axyzaa 06.08.15, 10:26 I dlaczego on mówi o sobie w trzeciej osobie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mietowe_loczki Re: Charyzmy tyle co u kierownika targu rybnego 06.08.15, 10:34 Błagam... Sama nie mogę tego oglądać, bo jestem w pracy, ale relacje są załamujące. Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaa Re: Charyzmy tyle co u kierownika targu rybnego 06.08.15, 10:40 mietowe_loczki napisała: > Błagam... Sama nie mogę tego oglądać, bo jestem w pracy, ale relacje są załamuj > ące. Nie oglądam. Słuchałam w TOK FM. Tego pana ostatnio oglądałam jak kłamał w debacie prezydenckiej. Potem kilka razy mi mignął jak uprawiałam zapping. Jak bym go dodatkowo ogladała to znowu wpadłabym w odrętwienie powyborcze wywołane szokiem i niedowierzaniem. A postanowiłam, że przez tego pana więcej w takie stan nie wpadnę. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Charyzmy tyle co u kierownika targu rybnego 06.08.15, 10:57 mietowe_loczki napisała: > Błagam... Sama nie mogę tego oglądać, bo jestem w pracy, ale relacje są załamujące. typ jak zwykle gadał do przekonanych , te same durne frazesy znane od miesięcy Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Charyzmy tyle co u kierownika targu rybnego 06.08.15, 10:38 Mówienie o sobie w trzeciej osobie świadczy o świrusostwie. Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaa Podobno wykuł na pamięć przemowę 06.08.15, 10:42 i wystąpił bez kartki. Prawicowi blogerzy wpadli w szał zachwytu. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Podobno wykuł na pamięć przemowę 06.08.15, 10:45 Ale jest zaledwie doktorem a Niesiołowski jest profesorem więc Niesiołowski się bardziej nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaa Re: Podobno wykuł na pamięć przemowę 06.08.15, 10:49 religijnych.uczuc.obraza napisał: > Ale jest zaledwie doktorem a Niesiołowski jest profesorem więc Niesiołowski się > bardziej nadaje. Niesiołowskiemu bez kartki idzie nawet lepiej. Po nim widać, że bez kartki= z głowy, na żywca, a nie z kartki która może już fizycznie nie istnieje ale wyświetla się w głowie jako poszczególne akapity zaznaczone kolorowymi mazakami. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Podobno wykuł na pamięć przemowę 06.08.15, 11:45 Juz sie wydało , miał promptera. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaa Czytał z promptera? Serio? 06.08.15, 12:00 volupte napisał: > Juz sie wydało , miał promptera. ;-) Partyzanci prawdy za wcześnie się nadęli? Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Czytał z promptera? Serio? 06.08.15, 12:09 Zażartowałem , nie wiem:-) W sumie to nie taki wielki problem sie na pamięć nauczyc tej przemowy. On juz dał kilka razy pokaz wykucia przemowy. Nie pamietasz jak sie gubił w debacie , gdy Komorowski go z pantałyku zbijał? Ale ni mozna tego mu brać za złe , ze taki pilny i pracowity. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Podobno wykuł na pamięć przemowę 06.08.15, 16:17 Niesiołowski jest autentycznym profesorem magister administrator Kunik mocno naciąganym doktorem. Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaa Re: Podobno wykuł na pamięć przemowę 06.08.15, 16:26 x2468 napisał: > Niesiołowski jest autentycznym profesorem magister administrator Kunik mocno na > ciąganym doktorem. > Jak wiadomo Fabrykant ma dużo większe zasługi w budowie niepodległej Polski niż Niesiołowski. To on z Sadurską, Wojciechowskim, Kaczyńskimi i Piotrem Dudą obalili komunizm. To dzięki nim runął mur berliński i rozpadł się Związek Radziecki. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Podobno wykuł na pamięć przemowę 06.08.15, 10:48 Wiadomo ze to kujon. Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaa Re: Podobno wykuł na pamięć przemowę 06.08.15, 10:53 volupte napisał: > Wiadomo ze to kujon. Tak. Anegdota (opowiiadana przez samych zainteresowanych) o tym, jak na wycieczkach szkolnych profesorowie uciekali przed nim w popłochu, ze strachu, że będzie chciał bawić się w ich gronie nadal bawi do łez. Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaa Gawkowski zachwycony - to jest dopiero komedia nt 06.08.15, 11:01 kotek.filemon napisał: > Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Tragiczny dzień dla polszewi 06.08.15, 12:11 13kisiel napisał: > bezcenny :-))) dziś mają święto swojego prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaa Nie wiem jak inni 06.08.15, 15:17 ale ja bawię się świetnie. Dzień jak co dzień tylko trochę więcej powodów do żartów. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Nie wiem jak inni 06.08.15, 16:43 Mnie się też podoba, chociaż nie śledzę zbyt pilnie. Natomiast wysyp prawdziwy w różnych mediach komentatorów-admiratorów Pana Prezydenta DeDeDudy. Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaa Re: Nie wiem jak inni 06.08.15, 16:58 ave.duce napisała: > Mnie się też podoba, chociaż nie śledzę zbyt pilnie. Natomiast wysyp prawdziwy > w różnych mediach komentatorów-admiratorów Pana Prezydenta DeDeDudy. Ja słuchałam tylko rano TOK FM (komentatorów bleblanie, dajmy mu czas..., ma szansę odciąć się od PiSu i stać samodzielnym prezydentem..., jest młody, wszystko przed nim... i takie tam ble, ble, ble - to samo było u Chlasty). Potem postanowiłam wysłuchać tym samym kanałem przemówienia Dudy w Sejmie, i miałam dość na cały dzień. Chwilę śledziłam zapis na żywo na gazeta.pl, ale też wyłączyłam. jedynym moim źródłem informacji są od kilku godzin szanowni użytkownicy FK:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Co i raz Pan Prezydent Dobry Doktor Duda 06.08.15, 18:24 rzuci słowami, które mnie śmieszą, innych - tumanią, a jeszcze innych - przestraszają. Np. ... Ustąpię z urzędu, jeśli w pierwszym roku prezydentury nie złożę dwóch zasadniczych dla mnie projektów - dotyczących obniżenia wieku emerytalnego i podniesienia kwoty wolnej od podatku ... Złożenie projektów musi być szalenie trudną i ryzykowną operacją! Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaa On robi miny jak Chaplin w Dyktatorze nt 06.08.15, 20:54 ave.duce napisała: > rzuci słowami, które mnie śmieszą, innych - tumanią, a jeszcze innych - przest > raszają. > > Np. ... Ustąpię z urzędu, jeśli w pierwszym roku prezydentury nie złożę dwóc > h zasadniczych dla mnie projektów - dotyczących obniżenia wieku emerytalnego i > podniesienia kwoty wolnej od podatku ... > Złożenie projektów musi być szalenie trudną i ryzykowną operacją! Odpowiedz Link Zgłoś
lackzadek Re: Podobno wykuł na pamięć przemowę 07.08.15, 00:27 axyzaa napisała: > i wystąpił bez kartki. Prawicowi blogerzy wpadli w szał zachwytu. > > A w uchu mu nic nie siedziało? Teraz małe robio. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Charyzmy tyle co u kierownika targu rybnego 06.08.15, 10:40 axyzaa napisała: > I dlaczego on mówi o sobie w trzeciej osobie? Ciesz się, że nie w pierwszej osobie. Liczby mnogiej. Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaa Re: Charyzmy tyle co u kierownika targu rybnego 06.08.15, 10:45 kotek.filemon napisał: > axyzaa napisała: > > > I dlaczego on mówi o sobie w trzeciej osobie? > > Ciesz się, że nie w pierwszej osobie. > Liczby mnogiej. > Może wcale nie w tzreciej, tylko w pierwszej. Nie wiemy, kto mu to przemówienie napisał. Może żona ? "Andrzej Duda będzie Prezydentem całego Narodu" nasmarowała, a on nie zadawał pytań, tylko powtórzył słowo w słowo. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Wiesz co mnie najbardziej bawi w tej 06.08.15, 10:50 Twojej działalności anty dudzianej? Duda w kampanii zgłaszał lewicowe postulaty. Zgodzimy się w tym miejscu, prawda? Twój światopogląd można zakwalifikować jako lewicowy, tutaj, jak sadzę, również się ze mną zgodzisz. Dlatego za cholerę nie mogę pojąć dlaczego jesteś za podniesieniem wieku emerytalnego i pobieraniem podatków od najuboższych?...:P Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Wiesz co mnie najbardziej bawi w tej 06.08.15, 10:56 Ja analogicznie nie pojmuję dlaczego uprawiasz propagandę antyplatfusią skoro platfusy są np. przeciw małżeństwom homo. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Wiesz co mnie najbardziej bawi w tej 06.08.15, 11:03 A są?! W tej chwili to najwyższy priorytet, pani premier i sejmu, dać pederastom możliwość zalegalizowania związku. Transformersom i już rozwiązała problem, teraz kolej na pederastów. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Wiesz co mnie najbardziej bawi w tej 06.08.15, 11:09 Najwyższy priorytet? Jakieś szczegóły? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Wiesz co mnie najbardziej bawi w tej 06.08.15, 11:32 K..wa znowu! No poszukaj sobie sam! Wam lemingom to informacje trzeba podawać jak pokarm pelikanom, do dzioba i najlepiej już wstępnie przetrawiony. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Wiesz co mnie najbardziej bawi w tej 06.08.15, 11:39 Czyli znów kłamałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Wiesz co mnie najbardziej bawi w tej 06.08.15, 11:42 Jak sie pieprzy farmazony bez wsparcia , to przy pytaniu o konkrety najłatwiej jest ,,pojechać" po pytajacym :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Wiesz co mnie najbardziej bawi w tej 06.08.15, 11:49 Czyli po raz kolejny staram się zachęcić do samodzielnych poszukiwań. Jak widać z marnym skutkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Wiesz co mnie najbardziej bawi w tej 06.08.15, 18:09 Wiesz, ja szukałem i wyszło, że w tej chwili priorytetem jest dogodzenie kacykom partyjnym i ułożenie list tak, żeby PO nie rozpadła się przed wyborami. A w kwestii pederastów, to dostrzegłem raczej legalizację związków jednopłciowych, aniżeli szczególnie skupienie akurat na pederastach. W tym przypadku dostrzegłbym raczej niezdrową fascynację pewnych środowisk i bynajmniej nie mam na myśli lewicy. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Wiesz co mnie najbardziej bawi w tej 07.08.15, 10:55 Gdy ja cię zachęcałem żebyś poszukał swoich postów w których nie broniłeś skoków to nie byłeś taki mądry. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Wiesz co mnie najbardziej bawi w tej 06.08.15, 11:14 tw_wielgus napisał: > A są?! W tej chwili to najwyższy priorytet, pani premier i sejmu, dać pederast > om możliwość zalegalizowania związku. > Transformersom i już rozwiązała problem, teraz kolej na pederastów. przez 27 lat pederaści dostawali od państwa dobra materialne, pobudowali sobie wille/plebanie pora zapełnić je szczęśliwymi parami Odpowiedz Link Zgłoś
kolter adi też taki był pod publiczkę 06.08.15, 11:21 tw_wielgus napisał: > Twojej działalności anty dudzianej? > > Duda w kampanii zgłaszał lewicowe postulaty. Zgodzimy się w tym miejscu, prawda? > Twój światopogląd można zakwalifikować jako lewicowy, tutaj, jak sadzę, również > się ze mną zgodzisz. > Dlatego za cholerę nie mogę pojąć dlaczego jesteś za podniesieniem wieku emerytalnego i pobieraniem podatków od najuboższych?...:P adolf też przed wyborami 1933 roku udawał ze interesuje go lewa strona , walczył o miliony bezrobotnych rozdartych pomiędzy nazizmem a komunizmem w 1934 roku wymordował całą tzw lewą stronę NSDAP no a prosty lud użył jako mięso armatnie dla swoich chorych wizji Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: adi też taki był pod publiczkę 06.08.15, 11:29 Powiedz mi Kolter bo jak widzę z zagadnieniach historycznych jesteś obkuty. Tem obóz w Świętochłowicach, którego komendantem był Salomon Morel, to był żydowski obóz koncentracyjny? Widzisz mam pewien problem z poprawnym nazewnictwem i liczę na to, że możesz być pomocny. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: adi też taki był pod publiczkę 06.08.15, 12:00 tw_wielgus napisał: > Powiedz mi Kolter bo jak widzę z zagadnieniach historycznych jesteś obkuty. > Tem obóz w Świętochłowicach, którego komendantem był Salomon Morel, to był żydowski obóz koncentracyjny? Widzisz mam pewien problem z poprawnym nazewnictwem > i liczę na to, że możesz być pomocny. to był polski obóz pod komendantem polakiem wyznania mojżeszowego niejeden oprawca polak w tym obozie był z wyznania rzymskim katolikiem Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: adi też taki był pod publiczkę 06.08.15, 12:07 Niezdarne to tłumaczenie. Skoro był to Polak to czemu uciekł z Polski do Izraela, a ten odmówił wydania tego zwyrodnialca? Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: adi też taki był pod publiczkę 06.08.15, 11:36 Do Budynia to nie pasi , to tylko budyń. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Bo czuje się królem! 06.08.15, 11:07 axyzaa napisała: > I dlaczego on mówi o sobie w trzeciej osobie? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Dlaczego na sali buczano gdy prezydent Duda 06.08.15, 11:08 mówił o głodnych dzieciach? Nie mam okazji oglądać bo pracuję ale może ktoś ma włączony odbiornik tv. I proszę mi tu nie tłumaczyć, że bydło już tak ma, że buczy. "W czasie przemowy Dudy doszło do incydentu. Gdy prezydent mówił o głodnych dzieciach, z sali rozległo się buczenie. " Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Dlaczego na sali buczano gdy prezydent Duda 06.08.15, 11:37 Pierdolenie banialuków jest widocznie irytujace. Odpowiedz Link Zgłoś
lepkie.lapki Re: Dlaczego na sali buczano gdy prezydent Duda 06.08.15, 11:44 > I proszę mi tu nie tłumaczyć, że bydło już tak ma, że buczy. Widać, że masz światopogląd wrogi brytyjskiemu parlamentaryzmowi. Buu! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Dlaczego na sali buczano gdy prezydent Duda 06.08.15, 11:58 No patrz pan, to u nas nawet brytyjska kultura na cmentarzach obowiązuje. Odpowiedz Link Zgłoś
lepkie.lapki Re: Dlaczego na sali buczano gdy prezydent Duda 06.08.15, 12:15 Pokaż mi Brytyjczyka buczącego na cmentarzu. Czekam do fajf oklok. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Dlaczego na sali buczano gdy prezydent Duda 06.08.15, 12:24 Nie załapałeś dowcipu? Przecież to Ty wyszukałeś analogię tłumaczącą zwyczaj buczenia w polskim sejmie, ja ją tylko twórczo rozwinąłem. Do stada błyskotliwych to ty raczej nie należysz. Odpowiedz Link Zgłoś
lepkie.lapki Re: Dlaczego na sali buczano gdy prezydent Duda 06.08.15, 17:23 Piąta minęła, a o nagraniu buczącego na cmentarzu hooligana ani dudu. Z tego co wiem, brytyjski parlament nie obraduje na cmentarzu. Chociaż... w zasadzie można twórczo, tak metaforycznie uznać Pałac Westminsterski za cmentarz, gdyż parę znaczących person wyzionęło tam ducha, a inne usłyszały w tym miejscu wyrok śmierci. Shit, zagiąłeś mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Dlaczego na sali buczano gdy prezydent Duda 06.08.15, 11:49 Prawicowe bydło buczało z zachwytu? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Dlaczego na sali buczano gdy prezydent Duda 06.08.15, 16:28 POdam PiS_dackie wytłumaczenie z tego forum: "Z bezsilności"! Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Re: Dlaczego na sali buczano gdy prezydent Duda 06.08.15, 17:55 tw_wielgus napisał: > mówił o głodnych dzieciach? Nie mam okazji oglądać bo pracuję ale może ktoś ma > włączony odbiornik tv. To teraz tak się pracuje, że wyłącza się odbiornik tv i siedzi się w internecie pisząc na forach? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych 3os l p? 06.08.15, 11:45 Dlaczego on opuszcza słówko "się"? Bez tego słówka wyglada jakby mówił w 3os l p. Zrobi(się), poprawi (się) politykę...... Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaa Re: 3os l p? 06.08.15, 12:03 pies_na_czarnych napisała: > Dlaczego on opuszcza słówko "się"? Bez tego słówka wyglada jakby mówił w 3os l > p. > Zrobi(się), poprawi (się) politykę...... > Ale on mówił poza tym, o czym piszesz "Prezydent Andrzej Duda obiecuje..", "Prezydent Duda będzie.." itd Odpowiedz Link Zgłoś
wagonetka Re: 3os l p? 06.08.15, 12:08 widocznie to był brat bliźniak, dotąd ukryty tak dla bezpieczeństwa Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaa Re: 3os l p? 06.08.15, 13:01 lepkie.lapki napisał: > Putin ma podobno kilku sobowtórów. Maliniaków w Polsce nie brakuje. Wystarczy wycieczka na teren budowy stacji metra i będzie klęska urodzaju. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: 3os l p? 06.08.15, 12:11 volupte napisał: > To nie o sobie mówił? W domyśle Kaczyński? Odpowiedz Link Zgłoś
rozbawiony77 Re: Charyzmy tyle co u kierownika targu rybnego 06.08.15, 12:00 Kierownik targu rybnego???? Towarzysze z SLD i PO tutejsi pamiętają, jak widzę, czasy socjalistycznej Koszykowej i majestat towarzysza prezydenta Bieruta. Dobrzy towarzysze, dobrzy... Zaraz zmienią wam pieluchę:DDD. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki też uważam, że axyzaa przesadziła z tą nazwą 06.08.15, 12:11 Przecież to zwykły ministrant. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Charyzmy tyle co u kierownika targu rybnego 06.08.15, 12:15 Też bardzo bawi mnie to, że uważasz, że jesteś dowcipny... Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaa Prezes nie robi się coraz młodszy nt 06.08.15, 14:21 wagonetka napisał(a): > i to powinno wszystkim wystarczyć Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Wiesz co mnie najbardziej bawi w tej 06.08.15, 12:10 tw_wielgus napisał: co wy panienki od rydzyka tak drżycie przed małżeństwami homoseksualnymi , stracha macie ze was ktos do nich będzie zmuszał :)) normalny człowiek sra na to kto z kim sypia i ślub bierze o ile nie krzywdzi dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Wiesz co mnie najbardziej bawi w tej 06.08.15, 12:14 Wolałbym żebyśmy się raczej skupili na wyjaśnianiu niuansów nazewnictwa obozu "Zgoda". Rozmowa o tym, na co normalny człowiek załatwia swoje potrzeby fizjologiczne jakoś mnie nie wciąga. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Wiesz co mnie najbardziej bawi w tej 06.08.15, 12:13 No widzisz, czasami przestaje być leniem i od razu są efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Wiesz co mnie najbardziej bawi w tej 06.08.15, 12:15 Ale wczesniej nie odmówił sobie, aby tobie naublizać. Odpowiedz Link Zgłoś
lionold Re: "Charyzmy tyle co u kierownika targu rybnego" 06.08.15, 16:11 To woń teraz nazywa się charyzma? Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: "Charyzmy tyle co u kierownika targu rybnego" 06.08.15, 16:25 Do tej charyzmy wszystkie muchy z śmietnika się zleciały. Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaa Re: "Charyzmy tyle co u kierownika targu rybn 06.08.15, 16:36 x2468 napisał: > Do tej charyzmy wszystkie muchy z śmietnika się zleciały. > Wystaw za okno budyń z malinowym soczkiem na takie słońce, to zobaczysz co się będzie działo:-) Zabraknie miejsca przy stole:-) Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: "Charyzmy tyle co u kierownika targu rybn 06.08.15, 16:53 Muchy wolą padlinę. Czyżby coś czuły? Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaa Re: "Charyzmy tyle co u kierownika targu rybn 06.08.15, 16:54 x2468 napisał: > Muchy wolą padlinę. Czyżby coś czuły? > Myślę, że pora zamknąć ten temat:-) Odpowiedz Link Zgłoś
stanczyk-5 Re: Charyzmy tyle co u kierownika targu rybnego 06.08.15, 16:36 Shlomo,a ty czym handlujesz ? w dalszym ciongu szelkami ? Jeżeli, co daj Boże, Bóg jest - to chwała Bogu. Ale jeżeli, co nie daj Boże, Boga nie ma - to niech nas ręka Boska broni... Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk A widziałaś charyzmatyczny Budyń?? 07.08.15, 01:19 Najbardziej podoba mi się pomysł na sfinansowanie wszystkich Budyniowych reform - wystarczy po prostu "naprawić gospodarkę".... Genialne! Tęgi umysł..... Odpowiedz Link Zgłoś
cronny Re: Charyzmy tyle co u kierownika targu rybnego 07.08.15, 01:59 axyzaa napisała: > I dlaczego on mówi o sobie w trzeciej osobie? Też mnie to dziwi, poprawniej i nie tak pretensjonalnie by było w pierwszej osobie liczby pojedynczej: Ja, Andrzej Duda. Ew - dla podkreślenia swej monumentalnej godności - w pierwszej osobie liczby mnogiej: My, Andrzej Duda (pluralis maiestatis). Choć zabawniej by było, gdyby - jak molierowski Grzegorz Dyndała - mówił o sobie w drugiej osobie, np: "Sam tego chciałeś, Andrzeju Dudo" Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Charyzmy tyle co u kierownika targu rybnego 07.08.15, 05:30 axyzaa napisała: > I dlaczego on mówi o sobie w trzeciej osobie? Pozostały Ci tylko frustracje. Właśnie tą głupotą i chamstwem doprowadzicie barany do pełnej władzy PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Charyzmy tyle co u kierownika targu rybnego 07.08.15, 05:56 A że ty kochasz pis to będziesz miał okazję do radości. Odpowiedz Link Zgłoś
cronny Re: Charyzmy tyle co u kierownika targu rybnego 07.08.15, 12:29 wiosnaludzikow napisał: > Pozostały Ci tylko frustracje. No. Fakt. A ponieważ z przeszło 30 milionów Polaków uprawnionych do głosowania (dokładnie 30.709.281) na Dudę głosowało 8.630.627 - łatwo policzyć, że dorosłych Polaków, którym w/g twojej logiki, na najbliższych 5 lat "pozostały tylko frustracje" jest 22.078.654. Do tego można będzie doliczyć sporą część z kolejnych roczników małolatów. Odpowiedz Link Zgłoś
aw2139 Re: Charyzmy tyle co u kierownika targu rybnego 07.08.15, 07:40 Czy chcesz przez to napisać, że były Prezydent RP B. Komorowski to istny wulkan energii?! Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Charyzmy tyle co u kierownika targu rybnego 07.08.15, 08:49 Nie, pisze że Dudajew ma charyzmę kierownika targu rybnego. nie umiesz czytać? Odpowiedz Link Zgłoś
aw2139 Re: Charyzmy tyle co u kierownika targu rybnego 07.08.15, 10:48 religijnych.uczuc.obraza napisał: > Nie, pisze że Dudajew ma charyzmę kierownika targu rybnego. nie umiesz czytać? Za każdym razem utwierdzasz mnie w przekonaniu o twoim upośledzeniu intelektualnym. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Charyzmy tyle co u kierownika targu rybnego 07.08.15, 10:54 Autorka tekstu pisze o Dudajewie a ty tu nadajesz o Komorowskim, wmawiasz jej coś czego tu nie napisała. I kto tu jest niereformowalnie głupi jeśli nie ty? Odpowiedz Link Zgłoś
aw2139 Re: Charyzmy tyle co u kierownika targu rybnego 07.08.15, 10:57 Zero logicznego myślenia! Zaczepiaj innych. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Charyzmy tyle co u kierownika targu rybnego 07.08.15, 11:03 A co jest logicznego w pisaniu w tym wątku o Komorowskim? Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Nie obrażaj Dudajewa. 07.08.15, 11:17 To był porządny facet,Ingusz,prawdziwy bojownik.Nie był cudzą marionetką. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Nie obrażaj Dudajewa. 07.08.15, 11:21 To tylko zbieżność nazwisk. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Duduś się wyrobił 07.08.15, 12:34 I kiep ten, co tego nie widzi. Założę się o każdą kasę, że Kaczusiem zaczyna targać zazdrość. To on zawsze był tym jedynym z tzw. charyzmą. Już podobno ma zamiar jeździć po polskich dziurach. Będzie walka o rząd dusz kościelnej swołoczy. Zapowiada sie ciekawa konkurencja. Odpowiedz Link Zgłoś