mariner4 18.06.15, 21:49 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,18147676,Jedno_zdjecie__ktore_wiele_mowi_o_Polsce__Tyle_mamy.html#Prze Tu gorsze od dżumy. Zabija powoli. M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hordol przenieś się do francji 18.06.15, 22:11 będziesz miał lżej en.wikipedia.org/wiki/List_of_mosques_in_France Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: przenieś się do francji 19.06.15, 23:02 ... biorąc pod uwagę, że Francja jest 2x większa od Polski, to te 100, czy 150 meczetów, to pikuś w porównaniu do 17000 kościołów w Polsce, kaplic i kapliczek nie licząc!! ... a ile ich jeszcze w budowie, tych kościołów!!! :D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
dzi1a Re: Mapa polskiej zarazy 18.06.15, 22:17 Najlepszy biznes świata to sprzedawać naiwnym bilety do tzw "wieczności" i do tzw "nieba". Zero reklamacji , niewidoczny towar a zarobek w miliardach. Genialne oszustwo. Oszustwo 1000 razy wieksze od sprzedaży mostu Kierbedzia i kolumny Zygmunta III Wazy Są naiwni są to są i sprzedawcy "wieczności" i "zbawienia wiecznego" Popatrzcie jakie nazwy i jaki mega bajer. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Fakt. Niesłyszłem, żeby 18.06.15, 22:22 ktoś składał reklamacje na ten lepszy świat. Ta mapa to jak mapa zasięgu dżumy w Polsce. M. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Fakt. Niesłyszłem, żeby 19.06.15, 23:19 mariner4 napisał: > ktoś składał reklamacje na ten lepszy świat. > Ta mapa to jak mapa zasięgu dżumy w Polsce. Dżuma przy watykance to pikuś. S. Odpowiedz Link Zgłoś
free-sound A ile utrzymanie tej zarazy kosztuje podatników. 18.06.15, 22:26 To są kwoty liczone w miliardach zł. Odpowiedz Link Zgłoś
13kisiel Re: Wyp... do Watykanu. Tam będziesz miał super. 19.06.15, 13:52 Na szczęście RP był,jest i będzie kraj katoli ,nie zboczonego lewactwa :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Wyp... do Watykanu. Tam będziesz miał super. 19.06.15, 13:56 13kisiel napisał: Na szczęście RP był,jest i będzie kraj katoli Ale już niedługo. Odpowiedz Link Zgłoś
bogucjusz Możesz sobie pomarzyć w mokrych snach :-) 19.06.15, 13:57 Pedokatolstwo w odwrocie, a te tysiące kościołów przerobi się już wkrótce na biblioteki i sale koncertowe, jak w całym cywilizowanym świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Dajesz juz dzieci 19.06.15, 15:32 księdzu do "ubogacenia"? Dostąpiły już tej łaski? M. Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush Polska to sredniowieczna Plebania ?! 19.06.15, 23:48 13kisiel napisał: > Na szczęście RP był,jest i będzie kraj katoli ,nie zboczonego lewactwa :-))) > Polska to sredniowieczna Plebania ?! Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Wyp... do Watykanu. Tam będziesz miał super. 19.06.15, 13:52 umilając czas, arcybiskupowi Wesołowskiemu. Odpowiedz Link Zgłoś
bogucjusz Re: Wyp... do Watykanu. Tam będziesz miał super. 19.06.15, 13:59 m.c.hrabia napisał: > umilając czas, arcybiskupowi Wesołowskiemu. Rozkalibrowany anus - czyli to, co kisiele lubią najbardziej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Zabija tak samo powoli jak szwabska zaraza 19.06.15, 14:22 panie protestant? pl.wikipedia.org/wiki/Kategoria:Zbory_protestanckie_w_Polsce_wed%C5%82ug_miejscowo%C5%9Bci Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Zabija tak samo powoli jak szwabska zaraza 19.06.15, 23:08 ... jesteś tak samo mUndry, jak hordoleniek... Daj lepiej liczbę tych zborów, które kk przechrzcił na własne... za friko!! (i bez odszkodowań!!) Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Mapa polskiej zarazy 19.06.15, 16:30 Spokojnie , wiele tych parafii świeci pustkami szczególnie zachodzie Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush Nierentowne plebanie, co dalej ? 19.06.15, 23:56 rzewuski1 napisał: > Spokojnie , wiele tych parafii świeci pustkami szczególnie zachodzie Polski. Nierentowne plebanie, co dalej ? Czy panstwo musi je utrzymywac ? Dlaczego nie dac tych pieniedzy pielegniarkom ?! Gdyby tak na te mape plebanii nalozyc jeszcze mape szpitali. Odpowiedz Link Zgłoś
judeosceptyk Re: Mapa polskiej zarazy 19.06.15, 18:42 sobie michnikoidku mozesz popiskac na GWnianym forum Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 skoro na tym forum jest tak silns katofobia 19.06.15, 18:46 ...dlaczego Pailkot miał tak śladowe poparcie. A ci piszący glosowali na "przykłanego katolika" Komorowskiego, całującą papieża w pierścień Ewę Kopacz, która ministrem zrobiła katechetkę? Schizofrenia? Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Co to znaczy "katofobia"? 19.06.15, 19:07 Ja nie jestem przeciwko katolików, ani żadnej zresztą religii. To jest sprawa osobistą. Jestem przeciwko rozpasaniu kleru, o usiłowanie episkopatu rządzenia krajem, wyłudzaniu pieniędzy z budżetu. Przeciwko takim sprawom jak ostatnia w Poznaniu (Chwała prezydentowi. Oby wytrwał!), przeciwko łamaniu konkordatu przez kler, przeciwko fundamentalizmowi katolickiemu.' Ja zresztą nazywam tych, co chcą narzucić reszcie swoją jedyną ideologię, katolami. W odróżnieniu od zwykłych wierzących ludzi, którzy inność nie traktują wrogo, a których normalnie szanuję. Ja nie chcę, żeby mi kler właził butami w moje życie. Ja nie chcę, aby policjantom prokurator i sąd pilnował zasad religijnych. Katolikowi apel księdza z ambony powinien wystarczyć, ale niech ksiądz odp.... się od mojego życia. Tylko tyle. M. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: skoro na tym forum jest tak silns katofobia 19.06.15, 23:15 To ma być prezydent Rzeczypospolitej??? i.wp.pl/a/f/jpeg/35089/duda_kleczy.jpeg PeeS - Komorowski, mimo wszystko, jest tylko katolikiem a nie katolem, jak Duda!! Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus dołóżż do tego to: 19.06.15, 23:21 www.msw-pttk.org.pl/odznaki/reg_odznak/pjp2_mapa.html obraz kołtuństwa będzie pełniejszy (chociaż jest to stan na rok 2008) Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: dołóżż do tego to: 20.06.15, 00:50 sclavus napisał.Widzę ,że u kociaka i na forum religia nuda i trzeba swoje frustracje przenieś na forum religia.Bigosa już nie ma się nie wróci.Chyba ,że go wkleją na senatora.Pisząc do kolegi założyciela postu to po ciężkiej pracy na zmywaku można coś rzucić na kościół katolicki i udawać niewiniątko lub baranka bożego.Pozdrówka. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: dołóżż do tego to: 20.06.15, 01:12 Forum kraj chciałem dodać i nie podwyższać nędznego wątka. Odpowiedz Link Zgłoś