Dodaj do ulubionych

"Wiedźmin" popiera Bronisława Komorowskiego!

19.05.15, 11:51
Prezydent RP Bronisław Komorowski:
" Już wiem co będę robił w ciszy wyborczej".
Tekst linka
Obserwuj wątek
    • panire Re: "Wiedźmin" popiera Bronisława Komorowskiego! 19.05.15, 12:06
      Tylko ciekawi mnie po ci to robi. Jaki sens firma w angażowaniu się w politykę wprost. Wszystkie uciekają od tego . To zabieranie sobie połowy rynku.
      • l_zaraza_l Re: "Wiedźmin" popiera Bronisława Komorowskiego! 19.05.15, 13:14
        panire napisał:

> Tylko ciekawi mnie po ci to robi. Jaki sens firma w angażowaniu się w politykę
        > wprost. Wszystkie uciekają od tego . To zabieranie sobie połowy rynku.

Widocznie wyszło im, że środowiska radio-maryjne nie są ich targetem.
        • panire Re: "Wiedźmin" popiera Bronisława Komorowskiego! 19.05.15, 13:18
          Żartujesz? Target gier dziś głosuje na Kukiza.
          • l_zaraza_l Re: "Wiedźmin" popiera Bronisława Komorow 19.05.15, 13:47
            panire napisał:

> Żartujesz? Target gier dziś głosuje na Kukiza.

Sama jestem tym targetem a nie głosowałam na Kukiza.
            • panire Re: "Wiedźmin" popiera Bronisława Komorow 19.05.15, 13:55
              Ale jesteś tylko ewentualnie połową rynku.

Widać że w najmłodszym elektoracie Bronek nie jest modny.
              • wagonetka Re: "Wiedźmin" popiera Bronisława Komorow 19.05.15, 13:57
                przeciwnie
                wszystkie moje dzieci będą na niego głosować
                oraz ich przyjaciele
                • panire Re: "Wiedźmin" popiera Bronisława Komorow 19.05.15, 14:02
                  Jasne, jednostkowe doświadczenie pokazuje że 100 procent młodzieży głosuje na Bronka, chociaż badania pokazują, że jest tam na trzeciej pozycji.

Już prędzej można by argumentować. Nasze dzieci z dobrych domów mają na gry i głosują na Bronka. Ale one i tak kupią.

Firma nic PR-owo nie może zyskać w angażowaniu się w poparcie. Czy Toyota ogłasza, że jest prawicowa? Przecież to absurd. Więc pojawia się pytanie czemu to jednak robią.
                  • wagonetka Re: "Wiedźmin" popiera Bronisława Komorow 19.05.15, 14:03
                    nie napisałam, że 100% młodzieży głosuje na prezydenta

napisałam, że nie jest prawdą, jakoby młodzi głosowali tylko na Kukiza
                    • panire Re: "Wiedźmin" popiera Bronisława Komorow 19.05.15, 14:05
                      Tego też nie napisałem. ale jednak mniejszość głosuje na Bronka a nie większość
                      • wagonetka Re: "Wiedźmin" popiera Bronisława Komorow 19.05.15, 14:07
                        być może :-)

ale firma od Wiedźmina to firma sukcesu, nie buntu i kontestacji - jest więc dość jasne, że popiera Komorowskiego lub Kukiza :-)
                        • panire Re: "Wiedźmin" popiera Bronisława Komorow 19.05.15, 14:13
                          W biznesie chodzi o sprzedanie towaru a nie o to, żeby wejść na salon i ogrzać się przy sławach. Jakby mi ktoś powiedział , że jakaś firma trzyma z politykiem odrzuciłoby mnie od jej towaru.

Dlatego firmy w reklamówkach kojarzą się z ładnymi paniami, laguną, szwajcarską doliną...a nie politykami.

Teraz Kukiz nie jest buntem i kontestacją ?
                    • l_zaraza_l Re: "Wiedźmin" popiera Bronisława Komorow 19.05.15, 18:02
                      wagonetka napisał(a):

> napisałam, że nie jest prawdą, jakoby młodzi głosowali tylko na Kukiza

Tak jak nie jest prawdą, że tylko młodzi "grają w gry". :)
              • l_zaraza_l Re: "Wiedźmin" popiera Bronisława Komorow 19.05.15, 18:00
                panire napisał:

> Ale jesteś tylko ewentualnie połową rynku.

Jest niewiele towarów, które są dla dokładnie wszystkich.

> Widać że w najmłodszym elektoracie Bronek nie jest modny.

Myślę sobie, że wybór prezydenta czy inny decydujący o losach kraju to jednak coś innego niż wybór spodni czy fryzury.
    • wojciech.2349 moja propozycja 19.05.15, 13:10
      ufomax napisał:
      > Prezydent RP Bronisław Komorowski:
      > " Już wiem co będę robił w ciszy wyborczej".
      -------------
      Żona Komorowskiego powinna zrobić dyktanda mężowi.
      Jedno po śniadaniu i drugie wieczorem.

To będzie z pożytkiem dla Komorowskiego.
    • jane-panzram Re: "Wiedźmin" popiera Bronisława Komorowskiego! 19.05.15, 18:17
      Wiedźmin nikogo nie popiera (co za pomysł w ogóle, haha)
      teraz wychodzi gra, w dodatku znana na całym świecie - nie dziwota więc, że zaproszono ich do Pałacu Prezydenckiego. Bo oni nasz kraj w jakiś sposób reklamują przecież. Na zaproszenie zasługują i dziwne by było, gdyby go nie przyjęli.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka