m.c.hrabia 03.06.15, 15:29 . Nie ma dziś w Polsce człowieka ważniejszego niż Andrzej Duda – podkreślił Kaczyński. na kolana chamy i lemingi . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wagonetka Kaczyński kłamie 03.06.15, 15:30 dla mnie ważniejszy od Dudy jest mój mąż Odpowiedz Link Zgłoś
penire Re: potwierdza się ,duch święty. 03.06.15, 15:33 Boli mnie ironia prezesa Kaczyńskiego, któremu nie przeszło przez gardło "prezydent Andrzej Duda" . Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: potwierdza się ,duch święty. 03.06.15, 15:47 Boli mnie ironia prezesa Kaczyńskiego, to wyobraź sobie jak musi , ego i dupa go boleć, jak sobie uświadomił, że on z takim Bronkiem miernotą przerżnął , a takie popłuczyny czteroliterowe wygrały , z tm samym brąkiem :))) ja nie wiem czy to nie większy szok dla prezesa niż 10.04.2010 , przecież to "strzał" w samo EGO Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: potwierdza się ,duch święty. 03.06.15, 15:47 ... a dlaczego miałoby mu przejść i gdzie ta ironia??? Wystawił Dudę do wydutkania a tu, masz babo placek - Duda wygrał... i panprezes musi z tym żyć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kucyk_trojanski Re: potwierdza się ,duch święty. 03.06.15, 15:52 Dlaczego Duda ogranicza sie tylko do ducha swietego? Przeciez sa trzy osoby,a on wyroznil jedna osobe,a ojca i syna wyeliminowal. Czy to nie herezja? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: potwierdza się ,duch święty. 03.06.15, 16:30 ... bo boga się boi (tylko i wyłącznie!) a z Jezusem wódki pił nie będzie... :D Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: potwierdza się ,duch święty. 03.06.15, 16:43 Kiedy kapliczki z Dudą? Odpowiedz Link Zgłoś