Dodaj do ulubionych

Charyzmy tyle co u kierownika targu rybnego

06.08.15, 10:26
I dlaczego on mówi o sobie w trzeciej osobie?
Obserwuj wątek
    • mietowe_loczki Re: Charyzmy tyle co u kierownika targu rybnego 06.08.15, 10:34
      Błagam... Sama nie mogę tego oglądać, bo jestem w pracy, ale relacje są załamujące.
      • axyzaa Re: Charyzmy tyle co u kierownika targu rybnego 06.08.15, 10:40
        mietowe_loczki napisała:

> Błagam... Sama nie mogę tego oglądać, bo jestem w pracy, ale relacje są załamuj
        > ące.

Nie oglądam. Słuchałam w TOK FM. Tego pana ostatnio oglądałam jak kłamał w debacie prezydenckiej. Potem kilka razy mi mignął jak uprawiałam zapping. Jak bym go dodatkowo ogladała to znowu wpadłabym w odrętwienie powyborcze wywołane szokiem i niedowierzaniem. A postanowiłam, że przez tego pana więcej w takie stan nie wpadnę.
      • kolter Re: Charyzmy tyle co u kierownika targu rybnego 06.08.15, 10:57
        mietowe_loczki napisała:

> Błagam... Sama nie mogę tego oglądać, bo jestem w pracy, ale relacje są załamujące.

typ jak zwykle gadał do przekonanych , te same durne frazesy znane od miesięcy
    • religijnych.uczuc.obraza Re: Charyzmy tyle co u kierownika targu rybnego 06.08.15, 10:38
      Mówienie o sobie w trzeciej osobie świadczy o świrusostwie.
      • axyzaa Podobno wykuł na pamięć przemowę 06.08.15, 10:42
        i wystąpił bez kartki. Prawicowi blogerzy wpadli w szał zachwytu.
        • religijnych.uczuc.obraza Re: Podobno wykuł na pamięć przemowę 06.08.15, 10:45
          Ale jest zaledwie doktorem a Niesiołowski jest profesorem więc Niesiołowski się bardziej nadaje.
          • axyzaa Re: Podobno wykuł na pamięć przemowę 06.08.15, 10:49
            religijnych.uczuc.obraza napisał:

> Ale jest zaledwie doktorem a Niesiołowski jest profesorem więc Niesiołowski się
            > bardziej nadaje.

Niesiołowskiemu bez kartki idzie nawet lepiej. Po nim widać, że bez kartki= z głowy, na żywca, a nie z kartki która może już fizycznie nie istnieje ale wyświetla się w głowie jako poszczególne akapity zaznaczone kolorowymi mazakami.
            • volupte Re: Podobno wykuł na pamięć przemowę 06.08.15, 11:45
              Juz sie wydało , miał promptera. ;-)
              • axyzaa Czytał z promptera? Serio? 06.08.15, 12:00
                volupte napisał:

> Juz sie wydało , miał promptera. ;-)

Partyzanci prawdy za wcześnie się nadęli?
                • volupte Re: Czytał z promptera? Serio? 06.08.15, 12:09
                  Zażartowałem , nie wiem:-) W sumie to nie taki wielki problem sie na pamięć nauczyc tej przemowy. On juz dał kilka razy pokaz wykucia przemowy. Nie pamietasz jak sie gubił w debacie , gdy Komorowski go z pantałyku zbijał? Ale ni mozna tego mu brać za złe , ze taki pilny i pracowity.
          • x2468 Re: Podobno wykuł na pamięć przemowę 06.08.15, 16:17
            Niesiołowski jest autentycznym profesorem magister administrator Kunik mocno naciąganym doktorem.
            • axyzaa Re: Podobno wykuł na pamięć przemowę 06.08.15, 16:26
              x2468 napisał:

> Niesiołowski jest autentycznym profesorem magister administrator Kunik mocno na
              > ciąganym doktorem.
              >
              Jak wiadomo Fabrykant ma dużo większe zasługi w budowie niepodległej Polski niż Niesiołowski. To on z Sadurską, Wojciechowskim, Kaczyńskimi i Piotrem Dudą obalili komunizm. To dzięki nim runął mur berliński i rozpadł się Związek Radziecki.
        • volupte Re: Podobno wykuł na pamięć przemowę 06.08.15, 10:48
          Wiadomo ze to kujon.
          • axyzaa Re: Podobno wykuł na pamięć przemowę 06.08.15, 10:53
            volupte napisał:

> Wiadomo ze to kujon.

Tak. Anegdota (opowiiadana przez samych zainteresowanych) o tym, jak na wycieczkach szkolnych profesorowie uciekali przed nim w popłochu, ze strachu, że będzie chciał bawić się w ich gronie nadal bawi do łez.
            • 13kisiel Tragiczny dzień dla polszewi 06.08.15, 10:55
              bezcenny :-)))
              • kotek.filemon TragiKOMIczny 06.08.15, 10:56

• axyzaa Gawkowski zachwycony - to jest dopiero komedia nt 06.08.15, 11:01
                  kotek.filemon napisał:

>
              • kolter Re: Tragiczny dzień dla polszewi 06.08.15, 12:11
                13kisiel napisał:

> bezcenny :-)))

dziś mają święto swojego prezydenta
              • axyzaa Nie wiem jak inni 06.08.15, 15:17
                ale ja bawię się świetnie. Dzień jak co dzień tylko trochę więcej powodów do żartów.
                • ave.duce Re: Nie wiem jak inni 06.08.15, 16:43
                  Mnie się też podoba, chociaż nie śledzę zbyt pilnie. Natomiast wysyp prawdziwy w różnych mediach komentatorów-admiratorów Pana Prezydenta DeDeDudy.
                  • axyzaa Re: Nie wiem jak inni 06.08.15, 16:58
                    ave.duce napisała:

> Mnie się też podoba, chociaż nie śledzę zbyt pilnie. Natomiast wysyp prawdziwy
                    > w różnych mediach komentatorów-admiratorów Pana Prezydenta DeDeDudy.

Ja słuchałam tylko rano TOK FM (komentatorów bleblanie, dajmy mu czas..., ma szansę odciąć się od PiSu i stać samodzielnym prezydentem..., jest młody, wszystko przed nim... i takie tam ble, ble, ble - to samo było u Chlasty). Potem postanowiłam wysłuchać tym samym kanałem przemówienia Dudy w Sejmie, i miałam dość na cały dzień. Chwilę śledziłam zapis na żywo na gazeta.pl, ale też wyłączyłam. jedynym moim źródłem informacji są od kilku godzin szanowni użytkownicy FK:-)
                    • ave.duce Co i raz Pan Prezydent Dobry Doktor Duda 06.08.15, 18:24
                      rzuci słowami, które mnie śmieszą, innych - tumanią, a jeszcze innych - przestraszają.

Np. ... Ustąpię z urzędu, jeśli w pierwszym roku prezydentury nie złożę dwóch zasadniczych dla mnie projektów - dotyczących obniżenia wieku emerytalnego i podniesienia kwoty wolnej od podatku ...
                      Złożenie projektów musi być szalenie trudną i ryzykowną operacją!
                      • axyzaa On robi miny jak Chaplin w Dyktatorze nt 06.08.15, 20:54
                        ave.duce napisała:

> rzuci słowami, które mnie śmieszą, innych - tumanią, a jeszcze innych - przest
                        > raszają.
                        >
                        > Np. ... Ustąpię z urzędu, jeśli w pierwszym roku prezydentury nie złożę dwóc
                        > h zasadniczych dla mnie projektów - dotyczących obniżenia wieku emerytalnego i
                        > podniesienia kwoty wolnej od podatku ...

> Złożenie projektów musi być szalenie trudną i ryzykowną operacją!
        • lackzadek Re: Podobno wykuł na pamięć przemowę 07.08.15, 00:27
          axyzaa napisała:

> i wystąpił bez kartki. Prawicowi blogerzy wpadli w szał zachwytu.
          >
          > A w uchu mu nic nie siedziało?
          Teraz małe robio.
    • kotek.filemon Re: Charyzmy tyle co u kierownika targu rybnego 06.08.15, 10:40
      axyzaa napisała:

> I dlaczego on mówi o sobie w trzeciej osobie?

Ciesz się, że nie w pierwszej osobie.
      Liczby mnogiej.
      • axyzaa Re: Charyzmy tyle co u kierownika targu rybnego 06.08.15, 10:45
        kotek.filemon napisał:

> axyzaa napisała:
        >
        > > I dlaczego on mówi o sobie w trzeciej osobie?
        >
        > Ciesz się, że nie w pierwszej osobie.
        > Liczby mnogiej.
        >
        Może wcale nie w tzreciej, tylko w pierwszej. Nie wiemy, kto mu to przemówienie napisał. Może żona ? "Andrzej Duda będzie Prezydentem całego Narodu" nasmarowała, a on nie zadawał pytań, tylko powtórzył słowo w słowo.
    • tw_wielgus Wiesz co mnie najbardziej bawi w tej 06.08.15, 10:50
      Twojej działalności anty dudzianej?

Duda w kampanii zgłaszał lewicowe postulaty. Zgodzimy się w tym miejscu, prawda?
      Twój światopogląd można zakwalifikować jako lewicowy, tutaj, jak sadzę, również się ze mną zgodzisz.
      Dlatego za cholerę nie mogę pojąć dlaczego jesteś za podniesieniem wieku emerytalnego i pobieraniem podatków od najuboższych?...:P
      • religijnych.uczuc.obraza Re: Wiesz co mnie najbardziej bawi w tej 06.08.15, 10:56
        Ja analogicznie nie pojmuję dlaczego uprawiasz propagandę antyplatfusią skoro platfusy są np. przeciw małżeństwom homo.
        • tw_wielgus Re: Wiesz co mnie najbardziej bawi w tej 06.08.15, 11:03
          A są?! W tej chwili to najwyższy priorytet, pani premier i sejmu, dać pederastom możliwość zalegalizowania związku.
          Transformersom i już rozwiązała problem, teraz kolej na pederastów.
          • religijnych.uczuc.obraza Re: Wiesz co mnie najbardziej bawi w tej 06.08.15, 11:09
            Najwyższy priorytet? Jakieś szczegóły?
            • tw_wielgus Re: Wiesz co mnie najbardziej bawi w tej 06.08.15, 11:32
              K..wa znowu! No poszukaj sobie sam! Wam lemingom to informacje trzeba podawać jak pokarm pelikanom, do dzioba i najlepiej już wstępnie przetrawiony.
              • religijnych.uczuc.obraza Re: Wiesz co mnie najbardziej bawi w tej 06.08.15, 11:39
                Czyli znów kłamałeś?
                • volupte Re: Wiesz co mnie najbardziej bawi w tej 06.08.15, 11:42
                  Jak sie pieprzy farmazony bez wsparcia , to przy pytaniu o konkrety najłatwiej jest ,,pojechać" po pytajacym :-)
                • tw_wielgus Re: Wiesz co mnie najbardziej bawi w tej 06.08.15, 11:49
                  Czyli po raz kolejny staram się zachęcić do samodzielnych poszukiwań.
                  Jak widać z marnym skutkiem.
                  • sverir Re: Wiesz co mnie najbardziej bawi w tej 06.08.15, 18:09
                    Wiesz, ja szukałem i wyszło, że w tej chwili priorytetem jest dogodzenie kacykom partyjnym i ułożenie list tak, żeby PO nie rozpadła się przed wyborami. A w kwestii pederastów, to dostrzegłem raczej legalizację związków jednopłciowych, aniżeli szczególnie skupienie akurat na pederastach. W tym przypadku dostrzegłbym raczej niezdrową fascynację pewnych środowisk i bynajmniej nie mam na myśli lewicy.
                  • religijnych.uczuc.obraza Re: Wiesz co mnie najbardziej bawi w tej 07.08.15, 10:55
                    Gdy ja cię zachęcałem żebyś poszukał swoich postów w których nie broniłeś skoków to nie byłeś taki mądry.
          • kolter Re: Wiesz co mnie najbardziej bawi w tej 06.08.15, 11:14
            tw_wielgus napisał:

> A są?! W tej chwili to najwyższy priorytet, pani premier i sejmu, dać pederast
            > om możliwość zalegalizowania związku.
            > Transformersom i już rozwiązała problem, teraz kolej na pederastów.

przez 27 lat pederaści dostawali od państwa dobra materialne, pobudowali sobie wille/plebanie pora zapełnić je szczęśliwymi parami
      • kolter adi też taki był pod publiczkę 06.08.15, 11:21
        tw_wielgus napisał:

> Twojej działalności anty dudzianej?
        >
        > Duda w kampanii zgłaszał lewicowe postulaty. Zgodzimy się w tym miejscu, prawda?
        > Twój światopogląd można zakwalifikować jako lewicowy, tutaj, jak sadzę, również
        > się ze mną zgodzisz.
        > Dlatego za cholerę nie mogę pojąć dlaczego jesteś za podniesieniem wieku emerytalnego i pobieraniem podatków od najuboższych?...:P

adolf też przed wyborami 1933 roku udawał ze interesuje go lewa strona , walczył o miliony bezrobotnych rozdartych pomiędzy nazizmem a komunizmem
        w 1934 roku wymordował całą tzw lewą stronę NSDAP
        no a prosty lud użył jako mięso armatnie dla swoich chorych wizji
        • tw_wielgus Re: adi też taki był pod publiczkę 06.08.15, 11:29
          Powiedz mi Kolter bo jak widzę z zagadnieniach historycznych jesteś obkuty.
          Tem obóz w Świętochłowicach, którego komendantem był Salomon Morel, to był żydowski obóz koncentracyjny? Widzisz mam pewien problem z poprawnym nazewnictwem i liczę na to, że możesz być pomocny.
          • kolter Re: adi też taki był pod publiczkę 06.08.15, 12:00
            tw_wielgus napisał:

> Powiedz mi Kolter bo jak widzę z zagadnieniach historycznych jesteś obkuty.
            > Tem obóz w Świętochłowicach, którego komendantem był Salomon Morel, to był żydowski obóz koncentracyjny? Widzisz mam pewien problem z poprawnym nazewnictwem
            > i liczę na to, że możesz być pomocny.

to był polski obóz pod komendantem polakiem wyznania mojżeszowego
            niejeden oprawca polak w tym obozie był z wyznania rzymskim katolikiem
            • tw_wielgus Re: adi też taki był pod publiczkę 06.08.15, 12:07
              Niezdarne to tłumaczenie. Skoro był to Polak to czemu uciekł z Polski do Izraela, a ten odmówił wydania tego zwyrodnialca?
        • volupte Re: adi też taki był pod publiczkę 06.08.15, 11:36
          Do Budynia to nie pasi , to tylko budyń.
    • zapijaczony_ryj Bo czuje się królem! 06.08.15, 11:07
      axyzaa napisała:

• tw_wielgus Dlaczego na sali buczano gdy prezydent Duda 06.08.15, 11:08
      mówił o głodnych dzieciach? Nie mam okazji oglądać bo pracuję ale może ktoś ma włączony odbiornik tv.
      I proszę mi tu nie tłumaczyć, że bydło już tak ma, że buczy.
      "W czasie przemowy Dudy doszło do incydentu. Gdy prezydent mówił o głodnych dzieciach, z sali rozległo się buczenie. "
      • volupte Re: Dlaczego na sali buczano gdy prezydent Duda 06.08.15, 11:37
        Pierdolenie banialuków jest widocznie irytujace.
      • lepkie.lapki Re: Dlaczego na sali buczano gdy prezydent Duda 06.08.15, 11:44
        > I proszę mi tu nie tłumaczyć, że bydło już tak ma, że buczy.

Widać, że masz światopogląd wrogi brytyjskiemu parlamentaryzmowi. Buu!
        • tw_wielgus Re: Dlaczego na sali buczano gdy prezydent Duda 06.08.15, 11:58
          No patrz pan, to u nas nawet brytyjska kultura na cmentarzach obowiązuje.
          • lepkie.lapki Re: Dlaczego na sali buczano gdy prezydent Duda 06.08.15, 12:15
            Pokaż mi Brytyjczyka buczącego na cmentarzu. Czekam do fajf oklok.
            • tw_wielgus Re: Dlaczego na sali buczano gdy prezydent Duda 06.08.15, 12:24
              Nie załapałeś dowcipu? Przecież to Ty wyszukałeś analogię tłumaczącą zwyczaj buczenia w polskim sejmie, ja ją tylko twórczo rozwinąłem. Do stada błyskotliwych to ty raczej nie należysz.
              • lepkie.lapki Re: Dlaczego na sali buczano gdy prezydent Duda 06.08.15, 17:23
                Piąta minęła, a o nagraniu buczącego na cmentarzu hooligana ani dudu.

Z tego co wiem, brytyjski parlament nie obraduje na cmentarzu. Chociaż... w zasadzie można twórczo, tak metaforycznie uznać Pałac Westminsterski za cmentarz, gdyż parę znaczących person wyzionęło tam ducha, a inne usłyszały w tym miejscu wyrok śmierci. Shit, zagiąłeś mnie.
      • pies_na_czarnych Re: Dlaczego na sali buczano gdy prezydent Duda 06.08.15, 11:49
        Prawicowe bydło buczało z zachwytu?
      • zapijaczony_ryj Re: Dlaczego na sali buczano gdy prezydent Duda 06.08.15, 16:28
        POdam PiS_dackie wytłumaczenie z tego forum:
        "Z bezsilności"!
      • damakier1 Re: Dlaczego na sali buczano gdy prezydent Duda 06.08.15, 17:55
        tw_wielgus napisał:

> mówił o głodnych dzieciach? Nie mam okazji oglądać bo pracuję ale może ktoś ma
        > włączony odbiornik tv.

To teraz tak się pracuje, że wyłącza się odbiornik tv i siedzi się w internecie pisząc na forach?
    • pies_na_czarnych 3os l p? 06.08.15, 11:45
      Dlaczego on opuszcza słówko "się"? Bez tego słówka wyglada jakby mówił w 3os l p.
      Zrobi(się), poprawi (się) politykę......
      • axyzaa Re: 3os l p? 06.08.15, 12:03
        pies_na_czarnych napisała:

> Dlaczego on opuszcza słówko "się"? Bez tego słówka wyglada jakby mówił w 3os l
        > p.
        > Zrobi(się), poprawi (się) politykę......
        >
        Ale on mówił poza tym, o czym piszesz "Prezydent Andrzej Duda obiecuje..", "Prezydent Duda będzie.." itd
        • volupte Re: 3os l p? 06.08.15, 12:06
          To nie o sobie mówił?
          • wagonetka Re: 3os l p? 06.08.15, 12:08
            widocznie to był brat bliźniak, dotąd ukryty

tak dla bezpieczeństwa
            • lepkie.lapki Re: 3os l p? 06.08.15, 12:17
              Putin ma podobno kilku sobowtórów.
              • axyzaa Re: 3os l p? 06.08.15, 13:01
                lepkie.lapki napisał:

> Putin ma podobno kilku sobowtórów.

Maliniaków w Polsce nie brakuje. Wystarczy wycieczka na teren budowy stacji metra i będzie klęska urodzaju.
          • pies_na_czarnych Re: 3os l p? 06.08.15, 12:11
            volupte napisał:

> To nie o sobie mówił?

W domyśle Kaczyński?
    • rozbawiony77 Re: Charyzmy tyle co u kierownika targu rybnego 06.08.15, 12:00
      Kierownik targu rybnego???? Towarzysze z SLD i PO tutejsi pamiętają, jak widzę, czasy socjalistycznej Koszykowej i majestat towarzysza prezydenta Bieruta. Dobrzy towarzysze, dobrzy... Zaraz zmienią wam pieluchę:DDD.
      • mietowe_loczki też uważam, że axyzaa przesadziła z tą nazwą 06.08.15, 12:11
        Przecież to zwykły ministrant.
      • kotek.filemon Re: Charyzmy tyle co u kierownika targu rybnego 06.08.15, 12:15
        Też bardzo bawi mnie to, że uważasz, że jesteś dowcipny...
    • wagonetka charyzmę ma prezes 06.08.15, 12:04
      i to powinno wszystkim wystarczyć
      • axyzaa Prezes nie robi się coraz młodszy nt 06.08.15, 14:21
        wagonetka napisał(a):

> i to powinno wszystkim wystarczyć
    • kolter Re: Wiesz co mnie najbardziej bawi w tej 06.08.15, 12:10
      tw_wielgus napisał:

co wy panienki od rydzyka tak drżycie przed małżeństwami homoseksualnymi , stracha macie ze was ktos do nich będzie zmuszał :))
      normalny człowiek sra na to kto z kim sypia i ślub bierze o ile nie krzywdzi dzieci
      • tw_wielgus Re: Wiesz co mnie najbardziej bawi w tej 06.08.15, 12:14
        Wolałbym żebyśmy się raczej skupili na wyjaśnianiu niuansów nazewnictwa obozu "Zgoda".
        Rozmowa o tym, na co normalny człowiek załatwia swoje potrzeby fizjologiczne jakoś mnie nie wciąga.
    • religijnych.uczuc.obraza Re: Wiesz co mnie najbardziej bawi w tej 06.08.15, 12:13
      No widzisz, czasami przestaje być leniem i od razu są efekty.
      • volupte Re: Wiesz co mnie najbardziej bawi w tej 06.08.15, 12:15
        Ale wczesniej nie odmówił sobie, aby tobie naublizać.
    • lionold Re: "Charyzmy tyle co u kierownika targu rybnego" 06.08.15, 16:11
      To woń teraz nazywa się charyzma?
      • x2468 Re: "Charyzmy tyle co u kierownika targu rybnego" 06.08.15, 16:25
        Do tej charyzmy wszystkie muchy z śmietnika się zleciały.
        • axyzaa Re: "Charyzmy tyle co u kierownika targu rybn 06.08.15, 16:36
          x2468 napisał:

> Do tej charyzmy wszystkie muchy z śmietnika się zleciały.
          >

Wystaw za okno budyń z malinowym soczkiem na takie słońce, to zobaczysz co się będzie działo:-) Zabraknie miejsca przy stole:-)
          • x2468 Re: "Charyzmy tyle co u kierownika targu rybn 06.08.15, 16:53
            Muchy wolą padlinę. Czyżby coś czuły?
            • axyzaa Re: "Charyzmy tyle co u kierownika targu rybn 06.08.15, 16:54
              x2468 napisał:

> Muchy wolą padlinę. Czyżby coś czuły?
              >
              Myślę, że pora zamknąć ten temat:-)
    • stanczyk-5 Re: Charyzmy tyle co u kierownika targu rybnego 06.08.15, 16:36

Shlomo,a ty czym handlujesz ?
      w dalszym ciongu szelkami ?

Jeżeli, co daj Boże, Bóg jest - to chwała Bogu.
      Ale jeżeli, co nie daj Boże, Boga nie ma - to niech nas ręka Boska broni...
    • dr.krisk A widziałaś charyzmatyczny Budyń?? 07.08.15, 01:19
      Najbardziej podoba mi się pomysł na sfinansowanie wszystkich Budyniowych reform - wystarczy po prostu "naprawić gospodarkę".... Genialne! Tęgi umysł.....
    • cronny Re: Charyzmy tyle co u kierownika targu rybnego 07.08.15, 01:59
      axyzaa napisała:

Też mnie to dziwi, poprawniej i nie tak pretensjonalnie by było w pierwszej osobie liczby pojedynczej: Ja, Andrzej Duda.
      Ew - dla podkreślenia swej monumentalnej godności - w pierwszej osobie liczby mnogiej: My, Andrzej Duda (pluralis maiestatis).
      Choć zabawniej by było, gdyby - jak molierowski Grzegorz Dyndała - mówił o sobie w drugiej osobie, np: "Sam tego chciałeś, Andrzeju Dudo"
    • wiosnaludzikow Re: Charyzmy tyle co u kierownika targu rybnego 07.08.15, 05:30
      axyzaa napisała:

Pozostały Ci tylko frustracje. Właśnie tą głupotą i chamstwem doprowadzicie barany do pełnej władzy PiS.
      • religijnych.uczuc.obraza Re: Charyzmy tyle co u kierownika targu rybnego 07.08.15, 05:56
        A że ty kochasz pis to będziesz miał okazję do radości.
      • cronny Re: Charyzmy tyle co u kierownika targu rybnego 07.08.15, 12:29
        wiosnaludzikow napisał:

> Pozostały Ci tylko frustracje.

No. Fakt. A ponieważ z przeszło 30 milionów Polaków uprawnionych do głosowania (dokładnie 30.709.281) na Dudę głosowało 8.630.627 - łatwo policzyć, że dorosłych Polaków, którym w/g twojej logiki, na najbliższych 5 lat "pozostały tylko frustracje" jest 22.078.654. Do tego można będzie doliczyć sporą część z kolejnych roczników małolatów.
    • aw2139 Re: Charyzmy tyle co u kierownika targu rybnego 07.08.15, 07:40
      Czy chcesz przez to napisać, że były Prezydent RP B. Komorowski to istny wulkan energii?!
      • religijnych.uczuc.obraza Re: Charyzmy tyle co u kierownika targu rybnego 07.08.15, 08:49
        Nie, pisze że Dudajew ma charyzmę kierownika targu rybnego. nie umiesz czytać?
        • aw2139 Re: Charyzmy tyle co u kierownika targu rybnego 07.08.15, 10:48
          religijnych.uczuc.obraza napisał:

> Nie, pisze że Dudajew ma charyzmę kierownika targu rybnego. nie umiesz czytać?

Za każdym razem utwierdzasz mnie w przekonaniu o twoim upośledzeniu intelektualnym.
          • religijnych.uczuc.obraza Re: Charyzmy tyle co u kierownika targu rybnego 07.08.15, 10:54
            Autorka tekstu pisze o Dudajewie a ty tu nadajesz o Komorowskim, wmawiasz jej coś czego tu nie napisała. I kto tu jest niereformowalnie głupi jeśli nie ty?
            • aw2139 Re: Charyzmy tyle co u kierownika targu rybnego 07.08.15, 10:57
              Zero logicznego myślenia! Zaczepiaj innych.
              • religijnych.uczuc.obraza Re: Charyzmy tyle co u kierownika targu rybnego 07.08.15, 11:03
                A co jest logicznego w pisaniu w tym wątku o Komorowskim?
        • alistair-p Nie obrażaj Dudajewa. 07.08.15, 11:17
          To był porządny facet,Ingusz,prawdziwy bojownik.Nie był cudzą marionetką.
          • religijnych.uczuc.obraza Re: Nie obrażaj Dudajewa. 07.08.15, 11:21
            To tylko zbieżność nazwisk.
    • haen2010 Duduś się wyrobił 07.08.15, 12:34
      I kiep ten, co tego nie widzi. Założę się o każdą kasę, że Kaczusiem zaczyna targać zazdrość. To on zawsze był tym jedynym z tzw. charyzmą. Już podobno ma zamiar jeździć po polskich dziurach.

Będzie walka o rząd dusz kościelnej swołoczy. Zapowiada sie ciekawa konkurencja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka