Dodaj do ulubionych

Doczekałem się, Ziobro przed TS,

24.04.15, 16:07
teraz jeszcze Kaczyńskiego postawić, a potem sprawy karne się im wytoczy, może następni zrozumieją, że to nie jest zabawa w kto kogo wsadzi.
O ile Ziobre można sądzić, to Kaczyńskiego jeszcze, podkreślam, jeszcze, nie, ale jeszcze wszystko przed nami, nadejdzie taki dzień, i mocno wierzę w to, że ten swiaaaaat, a to nie to, że ujrzę pokurcza na ławie oskarżonych, wtedy uwierzę w sprawiedliwość, i pójdę gdzieś na zawsze, znowu to nie to, co mnie się tak dzisiaj porobiło?

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,17808144,Komisja_sejmowa__postawienie_Ziobry_przed_Trybunalem.html#Czolka3Img
Obserwuj wątek
    • edd.y Jas sie nie doczekal 24.04.15, 16:12
      Twoje gowniane zycie jest juz spelnione. Powies sie teraz. Lub utop.
      • czan-dra Re: Jas sie nie doczekal 24.04.15, 16:24
        Prosiłem cioto, byś nie zasmradzał moich wątków, no to wypad parówo!
        Żebym cię więcej nie widział panienko vlekkiego prowadzenia się.
        EOT.
    • 141288bs Re: Doczekałem się, Ziobro przed TS, 24.04.15, 16:43
      POmarzyc ci wolno.Kampania wyborcza durniu.
      • czan-dra Re: Doczekałem się, Ziobro przed TS, 24.04.15, 18:47
        Widzę, ze uczysz się pisać w języku polskim, to się chwali, jak na ruska nieźle ci to idzie.
        A teraz wyjaśnijmy sobie jedną rzecz, to że w domu cię wołali durniu, nie znaczy, że każdego masz tak nazywać, to nie jest komplement, sprawdź co znaczy komplement.
        A kampanię mam w gdzieś, ważne że dorwą tego idiotę Ziobrę.
        • 141288bs Re: Doczekałem się, Ziobro przed TS, 24.04.15, 19:06
          czan-dra napisał:

> Widzę, ze uczysz się pisać w języku polskim, to się chwali, jak na ruska nieźle
          > ci to idzie.
          > A teraz wyjaśnijmy sobie jedną rzecz, to że w domu cię wołali durniu, nie znacz
          > y, że każdego masz tak nazywać, to nie jest komplement, sprawdź co znaczy kompl
          > ement.
          > A kampanię mam w gdzieś, ważne że dorwą tego idiotę Ziobrę.
          - te domowe zwroty znasz z autopsji?
          >
    • zapijaczony_ryj pacynkę osądzą, a co z ręką co w niej siedziała? 24.04.15, 16:56
      czan-dra napisał:

> teraz jeszcze Kaczyńskiego postawić, a potem sprawy karne się im wytoczy, może
      > następni zrozumieją, że to nie jest zabawa w kto kogo wsadzi.
      > O ile Ziobre można sądzić, to Kaczyńskiego jeszcze, podkreślam, jeszcze, nie, a
      > le jeszcze wszystko przed nami, nadejdzie taki dzień, i mocno wierzę w to, że t
      > en swiaaaaat, a to nie to, że ujrzę pokurcza na ławie oskarżonych, wtedy uwierz
      > ę w sprawiedliwość, i pójdę gdzieś na zawsze, znowu to nie to, co mnie się tak
      > dzisiaj porobiło?
      >
      > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,17808144,Komisja_sejmowa__postawienie_Ziobry_przed_Trybunalem.html#Czolka3Img
      • chrabya Kaucja 24.04.15, 19:04
        Ryju wyszedles z pudla za POreczeniem?
        • czan-dra Re: Kaucja 24.04.15, 19:09
          Głupku, zmienisz nicka, i sądzisz że jesteś bezkarny?
          Czy w Moskwie nie ma klawiatury z polskimi literami diakrytyzowanymi?
    • iq-ok Daj spokój czandra 24.04.15, 19:17
      Było osiem lat na to by bobasa, jego mocodawcę i popleczników rozliczyć.

Nikomu na tym nie zależało :(:(

Więc nie dziw się, że te mocno spóźnione straszenie trybunałem na nikim nie robi wrażenia i wywołuje durny rechot PiSdogłowych.

Platforma sama widać chciała zrobić z siebie wałów i to im się w przeciwieństwie do setek innych zamierzeń doskonale udało.
    • az43 Re: Doczekałem się, Ziobro przed TS, 24.04.15, 20:32
      To dopiero niosek komisji.Musi być uchwała sejmu.
      Ale nie tracę nadziei,że zobaczę zerowego pod pręgierzem.To człowiek wyjatkowej podłości i mierności moralnej.
      • 141288bs Re: Doczekałem się, Ziobro przed TS, 25.04.15, 09:15
        az43 napisał:

> To dopiero niosek komisji.Musi być uchwała sejmu.
        > Ale nie tracę nadziei,że zobaczę zerowego pod pręgierzem.To człowiek wyjatkowej
        > podłości i mierności moralnej.
        - zlodzieje tak mowia
    • taziuta Re: Doczekałem się, Ziobro przed TS, 25.04.15, 09:47
      Mylisz się. Zanim ruszy cała machina to skończy się bieżąca kadencja sejmu. A w nowej wszystko trzeba zaczynać od zera. Gdyby PO rzeczywiście chciała postawić Ziobro przed TS to miała na to 8 lat. Teraz to już tylko przedwyborcza zagrywka dla naiwnych.
    • dobry-termin Re: Doczekałem się, Ziobro przed TS, 25.04.15, 12:52
      "Komorowski, przeproś za te słowa o Narodzie w Jedwabnem"
      A ty czandra do szkoly, ucz się historii tylko NIE tak, jak Prezydent.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka