być wedle Ciebie standard ? Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: Kto potrafi wyjasnic. 18.04.15, 23:25 .Bo dodajemy pakiet prażonej kukurydzy i napoje I tak i nie, rzecz w zasobności kieszeni i jeszcze wielu czynników "obiektywnych". Mam wrażenie, że leciutko odbiegasz/odbiegamy od tematu - patriotyzm przecież. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Kto potrafi wyjasnic. 18.04.15, 23:19 behemot17-13 napisał: > Z urzędnikami owszem, reszta to sratatata. Chciałem dodać uprzejmie ,że leczyć się zagranicą.A umierać w kraju.Niższe koszta pogrzebu i nagrobku.Nie patrzę na te nędzne 4 tysiące .Co Platforma zniżyła .A PIS tego nie oprotestował. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: Kto potrafi wyjasnic. 18.04.15, 23:27 Jak wyżej, rozmydlamy się, Ty i ja. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Może ja 18.04.15, 22:34 Nowoczesny patriotyzm to robienie czegoś z sensem dla Polski, zamiast wykrzykiwania naiwnych, przestarzałych hasełek i walki z wyimaginowanym wrogiem. Krzykacze od 25 lat walczą schowani w lesie, do którego weszli w 1989, gdy ich system się zawalił. Odpowiedz Link Zgłoś
danillko Re: Może ja 18.04.15, 22:38 Zbilansuję księgowo: douglasmclloyd napisał: > Nowoczesny patriotyzm to robienie czegoś z sensem dla Polski - Brak zamiast wykrzykiw > ania naiwnych, przestarzałych hasełek i walki z wyimaginowanym wrogiem - Superata Krzykac > ze od 25 lat walczą schowani w lesie, do którego weszli w 1989, gdy ich system > się zawalił - Superata Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Lepiej powiedz nam gdzie się zapodział 18.04.15, 23:21 twój wątek dotyczący Jamesa Comeya ? :-0 Widzisz jaki jesteś naiwny, próbowałeś zrobić ( nawet przez chwilę nawet ci się wydawało, że zrobiłeś ) coś z sensem. No i jak się teraz czujesz ? Jak dureń :-) Bo zrobiono z ciebie kompletnego durnia. I taki jest ten twój zaplatfusiały wirtualny świat :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wagonetka a co to za bełkot? 18.04.15, 23:23 camille_pissarro napisał: > twój wątek dotyczący Jamesa Comeya ? :-0 Widzisz jaki jesteś naiwny, próbował > eś zrobić ( nawet przez chwilę nawet ci się wydawało, że zrobiłeś ) coś z sense > m. No i jak się teraz czujesz ? Jak dureń :-) Bo zrobiono z ciebie kompletnego > durnia. I taki jest ten twój zaplatfusiały wirtualny świat :-) Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: a co to za bełkot? 19.04.15, 10:31 wagonetka napisał(a): a co to za bełkot? Normalka, jak to u cumelka... Przecież toto inaczej nie potrafi; i tak postęp że tym razem nie pomylił imponderabiliów z ineksprymablami. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Lepiej powiedz nam gdzie się zapodział 19.04.15, 00:37 camille_pissarro napisał: > twój wątek dotyczący Jamesa Comeya ? :-0 Widzisz jaki jesteś naiwny, próbował > eś zrobić ( nawet przez chwilę nawet ci się wydawało, że zrobiłeś ) coś z sense > m. No i jak się teraz czujesz ? Jak dureń :-) Bo zrobiono z ciebie kompletnego > durnia. I taki jest ten twój zaplatfusiały wirtualny świat :-) Admin wysłał mój wątek na cztery fora świata. Twoich nie wysyła? To standard Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Może ja 19.04.15, 10:04 Z sensem bylaby sprzedaz lasow panstwowych,ziemi obcakrajowcom i wiele innych dzialan na rzecz obcych. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Może ja 19.04.15, 16:33 141288bs napisał: > Z sensem bylaby sprzedaz lasow panstwowych,ziemi obcakrajowcom i wiele innych d > zialan na rzecz obcych. Jak ksiądz uważa. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Może ja 20.04.15, 08:25 douglasmclloyd napisał: > 141288bs napisał: > > > Z sensem bylaby sprzedaz lasow panstwowych,ziemi obcakrajowcom i wiele in > nych d > > zialan na rzecz obcych. > > Jak ksiądz uważa. - czemu oddajesz to uwadze ksiedza? > Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj To takie jajeczne nawiązanie do teorii patriotyzmu 18.04.15, 22:38 141288bs napisał: > - Bronek ciagle mowi o nowoczesnym patriotyzmie...co to jest? gospodarczego samego Naczelnego Idioty: tematy.wiadomosci.gazeta.pl/szukaj/wiadomosci/kaczy%C5%84ski+o+patriotyzmie+gospodarczym mozna powiedzić! A konkretnie do patriotyssssmu Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Ależ to nic skomplikowanego, wystarczyło się 18.04.15, 23:55 przyjrzeć ponad 7 latom rządów formacji emigranta z Sopotu, by przyswoić sobie to pojęcie używane w kampanii przez inspektora Clouseau, a także przez naszego ( tu mam kłopot, bo chciałbym być poprawny politycznie :-), ale określenia brakuje, zatem pozostaję z nieco archaicznym przydomkiem ) "męża stanu" vulgo premier Kopacz. Jest to postawa, która akceptuje bez najmniejszego sprzeciwu wszelkie posunięcia rządu III RP, ba aprobuje wszelkie koncepcje ( nawet te najbardziej niedorzeczne ) wdrażane przez obecną, nieskończenie wspaniałomyślną władzę, która robi wszystko by obywatele kraju nad Wisłą stawali się coraz ubożsi zarówno w wymiarze merkantylnym jak i intelektualnym. POstawa nowoczesnego patriotyzmu wymaga , aby raz na cztery lata ( w przypadku stanowiska prezydenta raz na 5 lat) stawienia się przy wyborczej urnie i oddanie głosu ( sam akt oddania głosu wystarczy ), nie ma znaczenia na kogo, bo i tak wygra jedynie słuszna linia formacji, która skupiła ( metodą politycznych transferów ) wszystkie nurty życia politycznego ( główna partia opozycyjna to jedynie krzykacze i agenci, którzy nie dorośli do funkcjonowania w kraju , w którym obowiązują "demokratyczne zasady" wraz z kodeksem politycznej poprawności) . Konkludując postawa ta zawiera się w maksymie łacińskiej "Nullum otium servis" Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Kto potrafi wyjasnic. 19.04.15, 10:27 ...i kotylion...taka "konska dekoracja łba" po wyscigu :D a w warszawce, ciastko wymyslone przez bufetowa "zygmuntowka" niestety przegralo z "Wuzetka" z PRL ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rrdm Re: Kto potrafi wyjasnic. 20.04.15, 08:36 biegli psychiatrzy nadal to badają... Odpowiedz Link Zgłoś