damakier1 21.05.15, 21:56 Jak się baby nie bije, to jej wątroba gnije - taki jest nasz piękny obyczaj i Duda zadba, aby nie zaginął! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alistair-p Re: Duda obrońcą polskiego obyczaju 21.05.15, 21:58 Ale on bija tylko czasami,jak jej się należy,no i pewnie Szczerski mu powiedział,że to OK. Odpowiedz Link Zgłoś
lauriane Re: Duda obrońcą polskiego obyczaju 22.05.15, 10:23 alistair-p napisał: > Ale on bija tylko czasami,jak jej się należy,no i pewnie Szczerski mu powiedzia > ł,że to OK. L. Nu, w koncu to antysemita to i babie przylozy..... J.C. Odpowiedz Link Zgłoś
giulia123 Re: Duda obrońcą polskiego obyczaju 21.05.15, 22:05 damakier1 napisała: > Jak się baby nie bije, to jej wątroba gnije - taki jest nasz piękny ob Nic nie zrozumiałaś? To twój kandydat jest prezydentem pięć lat a partia która dziś w pewnym sensie zakończyła żywot jest u władzy od ośmiu lat. To twój kandydat stwierdził. że w Polsce przemoc kwitnie. I nie pomoże podpisanie ustawy promującej rozmaite dziwactwa. Należy respektować prawo które istnieje. To wystarczy aby zaprowadzić ład i porządek. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Duda obrońcą polskiego obyczaju 21.05.15, 22:08 Kiedy Kara Mustafa wielki wódz Krzyżaków itd itp.To jest sensowniejsze niż twoje bzdety :-) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Julka! 21.05.15, 22:19 Ja rozumiem, że czujesz się zdruzgotana dzisiejszą debatą, że przeczuwasz po niej klęskę swojego idola, ale zapewniam cię, że twoje rozpaczliwe wpisy nic nie zmienią. Ja na twoim miejscu wzięłabym aromatyczną kąpiel i poszła spać. Odpowiedz Link Zgłoś
nachlany_wolak Re: Julka! 21.05.15, 22:26 a jutro od szóstej rano może już się wPiSywać. Będzie wypoczęta i wojownicza. Odpowiedz Link Zgłoś
giulia123 Re: Julka! 21.05.15, 22:29 nachlany_wolak napisał: > a jutro od szóstej rano może już się wPiSywać. Będzie wypoczęta i wojownicza. Pudło. Z pracy NIGDY nie piszę. W pracy pracuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Julka! 21.05.15, 23:27 Dostanie nowy "przekaz dnia" z bunkra Macierewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
giulia123 Re: Julka! 21.05.15, 22:28 iza.bella.iza napisała: > Ja rozumiem, że czujesz się zdruzgotana dzisiejszą debatą, że przeczuwasz po ni > ej klęskę swojego idola, ale zapewniam cię, że twoje rozpaczliwe wpisy nic nie > zmienią. Ja na twoim miejscu wzięłabym aromatyczną kąpiel i poszła spać. > TY nawet nie wiesz jaka ubawiona jestem. Bul komorowski wyprowadził chorągiewkę platformy oszustów. Jakiż piękny akcent :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
giulia123 Re: Tia:) 21.05.15, 22:50 iza.bella.iza napisała: > Twój ubaw widać słychać i czuć :D > No chyba nie posądzasz mnie, że płaczę nad upadkiem platfonsów!!! Od czasów nocnej zmiany czekałam na taką chwilę. Dziś to był wielce wymowne gdy chorągiewki PO wyparł się Bul komorowski. Odpowiedz Link Zgłoś
giulia123 Re: Julka, damskie majtki 21.05.15, 23:07 nachlany_wolak napisał: > nie czynią cię kobietą. No widzisz idioto. Naczytałeś się o dżęder i pieprzysz od rzeczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
nachlany_wolak Re: Julka, damskie majtki 21.05.15, 23:17 już twa odpowiedź dowodzi, że jesteś chłoptysiem Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Tia:) 21.05.15, 22:56 Odpoczywaj i śnij po tej nocnej orce - życzenia szczere i bez kpin. Natomiast w niedzielę raczej przygotuj się na porażkę swego idola. Mniej zaboli, jak się tak stanie, a radość będzie większa, jeśli nie mam racji. Jednak osobiście jestem pewna, że Duda nie przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
giulia123 Re: Tia:) 21.05.15, 23:08 iza.bella.iza napisała: > Odpoczywaj i śnij po tej nocnej orce - życzenia szczere i bez kpin. Natomiast w > niedzielę raczej przygotuj się na porażkę swego idola. Mniej zaboli, jak się t > ak stanie, a radość będzie większa, jeśli nie mam racji. Jednak osobiście jeste > m pewna, że Duda nie przejdzie. > I z wzajemnością :) Odpowiedz Link Zgłoś
nachlany_wolak Re: Tia:) 21.05.15, 23:28 forum.gazeta.pl/forum/w,1157,148783527,148784541,Re_Dr_Olbrychski_znow_objasnia.html Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Julka! 21.05.15, 23:29 Ubawiona? Kulkami gejszy czy gumowym gadżetem kupionym na pchlim targu? Odpowiedz Link Zgłoś
nienowy Re: Julka! 21.05.15, 23:57 iza.bella.iza napisała: >TY nawet nie wiesz jaka ubawiona jestem. >Bul komorowski wyprowadził chorągiewkę platformy oszustów. Jakiż piękny akcent :):):) To była fałszywa chorągiewka trojańska, więc została odstawiona na bok podobnie, jak zostanie odstawiony Duda. Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Re: Duda obrońcą polskiego obyczaju 21.05.15, 22:27 giulia123 napisała: > Nic nie zrozumiałaś? Zrozumiałam, zrozumiałam.... Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Duda obrońcą polskiego obyczaju 22.05.15, 10:27 giulia123 napisała: > damakier1 napisała: > > > Jak się baby nie bije, to jej wątroba gnije - Ja sie z tym nie zgadzam ale jednak Prawda jest ze: Kobieta jest jak kotlet. Lelpsza jak dobrze stluczesz. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Duda obrońcą polskiego obyczaju 21.05.15, 22:29 ... "Rózeczką Duch Święty dziateczki bić radzi, rózeczka bynajmniej zdrowiu nie zawadzi" ... Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Była taka seria bilborów "Polska tadycja" 21.05.15, 22:37 Na jednym było coś o za słonej zupie. S. Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush Duda klamie w sprawie przemocy wobec kobiet w PL 21.05.15, 22:41 Duda klamie w sprawie przemocy wobec kobiet w PL. Odpowiedz Link Zgłoś
giulia123 Re: Duda klamie w sprawie przemocy wobec kobiet w 21.05.15, 22:52 katrina_bush napisała: > Duda klamie w sprawie przemocy wobec kobiet w PL. A co tobie się nie zgadza? To przecież brąk stwierdził, że w Polsce narasta przemoc, a Duda powiedział zgodnie z prawda, że przepisy są tylko trzeba je respektować. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Czy jest sprawa, w której Duda nie kłamie? 21.05.15, 23:11 Niektórzy insynuują, że Kinga nie jet jego córką. Nawet jeśli, ale dał jej nazwisko i wychowuje jak swoją to chwała mu za to. Sorki, ale to jedyne co mam na jego obronę;) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Czy jest sprawa, w której Duda nie kłamie? 21.05.15, 23:25 Nic mi o tym nie wiadomo, w dodatku mam na myśli sprawy niejako zawodowe. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Czy jest sprawa, w której Duda nie kłamie? 21.05.15, 23:51 I dobrze, że nie zajmujesz się insynuacjami :) Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta A in vitro to nienaturalna metoda... 21.05.15, 23:01 damakier1 napisała: Re: Duda obrońcą polskiego obyczaju > Jak się baby nie bije, to jej wątroba gnije - taki jest nasz piękny obyczaj /.../ Podobają mi się katolickich fundamentalistów argumenty, że coś tam nie jest naturalne, tj. wybiórczo nienaturalne. No bo przecież stymulatory serca też nie są naturalne, stomatologia podobnie. Jeśli Pan Bóg chce żeby ci zęby wypadły, to niech się dzieje wola Nieba! Ciekawe czy ktoś zaglądał do otworu gębowego pana posła Dudy? Czy jest on aby na pewno w pełni naturalny? :> Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: A in vitro to nienaturalna metoda... 21.05.15, 23:13 taziuta napisał: > Ciekawe czy ktoś zaglądał do otworu gębowego pana posła Dudy? Czy jest on aby n > a pewno w pełni naturalny? :> Tego nie wiem, ale zdjęcia NadDudy, niejakiego Jara potwierdzają, że ma on uzębienie w stanie naturalnym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
instant.crush Re: Duda obrońcą polskiego obyczaju 21.05.15, 23:02 damakier1 napisała: > Jak się baby nie bije, to jej wątroba gnije - taki jest nasz piękny ob > yczaj i Duda > zadba, aby nie zaginął! Zaprezentowałaś naprawdę żałosną zagrywkę. Po prostu dno. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Duda obrońcą polskiego obyczaju 21.05.15, 23:15 Odpowiedziałeś w stylu naprawdę żałosnym, Pielo:( Odpowiedz Link Zgłoś
instant.crush Re: Duda obrońcą polskiego obyczaju 21.05.15, 23:19 Stwierdziłem jedynie fakt. To, że autorka wątku jest zdenerwowana i niepewna niedzielnego wyniku swojego faworyta, nie usprawiedliwia wypisywania chamskich insynuacji. Duda jest za biciem kobiet, a Tusk miał dziadka w Wermachcie. "Dama" może sobie podać ręce z Kurskim. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Duda obrońcą polskiego obyczaju 21.05.15, 23:24 instant.crush napisał: > Stwierdziłem jedynie fakt. To, że autorka wątku jest zdenerwowana i niepewna niedzielnego > wyniku swojego faworyta, nie usprawiedliwia wypisywania chamskich insynuacji. Duda jest > za biciem kobiet, /.../ Zaraz, przecież księża nauczają, że dla dobra rodziny kobieta powinna znosić swój los (nawet jeśli mąż to damski bokser). Taka jest nasza tradycja, którą chce podtrzymywać Duda i S-ka... Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Duda obrońcą polskiego obyczaju 21.05.15, 23:36 Kto miłuje swego syna, często używa na niego rózgi, aby na końcu mógł się nim cieszyć (Syr 30,1-2). Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Duda obrońcą polskiego obyczaju 21.05.15, 23:49 ave.duce napisała: > Kto miłuje swego syna, często używa na niego rózgi, aby na końcu mógł się nim cieszyć (Syr 30,1-2). No właśnie, nie wiem czego się Dama czepia. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Duda obrońcą polskiego obyczaju 22.05.15, 10:17 taziuta napisał: > ave.duce napisała: > > > Kto miłuje swego syna, często używa na niego rózgi, aby na końcu mógł się > nim cieszyć (Syr 30,1-2). > > No właśnie, nie wiem czego się Dama czepia. Też nie rozumiem - wszystko po bożemu. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Duda obrońcą polskiego obyczaju 21.05.15, 23:32 A Komorowski to Szczynukiewicz czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Duda obrońcą polskiego obyczaju 21.05.15, 23:56 instant.crush napisał: > To, że autorka wątku jest zdenerwowana i niepewna niedzielnego wyniku swojego faworyta Na podstawie jakich przesłanek, wynikających z postu Damy, wyciągasz tak poważne wnioski? > nie usprawiedliwia wypisywania chamskich insynuacji. Może zacytować te "chamskie insynuacje"? Odpowiedz Link Zgłoś
danillko Pitolenie o Szopenie... 22.05.15, 10:22 Zarówno Kodeks Karny jak i Kodeks Rodzinny stosują sankcje karne za użycie przemocy wobec drugiej osoby/osób. Po kiego licha mnożyć te akty prawne, skoro wystarczy konsekwentnie stosować istniejące? damakier1 napisała: > Jak się baby nie bije, to jej wątroba gnije - taki jest nasz piękny ob > yczaj i Duda > zadba, aby nie zaginął! Odpowiedz Link Zgłoś