Dodaj do ulubionych

Szydło vs Kopacz

23.06.15, 18:04
No z czym toto ta pokraka (mowa o Kopacz) chce iść do ludzi w porównaniu do ciepłej, sympatycznej, skromnej i miłej kobitki jaką jest Beata Szydło?

Czy ta baba zwana premierem słucha czasem siebie?

Z taką mordą i mową nienawiści jak Kopacz to ludzi straszyć!
Obserwuj wątek
    • gelati Re: Szydło vs Kopacz 23.06.15, 18:07
      To nierowne sily. Mercedes z trabantem. Nie ta klasa.
      • m.c.hrabia Re: Szydło vs Kopacz 23.06.15, 18:09
        Mercedes z trabantem.
        tylko kto jest premierem
        a kto wydaliną prezesa.
    • w_v_w Re: Szydło vs Kopacz 23.06.15, 18:10
      ...Kopacz sprawdzilaby sie w "korpo" albo jako "kapo" w miejscu odosbnienia, albo w "agencji towarzyskiej" jako domina :D:D:D lateks, pejcz i te sprawy :D
    • 13kisiel Re: Szydło vs Kopacz 23.06.15, 18:33
      ten płaczliwy ton Kłamacz,ta wykrzywiona facjata z nienawiści do Polski,no i to:
      pbs.twimg.com/media/CIGZ_vmWgAAyxHw.jpg
      • w_v_w Re: Szydło vs Kopacz 23.06.15, 20:13
        ...rozdygotana, odnosze wrazenie, ze zaraz zacznie tupac i plakac :D
      • porannakawa01 Re: Szydło vs Kopacz 23.06.15, 21:03
        13kisiel napisał:

> ten płaczliwy ton Kłamacz,ta wykrzywiona facjata z nienawiści do Polski,no i to

I jeszcze polipy w nosie lub w gardle.
        Dlatego Szydło tak przez nos słowa sączy przy zaciśniętym gardle.
        Szydło o nas nie dba i skazuje na słuchanie tego jej charkotu.
        A wystarczy prosty zabieg usuniecia polipów i później do logopedy nauczyć się mówić i wymawiać wyraźnie.
        • w_v_w Re: Szydło vs Kopacz 24.06.15, 12:23
          skieruj do logopedy Tuska i Bufetowa :D:D
          a Kopacz do tego bylego ministra MON, Klich jemu chyba ;D
      • maciejkrz85 Re: Szydło vs Kopacz 23.06.15, 22:33
        Hahaha :D To mnie rozbawiło mimo, że mam nieco inne poglądy... znaczy z dwojga złego wybrałbym PO :P

Będę starał się trzymać zabawny ton ;)
        Ale do rzeczy, ostatnio wyszło Szydło z worka... Ktoś ją zapytał o to kiedy Polska dołączyła do UE, no cóż. Pytanie ją zdecydowanie przerosło.
        Koniec żartów, ale nie traktujcie tego jako atak... normalnie dyskutujemy jak kulturalni ludzie :)
        Nie żeby coś, ale mam wrażenie zupełnie inne niż Wy, czyli, że to właśnie Szydło jest niezbyt przyjemna, a Kopacz no taka w miarę... chociaż nie ukrywam, że zdarza się jej sztuczność :D Skąd są takie różnice w postrzeganiu polityków? Myślę, że to nie jest wina tego jakie są obie panie... to tylko i wyłącznie nasze poglądy na CAŁĄ politykę, czyli nasze sympatie i ciągoty. Jedni wolą Pis, albo inaczej-nie nawidzą PO (i z automatu wolą Szydło), inni nienawidzą Pisu, czyli wolą PO (i traktują Kopacz jako mniejsze zło).
        Ot cała nasza polityka i to co nas tak zawsze dzieli.
        Czarno widzę, żeby się to kiedyś zmieniło, bo za dużo w tym kraju skrajności i fanatyków (bez urazy dla kogokolwiek).
    • mao111 Re: Szydło vs Kopacz 23.06.15, 18:40
      Obie są słabe, a Szydło do tego jest po prostu antypatyczna i jej jazda po Polsce z miną ... kota na puszczy nie zachęci tylu ludzi co Duda. Ale z czym do ludzi. Burmistrz tam czegoś do ministra, marszałka i premiera w jednym.
      • akiriusz Re: Szydło vs Kopacz 23.06.15, 20:22
        Po zobaczeniu paru filmików ze spotkań Szydło z mieszkańcami na miejscu Kopaczowej modliłbym się żeby Szydło nie przyjęła tego pochopnie rzuconego, rozumiem że w ramach drwiny zaproszenia do debaty. Ta babka to tak na oko terminator jest, ciężko ją wytrącić z równowagi, cięty jezyk tez ma, a przy okazji coś w głowie. Kopacz z takiego spotkania wyszłaby w kawałkach.

Akiriusz

przeczytane.org | blog literacki
        www.przeczytane.org/peter-watts-echopraksja/

• porannakawa01 Re: Szydło vs Kopacz 23.06.15, 21:05
          akiriusz napisał(a):

> Po zobaczeniu paru filmików ze spotkań Szydło z mieszkańcami na miejscu Kopaczo
          > wej modliłbym się żeby Szydło nie przyjęła tego pochopnie rzuconego, rozumiem ż
          > e w ramach drwiny zaproszenia do debaty. Ta babka to tak na oko terminator jest
          > , ciężko ją wytrącić z równowagi, cięty jezyk tez ma, a przy okazji coś w głowi
          > e. Kopacz z takiego spotkania wyszłaby w kawałkach.

Kopacz wystarczą fakty.
          Szydło niezorientowana - niepociumkana lub nie ma głowy do takich rzeczy.
          Kiedy weszliśmy do UE, kiedy wybuchło PW i jak długo trwało....
          • x2468 Re: Szydło vs Kopacz 23.06.15, 21:15
            Jednym "sowem" odpadek prezesa.
    • alistair-p Re: Szydło vs Kopacz 23.06.15, 21:37
      Szydło to Gołota-bis.Wygląd podobny i intelekt też.Pani Premier Kopacz powinna być ostrożna.
      • w_v_w Re: Szydło vs Kopacz 24.06.15, 12:45
        Kopacz powinna obawiac sie swoich kolesiow partyjnych :D
    • maciejkrz85 Re: Szydło vs Kopacz 24.06.15, 12:37
      "Mowa nienawiści"... Szczerze pisząc to kojarzy mi się to wyłącznie ze strategią Pisu czyli stylem ich wystąpień, ciągłym szukaniem winnych no i całym sztabem fanatyków, którzy nie potrafią dyskutować na poziomie... zawsze uciekają się do wyzywania przeciwników od komunistów, zdrajców i zboczeńców.
      Zawsze bawi mnie, kiedy to ktoś z Pisu zarzuca innym mową nienawiści... Cholerni hipokryci...
      • gelati Re: Szydło vs Kopacz 24.06.15, 13:41

Kopacz nie usiadzie na szydle a Szydlo moze usiasc na Kopacz.
    • wagonetka o premier rządu: "pokraka, morda" 24.06.15, 13:45
      wszystkim, którzy z tym chamem (autorem wątku) dyskutują, wyrazy współczucia

dla mnie - kosz
      • maciejkrz85 Re: o premier rządu: "pokraka, morda" 24.06.15, 14:15
        Eee... dlaczego?
        Można się pośmiać, bo fajne żarciki lecą i to w sumie w obie strony, czyli sprawiedliwie :)
      • dunka_anonimowa Re: o premier rządu: "pokraka, morda" 24.06.15, 14:28
        Kopacz wrręcz schnie z nienawiść i niemożliwości zemszczenia się za Powski proporczyk wręczony Komorowskiemu na wizji w czasie debaty kandydatów przez Dude, który Monia tak zręcznie sobie dostawiła do POziomu buta
        • maciejkrz85 Re: o premier rządu: "pokraka, morda" 24.06.15, 14:35
          W sumie to zastanawia mnie dlaczego Duda dał mu tą flagę... No po co? Że niby Bronek był wtedy z PO? Chyba nie. Nie wiesz dlaczego tak piszę? To zajrzyj do ustaw, bo jest taki zapis, że prezydent musi być w trakcie sprawowania władzy BEZPARTYJNY. I był, dlatego proporczyk był trochę nie na miejscu.
          A Duda nic nowego nie odkrył tym swoim "odchodzę z Pisu, jestem wspaniały", bo takie są zasady i był do tego zobligowany. Nie mógł zrobić inaczej... tylko tyle, że fanatycy uznali to za przejaw bezstronności... Duda to hipokryta, który wykorzystuje ciemnotę narodu... Smutne, ale prawdziwe.
          • gelati Re: o premier rządu: "pokraka, morda" 24.06.15, 14:49
            Komorowski dostal flage POniewaz czas ja juz wyprowadzic:)
            • maciejkrz85 Re: o premier rządu: "pokraka, morda" 24.06.15, 15:40
              Co ma na celu ciągłe podkreślanie sylaby "PO" ? Czy ktoś tutaj tak robi z "PIS"?
              A co do odpowiedzi, to trochę bez sensu jest... brak Ci argumentów, albo nie przeczytałeś mojego postu do końca.
    • haen2010 Pisowskie chamstwo internetowe 24.06.15, 15:14
      Przesadza. To się może obrócić przeciwko ich qrwiarstwu.. Udało im się wypromować dudka w sieci, ale co za dużo to niezdrowo.
      • gelati PeOwskie kwasne winogrona 24.06.15, 16:21

POrazka i POplakiwanie.
        • haen2010 Re: PeOwskie kwasne winogrona 24.06.15, 17:23
          Pędź ty dziwko kościelnych zboczeńców!

Na platformie poznałem się szybko, ale na waszym łajdactwie jeszcze szybciej, bez szkiełka na plus.

Jest nadzieja, że do waszych gownianych rządów nie dojdzie. Możecie się przeliczyć co do Kukiza.
          • dunka_anonimowa Re: PeOwskie kwasne winogrona 24.06.15, 17:29
            nie jeździj dziś już samochodem, Heniek
            • gelati Re: PeOwskie kwasne winogrona 24.06.15, 17:36
              POzwol Cheniowi niech POnarzeka. Ma uraz POwyborczy. I POwodz przed soba.
              • haen2010 Ależ oczywiście... 24.06.15, 17:48
                Dzisiaj się dowiedziałem, że Szydło to dewota prawie równa Suchockiej. Tamta qrwa wszystko oddała Watykanowi, nawet swoją cnotę.

Ale żeby własnego syna poświęcić bez nadziei na reprodukcję? - no, zajebista mamusia.

Więc wiemy, co nas czeka pod rządami mafii watykańskiej. I ich naczelnej.
                • gelati PeOwskie kwasne winogrona 24.06.15, 18:01

Czytaj GW i ogladaj TVN i dawaj nam znac czego sie codziennie dowiadujesz.
                  Obiecaj, ze nas POinformujesz.
                  • haen2010 Re: PeOwskie kwasne winogrona 24.06.15, 18:07
                    Jak sam widzisz, pisowska lafiryndo, przegrałeś ten dyskurs.

Beatka liczy tylko na głosy ambon, może nie wystarczyć. Na oko ze trzydzieści procent.
                    • gelati Re: PeOwskie kwasne winogrona 24.06.15, 18:10
                      PO, PO, POzamiatane:) Na jesieni kolejna PO, PO, Porazka.
                      POgodz sie, PeOwski placzku.
                      • haen2010 Re: PeOwskie kwasne winogrona 24.06.15, 18:13
                        No cóż, same twoje wpisy są dowodem, jaki tępy chłam idzie po władzę.
                        • gelati Re: PeOwskie kwasne winogrona 24.06.15, 18:17
                          PeOwski chlam ma juz POzamiatane i POsiedzi.
                          • haen2010 Re: PeOwskie kwasne winogrona 24.06.15, 18:23
                            Wiesz co? Dziwne , że takich tępaków zatrudnił PiS.

Myślałem, że stać ich na więcej. A tu same głupki.
                            • gelati Re: PeOwskie kwasne winogrona 24.06.15, 18:28
                              Wszystkich yntelygentow POzyczylismy PO aby kierowali ich kampania wyborcza:)
                              Wyszlo super. POzamiatana POrazka. www.youtube.com/watch?v=-prQ8AE_nvY
                              • maciejkrz85 Re: PeOwskie kwasne winogrona 24.06.15, 19:08
                                Haen, olej go, to zwykły internetowy krzykacz. Piszę "go", bo tamta dunka to pewnie jego drugie konto...

Geleti, tak na koniec... bo ogólnie nie przywykłem do takiego poziomu rozmowy:
                                Jesteś jak cały Pis, z kurduplem na czele:
                                -nie odpowiadasz na pytania, a jeśli już to udzielasz wymijających odpowiedzi
                                -wszystkich wkoło obrażasz
                                -śmiejesz się z jakichś gó...anych żartów (hahaha, jaki z Ciebie śmieszek, co chwila piszesz sylabę "po", o jakie zabawne), kaczyzmy Ci mózg przeżarły do cna...
                                -nawet nie dyskutujesz, tylko... pieprzysz od rzeczy
                                Mam pomysł! :) Zacznij gadać o Smoleńsku to dostaniesz talon na balon! Spróbuj, na prawdę warto :) Może pogadajmy o mgle? Albo o komisji tego przygłupa Macierewicza? Kiedy Wasz najcudowniejszy Jarosław Zawsze Dziewica go wyciągnie spod tapczana? Dawno nie słyszałem tego bełkotu starego repa... :)

Konkrety! Żelazne fakty! ... i brzozy! :)
                                No i nie zapominajmy o trotylu :3
                              • maciejkrz85 Re: PeOwskie kwasne winogrona 24.06.15, 19:17
                                To jeszcze jedna rzecz, Ty dałeś linka do YT, to ja też dam... Tylko tyle, że mój filmik to realna sytuacja ukwiecona postacią pana T. Sznuka, a Ty wrzuciłeś jakieś śpiewanie. No cóż...
                                Miłego oglądania :)
                                www.youtube.com/watch?v=a31XwjgwFf0
                                • gelati Re: PeOwskie kwasne winogrona 24.06.15, 20:06
                                  POzamiatane i POtopione.
                                  • polska_nasza Re: Szydło ma lepsze notowania od Kopacz jako premier 26.06.15, 09:20
                                    Mimo że nim jeszcze nie była! Czy potrzebny tu jakiś komentarz?

Rozumek kopaczki równoważny jest z zawartością gruchy do lewatywy, że o reszcie jej "walorów" nie wspomnę :-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka