ufomax 19.05.15, 11:51 Prezydent RP Bronisław Komorowski: " Już wiem co będę robił w ciszy wyborczej". Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panire Re: "Wiedźmin" popiera Bronisława Komorowskiego! 19.05.15, 12:06 Tylko ciekawi mnie po ci to robi. Jaki sens firma w angażowaniu się w politykę wprost. Wszystkie uciekają od tego . To zabieranie sobie połowy rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: "Wiedźmin" popiera Bronisława Komorowskiego! 19.05.15, 13:14 panire napisał: > Tylko ciekawi mnie po ci to robi. Jaki sens firma w angażowaniu się w politykę > wprost. Wszystkie uciekają od tego . To zabieranie sobie połowy rynku. Widocznie wyszło im, że środowiska radio-maryjne nie są ich targetem. Odpowiedz Link Zgłoś
panire Re: "Wiedźmin" popiera Bronisława Komorowskiego! 19.05.15, 13:18 Żartujesz? Target gier dziś głosuje na Kukiza. Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: "Wiedźmin" popiera Bronisława Komorow 19.05.15, 13:47 panire napisał: > Żartujesz? Target gier dziś głosuje na Kukiza. Sama jestem tym targetem a nie głosowałam na Kukiza. Odpowiedz Link Zgłoś
panire Re: "Wiedźmin" popiera Bronisława Komorow 19.05.15, 13:55 Ale jesteś tylko ewentualnie połową rynku. Widać że w najmłodszym elektoracie Bronek nie jest modny. Odpowiedz Link Zgłoś
wagonetka Re: "Wiedźmin" popiera Bronisława Komorow 19.05.15, 13:57 przeciwnie wszystkie moje dzieci będą na niego głosować oraz ich przyjaciele Odpowiedz Link Zgłoś
panire Re: "Wiedźmin" popiera Bronisława Komorow 19.05.15, 14:02 Jasne, jednostkowe doświadczenie pokazuje że 100 procent młodzieży głosuje na Bronka, chociaż badania pokazują, że jest tam na trzeciej pozycji. Już prędzej można by argumentować. Nasze dzieci z dobrych domów mają na gry i głosują na Bronka. Ale one i tak kupią. Firma nic PR-owo nie może zyskać w angażowaniu się w poparcie. Czy Toyota ogłasza, że jest prawicowa? Przecież to absurd. Więc pojawia się pytanie czemu to jednak robią. Odpowiedz Link Zgłoś
wagonetka Re: "Wiedźmin" popiera Bronisława Komorow 19.05.15, 14:03 nie napisałam, że 100% młodzieży głosuje na prezydenta napisałam, że nie jest prawdą, jakoby młodzi głosowali tylko na Kukiza Odpowiedz Link Zgłoś
panire Re: "Wiedźmin" popiera Bronisława Komorow 19.05.15, 14:05 Tego też nie napisałem. ale jednak mniejszość głosuje na Bronka a nie większość Odpowiedz Link Zgłoś
wagonetka Re: "Wiedźmin" popiera Bronisława Komorow 19.05.15, 14:07 być może :-) ale firma od Wiedźmina to firma sukcesu, nie buntu i kontestacji - jest więc dość jasne, że popiera Komorowskiego lub Kukiza :-) Odpowiedz Link Zgłoś
panire Re: "Wiedźmin" popiera Bronisława Komorow 19.05.15, 14:13 W biznesie chodzi o sprzedanie towaru a nie o to, żeby wejść na salon i ogrzać się przy sławach. Jakby mi ktoś powiedział , że jakaś firma trzyma z politykiem odrzuciłoby mnie od jej towaru. Dlatego firmy w reklamówkach kojarzą się z ładnymi paniami, laguną, szwajcarską doliną...a nie politykami. Teraz Kukiz nie jest buntem i kontestacją ? Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: "Wiedźmin" popiera Bronisława Komorow 19.05.15, 18:02 wagonetka napisał(a): > napisałam, że nie jest prawdą, jakoby młodzi głosowali tylko na Kukiza Tak jak nie jest prawdą, że tylko młodzi "grają w gry". :) Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: "Wiedźmin" popiera Bronisława Komorow 19.05.15, 18:00 panire napisał: > Ale jesteś tylko ewentualnie połową rynku. Jest niewiele towarów, które są dla dokładnie wszystkich. > Widać że w najmłodszym elektoracie Bronek nie jest modny. Myślę sobie, że wybór prezydenta czy inny decydujący o losach kraju to jednak coś innego niż wybór spodni czy fryzury. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2349 moja propozycja 19.05.15, 13:10 ufomax napisał: > Prezydent RP Bronisław Komorowski: > " Już wiem co będę robił w ciszy wyborczej". ------------- Żona Komorowskiego powinna zrobić dyktanda mężowi. Jedno po śniadaniu i drugie wieczorem. To będzie z pożytkiem dla Komorowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
jane-panzram Re: "Wiedźmin" popiera Bronisława Komorowskiego! 19.05.15, 18:17 Wiedźmin nikogo nie popiera (co za pomysł w ogóle, haha) teraz wychodzi gra, w dodatku znana na całym świecie - nie dziwota więc, że zaproszono ich do Pałacu Prezydenckiego. Bo oni nasz kraj w jakiś sposób reklamują przecież. Na zaproszenie zasługują i dziwne by było, gdyby go nie przyjęli. Odpowiedz Link Zgłoś